Knee Active Plus

Polvistahuolissaan

Voiko olla mahdollista että kyseisen tuotteen avulla polvikivut paranee useimmilta jo viimeistään parissa viikossa eikä edes tarvitse mennä leikkaukseen?

Tilattu on tuo tuote jo viikko sitten mutta ei ole tullut vieläkään postissa perille.

62

14014

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei_mitään_apua

      Olet haksahtanut huijaukseen, asiasta on myös keskusteltu netissä. Tuollaisella "magneettinauhalla" ei ole mitään lääketieteellistä perustetta parantaa polvikipuja erittelemättä mistä ne johtuu. En ostaisi missään nimessä mokomaa "parantamaan" nivelrikkoista polveani, enkä usko että se muka poistaisi rikkoutuneen polvinivelen naksumisen ym. Yleensä tällaiseen humpuukituotteeseen liittyy vaikkapa liikuntaohjeita, jolloin teho tuleekin siitä liikunnasta.

      Käväisin myyjän sivulla ja pisti naurattamaan että tarjotaan alennusta jopa 51% ja alennettukin hinta on korkea. Lisäksi huomautetaan että tarjous päättyy tänään, jolloin asiakas yllytetään nopeaan ostoon. Sivusto lienee ohjelmoitu siten että kun huomataan uuden kävijän IP-osoite, hänelle "tarjotaan" hyvää alennusta ja päivämääräksi sama päivä (olisikohan sama tarjous huomennakin ja päättymispäivä huominen).

      Ilmeisesti et vielä maksanut mitään (näin ainakin sivulla korostetaan), joten anna paketin palautua lähettäjälle äläkä lunasta sitä postista. Vaarana on tietenkin että firma alkaa karhuta kuitenkin maksua myöhemmin, vaikka et olisikaan ottanut pakettia vastaan. Toinen "vaara" syntyy siinä että paketti on niin pieni että se toimitetaan "väkisin" suoraan kotiin postiluukkuun/-laatikkoon.

      • Ei_mitään_apua

        Nettisivusto testattu, ja se on vielä yksinkertaisempi kuin oletin. Se ei huomannut että olin käynyt sivulla jo eilen ja toisti siis saman "tarjouksen" joka on voimassa vain tänään eikä enää huomenna. Kävin siis "huomenna" ja silti tarjous oli sama.


      • Anonyymi

        Hinta on sen vuoksi korkea, kun ihmiset eivät enää osta tuotetta huomatessaan kyseessä olikin humpuukia. Eilen kyseinen tuote oli 109 euroa puoleen hintaan oikea hinta oli 200 euroa. Tänään tuote 50 % alennus oli 79 Euroa . Huomenna saamme tuotteen tällä menolla ilmaiseksi.


      • Anonyymi

        Testatkaa onko se magneetti. Koittakaa vaikka hakaneulalla se on terästä. Jos on magneetti neula jää tuotteeseen kiinni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Testatkaa onko se magneetti. Koittakaa vaikka hakaneulalla se on terästä. Jos on magneetti neula jää tuotteeseen kiinni.

        Vaikka olisikin magneetti ei se kipuja poista minulla on nivelpsori polvissa. Ei varmaan poista kipuja. Aivan sama juttu magneettipohjalliset. En osta ei kiitos


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikka olisikin magneetti ei se kipuja poista minulla on nivelpsori polvissa. Ei varmaan poista kipuja. Aivan sama juttu magneettipohjalliset. En osta ei kiitos

        Älkää ostako vain se takia että testaatte sen. Järki olla pitää.


    • Meitä_huijataan

      Näin nettimainoksen ja heti alkoi epäilyttämään. Kuulemma melkein saanut Nobelin palkinnon! Keksijä on suomalainen professori Mikko Perttula, mutta sellaista professoria ei löydy netistä. Muitakin mainossivuja löytyi, tehty huonolla suomella. Youtuben mukaan näyttää tavalliselta teipiltä, jota liimataan polven päälle ja kivut ovat heti poissa! Polvikipuja on nykyisin paljon, joten on keksitty hyvä bisnesidea - tai huijausidea.

      • Anonyymi

        Katsokaapas miten professori allekirjoittaa nimensä mainoksen lopuksi: PERTULLA.. (käsialakin oli outoa mallia)
        Jo pitäisi kellojen soida vaikka vaikuttavaa tekstiä olikin paljon!


    • Nipanenko

      Taitaa olla humpuukia ei yks nauha nivelrikkoa paranna ja jos ja kun näyttää ettei tätä professoria ole olemassakaan niin älkää hyvät ihmiset haksahtako tilaamaan.

      • Mörköhessu

        Niin, ja katsokaapas allekirjoitusta; lapsen käsialalla ja väärin kirjoitettu (Pertulla).


      • polvikipuinen

        miten on mahdollista ettei mikään taho käy tähän huijauskauppaan kiinni minun mielestäni siinä rikotaan lakia mainostamisesta sen pitäisi olla poliisi asia


      • Myös_polvikipuinen

        Täällä Virossa sitä mainostetaan siten, että sen keksijä on virolainen lääkäri, muuan professori Raudsepp. Uskomatonta tosiaan, että tällaiseen huijaukseen ei puututa.


      • S.Holmes

        Prof Mikko Perttula kuoli 2015. Kuvien tyypit vedetty muista googlen kuvista joilla eri nimiä, tein kuvahakuja. Täysi huijaus joka vain vie rahat, ehkä jopa toistuvasti jos on antanut kortin numeron. Aina kannattaa tutkia liian hyvät jutut. Sellanen kuin cbd-a ruohonjuuresta tms luontaisliikkeestä kokeilemisen arvoinen


      • polvikipuinen kirjoitti:

        miten on mahdollista ettei mikään taho käy tähän huijauskauppaan kiinni minun mielestäni siinä rikotaan lakia mainostamisesta sen pitäisi olla poliisi asia

        Kyllä näihin pitäisi jo poliisilla puuttua. Huijaavat ihmisiltä/vanhuksilta rahat pois 😲


    • petelli

      pötyä koko juttu kuin borge borgensson

      • Klaas

        Onko sitä tilausta pakko ottaa vastaan.Kyllä siitä voi kieltäytyä vaikka olisi tilannutkin.


    • Repatti

      Lisäksi prof. Mikko Perttula on allekirjoittanut mainoksensa nimellä "Romuald Kosinski"

    • Huijausälkääuskoko

      Mihin tälläiset huijaukset voi ilmoittaa? Edelleen on tuo sama. Ilmestyi lukemani blogin sivulle. Kirjoitustavasta huomasi heti että kyseessä on huijaus samoin se että suomalainen professori muka kyseessä nin aika typerä huijaus senhän saisi hyvin nopeasti googlaamalla selville ettei sellaista ihmistä ole eikä tuollaista keksintöä ole. Jos olisi niin eiköhän se löytyisi terveyskirjastosta ja muista luotettavista lähteistä. Yliopistosairaaloista jne. Nobelehdokkaat löytyvät varmasti myös jostain. Ihme kun ei kukaan ole kuullut tästä omalta lääkäriltään ennen mainosta jota klikkaamalla pääsee ihan epämääräiseen nettiosoitteeseen. Ei ole edes valikkoa mistä valita yhteystiedot, tai etusivu, tietoa yrityksestä, muita tuotteita? Tietosuoja ym. Linkit puuttuu mitä kaikilla oikeasti olemassa olevilla yritysten nettisivuilla on. Täysi huijaus! Älkää erehtykö painamaan linkistä "tilaa nyt" sillä siinä pilee varmastu joku virus! Näin typerää huijausta ei kukaan keksisi ajatellen että oikeasti lähettää jonkun tuotteen. Tuskin sitä tuotetta koskaan tuli sinne postiin vai tuliko? Kysymys aloittajalle siis!

    • Holkkipolvi

      Ja vielä Nobel ehdokas! :)

    • neesu

      itse kävin lääkärissä röngten ymm.tutkimuksia polveni leikkausta varten.kerroin lääkärille tästä kneestä hän sanoi että sama kun laitat laastarin polveen.

      • kusetettavathölmöt

        No nämä tällaiset tuotteet on suunniteltukin juuri näille hyväuskoisille vaihtoehtohoitojen kannattajille.


    • Amazone

      Tämä kuuluu kategoriaan liian hyvä ollakseen totta. Hälytyskellot soivat heti. Professoria ei ole olemassa ainakaan tässä elämässä.

    • Avuton.Täti

      Kannattaahan sitä HITTO kokeilla! Kohta kun tästä ei jaksa nousta edes. Jos se auttaa sanon että on ihme. Mutta mitä muutakaan mahtaa? Makoilla kotona päivät pitkät. Ei niitä muitakaan ihme aineita jaksele kokeilla. Pliis joku auttaa edes.

