...ja suvituuli soi...

inssi

Sade piiskasi auton tuulilasia ajellessamme naisystäväni kanssa ystäviemme mökille keskisuomeen päin. Olin tutustunut Katjaan n. puoli vuotta sitten. Katja nukkui viereisellä penkillä pois viikon rasituksia. Tunsin olevani onnen pekka saadessani olla hänenlaisensa naisen ystävä.Matkaa oli vielä jäljellä runsaasti ja aloin muistelemaan edellistä vierailuani Kirstin ja Eskon mökillä. Olin silloin liikkeellä sattumalta heidän mökin suunnalla ja ajattelin pistäytyä. Ex vaimoni kanssa olimme vierailleet heillä usein mutta eron jälkeen en ollut käynyt kertaakaan. Oli kesän lämpimämpiä päiviä kun saavuin mökkitien päähän josta oli vielä 50m kävelymatkaa. Huhuilin hyvissäajoin mökkiä etten yllättäisi isäntiä kovin pahasti. Kirsti tuli mökin nurkalle katsomaan kuka siellä pitää ääntä.
Hän halasi minua ja oli iloinen kun tulin sillä Esko oli joutunut työmatkalle koko viikonlopuksi ja hän oli aivan yksin. Olimme aina tulleet hyvin juttuun Kirstin kanssa ja nytki alkoi heti juttu luistamaan ihan luontevasti.
Päivä kului leppoisasti. Kävin vähän soutelemassa söimme jotain kevyttä. Kirsti ehdotti, että voisin lämmittää saunan jos haluaisin olihan paikat minulle tuttuja. Saunoin ja kävin uimassa samalla nautin muutaman viileän oluen ja olo alkoi tuntua mukavan rennolta. Kirsti meni myös saunaan ja sieltäpäin uimaan. Olin aina ihaillut hänen hyvinmuodostunutta vartaloaan ja niin tein nytkin aurinkolasieni takaa. Hänellä oli melko isot mutta kiinteän näköiset rinnat ja vartalo oli hyvässä trimmissä. Minusta tuntui kuin hän olisi arvannut että katselin häntä keinutellessaan peppuaan vetteen mennessään. Takaisin saunaan mennessä hänen nänninsä erottui selvästi uimapuvun läpi ja tunsin kuinka shortseissani oli ahtautta. Makoilin siinä baadenilla ja maistelin vielä olutta odottellessani häntä saunasta. Palattuaan hänellä oli yllään toppi ja aika tikat shortsit. Huomasi hänenkin nauttineen jotain sillä puhe vähän sammalsi.
Juttelimme kaikenlista . Hän kyseli miten mulla eron jälkeen oli mennyt. Myös intiimimmästä puolesta melko estottomasti. Minä vähän vaivauduin sillä olin ollut eron jälkeen kokonaan ilman naista. Nousin hakeaan pöydältä lisää juotavaa jonka viressä Kirsti istui.
-Ei sitä avioliitossakaan aina seksielämä niin vilkasta ole, hän sanoi koskettaen samalla kädellään reittäni.
-Minäkin olen ollut ilman jo puoli vuotta, hän jatkoi.
Viivyttelin siinä pöydän luona ja tunsin miten Kirsti siveli reittäni ainavaan ylempää shortsín lahkeen sisältä.Käsi oli jo tavoittanut bokserin lahkeen reunan ja nousi vain ylemmäksi. Minua oli aina kiihottanut kun housuihini tultiin lahkeen kautta joten ei ollut ihme, että elimeni alkoi jäykistyä. Hänen kätensä alkoi huiromaan pussejani.
-Sullahan on kassit ihan täynnä, siihen täytyy saada helpotusta, Hän kihersi.
Hän käänsi minut itseensä päin ja alkoi avaamaan shortsin nappeja. Ne tipahtivat terassille. Hän hyväili patukkaani housujen läpi.
-Ooh, ompa se iso kyllähän minä olen siitä juttuja kuullut mutta että näin valtava.
Bokserit olivat tippuneen jalkoihin ja kieli haelsi terskan ympärillä samalla käsi puristeli palleja aika rajusti.
Tiesin etten kestä pitkään kun lasti lähtee.
-Anna tulla vaan ensimmäinen kerta tähän terassille, Kirsti sanoi vatkaten samalla kaluani pitkin vedoin. Kuin huomaamatta sperma ryöppysi ulos useana sykäyksenä.
Kirsti lypsi viimeisetkin pisarat ulos ja luolaisi viimeisen pisaran.
Kiskaisin hänet ylös tuolista ja aloin suutelemaan intohimoisesti. Hän vastasi ja työnsi kietä kieltäni vasten. Aistin hänen kiimansa. Laitoin kädet hänen rinnoilleen ja hyväilin niitä ainavain rajummin.
Nostin topin ja mukana biginien yäosan pään yli. Rinnat pompahtivat kiinteänä ja nännit kovina.
Käänsin hänet selkä itseäni vasten, että pääsin paremmin leipomaan niitä.
-Olen aina halunnut rakastella kanssasi, Kirsti sopersi suudellessani hänen niskaansa ja korvaansa.
Laskin käteni kiinteille pakaroille puristellen niitä.Sujautin käteni housujen sisään siirtäen ne samalla etupuolelle. Tunsin karvoituksen kädelläni. Hieroin häpykumpua ja tunsin, että elimeni alkoi taas heräämään. Laskeuduin polvilleen hänen taakseen ja vedi housut pois. Silmieni edessä oli kiinteä pyöreä peppu.
Kirsti kumartui pöytää vasten avaten sanmalla reisiään. Puristelin peppua samalla levittäen ja nostaen pakaroita sieltä avautui henkeäsalpaava näkymä kiiltävään häpyyn ja supistelevaan suklaarusinaan. Aloin sormella tunkeutumaan häpyhuulien väliin. Se oli odottavan märkä.
Kirstin voihkiessa levitin hävyn ihan auki ja hieroin klitorista. Kirsti oli jo ihan kiiman kourissa ja työnsi peppuaan enempi esille. Aloin nuolla klitorista ja häpykieltä.
-Tule jo. Hluan sen ison kullin sisälleni, Kirsti uikutti.
Nousin ja aloin sovittamaan kullia häpyhuulten väliin. Kirsti tarttui kulliini ja ohjasi sen oikeaan paikkaan. Aloin työntämään turpeaa elintä sisään. Kirsti voihki ja pyöritti peppuaan.
Olin liuuttanut kullini juurta myöten ja vedin melkein kokonaan ulos ja taas sisään. Näky sai minut kiihottumaan entisestään ja levitin pakarat entistä leveämmälle. Tunnustelin suklaarusinaa peukaloillani,se sai Kirstin aivan hurjaksi.
Kuului vaimeaa läiskettä kun hän tuli niin voimalla kaluani vasten kiihtyvällä nopeudella.
Tunsin pillun kouristelevan kaluni ympärillä hänen saavuttaessaan huipun. Jatkoin vielä ja survaisin kullin syvälle ja samalla purkauduin voimalla hänen sisälleen.
Vedin pehmennen kalun pois ja lysähdimme tuoleille. Näin miten spermaa valui ulos hänen pimpistään.
Istuimme siinä hiljaa pitkän aikaa....
-Joko me ollaan pian perillä, Katja kysyi ja palautti minut todellisuuteen.
-Ihan justiin, vastasin ja yritin samalla peitellä etumukseni kohoumaa.
Tulimme mökin pihaan ja Kirsti ja Esko tulivat vastaan.
-Menkää te naiset laittamaan jotain syötävää me miehet mennään saunalle.
Mitä sitten tapahtui onkin oma tarinansa....

3

6803

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kiki

   Minne se jäi, joka nukkui autossa?

   • inssi

    Luithan loppuun....:)


  • Minä

   Sirä jatkoa jos sais ni ois iha kiva. On muute hyvä tarina

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   157
   2262
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   120
   1715
  3. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   94
   1590
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   98
   1487
  5. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1332
  6. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   223
   1285
  7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   58
   1273
  8. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   212
   1237
  9. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   99
   1121
  10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   252
   976
  Aihe