Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mikä tuli P-O Kankaan keräykseen?

ozzi

Olen noita Pentti-Oskari Kankaan sivuja seurannut. Ja laitoin sitä kautta pienen avustukseni tammikuulla.

Nyt siellä ei enää tiliä mainita ja ohjataan keräykset esim SPR:lle.

Samoin rivien välistä huomaa pientä katkeruutta. Onko heidän toiminnastaan kirjoitettu jotain negatiivista lehdissä?

Tuo rahankeräys taisi olla se perinteinen lupajuttuongelma? Toivottavasti kuitenkin alkupään lahjoitukset pääsivät perille.

5

476

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hece

      Kertokaa, jotka tiedätte lisää, mistä kysymys? Itse en osaa epäillä POK:n toimia epärehelliseksi. Mutta koskaan ei tiedä. Bisnes on Bisnes ja Mooses on Mooses. Riski on riski? Vain aika näyttää. Konniakin on liikkeellä. Se on syytä heti muistaa.

      Onhan se tavattoman ikävää jos niin taitamattomasti ovat menentelleet, ettei lupa-asiat kunnossa - täällä Suomessa tapahtuvassa toiminnassa. Toisaalta hehän operoivat Sri Lankassa ja Sri Lankasta käsin, vai miten on? Tarvitaanko siinä lupaa lainkaan - Suomen viranomaisilta - tuskin? Hyvä kun kerkiävät vahtia täällä ja tänne suunnatun keräysten laillisuuden? En ole sen alueen lakihenkilö, joten en tiedä, mutta lääninhallituksissa kyllä "ehkä" tiedetään.

      Ajatellaan, että pitipä kuka kerääjä www.sivuja yllä mistä maailaman kolkasta tahansa näkyvät ne joka paikassa, missä vain osataan lukea, myös täällä Suomessa, jolloin lahjoitustiedot ym. tilinumerot näkyvät myös. Mikä laki siihen yltää? Kuka sitä saa vahtia ja puuttua siihen? Missä vaiheessa ja millä tavalla? Kuka osaa vastata? Toivon että vastaatte - asiantuntijat sisäasiainministeriössä, poliisiosastolla, lääninhallituksissa ja SuPo nyt viimmestään?

      Mihin kerätyt rahat ja varat sitten lopulta menevät. On oma tarinansa aina, annoitpa sinne taikka tänne? Sitä ei kukaan lahjoittaja voi etukäteen tietää, ei vaikka lahjoittaa SPR:lle täällä Suomesa, kuin ehkä aikain päästä, jos sittenkään. On vain uskottava ja luotettava - "ihmisen - järjestön - rehellisyyteen".

      Siksipä jokaisen onkin syytä itse olla enemmän tarkka, ja vielä kerran tarkka, ennen kuin ja mihin innostuu, kuinka kovasti jne.

      Itse en paljon moniinkaan kerääjiin innostu ja luota niin, että antaisin rahaa. Olen luonut omat periaatteeni keräyksiin ja pidän niistä kiinni. Se on minun oikeuteni.

      jk. Avustuksia ym. toimintaa Sri Lankassa hoitavien suomalaisten jaksamisesta olen alkanut huolestua, kun mitään ei kuulu? Jos hyvässä kunnossa, niin hyvä juttu. Muistakaa levätä ja pitää huolta, myös itsestänne, se on tae myös siihen ettei paikalliset "vaanivat konnat" päääse käyttämään tilaisuutta hyväksi.
      Okkoma ayubowan.

      • Paketti lähdössä

        Hei:

        Onko sinulla tietoa P O Kankaan osoitteesta Hikkaduwassa?

        terv. simälasien kerääjä


    • fi-tili

      Niinpä, siinäpä kysymys? Ohjattiinko lahjoitusraha täällä Suomessa olevaan pankiin? Tässä se saattaa olla ns. akileen kantapää?

      Lehdistä puheenollen olen kuullut Hymylehdessä olleen jotain Lankan keräyksistä. Sitä en tiedä kenestä ja mitä? Pitäis käydä kirjastossa tutkimassa, vai löytyisikö juttu täältä netin kautta?

      • Ozzi

        En todellakaan tarkoittanut sitä että epäilisin juuri Pentti-Oskarin kohdalla mitään epärehellistä.

        Olen lukenut hänen kirjoittamiaan juttuja ja uskon sen verran ihmistuntija olevani että toimivat todella hyvää tehden ja itsensä uhraten. Kiitos ihmisyyden puolesta heille sinne!!!!

        En vain ole huomannut itse mitään lehtijuttuja. Ja itse asiassa laitoin tammikuulla jopa muutamaan lehteen juttuvinkin sivuista siinä toivossa että se AUTTAISI asiaa, toivottavasti en tehnyt karhunpalvelusta.

        Kertokaa mikä tässä on takana?


      • sam
        Ozzi kirjoitti:

        En todellakaan tarkoittanut sitä että epäilisin juuri Pentti-Oskarin kohdalla mitään epärehellistä.

        Olen lukenut hänen kirjoittamiaan juttuja ja uskon sen verran ihmistuntija olevani että toimivat todella hyvää tehden ja itsensä uhraten. Kiitos ihmisyyden puolesta heille sinne!!!!

        En vain ole huomannut itse mitään lehtijuttuja. Ja itse asiassa laitoin tammikuulla jopa muutamaan lehteen juttuvinkin sivuista siinä toivossa että se AUTTAISI asiaa, toivottavasti en tehnyt karhunpalvelusta.

        Kertokaa mikä tässä on takana?

        tietääkseni ja muistaakseni kyseessä oli keräys, josta puuttui asianmukaiset luvat. hymy-lehdessä mielestäni vihjattiin ikävästi siihen, että pentti-oskari olisi saattanut kääräistä rahat omaan taskuunsa. Joka vähänkin on hänen päiväkirjansa seurannut, uskoo varmasti tällaisten väitteiden olevan täyttä puppua. nyt he yrittävät saada vammaisten lasten lastenkodille avustusta jollakin toisella tavalla. auttamishalu on heillä suuri. tsemppiä pentti-oskari ja kumppanit!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2087
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      19
      1677
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1433
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1348
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe