VAPAAVUORI SEN SANOI

totuutta

Ei voi muuta, kuin todeta. Täyttä asiaa puhui Jan Vapaavuori. Kiitos siitä.

44

1020

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tsiix

      Sartsa ei tiedä mistä Vapaavuori puhuu. Kaikki Hämeenlinnassa on menossa hyvään suuntaan. Kuten koko sen viidentoista vuoden ajan jolloin Sartsa on ollut mukana ( c-leaderina) poikien kanssa politiikassa.

    • Hanskirapam

      Sartsa linnaan, tuhosi kaupungin keskustan. Kuten kaiken mihin on koskenut.

    • 17.05

      Olisi paikallaan, että ns. päättäjät Sari Raution johdolla ottaisivat krittiikin nöyrästi vastaan, eikä selittelisi, että nyt ollaan menossa parempaan suuntaan. Paljon, todella paljon on tehtävä, ennen kuin aiheutetut "vauriot" saadaan edes jotenkin paikattua, täysin ei koskaan. Kaupunkilaiset ovat kyllä ottaneet kantaa, mutta kuuroille korville on palaute mennyt. Tarvittiin mies pääkaupunkiseudulta, jonka sana sai esim. Raution puolustuskannalle. Tuumikaa sitä ja ottakaa opiksenne.

    • Nimpäs

      Kyllä tais pikkasen Sarin puntti väpättää kun samasta puolueesta tuli oikein kova palaute. Sarille jos riittää että keskustassa on Viinibaari ja torille saatu leikkipuisto keskustan elävöittämiseksi niin hieno homma. Onhan nyt aloitettu ykköskorttelin suunnittelu...kiss my...odottaa että kaupunki tekee toriparkin...

      Mitäs jos Sari kutsuisi Vapaavuoren vierailulle ? Samalla voisi esitellä kunniakasta pysäköinstistrategiaa ja sen toteutumista kannattavuuslukuineen ja pikkasen hissukseen hiipuvia hankkeita jotka odottavat parempia aikoja kuten Hämeensaaren tuleva asuinrakentaminen ja tapahtumapuisto.

      Jos totta puhutaan niin Sari vois kuiskata Janille et täs meni 10 vuotta siihen et yritettiin mm. yhtä autotaloa, rautakauppakeskittymää, tapettiin keskusta motarin katteella, tehtiin hyvä kaavoitusdiili kaupungin kannalta yhdelle bussifirmalle kun muutettiin käyttötarkoitus ja maksettiin heille maaperän puhdistus ja lopulta saatiin ankkalampi. Normaalisti noista rönsyistä olis päässy parissa vuodessa mutta persut...Mut yhdessä#ilolla#HML#HPK

      • Liiantunnettua

        Jan varmasti tietää Kari Ilkkala sai kovan tuomion SCC casessa.


    • linnastLinnaan

      Niin Vapaavuorihan sanoi että päättäjät pitäisi laittaa linnaan ja osoitti sanansa rauniolle- Tietänee mistä puhuu kun usein ollut oikeudessa,syytettynä itsekkin ja tuomittuna...

    • Vapaavuorilainen

      Nyt S Rautiolla ei ole enpä mitään muuta mahdollisuuksia, kun sanoutuu kaikesta irti, eikä ota mihinkään osaa, Vapaavuorikin toivoi sitä!

    • HienostiMeniEikö

      Tähyilläänkö taas tulevaisuuteen, Sari? Esin SariIisakin puolue on onnistunut tekemään tuottavasta pysäköinnistä miljoonatappioita tehtailevan viritelmän tyhjine parkkitaloineen, jonka kuluja vielä lapsenlapsetkin kiroavat velkoja maksaessaan. Velathan onkin jo siirretty heille. Samalla maksullinen pysäköinti keskustassa tappoi sen lopullisesti. En tiedä pitäisikö joskus silkasta tyhmyydestä joutua linnaan, mutta ehkäpä.

      • sielunveljethyvät

        Eikös jollekkin halli/liikunta pomolle sanottu oikeudessa; tyhmyys ei ole rikos...herra silti pysyy hommissaan,julkisesti tyhmäksi merkattuna.


      • HerraSiunaaJaVarjele

        Edelleen muuten huseeraa mukana kaupunginyhtiöiden hallituksissa.


