Mitä minä kirjoitin

näin

Attendo myy terveyspalvelun pois,nyt alkaa Sysmässä alahuulet väpättää.Hinnat nousee uuden toimijan takia varmasti,no 20v menee nopeasti.

11

571

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turhaan-iloitset

      Yrityskaupoissa sopimukset siirtyy uusille omistajille sellaisinaan.

      • Sopimukset kyllä siirtyy mutta niitä voidaan uuden sopimusosapuolen toimesta pyrkiä neuvottelemaan uudelleen, joka on erittäin todennäköistä, jopa tavallista.

        Jos Sysmän kunta ei ole valmis neuvottelemaan sopimuksen muuttamisesta, niin Terveystalo voi aloittaa siitäkin huolimatta toimintojen saneerauksen ja YT-neuvottelut.

        Tippuuko jo pariin kertaa tyhjiin puristetusta (alasajetusta) Sysmän terveydenhoidosta vielä lisää mehuja pihalle? Kai sieltä jotain saa vielä puristettua, mutta se tarkoittaa taas palvelun laadun ja saatavuuden heikkenemistä parilla pykälällä. Kuinka alas terveydenhoidon laadun voi antaa vajota - kuinka monen mummon saa antaa kuolla lääkärijonoon kuukaudessa??

        Narulla on huono työntää peruspalvelujen kehittämistä eteenpäin - olisiko aika palkata 2 kunnallista lääkäriä, 1 hammaslääkäri ja muutama hoitsu - ja perustaa oma kunnan (kuntalaisten) omistama terveysasema/minisairaala? Liiallisista kunnajohtajan "taloustalkoista" viis kunhan homma toimii niinkuin pitää.

        Parempi pitää tärkeimmät peruspalvelut omissa näpeissä - eihän me täällä Sysmässä koulujakaan oltaisi yksityistämässä - eihän? Vai mitä Sysmän Kokoomuksen, Kepun ja SDPn ääriliberaalit tästä tuumailee - hehän myy omat mummonsakin kaikenlaisten "Terveystalojen" lypsylehmiksi. AMMUUUUUUU.


      • hyvin-on-toiminut

        Hyvin on täällä homma hoitunut, aina olen saanut akuutissa tapauksessa lääkäriin ajan jo samalle päivälle ja kiireettömissäkin muutaman viikon sisään. Yrittäppäs samaa esimerkiksi Helsinki-Vantaa-tai muualla ruuhkasuomessa. Ilman Attendo sopimusta meillä olisi lähin terkkari kohta Heinolassa, että ihan turha provota.


    • Googlenheim

      Attendo myy terveyspalvelut Terveystalolle. Ei nyt varmaan kannata olla kovin huolissaan

      • mottiman

        TODELLA kannattaa ,jos sinä olet vaikka kunnan ainoa plapien tekijä ja myyjä niin etkö käyttäis tilaisuutta hyödyksi ja nostaisit hintaa kun muita myyjiä ei ole.Tai sitten et ole bisnesmies.


      • jalässynlässyn
        mottiman kirjoitti:

        TODELLA kannattaa ,jos sinä olet vaikka kunnan ainoa plapien tekijä ja myyjä niin etkö käyttäis tilaisuutta hyödyksi ja nostaisit hintaa kun muita myyjiä ei ole.Tai sitten et ole bisnesmies.

        Sopimus sitoo molempia osapuolia eikä sopimuksen siirtyminen liiketoiminnan myynnissä uudelle toiminnanharjoittajalle oikeuta millään tavalla muuttamaan yksipuolisesti sopimusehtoja. Jos ja kun toinen osapuoli eli Sysmän kunta pysyy sopimuksessa eikä epäedullisiin muutoksiin tule suostumaan.


      • Kunhankyselen

        Meillä on tällä hetkellä könttäsopimus terveys- ja hoivapalveluista. Mitenköhän tuo sopimus jaetaan kun homma jakautuu kahdelle firmalle?


    • nimimerkkiepätietoinen

      MInä muistelen, että kunnan tekemässä sopimuksessa ei kunnalla/maakunnalla ole irtisanomisoikeutta, mutta Attendo/Terveystalo voi irtisanoa sopimuksen. Terveyspalvelut eivät ole Attendolle kannattavia, joten se myy ne pois. Olisi mukava kuulla kunnan johdolta, onko asia todellakin näin? Jos Terveystalo irtisanoo sopimuksen niin Sysmän terveyspalvelut ovat maakunnan/Hykyn hoidettavana ja silloinhan täältä häipyvät kaikki palvelut ainakin Heinolaan, elleivät kauemmaksi. Taisi olla turha operaatio tämä ulkoistaminen.

      • kus.es.a

        Sysmän asioden hoitaminen on ollut että päättäjät ei tiedä mitä on sopineen,epäilen ettei kaikkia pykäliä ole ymmäretty sopimuksessa.


    • Deloitte

      Kyllä näin on. Kunnan ja Attendon väliseen sopimukseen ei ole kirjattu kunnalle irtisanomisoikeutta juuri siitä syystä, että maakuntakaan, jolle sopimus siirtyy, ei sitä tulevaisuudessa pystyisi irtisanomaan. Se miten tässä nykyisenkaltaisessa tilanteessa, jossa Attendo vaihtaa omistajaa ja maakunnat syntyy, ei varmaankaan ole osattu ottaaa huomioon.

      • tuomariviemäri

        Attendo ei vaihda omistajaa. Attendo luopuu terveydenhuoltoliiketoiminnasta keskittyessään hoivapalveluihin. Tämä ei ollut maailman kahdeksanneksi ihmeeksi luokiteltava yllätys, joten asia on varmaankin mielessä käynyt sopimuksia tehdessäkin.
        Sitäpaitsi isoja sopimuksia tehtäessä käytetään tarvittaessa ulkoista lakiasiaintuntemusta. Ei mitään sopimuksia ilman luetun ymmärtämistä tehdä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      7955
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      180
      1767
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1036
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe