Kalliolla

Kapten

Lähdit kyytiini satamasta. Veneretkeämme oli suunniteltu jo pitkään. suunniteltavaa olikin. Sinä naimisissa ja minä kesäleskenä ja kolmen lapsen hoitovastuussa koko heinäkuun. No sinä olit lähtenyt "ostosmatkalle" ja minä vein lapset perhepuistoon kolmeksi tunniksi. Sitten vain keula kohti järvenselkää. Kauniisti nousi veneeni liukuun moottorin muristessa moottoritilassa. Tulit viereeni seisomaan ja otit vyötäröstäni kiinni. Tuuli viskoi hiuksiasi kun hymyilit vasten aurinkoa silmiä siristäen.

Puolen tunnin ajon jälkeen olimme saaren klliorannassa. Minulle tämä oli tuttu nuotiopaikka mutta sinulle "kuivanmaan" tytölle ihastelun kohde. Sidoin veneen kiinni rantakoivuun ja kiipesimme kalliolle retkipatjojen ja eväskorin kanssa. Levitin patjat kallion päälle. Riisuimme farkut ja t- paidat. Pian makailimme uikkareissa ja bikineissä kallion laella heinäkuun auringon kuumentaessa ihoa. Hyväilin kädellä selkääsi ja en malttanut olla avaamatta bikiniesi yläosaa. "Joku voi nähdä" varoittelit mutta jatkoin vain selkäsi hyväilyä peppusi päälle. Silitin pakaraasi bikinihousun alta jolloin liikahdit vähän ja levitit hivenen jalkojasi. Vein sormeni häpyhuulillesi ja tunsin sinun kostuvan. "rajatonta rusketusta" sanoin ja vedin bikinihousujasi alas. "mutta jos joku tulee..." vastustit vähän mutta nostit samalla lanteitasi että sain bikinihoususi vedettyä nilkkoihin ja samantien kokonaan jalastasi....Jatoa seuraa joskus.

4

3880

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • purjehtija

      Rynkytetään ajaa veneellä niin että dooris on laukeamispisteessä vähän niin kuin kotiäiti pesukoneen päällä ratsastaessaan.

    • Kapten

      Suukottelin pepuasi ja silitin sormillani kosteita huuliasi. Kohotin kädelläni sinua kyljestä jolloin tiesit että haluan sinun kääntyvän selällesi. Käännyit ja suljit silmäsi auringin paistaessa suoraan alastomalle vartalollesi. Levitin reisiäsi ja painoin suuni vasten kuumia häpyhuuliasi. Maistelin varovasti kielelläni kosteuttasi jolloin toit kätesi hiuksiini. Levitin sinua sormin ja aloin nuolla sinua koko pillusi mitalta alhaalta ylös. Painoit huokaisten päätäni käsilläsi itseäsi vasten. Sivelin sormin kosteaa syliäsi ja painoin sitten ensin kaksi ja sitten kolme sormea sisääsi. Aloin liikutella kättäni edestakisin sinussa samalla nuollen pillusi yläosaa. Työnsin pikkusormeni pari kertaa neljänneksi sisääsi niin että se kostui sinusta. Sitten ojensin sen peppusi aukolle ja työnsin sen seuraavalla sisäänliikkeellä pyllyysi. Kiljaisit yllätyksestä ja lantiosi liikahti poispäin mutta käteni seurasi perässä jolloin hyväksyit sormeni toisessa aukossasi ja laskeuduit alas patjalle. Jatkoin, nyt vähän varovammin, käteni liikuttelua sisälläsi. Kolme sormea pillussasi ja yksi pyllyssäsi. Aloit hengittää raskaammin. Nopeutin käteni liikettä ja vedin sormeni välillä aivan ulos asti ja sitten taas pohjaan. Koko ajan nuolin pillusi yläosaa. Lisäsin käteni liikettä kun aloit valittaa ääneen. Nyt jo runnoin sormiani vauhdilla valuvan märkiin reikiisi. Valituksesi muuttui huudoksi ja valuit kosteuttasi suuhuni, kädelleni ja patjalle. Pillusi ja pyllysi sykki sormieni ympärillä lauetessasi. Pakarasi kohosi patjalta kättäni vastaan, pysyi hetken ylhäällä ja laski sitten täristen alas patjalle. Nostin sinusta kostuneet kasvoni jalkojesi välistä. Otin eväskorin päältä t- paitani ja kuivasin vähän kasvojani ja kättäni. Sinä makasit huohottaen alastomana ja kauniina patjalla kalliolla auringon paistaessa ihollesi.... Jatkan taas kun ehdin.

    • Kapten

      Riisuin uikkarini ja tulin viereesi kalliolle. Käännyit minuun päin ja suutelit minua pitkään hymyilevin kasvoin. Kätesi sivelivät olkapäitäni, vyötäröäni ja pakaraani. Veit kätesi väliimme ja puristit sormesi hellästi mutta päättäväisesti nyt jo kovan kaluni ympärille. Aloit liikuttaa kättäsi samalla kääntyen suukottamaan olkapäätäni, vatsani ja viimein suutelit kaluni päätä.

      Käännyin selälleni jolloin avasit suusi ja liu,utit kaluni kuumien huuliei väliin. Olit polvillasi vieressäni. siirsin lähempää jalkaasi ja pujotin itseni allesi pääni jalkojesi välissä. Otit paremman otteen kalustani ja aloit liikuttaa kättäsi kaluni varrella ylös- alas, samalla ottaen kaluani suuhusi niin paljon kuin mahdollista. Sormilla levitin edelleen aivan märkiä häpyhuuliasi ja maistelin varovasti kieleni kärjellä sinua. Värähdit joka kielen kosketuksesta, olihan sylisi vielä kovin herkkä edellisen laukeamisesi jälkeen.

      Kätesi ja suusi tekivät ihana työtään kaluni varrella kovettaen sitä entisestään. Lanteesi alkoi liikkua kieleni mukana kun aloit kiihottua uudelleen. Hengästyneenä kaluni imemisestä ja kieleni hyväilyistä käännyit viimein päälläni kasvot minuun päin. Kohotit lanteitasi ja kädellä ohjasit minut huulillesi. Nautinnollinen huokaus kuului molemmilta kun istuit minut sisääsi pohjaan asti.

      Tunsin sylisi pohjan koskevan kaluni päätä kevyesti kun otit minut kokonaan sisääsi. pillusi seinämät painuivat varttani vasten tiiviinä ja kosteina. Joskus olit sanonut että olen sinulle numeroa liian iso mutta että et halua pienempääkään! Pysähdyit minäkokonaan sinun sisälläsi ja katselimme siinä toisiamme hymyillen. Aurinko kiilsi mustissa hiuksissasi ja heijastui rintojesi kaarista. "tuolla menee vene" henkäisit ja katsoit järvelle. Käänsin päätäni ja näin noin sadan metrin päässä rannasta veneen etenevän ohitsemme kaislikon rajassa. Veneen kannelta meitä katsottiin tarkkaan. Nostin käteni ja heilutin sitä tervehdykseen jolloin veneestä myös vilkutettiin. "tunsitko sinä heidät" kysyit painautuen päälleni ja yrittäen piilottaa itseäsi. "koskaan ole nähnyt ja sitäpaitsi ovat niin kaukana että eivät hekään meitä tunne" sanoin ja kohotin sinut jälleen istumaan päälleni.

      Tartuin rintoihisi ja aloin työnnellä itseäni sinuun altapäin. Otit kiinni olkapäistäni ja aloit työntää vastaan unohtaen kaiken ympärilläsi. Nousit kyykkyyn yläpuolelleni ja pääsit näin liikkumaan ylös ja alas koko kaluni mitalta. Joka laskulla aivan pohjaan niin että lanteemme tärähtivät vastakkain. Märkä sylisi litisi ja kumpikin huohotimme tämän yhtymisen tahdissa.

      Kun laskeuduit päälleni lepäämään välillä pyysin päästä taaksesi. Kohottauduit vähän että pääsin altasi mutta jäit polvillesi odottaman. Kiersin taaksesi ja toiselle polvelle nojaten ohjasin kaluni pakaroidesi väliin. Notkistit selkääsi ja levitit polviasi jolloin pääsin suoran sisääsi takaa päin. Työnnyin pohjaasi ja vetäydyin melkei ulos. Sitten nousin seisomaan pyllysi päälle jalat vähän koukussa ja painoin sisään.

      Voihkaisit kun osuin taas pohjaan. Painoit ylävartlosi patjaa vasten että pyllysi olisi paremmin minua varten. Otin kapeasta vyötäröstäsi kaksin käsin kiinni ja aloin työnnellä kaluani sinussa. Murinaa pääsi suustani, niin upealta pillusi tuntui. Sinä uikutit hiljaa poski retkipatja vasten. Katsoin järvelle ja näin saman veneen ajavan toiseen suuntaan samaa reittiä. Nyt sieltä vilkutettiin jo kovasti ja minä tietenkin vastasin tervehdyksen jatkaen työntymistä sisääsi.

      Nousit kontallesi ja aloit valittaa ääneen. Laskeuduin selkääsi ja kiersin toisen käteni pillullesi, jonka yläosaa aloin hyväillä sormin. Äänesi kohosi huutoon ja tulit minua lujaa vastaan joka työnnöllä. Tunsin että minäkin lähetyn laukeamista. Purin olkapäätäsi ja taoin kaluani sisääsi niin lujaa kuin kykenin. Äänesi kohosi kiljaisuksi samalla kun minä huutaen laukesin sisääsi kovalla työnnöllä. Olin sinussa juurta myöten suihkuten neteeni kohtusi suulle.

      Tuntui että laukeaminen kestää ikuisuuden. Viimein sykäykset laantuivat ja sinun supistuksesi kaluni ympärillä hiljenivät. Hiljaa laskeuduimme kyljelleen patjalle. Kaluni vielä sinussa, mutta hiljaa vetäytyen. Vielä oli aikaa syödä eväät. Ilman vaatteita tottakai.

    • kaps

      kops

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe