Teuvollekko potkut

UnohtakaaKokoJuttu

Lähteekö Viitasaaren Meetoo typeryyteen tai Tuntemattoman sotilaan ohjaajan Aku Louhimiehen kaltaiseen syyttelyyn.
Onko pusu pahoinpitely???? eikös se ole paremminkin hyvinpitely.

50

1634

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nytheti

      Teukka pitää ampua mustaan aukkoon siinä on niin turha äijä jotta ulos valtuustosta ja koko suomesta!!

    • onkovakavampaakintehty

      Näyttää siltä että kaupunginhallituksella ja kaupunginjohtajalla pitää olla aina joku jota jahdata.Ijäs-jutussa tuli turpiin niin nyt kostetaan Teuvolle.Mitä ihmettä jotkut Helsingin pikkujoulut kuuluu Vts kaupunginhallitukselle.

      • Eivoikunnauraa

        Sitä että teukka on koko hallituksen häpeä pilkku kyllä huomaa millaisia juntteja persut on.


      • Suljetultako
        Eivoikunnauraa kirjoitti:

        Sitä että teukka on koko hallituksen häpeä pilkku kyllä huomaa millaisia juntteja persut on.

        Mistä karkasit?


      • Eivoikunnauraa

        Pysy sinä paskakorven antti siellä peräkylällä


      • tiesitkö
        Eivoikunnauraa kirjoitti:

        Sitä että teukka on koko hallituksen häpeä pilkku kyllä huomaa millaisia juntteja persut on.

        Kaikki kehäkolmosen ulkopuolella asuvat ovat juntteja. Ja suurin osa sisäpuolellakin junttien jälkeläisiä. Jotka kylläkin yrittävät unohtaa ja eivät julkisesti tunnusta juuriaan.


      • mihmah

        Teukka on viitasaaren paras mainos .


    • armoa_ei_erehtyvälle

      Kannattaakohan lähteä todellakaan tuommoiseen jahtaamiseen kun se ei ole välttämätöntä.
      Tässähän näyttää siltä että kaupunginjohtaja touhuaa puolueensa hyväksi eikä kaupungin. Pitääkö nyt muistuttaa siitä että ajattele kaupunkisi parasta ja ryhdistäydy! Puolue hoitaa perussuomalaisissa omat ongelmansa. Vai pitääkö tässä luetella kepulaisten aikaansaannoksia kovemmista erehdyksistä.

    • kuka-on-erehtymätön

      Mielestäni on aika riskialtista hommaa lähteä erottamaan pelkästään syytteen takia. Sillä ainakin osa äänestäjistä tulee vaatimaan,että siitä tehdään käytäntö. Ja sinne syytetyn penkille on suhteellisen helppoa järjestää lähes kenet tahansa. Jos kriteerinä pidetään sitä,että voi saada vankeustuomion,vaikka ehdollisenakin,niin aika pienissäkin rikkomuksissa on maksimirangaistuksena jopa kuusi kuukautta vankeutta. Vaikka tämä onkin poliittista vehkeilyä,niin silti järki käteen. Kyllä Hakkarainen on jo ihan reippaan rangaistuksen saanut ilman tätäkin vehkeilyä. Ja tämä ei tule vaikuttamaan hänen vaalimenestykseensä negatiivisesti. Sillä nytkin pätee politiikan vanha totuus,vaikka kunnia menee,niin mainetta tulee.

      • Sataa.Teuvon.Laariin

        Tämä sataa suoraan Teuvo Hakkaraisen laariin ensi kevään eduskuntavaaleissa. Jotkut ovat povanneet jopa yli 15 tuhatta ääntä.


      • tosion
        Sataa.Teuvon.Laariin kirjoitti:

        Tämä sataa suoraan Teuvo Hakkaraisen laariin ensi kevään eduskuntavaaleissa. Jotkut ovat povanneet jopa yli 15 tuhatta ääntä.

        Jos Teuvo alkaa kevään eduskuntavaaliin ehdokkaaksi, niin minä äänestän Teuvoa!


    • Voi.herran.pieksut

      Se on totuus, ettei joistain tyypeistä ole väkisinkään kunnanjohtajaksi. Johtajuus otetaan aivan muuta kautta kun leikkimällä. Taisi olla heti hallituksen jälkeen kuumalinja lehtien palstoille kertomaan kuinka asioita hoidetaan. Tulevassa maakuntahallinnossa tarvitaan näitä hienoja meriittejä.

    • EI.MENE.TASAPUOLISESTI

      Jos nyt Teuvo Hakkarainen erotetaan, niin erotetaan samalla isompi rikollinen Jussi Kananen. Jos kerta porukkaa laitetaan pihalle, niin ei Perussuomalaisuus saisi olla perusteena tai syynä, vaan kaikkien puolueen jäseniä ja valtuutettuja tulee kohdella samalla tavalla.

    • sorron_ääni

      Joo, äänestän Hakkaraista seuraavissa vaaleissa. Hakkarainen ei ainakaan kuluta aikaa liian kauaa hameen helmoissa kuten joku muu.

    • viisaimmat.vaikenee

      Kaikkien valtuutettujen rötöstelyt pitäisi mielestäni avata reilusti ja käsitellä seuraavassa Viitasaaren valtuuston kokouksessa jos Teuvo Hakkaraisen eduskunta tekemisistä aletaan käymään oikeutta Viitasaaren valtuustossa. Nyky valtuutetuista löytyy kyllä aika pahoja juttuja ja Viitasaari ei muuta kuin mustamaalaa koko kaupungin mainetta jos tuollaisia valtuuston oikeusistuntoja aletaan käymään. Malttaisivat valtuutetut ja kaukunginjohtajaspoika pitää nyt mölyt mahoissaan ja olla hiljaa tietyistä asioista ettei loputkin veronmaksajat muuta Honoluluun kirjojaan täältä. Seiska, iltalehti ym. media taitaa jo kärkkyä Viitasaaren nurkalla varpaillaan josko saisivat tehtyä mehukkaita juttuja Viitasaaresta. Tällainen saattaa olla joidenkin-, etenkin päättäjien mielestä positiivinen ja hyvä asia kaupungin ja kaupunkilaisten etua ajatellen.

      • Dingdingdingg

        Teukka koljotiiniin pääsee eroon hullusta


      • juurisinä
        Dingdingdingg kirjoitti:

        Teukka koljotiiniin pääsee eroon hullusta

        Juurikin Sinä ja kaltaisesi järjettömät kommentoijat joutaisivat roikkumaan Hännilänsalmen sillalla leukakeinussa. Jos ei ole mitään asiallista sanottavaa,niin ei ole pakko julistaa tyhmyyttään täällä. Jos ei asioista mitään ymmärrä,niin kannattaa vain syödä lääkkeensä ja odotella ihmettä,ehkäpä ne Sinullekin joskus valkenevat.


    • Lillepo

      Ja saihan Teuvo lopulta fudut turhana menoeränä ja huonona mainoksena kotipaikkakunnalleen vai olisiko hänen pitänyt antaa jatkaa päihtyneenä heilumistaan yhteis-
      ten asioittemme äärellä?

      • Näin-Viitasaarella

        Tämä tapaus Hakkarainen on sitä kansalaisten epätasapuolista kohtelua. Taitaa Viitasaaren valtuustossa istuskella jos minkäkinlaista juoppotaustan omaavia, mm. polisia uhanneita ym. ym., ilman että heidän rötöksiä ja toilailujaan olisi millään tavoin puitu missään kokouksessa. Tällaisen epätasapuolisen kohtelun kansa kyllä huomaa ja taitaa sataa suoraan Teuvon laariin tulevissa vaaleissa.


      • onko-useastikin

        Onko ollut humaltuneena valtuuston kokouksissa? Jos on ollut eduskunnassa pikku päissään,niin se ei haittaa,siellähän se on yleistä. Ja mitä tulee menoeriin,niin ompa kuitenkin tainnut enempi tuoda paikkakunnalle,kuin viedä. Taitaa olla Viitasaaren kovapalkkaisimpia veronmaksajia. Siis ei mikään veroja kiertelevä tukijussi,joiden todelliset tulot hukataan verosuunnittelulla.


    • Miettimistä

      Eikös se teidän lakimies-kunnanjohtaja asu Saarijärvellä ja kantaa veronsa sinne. Nyt on Teuvon niskassa. Kepulaiset tulevat häviämään kaikki tulevat vaalit ja mitään maakuntauudistusta ei tule. Teuvon mustaamisella ei Kepu tule nousemaan.

    • Täti67

      Eiköhän nyt jo riittäisi tämän yhden miehen jahtaaminen ?

      Minä en ole Hakkaraisen puolueen äänestäjä, en edes Keski-Suomesta, mutta liika on liikaa ihmisten tuomitsemisessa. Maailmassa on paljon pahempia asioita puitavaksi.

    • Kananen-hyllytettävä

      Seuraavissa kunnallisvaaleissa äänestän Virpi Hämäläistä. Seutua lukiessani Virpi Hämäläinen vaikuttaisi olevan Perussuomalaisten valtuutettujen lisäksi ainut suoraselkäinen valtuutettu, joka rohkeni reilusti puolustamaan oikeudenmukaisuutta omalla nimellään Seutu-lehdessä. Harmi vaan, ettei Vipi päässyt osallistumaan valtuuston kokoukseen ja sanomaan noita tasapuolisuuden nimiin Seutuun kirjoittamiaan sanoja. Politiikot tekevät harvoin, ainakin Viitasaarella niin että alkavat puolustamaan Perussuomalaisia, mutta Virpi tähän näyttää reiluna, rohkeana, oikeudenmukaisena naisena pystyvän.

      Perussuomalaisten vastustaminen ja matalaksi painamisen yrittäminen näyttää muodostuvan ikäänkuin muoti-ilmiöksi Viitasaaren valtuutettujen ja kaupungin johtajaspojan keskuudessa. Syyn jokainen voi arvatakin... Perussuomalaisilla on paikkakunnan älykkäimmät, ahkerimmat ja terävimmät luottamushenkilöt. Viitasaarta ei kuseteta niin kauan kun PS:n valtuutetut toimivat kirstunvartijan roolissa. Kaupunkimme pysyminen erossa neljäntoista miljoonan takausvastuista valokuituhuijauksessa muunmuassa on puhtaasti Perussuomalaisten ansiota.

      • kiveenkökustu

        Joku joi kossua ja toinen äänesti itsensä mitalille,kolmas häpäisi haudan ,yksi tintas vanhempaansa turpaan,niin siinä jalosukuisten kaarti päivää paistattelee.Unohtamatta tätä vastarannan kiiskiä joka aina on esille tunkemassa.


      • Huhuu
        kiveenkökustu kirjoitti:

        Joku joi kossua ja toinen äänesti itsensä mitalille,kolmas häpäisi haudan ,yksi tintas vanhempaansa turpaan,niin siinä jalosukuisten kaarti päivää paistattelee.Unohtamatta tätä vastarannan kiiskiä joka aina on esille tunkemassa.

        Mahtanee olla vain huhuja, ei ole ainakaan 7-lehdessä ollut mitään juttuja noista.


    • Valtamurenee

      Näyttää enää alle puolet valtuustosta olleen Kinnunsen ajojahtihurmoksen takana.Jokohan olisi syytä aloittaa toimikunnan kokoaminen.

    • TurhaJulkkis

      No sinähän et onneksi sitä päätä, etkä säädä lakejakaan !

      • Vallankahvassa

        Mistäs tiedät?


    • Kiitos.Virpi.Hämäläinen

      Juu....tällaisia suorasanaisia ja rehellisiä päättäjiä kuten Virpi Hämäläinen tarvitaan lisää Viitasaarelle, muuten asiat eivät taida mennä eteenpäin. Perussuomalaisilla on hienoja ja tärkeitä ajatuksia ennenkaikkea kuntatalouden hoitoa ajatellen, mutta muillekin täytyy silmät avautua näkemään missä mennään. On päivän selvää että ei yksi pieni PS puolue ryhmittymä saa yksin asioita kuntoon-harmi vaan, niin hyviä ajatuksia kun kyseisellä ryhmällä on esittää valtuustossa.
      Hyvä ja kiitos Virpi hämäläiselle rohkeasta kissan nostamisesta pöydälle kepuja ja demareita palvomatta. Sanoisin Virpi Hämäläiselle että laita sinä sienä valtuuston eturivissä istuva vanha mölisevä ukko ojennukseen. Kyseisen miehen ajatuksia kun kuuntelee, niin tulee mieleen että lieneeköhän kyseinen ukko jostain lehtereiltä karannu sinne eturiviin.

      • rantaskat

        Vaali,vaalit,valittuko.Seutu lehti myös kekkereihin


    • KIITOS.VIRPI

      KEPU HILJENI KERTAHEITOLLA KUN TOMERAOTTEINEN VIRPI HÄMÄLÄINEN LAITTOI KO. PORUKALLE NS. LUUN KURKKUUN.

      • Lehtolaan.lehtolaan

        Poikkileikkaus Viitasaaren valtuustosta ja enenkaikkea kepusta on varmaankin siellä valtuuston etupenkissä se vanha ukko, jonka nimi ei nyt vaan tule yks kaks mieleen. Ko. vanhuksella ei vaikuttaisi olevan mitään järjellistä annettavvaa tälle kaupungille, mutta joka paikassa pittää olla "mölisemässä ja kattilata hämmentämässä". Tahallaanko ja kiusantekomielessä niitä tuommosia pitää äänestää valtuustoon? Mukamas yhteisistä asioista päättämään-voi hyvä tavaton sentään! Ei ihme jos kaupungin asiat ovat ihanasti rempallaan, niinku eräs laulaja tulkitsee.


      • Älämölö

        Tämä pönäkkä lantapaukku kuuluisi lehtereille, eikä ollenkaan alariviin.


      • sukuonpahin

        Niin se vain on että koira palaa oksennukselleen,niin se vain menee.


      • töttöröötä

        Onko tämä kiitelty henkilö se kamelintankkaaja jolla on kaksi kyttyrää ja täyttöaukko takana


    • Voi.herran.pieksut

      Viitasaaren kunnanjohtaja Kinnunen ajoi kuin käärmettä pystyyn saamalla Hakkaraisen kahdeksi viikoksi hyllytettyä valtuustosta. Mitähän hyötyä herralle tästä oli. Minusta tämä näyttää erittäin tyhmältä teolta. Nyky kuntajohtajat ovat taidoiltaan tosi surkeita. Tämä suoritus oli sieltä tyhmimmästä päästä.

      • ulkopaikkakunta

        Asun muualla,kuin Viitasaarella,mutta kuitenkin Keski-suomen vaalipiirissä ja olen mielenkiinnolla seurannut "Herra Hakkaraisen " toilailuja. Hän nousi suuresta tuntemattomuudesta politiikan huipulle ja varmaan yllätti itsensä ja varsinkin persujen silloisen puheenjohtajan,uusiessaan paikkansa. Olen vuosikymmeniä seurannut politiikkaa,enkä muista ketään toista,joka noin pienistä töppäilyistä ja ennenkaikkea työn ulkopuolella tehdyistä,olisi saanut tuollaista määrää lokaa niskaansa. Eniten näyttäisi tulevan puukkoa selkään nimenomaan kotiseudulta,kuten tämä kunnanjohtajan tempauskin. Tosin tämä todennäköisesti tuo Hakkaraiselle vielä kolmannenkin kauden. Tosin itse hänen asemassaan vaihtaisin asuinkuntaa. Kyllä noin hyväpalkkainen ja kuitenkin vaikutusvaltainen henkilö kelpaa mihin tahansa naapurikuntaan. Mitä tulee tähän Viitasaaren kunnanjohtajaan,niin lukemani ja paikkakuntalaisilta kuulemani mukaan hän ei muutenkaan kovin hyvää mainosta kunnalle ole,eikä tämä erottamishomma kovin houkuttelevaa kuvaa kunnasta anna.


      • Hölmöilijät

        Radioon oli pyydetty kommentoimaan Viitasaaren valtuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja demari Sonja Kekkonen Hakkaraisen hyllytystä. Kekkonen on ollut kohta vuoden poissa valtuustosta. Kepulaiset puheenjohtajat eivät todennäköisesti ja viisaasti enää halunneet kommentoida näin älytöntä hyllytysjuttua. Kekkonen kommentoi asiaa kuin jotain tietäisi asiasta ja lakipykälistä. Tämä koko hölmöily naurattaa meitä ulkopaikkakuntalaisia. Kaikkihan tämän tietää, että kunnanjohtaja Kinnunen ohjailee näitä tietämättömiä hölmöjä omaan suuntaansa. Hölmöt seuraavat kuin koirat perässä.


      • Viitasaaren.hälmöläiset
        Hölmöilijät kirjoitti:

        Radioon oli pyydetty kommentoimaan Viitasaaren valtuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja demari Sonja Kekkonen Hakkaraisen hyllytystä. Kekkonen on ollut kohta vuoden poissa valtuustosta. Kepulaiset puheenjohtajat eivät todennäköisesti ja viisaasti enää halunneet kommentoida näin älytöntä hyllytysjuttua. Kekkonen kommentoi asiaa kuin jotain tietäisi asiasta ja lakipykälistä. Tämä koko hölmöily naurattaa meitä ulkopaikkakuntalaisia. Kaikkihan tämän tietää, että kunnanjohtaja Kinnunen ohjailee näitä tietämättömiä hölmöjä omaan suuntaansa. Hölmöt seuraavat kuin koirat perässä.

        Hakkaraisen hölmöilyt ei naurata kyllä ketään ja hölmöt seuraavat kuin rakkikoirat Hakkaraisen peräässä.


    • pian-kalteritango-soi

      no just just, lisää vaan sellaasia pusuja

    • VoiVoiSentäänTätäMenoa

      Ei tarvitse seurata kuin valtuuston nettilähetyksiä, niin Me Toon ainekset on kohdillaan. Eräskin kepulainen näyttää vahvasti siirtyneen vihreiden kannatus linjalle. Tai oikeastaan tietyn vihreän.

      • Tytön.hupakoita.riittää

        Käsittääkseni vihreä tyttönen on kuitenkin 20v, mutta siitä huolimatta. Ilmeisesti kaikki NAISET on jo läpikäyty, vain tyttöset enää kuolaa perään. Näin viitasaaren kepussa.


    • ihalainen.pekkarinen

      "Teukka on viitasaaren paras mainos ."

      Paljonko Viitasaarella on asukkaita, onko luku siis nousussa vai laskussa? Itse en asuisi tuollaisessa junttien pesässä, jos Teukka on parasta, mitä on tarjolla. Lähikunnista sen sijaan on noussut vuosien saatossa useita (moitteettomia) kovan luokan vaikuttajia.

      • kerroppas

        kerroppa meille toisillekin,keitä nämä ihmeet ovat...


      • kasjdhcgvdbshnjk
        kerroppas kirjoitti:

        kerroppa meille toisillekin,keitä nämä ihmeet ovat...

        no lue se nimimerkki


      • aa.pee.see.tee
        kasjdhcgvdbshnjk kirjoitti:

        no lue se nimimerkki

        Niin, aina kannattaa lukea ensin :)


      • kerroppas
        kasjdhcgvdbshnjk kirjoitti:

        no lue se nimimerkki

        Niin,kyllä mä sen luin,mutta ketä ovat nämä moitteettomat?


      • ihalainen.pekkarinen
        kerroppas kirjoitti:

        Niin,kyllä mä sen luin,mutta ketä ovat nämä moitteettomat?

        Kirkkohopeiden varastaminen, ,jatkuva ryyppääminen, ylinopeussakot, ajokorttinsa menettäminen, saunassa asuminen, seksuaalinen ahdistelu, sakkorangaistus....

        Tällaista "moitteettomuutta" ei voida hyväksyä kenellekään muulle kuin keskisuomalaiselle perussuomalaisten kansanedustajalle. Ei muuta kuin kolmatta kautta vetämään, kyllä helluntailaiset antavat anteeksi.

        Normaali työsuhde olisi jo purettu moneen kertaan mutta Teukka sen kuin porskuttaa. Häpeä on tuntematon sana, ja kyllä keskisuomalaisten pitää olla ylpeitä tästä miehestä! Hienoa.


      • kerroppas
        ihalainen.pekkarinen kirjoitti:

        Kirkkohopeiden varastaminen, ,jatkuva ryyppääminen, ylinopeussakot, ajokorttinsa menettäminen, saunassa asuminen, seksuaalinen ahdistelu, sakkorangaistus....

        Tällaista "moitteettomuutta" ei voida hyväksyä kenellekään muulle kuin keskisuomalaiselle perussuomalaisten kansanedustajalle. Ei muuta kuin kolmatta kautta vetämään, kyllä helluntailaiset antavat anteeksi.

        Normaali työsuhde olisi jo purettu moneen kertaan mutta Teukka sen kuin porskuttaa. Häpeä on tuntematon sana, ja kyllä keskisuomalaisten pitää olla ylpeitä tästä miehestä! Hienoa.

        Eipä noissa oikeastaan ole riittäviä perusteita työsuhteen purkuun. Esim jatkuva ryyppääminen ei sellainen ole. Varsinkaan,jos se tapahtuu vapaa-ajalla. Ja eduskunta on yksi niitä harvoja työpaikkoja jossa ei tänäkäänpäivänä ole nollatoleranssia. Tuosta kirkkohopea hommasta taitaa olla jo senverta aikaa ja rangaistus kärsitty,että ei voi vaikuttaa nykyiseen työsuhteeseen. Tämä seksuaalinen ahdistelu on oikeudessa ja eduskunnassa käsitelty ja kaikki tiedämme sanktiot. Ja suomenniemellä on tuhansia,jotka asuvat vakituisesti vapaa-ajan asunnoillaan,joka on myöskin luvatonta. Loput sitten ovatkin rikkeitä joita sattuu päivittäin,jopa ihan moitteettomille kansalaisille. Mutta et vieläkään kertonut,ketä ovat ne moitteettomat vaikuttajat. Nämä kaksi nimeä ovat sellaisia,että kyllä löytyy luurankoja kaapista....


      • jehova12

        Helluntailainen. Ei mulla muuta.


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1880
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1499
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      89
      1279
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1190
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      999
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      952
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      905
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      104
      857
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      46
      705
    Aihe