      • Anonyymi

        Avuton täti, "oman" lääkärin kautta erikoislääkärille, niin selviää mitä kannataa tehdä...


    • polvinivelrikkoinen

      Tarjous tuntuu heti alunpitäen humpuukilta , mutta kun kehossani majailevan Ruusun aiheutajan vuoksi , ei uskalleta aloittaa, ortopedin ehdottamaa , leikaushoitoa epäonnistumisvaaran vuoksi. Päätin kaikesta huolimatta kokeilla tuotetta kokeilla . Tilasin sen perjantain ja maksoin saman tien. Paketti saapui heti seuraavana tiistaina. Koska sairastan Parkinsonin tautia kaatuilen helposti. Totesin , avattuani paketin , että ellei tuotteeesta ole muuta apua, niin käyhän se hyvästä , mutta melko kalliista sellaisesta, polvisuojuksesta, suojellen polvea kaatumiskolhuilta. Mikäli tästä tuotteesta, kaikista epäilyistä huolimatta, on edes jotakin apua vaivoihini, niin palaan asiaan kertoen tuloksesta , näille mielipideivuille.

      • Anonyymi

        Hei polvinivelrikkoinen. Miten tuote auttoi?


    • Anonyymi

      Suomi24 oikeuteen siitä että maksua vastaan edistää huijausta? Tuo mainoshan on yhä sivulla.

    • Anonyymi

      Totuus on että "JOS JOKU VAIKUTTAA EPÄTODELLISEN HYVÄLTÄ, SE ON EPÄTODELLISTA". Kaipa tuotakin "teippiä" olisi lääkäreiden kaapit täynnä ja ihmiset kivuttomin polvin jatkaisivat elämää, jos se olisi totta! :D Maailmassa saa valehdella, huijata ihmisiltä rahat, senkun vaan ehtii ja ilkeää.

    • Anonyymi

      Mulla ollut tuki käytössä nyt kolme viikkoa, kipu ei ole poissa todellakaan. Mutta tuo tuki on paljon mukavampi käyttää kuin apuvälinelainaamosta saadut tuet. Pysyy paikallaan ei ole nilkan lämmikkeenä. Ainoa mikä tuessa on vikana, mulle se hankasi ihon rikki kun oli suoraan iholla. Tuli muuten juuri textiviestinä tiedote että tilaisin jotain tuotetta 2 purkkia, vastaa KYLLA niin saat tuotteet muutamassa päivässä, ja vastaa STOP, niin perutat tilauksen. No viestiinhän ei voi vastata. Eli tuleekohan tuotteet automaattisesti. Maksavat 102€. Vain tanaan. Ilman äätä. Viestin lähettäjä INFO


      lähettäjä INFO

      • Ei voi olla totta en ikinä maksaisi tuollaista summaa.olen lukenut kommentit eli koko juttu on huijausta.


    • Anonyymi

      Olen käyttänyt kyseistä polvitukea jo kohta kaksi vuotta. Välillä se on unohtunut, kun polvi on ollut parempana. Viime kesänä Kilpisjärven maisemissa vaeltaessa tuli vettä polveen. Jyrkkien rinteiden alas laskeutuminen kävi hankalaksi. Kotiin palattuani käytin polvessa suolakäärettä kolmena iltana ja otin polvituen käyttöön. Kuukauden päästä vaeltelin Muotkatuntureilla polvituen kanssa ilman minkäänlaisia polvi vaivoja. Sitä en tiedä, miten se toimii, mutta minulla se toimii hyvin. Netistä löytyy Finitro Forte, jonka olen kokenut hyväksi. TK.ssa käydessäni kyselin lääkäriltä, voisiko tuon polven kuvata? Ei kuulemma tarvitse, kun se on jo kuvattu ( 13,5 vuotta sitten). Hoitona olis kortisooni, kukonhelttauute tai leikkaus. Asenteeni on avoin kaikkiin konsteihin, Millä voin polveni hoitaa. Asiasta toiseen: jos on tulehduksellisia nivelkipuja, kannatta kokeilla hiilihydraatitonta ruokavaliota.

      • Anonyymi

        Tämän ihmehoidon keskustelut on näköjään jo jatkuneet yli 2 vuotta. Ja vielä tätä huupuukia yritetään myydä.
        TOTUUS on se että mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta EI MYÖSKÄÄN OLE TOTTA.
        Lääketiede ympäri maapalloa ei ole mikään salajuoni , se kyllä olisi ottanut hoidon käyttöön jos sillä olisi edes jotain tehoa.


    • Anonyymi

      Kirjoittelin tuotteesta noin vuosi sitten nimimerkillä ' Polvinivelrikkkoinen ' ja lupasi palata asiaan jos tarvetta nättäisi olevan.. Kirjoitan tämän siitä syystä, että tuo mainos ilmestyi jälleen tietokoneesiini.
      Kun tuo 28 päivän luvattu aika, jossa polven piti ollla jälleen kunossa, alkoi lähestyä loppuaan , niin toimittajata tuli tarjous ( en muista enään ihantarkkaa sanamuotoa, mutta asia oli kuitenkin tämä )
      Olet tilannut tämän " apuvälineen " ja jotta sen jo aloittama parannus e keskkeytyisi , niin sinun tulisi tilata " sitä sun tätä " lisätoimitusta saaadaksesi täyden tehon jo hankkimastasi tuotesta.. ( Tällaisista lisätuotteista ei ollut mitään tietoa hankittaessa alkuperäistä polviukea.) No , koska en ollut siihen menessä havainnut sen kummempaa parannusta polvien kunnoossa, niin jätin tilauksen siksween , eli en tilannut. Myyjä oli kuitenkin siinikäs ja yritti monta keertaa muistuttaa lisätilauksesta. Lopulta myyjä asetti takarajan johon mennessä lisätilaus olosi tehtävä, jotta * hoito " jatkuisi keskeytykettä. Koska lisätilauksia en twehnyt, loppui tuo myyntipommitus itswestää lopulta.
      Hyvästä polvituesta tuo tuote kyllä käy, mutta melko kalliista sellaiisesta, Parantavaa vaikutusta ( johtuuko lisätilausten tekemättömyydestä ) en tuotteella havainnut olevan, en tosin myöskään haittoja hvainnut oleva sinä aikana kun tuotetta käytin Kesäll tuotteen käyttö keskeytyi ja lopulta unohtui, koska vaikutuksia ei tullut luvatulla tavalla.
      Mielipiteeni tuottesta ja sen toimittamiisesta on. Toimitus pelasi loistavasti ,ensimmäisen paketin kanssa , jatkosta en osaa sanoaenempä, koska en jatkanut listilauksilla. Lopuksi: Kyllä rahoille käyttäjiä löytyy ja myytövää riittää , jos haluaa päästä rahoistaan eroon.
      Polvinivelrikkoinen

      • Anonyymi

        HUIJAUS.....näkee sokee reetakin. Tästä on foorumeilla kirjoitettu. Uskokee jo.


    • Anonyymi

      näkyy tulleen edelliseen melkoisesti kirjoitusvirheitä, mutta älkää välittäkö niistä,, sillä asia ei siitä muutu miksikään.
      Nivelrikkoinen

    • Anonyymi

      Onneksi on netti. Nykyään on helppo tarkistaa tiedot kaikenlaisista asioista, ja en löytänyt minkäänlaista tietoa Professori Perttulasta, ja tämähän tarkoittaa, että kyseistä henkilöä ei ole. En tilaa, enkä eio käyttää "professorin" palveluita.

    • Anonyymi

      Möivät joitain vuosia sitten virtuaaalivaluttoja edullisesti jos tilas niitä tuli linjautopostina jostain itäeuroopasta helsingin matkahuoltoon kirje ja se soimitettiin asuinpaikkasi matkahuoltoon sosta piti lunastaa asia kirjat. Maksettuasi ostokset joitai satoja euroja niin kirjeessä tuli valokopip bitckoinista , ja ilmoittivat että sähjöpostissa ohjeet jota ei ole koskaan tullut. Käyttivät matkahuoltoa ettei voi seutata mistä lähetetty ja minne maksu menee. Ei pysty Helsingin matkahuoltoa kauemmas jäljittämään. Sama kuva hopeapäisestä ukosta joka oli virtuaali valuuttojen asiantuntija proffa.... JOTEN ÅLKÄÄ MENKÖ RAHOJANNE TÄHÄNKÄÄN LAITTAMAAN.

      • Anonyymi

        Voiko tilatun Knee Activen palauttaa, josi sitä ei matkahullosta lunasta?


    • Anonyymi

      Älkää Hyvät ihmiset antako huijata itseänne.Tuo 28 päivää on maakinen luku siinä ajassa häviää suonikohjut,paranee kuulo ja nyt polvikivut. Kun gookletat niin koskaan ei löydy kyseisstä lääkäriä mistään,eikä yhtäkään henkilöä joka on muka saanut avun kyseisestä "lääkkeestä"Voi uskokaa minua,minulla on juuri menossa protestiin lääke joka auttaa suonikohjuihin,tilasin sen aivan hurmoksessa,kun ajattelin sen auttavan diapetes kipuihin.Jo samana iltana järkeni selkeytyi ja rupesin epäilemään koko juttua,aamulla yritin perua koko jutun,kun pankkinikin ilmoitti sen huijaukseksi,maksoin 264 eur .Yritän nyt saada rahani takaisin. Olin tyhmä älkää te olko.

      • Anonyymi

        Poppakonstit eivät auta polvien kulumiin eikä nivelrikkoihin.
        Jos haluaa tuhlata rahaa humpuukiin niin mikäs siinä.

        Kuluneiden polvien kiputiloihin auttaa kylmäkeelipakkaukset, ja se, että ei rasita polvia.
        Tukevat polvituet auttavat myöskin.
        Ja loppupelissä ne tekonivelet.


    • Anonyymi

      tämä knee tuote on huijaus, rahat on menetetty jos olet tilannut.

    • Anonyymi

      Miten nämä huijaukset sallitaan? Siten että rahan valta on Yhdysvaltain erityisessä suojeluksessa. Mainokset tuotetaan siellä, tuotteet tehdään Kiinassa. Valehoitotieteellä on tietysti myös tomppeleita kannattajia. Aprilliä, ja kulaus hopeavettä päälle.

      • Anonyymi

        Aina ennenkuin tilaa epäilyttäviä tuotteita niin kannattaa ottaa selvää tuotteiden toimivuudesta. Yksi hyvä keino on käydä juuri ko. sivustoilla, käyttäjien kokemuksia/mielipiteitä lukemassa.


    • Anonyymi

      kuuluu katekoriaan viagrol samallaista huijausta tulee näytepaketti 1.90 jos et muista perua tulee koko vuoden satsi 400e potenssi lääke ainoa kovaksi tuleva on vatsa.miksi näitä huijareita ei saada kuriin.

    • Anonyymi

      Luin tuon tuotteen mainosta, ja koko ajan oli vähän sellainen tunne, että kyseessä on humpuuki. Toisaaltaan taas jopa uskoin mokomaan hölynpölyyn. Aika hyvin tehty mainos.
      Sitten aloin etsiä käyttäjien mielipiteitä tuotteesta. Törmäsin tälle sivustolle ja näin pelastuin humpuukilta.

      • Anonyymi

        Joku voi täällä kertoilla tuotteen toimivan. Älä usko sinisilmäisesti, kirjoittaja on todennäköisesti tuotteen myyjä, tai joku muu vastaava.


    • Anonyymi

      Onko taas uusi huiputus menossa.
      eli - "28 päivässä kuulo palautuu normaaliksi?"
      Outoa, että niin moni vaiva poistuu 28 päivässä.

    • Anonyymi

      Edehdyin tilaamaan. Oli nimittäin laitettu tiukka aikaraja jollon saisi tuotteen edullisemmin. Jäi siinä sitten kiireen vuoksi tarkemmin perehtymättä tuotteeseen.

      Tilauksen jälkeen vasta aloin etsimään tuotteen hankkineiden kokemus kertomuksia netistä.
      Tulin järkiini ja ja, eipä siinä muuta kuin jätin paketin noutamatta.
      Onneksi tilauksen yhteydessä en maksanut tuotetta.

      Olkaa tarkkana,- ei hoppu hyväksi, eikä kiire kunniaksi.
      Aina kannattaa perehtyä kunnolla eikä hölmöillä.

      • Anonyymi

        Kävisköhän sytykkeestä. Taitaa olla tosi myrkylliset päästöt jos tuotteen polttaa. Muuten ihan tosi juttu. Esim hiilijalanjälki tuotteen päästöt kun sitä on tehty. Tosi myrkkyä.


    • Anonyymi

      Knee active humpuukia

      • Anonyymi

        Tietysti!

        Nivelrikkoista polvea ei paranna mikään, nivelrikko ei todellakaan parane, se on näin. Polvi voidaan kyllä leikkauksella saada kivuttomaksi ja toimivaksi.

        Mutta siis nivelrikkoinen polvi ei koskaan palaa ennalleen. Joka väittää polven paranevan nivelrikosta, valehtelee.

        Kipuja voidaan lievittää, mutta ei parantaa nivelrikkoa. Menetetty nivelrusto on menetetty lopullisesti. Jokainen lääkäri tietää tämän.


    • Minäkin sekasin kyseistä sivustoa. Mitä pitemmälle kuin, sitä hölmömmältä tuntui sen tuotteen mainonta. Aivan höpö höpö hommaa. Ja ne ihmiset siinä kuvassa, lääkäri ja sen äiti, eivät ole suomalais perua. Mikä lie kuvakaappaus otettu joltain sivulta ja voihan nuita kasvoja tehdä Power pointillakin. Älkää ihmeessä menkö tilaamaan!

    • Anonyymi

      Jo selvisi että kyse on huijauksesta,onpa ihanaa.

    • Mikä juttu ai kyse on huijauksesta.

    • Anonyymi

      Minä en tilaisi mistään yhtään mitään.Minulla on molempien polvien nivelrikko,todettu 6v. sitten.Kun oli pahana.ilman tutkimukset.Tulehduskipulääkeet silloin ja jatkuvana käytän Vahvaa glukosaminiin kasvisperäinen,jota saa käsikauppa tavarana apteekit,halvempana prisma ymm..Kostealla märällä ja kylmällä säällä onnun juuri pahempaa polveani.Niinpä ostin kävelykepin niille päiville lidi tarjous 6e. Kipuun on lääke liike! päivitäin kävelen paljon ympäri vuoden.Kaikki alkoi:Kumaruin ja rutisi polvi.v 2015. jossa aikoinaan keskikierukka revenyt ja tähystys leikattu.Syy arvauskeskus lääkäri on nivelrikko,ikä ja nainen kun olen.Sen enempää tutkimatta.Nyky puumi on polvikierukat jos repee,paranee itsestään. Tarvii rahaa jos haluaisi yksityinen ja tietokonen kuvata polvi.Sitä rahaa ei ole, joten näillä eväillä menään.Pahissa säryssä taas kipulääke.Elämä..

    • Anonyymi

      Joo. Oppiihan parissa tunnissa puhumaan englantiakin kuin syntyperäinen.
      Hitaammilta menee lukioissa ja yliopistoissa vuosikausia.

    • Anonyymi

      Mielenkiintoista on se, että tyytyväisyyskommentit ovat kaikki samalla päivämäärällä.

    • Anonyymi

      Kyllä se auttaa. Auttaa muihinkin vaivohin.
      Sitä ei voi käyttää, jos on sydämen tahdistin. Magneetin,joka auttaa maksaa kirpputorilla 1e ja auttaa samallalailla.. ihmiset vievät niitä kirpputoreille, kun eivät tiedä miten hyvin auttaa,jos on kipuja.Pitävät pelkkänä koruna vain.
      Jääkaappi mangeetti ei auta..Siinä ei ole niitä gunsseja (vaikuttavan aineen nimeä en saata muistaa oikein).
      Itseltäni on monet vaivat poistuneet esim. Sydämen vajaa toiminta.TÄMÄ ON TOSI.
      En ole lääkkeitä syönyt vuosiin..

    • Anonyymi

      .....vielä lisää, sitä äsken mainittusta korusta .Sitä voi käyttää suoraan polvilumpion alapuolella tai sukan päällä, jos on nikkelille allerginen , niin ei suoraan iholle. Jossain vekottimissa on kuparia, mutta tässä nikkeliä, joten varmempaa pitää sukan päällä. Nikkelistä voi tulla nikkeli allergia.
      Nämä asiatkin olen kokenu.
      Lisää tietoa mangneetista saa : Arja Lingwist-Niemelä: Mangneettiterapia.
      Terveisi : Mirja eli Mirkku

    • Anonyymi

      Hyvat ihmiset !!! ÄLKÄÄ OSTAKO TÄTÄ TUOTETTA!!! HUIJAUS !,,,
      Tämän pätee täydelliseseti:
      LIIAN HYVÄÄ OLLAKSEEN TOTTA !!!

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe