Vauva kunnan kokouksissa

Veronmaksaja

Kyllä ihmisen ajatuksenjuoksu pettää todella pahoin, jos kuskaa vauvan kunnan kokouksiin ja vielä kehuu sitä julkisesti. Vauva on kuulema otettu avosylin vastaan virastolla. Ei fiksut ihmiset kehtaa sanoa suoraan, että lapsi häiritsee asioiden hoitoa.

Miten käy, jos kaikki valtuutetut tekevät samoin. Eikö tämä "ylivertainen äiti" näe muuta, kuin oman napansa? Lastentarhat ja päivähoitopaikat on tarkoitettu lasten hoitopaikoiksi, eikä kunnan virastotalo.

32

5642

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lapsimyönteinen

      Hyvä kirjoitus. Jo aiemmalla kerralla ajattelin, että kunnan kokoukset ovat menossa ompeluseuroiksi. Ei sinne pennut todellakaan kuulu. Olisikohan jonkun kunnan johtohenkilön tai kokouksen puheenjohtajan aihetta puuttua asiaan jo ennen seuraavaa kertaa. Lapsimyönteinen kunta ei tarkoita sitä, että kakarat ovat kokouksessa mukana ja ukko juoksee kesken kokouksen pelastamassa tilannetta. Miten yleensä ulkopuolinen henkilö voi tulla kesken kokouksen paikalle. Tämmöisen pelleilyn takia koko kunnan päätöksenteon arvovalta menettää merkityksensä.

    • Rohkeatyrittää

      Hankkikaa jo h*lvetti oma elämä.
      Lapsi on ollut äitinsä seurassa ja on parasta seuraa ja turvaa vauvaikäiselle.
      Sairaanloista nipottaa moisesta asiasta kun asia ei vaikuta teidän elämään mitenkään muuten kuin kateellisuudella että toiset jaksaa ja pystyy kun toiset vaan nurisoo toisten tekemisistä ja ovat p*skan tärkeitä joutilaita!

      • Vaipanvaihto

        Eikö vauvalla ole kuin yksi vanhempi. Entä syfänkiturgilla vauva mukana leikkauksessa, vanhempi parasta seuraa lapselle? Kohta on kaikilla vauva mukana töissä.


      • Työ-työnä

        Ei s.tana lapset kuulu kokouksiin mukaan. Keskittyminen kyllä herpaantuu vai onko lapsi nurkassa hiljaa kuin hiiri, eikä hae äidin huomiota, mitä epäilen.


    • näyttämisenhaluako

      Onkohan harkintakyky pettänyt vanhemmilla???

    • asioista

      ..asianomaisiakin paremmin perilläolevien tahojen vapaaehtoisesti ja pyytämättä antamiin lausuntoihin kintaalla viitaten esitän retorisen kysymyksen: sen täytistäkö se peräkammarin pönöttäjiä häiritsi? Paikalla olleet täysipäiset tuskin moisesta ovat loukkaantuneet ,ompahan
      ollut jokin piristävä poikkeus tavanomaiseen tärkeilyyn ja pikkupolitikointiin,mene ja tiedä vaikka joku olisi salaa löysännyt kiristävää kravattia..

    • pusipusinusinusi

      No pittäähän se esitellä penskaansa ja facebuukissa hehkuttaa rakkautta ku on nuoren ukon itelleen saanu,kell onni on se onnen kätkeköön sanonta pitää monesti paikkansa.Saattaapi käytä ohrasesti.

      • Nimetön007

        Joopas joo. kyllähän asioista voi keskustella ja olla erilaisia mielipiteitä, vaan nimettömänä kirjoittelu henkilökohtaisuuksiin menemällä on ala-arvoista ja vähintäänkin selvä tyhmyyden merkki. Typerys.


    • Val2Tettu

      Entäpä jos äiti tempaisee tissinsä esille kesken kokouksen? Siinä menee maalaisukilta pasmat ja päätökset soporaan.

    • IhmetyyppejäSumppilassa

      Tämän taka, siis näiden umpimielisten, tyhmien ja älyttömän negatiivisten ihmisten takia en koskaan tule muuttamaan Suomussalmelle. Hävetkää urputtajat!
      Ja ketä vauvan läsnä olo häiritsee, voi ihan kaivautua oman mielensä syövereihin ja todella miettiä miksi?? Järkyttävä junttimaista touhua.

      • ohantuouutinen

        Se on uutinen, että jossain Suomussalmella on nähty vauva!!!

        Paikassa, jossa kaikki muut ovat olleet vauvaa huomattavasti vanhempia. Paitsi äitinsä, olisiko hän kuitenkin nuori aikuinen.

        Itse asiaan mennäkseni ja tosiasiassa, jos vauva on nukkunut kokouspaikalla eikä ole millään tavalla vaikuttanut kokouksen kulkuun, siitä nyt ei olisi pitänyt tulla sanomista.

        On siellä ennenkin nähty vauvoja kokouspaikalla, mutta ei siitä huudeltu mihinkään eikä vauvakaan itkenyt eikä häirinnyt kokouksen kulkua.

        Minusta asia on luottamushenkilön oma yksityinen asia eikä siihen ole kohteliasta puuttua.


    • Hahhaaaa

      ”Penskat, pennut, kakarat, ukko.”
      Jo on myönteisiä ilmauksia ketju täynnä.
      ...Onkohan vaan sama kunnan veronmaksaja kyseessä näissä avautumisissa?

    • Uuuuuuuuuuuuuuuu

      Mitäs ”keskustelun” aloittaja on itse äidinmaidossa saanut kun näin kyrsii?
      Ei ainakaan ilon pisaroita 😊
      Nykyisin onneksi vauvamyönteisyys on juuri tätä. Ja vähenemissä määrin teitä mörököllejä on itkemässä näinkin luonnollisen asian perään.

    • iloinenveronmaksaja

      Minäpäm olen nähnyt tämän vauvan julkisessa kokouksessa ja hän oli rauhallinen eikä ketään häirinnyt. Äiti suoritti luottamustehtävänsä mallikkaasti myös.

    • Einari_Keski_Pörhölä

      Mietityttää tuo tissin esille otto, että karkaako vanhoilla parroilla veri aivoista alapäähän? Voiko se vaikuttaa päätösten laatuun?

      • KunKysyit

        No jos ei ole ennen tissiä nähnyt niin kai sitten.


    • tunturipaappa

      Ei ole ensimmäinen vauva kunnan kokouksissa mukana, ja toivottavasti ei myöskään viimeinen. Kajaanissa nähtiin kuinka eräällä itseään täynnä olevalla valtuutetulla tai hallituksen edustajalla oli kokouksessa koira mukana. Sellainen on häiriöksi, ei sylivauva. Toivotan onnea tämän hetken kuntapäättäjille, tehkää hyviä päätöksiä!

    • HiljaaOli

      Mieluummin vauva kuin Kittilän valtuutetut.
      Todennäköisesti äiti oli valmistautunut kokoukseen paremmin kuin muut valtuutetut. Suurin osa valtuutetuista ei lue etukäteen lähetettyjä papereita vaan ne luetaan kesken kokouksen. Puoluekurikin on sen verran kova että äänestykset ovat ennalta sovittu.

    • Jokapaikanhöylä

      Imeväiset kotiin äitineen!

    • Varaihminen

      Eikö tällä äidillä ole varamiestä vai eikä raski luopua kokouspalkkiosta. Pelko myös että varamies saattaa kaapata seuraavissa vaaleissa paikan. Kirjoitin varamies kun se taitaa olla virallinen termi, en ole sovinisti.

    • MinäkinImetin

      Eihän sitä vauvaa ole pakko sinne kokoukseen ottaa. Voisihan se isä hoitaa ja imettää (pullosta) sitä vauvaa sillä aikaa, kun äiti kokoustaa ja saa samalla vähän omaakin aikaa.

      Jotkut naiset taitaa vain ihan tahallaan raahata sitä penskaa mukana vähän niinkuin statussymboolina. Siihen sitten liittyy sekin, että vetäistään mahdollisimman julkisella paikka tissi esiin, että kato nyt minä imetän!

    • Eduskunta

      Miettikääpä tätä: Onko eduskunnan salissa vauvoja?????miksi raijata sitten kunnan kokouksiin,!!!

    • YourManGoWeGoMyRoom

      Itse asiassa eduskunnassa on vauvoja parikymmentä kappaletta, eli n. 10 % populaatiosta, niinkuin muissakin ihmisjoukoissa.

    • Ihaniavauvoja

      Kauhea elämä vauvasta! Eipä vaikuta oikein lapsipositiiviselta... Kyllä äiti vauvansa tietää. Ja jos ainahan sieltä olisi voinut pois lähteä jos olisi tullut itku. Ja tissi esiin vain jos vauvalla on nälkä! Sitä vartenhan ne rinnat naisilla on. Ketään ei muuten tissien esittely haittaa, mutta autappa kun niillä ruokitaan lasta niin jopa on haloo!

    • pienet

      Ne isot tissit on niin rumat!

    • Joutavia.valittajia

      Täällä se valittaja porukka luuraa joka ei juuri osaa lukea saati ymmärtää luettua. Saa siellä kunnantalolla käydä kuka vaan vauvan kanssa. Paitsi että teille tuskin luoja edes suo lapsia.

      • Hyvä että kirjotit sanan "luoja" pienellä alakukirjaimella.


    • Hanskathomeessa

      Vauva kokouksessa on pieni haitta verrattuna siihen että kunnassa tuntuu olevan vauvoja töissäkin; työpaikkoja jaetaan kuin päiväkerhossa jos vain pärstä miellyttää ja kieli on tarpeeksi ruskea. Sivistynyttä?

    • faktahomm

      Rahanhimossa mennään kuittaamaan kokouspalkkio lapsen kanssa iltaisin. Mutta päivällä ei mennä omaan työhön jos lapsi vähän "kipee". Eihän lasta voi töihin ottaa. Mutta palkka juoksee. Näinhän se menee yleensä. En tarkoita tätä yksilöä.

    • tissiposkirokkenroll

      Suomussalmelainen on suomussalmelaiselle susi.

      Te, jotka haluatte piileskellä elämänne pottukuopissanne, tehkää niin, mutta älkää vaatiko muita tekemään niin. Yritteliäissä perheissä ei aina ole mahdollista kaikkien olla kotona samaan aikaan, ja jos mahdollista, vauva kulkee äidin mukana, joka on kaikille luonnollisinta - ihan jo ruokinnan, vaikkapa juurikin sen pelätyn RINTARUOKINNAN takia. Sen, mikä on maailman luonnollisin asia, mutta josta nyt halutaan askarrella jotain kuvottavaa ja epänormaalia, piiloteltavaa ja sairasta syntiä.

      Ja vauva voi kulkea mukana ihan vaikka siksi, että se on helppoa. Helpointa. Ja vaikka siksi, että on hienoa, että vauva oppii kulkemaan mukana aina. Ja vaikka siksi, ettei vauvasta ole kenellekään mitään häiriötä. Ja siksi, ettei lapsen saaminen estä ihmistä elämästä ja hoitamasta esimerkiksi luottamustehtävää. Eikä ylipäänsä mitään. Tämänkin foorumin nillittäjät ilmiselvästi eivät näe sieltä pottukuopastaan ulkomaailmaan tai liiku missään - itse kun olen tottunut, että joka harrastuksissa, kokouksissa ja kinkereissä on vauvoja mukana, ja se on yksinomaan arvostettavaa! Lapsi ei ole este. Äitiys ja vanhemmuus ei ole este millekään. Se on vain järjestely- ja suunnittelukysymys.

      Suomussalmelle paluuta suunnittelevana, _lapsellisena_ ihmisenä, on harmi nähdä ja kuulla, millaisia arsereikiä ja märisijöitä siellä asuu. -Talvisodan ja Raatteentien hengessä. :'D

      VAUVAT MUKAAN ELÄMÄÄN JA TISSIT TISKIIN, KIITOS!!!

      • sananvapaus

        Eiköhän jokaisella ole oikeus sanoa mielipiteensä. Ja jokainen lapsiperhe tietää että vauvat on todellakin mukana elämässä, mutta ei niitä tarvitse ihan joka paikkaan viedä matkassaan.


    • Tsottsott

      onhan se kunnanjohtaja nuori, mutta että vauva..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1522
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1329
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1172
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1129
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      30
      955
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      795
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      55
      720
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      646
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      627
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      624
    Aihe