    • NoVitsiVitsi

      Ehkäpä Vapaavuori kokee Sarin jonkinlaisena uhkana, sillä Sari on ministeriainesta.

      • Hgehfer

        Pilkkala on ministeriainesta ja kova SCC tuomio valmiina


    • ThinkBigCity

      Gulp!! Mitäpä jos Vapaavuori tyhjää keskustaa tsiikaillessaan huomaakin ettei Hämeenlinnalla oikeastaan olekaan mitään oikeutta periä korkeinta mahdollista pysäköintisakkomaksua? Korkeinta sakkoa saavat periä yleensä vain isot kaupungit, joissa on oikeasti pulaa parkkiruuduista keskustoissaan. Meillähän pulaa on lähinnä autoista. Hämeenlinnahan haki lupaa muutama vuosi sitten varmaankin perusteena jokin aamusta iltaan ja joka paikassa jauhettu "Meiltä häviää keskustasta tulevaisuudessa 600 parkkipaikkaa" Lupa tuli vissiin kun kukaan ei jaksanut käydä tarkistamassa vaikka ihan lähellä ollaankin. Juna vaan ei pysähtyny.

    • UpAssMiljoonavahingotHML

      Kiemunki kyllä tavallaan lähteekin lusimaan velkavankeuttaan. Sehän se kovasti uhosi, että Gooddammin turistiruuhkat levittäytyvät kuin ripulipaska muuallekin keskustaan ja tilat täyttyvät kuin teinipojan k****.

    • AulangolleEhkäKehtais

      Missä oli hurmauskiertolimusiini? Eihän Pohjois-Koreassakaan näytetä kaikkea kurjuutta.

      • Einäytetä

        Pysy kurja piilossa kiitos


    • KokDemFloppaus

      Ikävää todeta näin, mutta keskustan tilanne olisi parempi vaikka sitä olisi hoitanut vaikka suoli24 palstalla asuvat luuserihyypiöt. Ei mikään hatunnosto siis kokdemille. Hyvä Jan. totuudet sattuu.

    • Piiyt

      Toriparkin takana on suurimpana hyödynsaajana Vekka-yhtiöt. Mitäs siihen sanotte. Kaupunki rakentaa Vekalle toriparkin!

    • täystyrmäys

      Ei se liene kenellekkään salaisuus, että Vekka haluaa toriparkin ja Sari Rautio on ilmeisesti valjastettu "asiamieheksi". Mutta, eihän Vekka ole koko kaupunki. Meitä on täällä p a l j o n, jotka olemme ehdottomasti eri mieltä toriparkista ja sen tarpeellisuudesta. Niinhän sitä sanotaan, että rouva se on herrallakin.

      • TaioleHiljaa

        Sinulla tuntuu olevan kovasti tietoa. Kerropas idiootti koska rakentaminen sitten alkaa???


    • ollaanpelkkävitsi

      Keskustan kehittäminenhän on Linnan kehitykselle kuuluva asia, siellä rouva Käki on henkilökohtaisesti hoitanut asiaa. Niin kuin tiedämme on kaupungin poliitikot sitä mieltä että Käki on hoitanut työnsä loistavasti. Mikä tällä on nyt vialla kun tälle ei näy loppua. SCC , kantola, poliitikkojen pelastamis yritykset........ Koko muu suomi nauraa meille. Enään ei vitsit kerro että Hölmölässä kannettiin säkillä valoa taloon, uusi versio on että Hämeenlinnassa kannettiin säkillä valoa taloon. Olisiko aika kaikkien ryhdistäytyä. Ihan kaikkien. Täälläkin yhden sketsi hahmon vakiolause on soita K.Arille vankilaan. Ehkä tuo vakikommentoija edustaa keski arvo Hämeenlinnalaista. Olemmeko me todella Suomen peräreikä ja haluammeko olla ?
      Enkä edelleenkään aio soittaa K.Arille minnekkään.
      Jos peli ei kulje pitää vaihtaa pelaajat tai valmentajat . Pitääkö täälläkin vaihtaa joko päättäjät vai asukkaat. Ehkä asukkaiden vaihtaminen on helpompaa.
      Häviäjät selittää ja viimevuosina on selitelty liikaa

      • Nauraameille

        Samaa mieltä koko Suomi nauraa Kari Ilkkalan kovalle SCC tuomiolle. Varotti huijauksesta.


