Mies ei aikaillut exän kosimisessa

Caracol

Mies kosi aikoinaan hyvin pikaisesti exäänsä, muuttivat myös yhteen viivyttelemättä. Molemmat tapahtumat vuoden kuluttua ensitapaamisesta. Suhde päättyi naisen aloitteesta myöhemmin.

Minun kanssani mies on hidas liikkeissään eikä mitään oikein tapahdu, vaikka olemme olleet yhdessä jo kolme vuotta. Yleensä mies on touhukas ja malttamatonkin. Miksi mies ei tee suhdettamme edistäviä liikkuja? Exän kanssa oli niin hätäistä, minun kanssani jarrutellaan. Miksi?

5

167

  Vastaukset

  • Miehesi ei halua hätäillä ja saada myöhemmin pakkeja. Ite kosin toista (nykyistä) vaimoani kolmannella tapaamisella, naiseni vastasi tahdon, ennen kuin ehdin kysyä.

  • Itse viivyttelen nykyisen kanssa vaikka meninkin exän kanssa rytinällä naimisiin jne. Itseäni pelottaa se entä JOS homma ei toimikaan.

  • Ehkä hän on oppinut, että joidenkin asioiden kanssa ei kannata hätäillä. Ja miksi pitäisikään? Olette kai onnellisia yhdessä ilman sormuksiakin, joten mitään hätää ei ole.

  • Kolme vuotta ei ole vielä pitkä aika odottelua, älä huoli. Miehesi on vain varuillaan.

  • JOS AJATUS HÄISTÄ KAUHISTUTTAA, LUE TÄMÄ:

   Joitakin ihmisiä kammoksuttaa ajatus hääjuhlista ja kaikki naiset eivät halua sitä ns. prinsessapäivää.

   Voin ilokseni kuitenkin kertoa, että häät saa olla täysin hääparin itsensä näköiset. Morsiamella ei ole pakko olla prinsessamekkoa, sillä viime vuosina muotiin on tullut myös kaikenlaisia housupukuja. Itse asiassa hääparin ei ole pakko edes pukeutua ja laittautua mitenkään erityisesti, ellei itse halua.

   Häihin ei ole mikään pakko käyttää myöskään juuri mitään rahaa. Teräksisiä ja hopeisia sormuksia saa muutamalla kympillä. Juhlien tarjoilut voi hoitaa itse (sukulaiset tai ystävät avuksi). Hääkuvat voi ottaa se tuttava, jolla on paras kamera. Monia asioita voi lainata, vuokrata ja tehdä itse häitä varten. Kaikkein yksinkertaisimmat ja halvimmat häät on jos niihin ei kuulu juhlintaa lainkaan vaan pelkkä vihkiminen esim. maistraatissa. Häämatkalla voi käydä esim. lähiöpubissa tai Tallinnan risteilyllä.

   Häät ovat merkki rakkaudesta. Et menetä mitään vaan saat.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   147
   4503
  2. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1184
  3. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

   Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
   Maailman menoa
   218
   664