      • Rötösherrakin

        Suhmurin kohtalo.


      • Ollaanpellejä
        Nauraameille kirjoitti:

        Samaa mieltä koko Suomi nauraa Kari Ilkkalan kovalle SCC tuomiolle. Varotti huijauksesta.

        Nyt uteliaana haluaisin tietää mikä on motiivisi kun joka ketjuun haluat tuoda esille tuon tuomion. Miksi joka käänteessä nostat asian esille. Putous hahmojen hokemat naurattaa ehkä kauden, ne kuluu. Olisin nyt utelias kuulemaan perustelusi asialle .
        Minusta Ilkkalan on tuomionsa kärsinyt ilman "Pelastakaa hölmöillyt poliitikko" operaatiota.
        Oikeus valtiossa asia on käsitelty, Muu suomi taitaa nauraa enemmän kaikelle muulle.


    • huomioita

      Muiden paikkakuntien palstoilta lähes kokonaan puuttuvat samoja fraaseja toistelevat häiriköt saavat Hämeenlinnan kunnallispolitiikan tilan tuntumaan jos mahdollista todellisuuttaan surkeammalta.

    • toistoa

      Nauraameille. Jos ei muuhun pysty, niin sitten toistaa itseään kuin papukaija. Kun ei ole täyttä annettu, ei voi täyttä vaatia.

      • bvhuotw

        Samaa mieltä minäkin. Iisakin arvostelu on mennyt henkilökohtaisuuksiin ja virheitä esiintyy todella paljon. Jatkuvasti väitetään Iisakki on tuomittu rikoksesta mikä on valehtelua.


      • bvhuotw
        bvhuotw kirjoitti:

        Samaa mieltä minäkin. Iisakin arvostelu on mennyt henkilökohtaisuuksiin ja virheitä esiintyy todella paljon. Jatkuvasti väitetään Iisakki on tuomittu rikoksesta mikä on valehtelua.

        Samaa mieltä minäkin.
        Iisakin oma arvostelu muita kohtaan on jo vuosikausia mennyt henkilökohtaisuuksiin ja muutenkin hänellä on muitakin ylilyöntejä ja virheitä esiintyy todella paljon.
        Jatkuvasti väitetään että Iisakki on syytön kaikkeen mikä on tietenkin täyttä patologista Kok/Sdp-valehtelua.


    • vipinää

      Jan Vapaavuoren toteamus osui ja upposi. Nyt tulee joka tuutista tietoa, kuinka Hämeenlinnaan uudistetaan. Mm. kaupungin arkkitehdit kertoivat suunnitelmista alueuutisissa. Tuli vipinää stadiin, mutta valitettavasti liian myöhään. Mutta toki jotakin on jo tapahtunut. Osa Reskan puista on kaadettu. Nyt on avaraa ja näkee koko surkeuden. Alku se on sekin.

    • lissu43

      Ei Hämeenlinnassa kuin muuallakaan kukaan yksin päätä mistään. Valtuusto ja kaupunginhallituson demokraattisesti valittu vaaleilla. Usein suurimmat urputtajat ovat niitä jotka eivät edes äänestäneet. Valittaminen henkilöistä on aina neljän vuoden välein ja tulokseen täytyy kaikkien sopeutua.
      Ei Hämeenlinna häviä muille samankokoisille kaupungeille missään. Käykää ihmiset muuallakin tietokoneillanne valittelemassa ja hankkikaa itsellenne oikea elämä. Sälittävää trollaamista mikä ei johda mihinkään.
      Suurin häpeäpilkku kaupungillemme on suomi24 palsta kirjoituksineen, täällä näkyy tyhmyyden tiivistyneen !!!!!!!!!!!

    • TapahtumatonPysäköimätön

      Juu, kyllä täällä näkyy tyhmyys tiivistettynä.

      • nhwupi

        *Totuudenpuhujilla ei ole yösijaa* eikä vallankaan jos totuus on Hämeenlinnassa KokDemujen vastaista!


      • Heheeeehhee

        Karin suhteen puhuu kova SCC tuomio kaiken totuude.


      • Heheeeehhee
        Heheeeehhee kirjoitti:

        Karin suhteen puhuu kova SCC tuomio kaiken totuude.

        ylläkirjoittaneen KokDem-Trollipaskan suhteen puhuu hällä kova tarve tehdä isäntiensä valkopesu ja heidän hännänalusien nuoleminen ja SCC tuomio astuu siltikin kaiken totuuden edelle.


    • Josnyttaphtuisi

      Voi olla että Vapaavuoren sanat oli hyvä asia. Jos nyt loppuisi haihattelu ja liian suurien unelmointi ja täälläkin keskityttäisiin oikeisiin asioihin ja jalat maassa tekemisiin.
      Unelmat on unelmia ja tekeminen on tekemistä.
      Kiitos Vapaavuori kun avasin tilmiä ja potkit laiskoja persuksille.

    • IisuTuomittuRikoksesta

      Iisakki on tuomittu rikollinen. Hyökkäsi ranteen kimppuum ja sai tuomion.

    • vaihdetaan

      Kuules nyt Lissu. Kyllä tässä kaupungissa on valitettavasti niin, että hyvin pieni piiri päättää asioista. Jokainen, joka tiiviisti seuraaa tätä meininkiä, voi tämän allekirjoittaa. Se, mikä on ikävää, päättäjien toimissa ei ole päätä ei häntää. Joitakin asioihin perehtyneitä henkilöitä istuu Raatihuoneelle, mutta heidän asiantuntevat komenttinsa ja mielipiteensä lauletaan suohon. Mutta se mikä on hyvä, seuraavissa vaaleissa meillä jokaisella on mahdollisuus mielenilmaisuun.

    • rikollinenPuhuu

      Rattijuoppo,varkaus ja alaikäisen pahoinpitely(14 vuotias) Jos tälläisen rikoshistorian omaava sanoo,hämeenlinnan päättäjät joutaisivat vankilaan!? Millaisia rikoksia he sitten ovat tehneetkään,Janin mielestä!?

    • utopisti

      Ei kai se että on vaaleissa valittu edustajaksi anna oikeutta alkaa pöhköjen ehdotusten kannattajaksi. Tuntuu että kun saa jalkansa politiikan kelkkaan terve realistinen harkintakyky katoaa ja yhdellä jos toisellakin on laput silmillä ja maalina eduskantalon rappuset (paras esim. iisakki). Kai siellä joku tolkkunsakin säilyttää , mutta nää kunnianhimoiset johdateltavat tollot enemmistöllään saavat utopistisia ideoitaan jopa toteutusyrityksen tasolle. NO tuloksethan ollaan nähty , osa yrittää väistyä, osa jatkaa tollailuaan ja paras johdateltava osaa pari lausetta jostain karista. Jos urheiluvertauksella puhutaan ei tällä taktiikalla ja pelitaidoilla pärjäis edes puulaakitasollakaan. Mutta kai menestyksen ahneus sumentaa ja vie harkintakyvynkin.

    • sälli.trollo.ja.ritva

      > Mutta se mikä on hyvä, seuraavissa vaaleissa meillä jokaisella on mahdollisuus
      > mielenilmaisuun.

      Mikään ei ole sen tärkeämpää seuraavissa vaaleissa kuin äänestää sälli ja trollo ulos meidän sosiaali- ja terveyspalveluistamme. Kaiken muun voi priorisoida paljon matalammalle tasolle.

      • lähti.joo

        Ei tarvi enään kun Pilkkala joutui lähteen kovan SCC tuomion takia.


      • jasenkirja.ei.suojele

        Jos tuon koplan toimintaan ei puututa ja he saa jatkaa entiseen malliin - kaupungille ja kaupunkilaisille aiheutuu yhä lisää tappioita.

        Niitä tappioita ei korvata rahalla.


      • jatkoa.seuraa

        Samaa mieltä ja Kari Ilkkalan kova SCC tuomio oli hyvä alku puhtaudelle


      • Katkeraolet

        Pitää sanoa että katkera tunnut olevan, olisi ehkä elämäsi helpompaa jos unohtaisit kaunasi ja ehdottaisit jotain rakentavaa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe