Vaikea ihastus

vaikeena

Olen hulluna yhteen naiseen. Hän on ihana kaikin puolin, olen ihastunut,rakastunut ja haluan häntä.
Vaikeus on siinä että olen varattu, miehen kanssa, lapsiakin on. En ole oikein koskaan kiihottunut miehestä, en innostu miesten värkeistä. Ollenkaan. Seksin aikana ajattelen aina naista.
Lapsille haluisin antaa hyvän lapsuuden, en haluaisi rikkoa perhettä. En toisaalta muutenkaan tiedä tän ihanan naisen tunteista.

No, elämä on.

13

1078

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hukasssa

      Huh... osui ja upposi. Perinteisesti mitä todennäköisimmin väärään ihmiseen. Itse olen niin toivottoman ihastunut yhteen naiseen, joka on tahollaan miehen kanssa naimisissa, lapsiakin heillä on. Uskon todella että välillämme voisi olla muutakin kuin pelkkää ystävyyttä. Olen itse bi, mutta ajautunut viime kuukausien aikana suhteeseen miehen kanssa. Epäilen suhdettani tähän mieheen jatkuvasti koska en saa varattua ystävää pois mielestäni. Ystäväni tietää että olen kiinnostunut enemmän naisista kuin miehistä... Ahdistaa, kun toinen pyörii mielessä jatkuvasti. Huolimatta yrityksistäni siirtää hänet pois mielestä. Haaveilen hänestä jatkuvasti.

    • Mietinvain

      Ap; Lapset ovat onnellisia kun sinäkin. Kaikki selviää aikanaan, mitä jos tämä nainen onkin sun kohtalo? En toki sano että kannattaisi tehdä hätiköityjä ratkaisuja, mutta voisihan pikkuhiljaa ottaa selvää ja pyrkiä lähemmäksi tätä ihastuksesi kohdetta. Hymyt, pitkät katseet, kosketukset ja huomionosoitukset kertovat jo aika paljon.. Jos olet miehen kanssa ja hän sen tietää ehkä voisit jotenkin itse johdattaa tilannetta, harva tahtoo tai uskaltaa osoittaa tunteitaan varattua kohtaan vaikka ajatukset toisesta olisi yhtä lämpimät kuin sinulla. Kuinka hyvin tunnette?

    • svoboda

      Omasta ja muiden kokemuksesta sanon, että nyt kannattaa ottaa vaikka edes asumusero ja olla hetki itsekseen ja ihmetellä. Kyllä lapset sen aistii, kun äiti on onneton, lasten onnellisuus on maailman huonoin ja kestämättömin syy pysyä yhdessä. Sitten asiat etenee niin kuin etenee, joko tämän naisen suuntaan tai muualle, mutta ero on helpompi, kun ei ole (vielä) kolmatta osapuolta. Eroa ennen kuin hajotat itses.

    • Justjuuu

      Kokemuksen syvällä rintaäänellä, ihastuin itse naimisissa olevaan heteroon, hän sanoi olevansa rakastunut, oltiin läheisiä, pussailtiin paljon...erosi, muuttui, riideltiin, kertoi että on hetero eikä tunne minua kohtaan siten kuin toivoisin. Veikkaan että olin jokin korvike. En usko enää kovinkaan pieniin eleisiin, kun isotkin toi tämän tuloksen.

      • 8Iioo9900

        Tää on hyvä kirjoitus. Täällä annetaan usein neuvoja, että kannattaa olla rohkea, hypätä seikkailuun ja kaikkea muuta vastaavaa. Saahan niin tehdäkin toki. Ihmettelen vaan, kun harvemmin kukaan täällä kirjoittaa näistä ikävämmistä kokemuksista, vaikka kaikillahan niitä yleensä on reppuun kertynyt.

        Minä haluan muistuttaa, että bi-uteliaisuus on ihan oikea ilmiö. Monia hetskuja kutkuttaa ajatus samaa sukupuolta olevien kanssa toteutetuista kokeiluista. Ainakin naisilla tuntuu olevan paljonkin tällaisia haluja. Jotkut naiset ehkä löytävät itsestään sen bissen tai jopa lepakon. Näistä tarinoista sitten kirjoitetaan lehtijuttuja ja niitä toistellaan keskustelupalstoilla. Sen sijaan bi-kokeilut, joiden tuloksena hetero on palannut vähin äänin takaisin hetskuelämään ei puhuta. Syykin on selvä: Onko niissä paljon puhumista? Osapuolet haluavat usein pitää kyseiset sählingit omina tietoinaan.


      • vaikeena

        Minun kohdallani taas kyse ei ole vain bi-uteliaisuudesta, jotkin asiat vain tietää ja tämä on yksi niistä.
        t: naimisissa oleva"hetero"


      • Hyvä, että tästä puhutaan useammasta näkökulmasta. En yhtään epäile, etteikö keskustelun aloittaja olisi "aito" bi. Mutta onko se toinen osapuoli yhtä varmasti edes kiinnostunut naisista?

        On tietenkin hirveän romanttista lähteä eroamaan ja haaveiden perään etsimään itseään ja mahdollisesti suurta rakkautta. Enkä todellakaan tarkoita kettuilla, koska ihan samassa veneessä tässä ollaan ja perheellisenä minäkin. Itse haluaisin tutustua siihen uuteen ihmiseen kunnolla ja ajan kanssa ja koittaa sovittaa molemmat elämäni yhteen ihan avoimesti. Toisaalta kukapa nainen siihen kanssani suostuisi.

        T: avoliitossa oleva bi


      • Aikanäyttää
        vaikeena kirjoitti:

        Minun kohdallani taas kyse ei ole vain bi-uteliaisuudesta, jotkin asiat vain tietää ja tämä on yksi niistä.
        t: naimisissa oleva"hetero"

        Mä olen ollut suuresti ihastunut erääseen naiseen jo pidemmän aikaa. Olemme lähentyneet, eikä aika ole vienyt tunteitani tai ystävyyttämme mihinkään.. päinvastoin. Hänen kanssaan viettämäni aika on mulle arvokasta, hän on upea. Välillä mietin, voiko mututuntumani olla oikeassa, että hänkin toivoisi jotain enemmän. Hän on naimisissa, muussa tapauksessa olisin luultavasti jo tehnyt rohkeampia liikkeitä. Nyt tyydyn omaan rooliini, mikä se sitten hänen pään sisällään onkaan. Turhauttavaa, hän ansaitsisi tietää tunteistani. Kuten minäkin hänen mikäli niitä on olemassa. Surullista elää tunteidensa vankina.


      • BissetNeuvooToisiaan
        Adaar kirjoitti:

        Hyvä, että tästä puhutaan useammasta näkökulmasta. En yhtään epäile, etteikö keskustelun aloittaja olisi "aito" bi. Mutta onko se toinen osapuoli yhtä varmasti edes kiinnostunut naisista?

        On tietenkin hirveän romanttista lähteä eroamaan ja haaveiden perään etsimään itseään ja mahdollisesti suurta rakkautta. Enkä todellakaan tarkoita kettuilla, koska ihan samassa veneessä tässä ollaan ja perheellisenä minäkin. Itse haluaisin tutustua siihen uuteen ihmiseen kunnolla ja ajan kanssa ja koittaa sovittaa molemmat elämäni yhteen ihan avoimesti. Toisaalta kukapa nainen siihen kanssani suostuisi.

        T: avoliitossa oleva bi

        Mitäs sen sun tän hetkinen 'suhde' on mieltä siitä, että etit naista, joka kolahtaa ja siihen saakka pissität molempia ennenku 'kumman kaa olisit mielummin-lamppu syttyy'? Siis näinkö romanttisesti?


      • Tuo pahimman kuvittelu on kyllä niin tyypillistä joiltain ihmisiltä. Totta kai avokkini tietää tämän asian ja hyväksyy sen. Hän on ihan valmis siihen, että minulla olisi yhtä aikaa kaksi pysyvää suhdetta, koska uskoo minun siihen pystyvän. En myöskään viesti kenellekään uudelle ihmiselle olevani sinkku ja kerron taustani viimeistään ekalla tapaamisella ja mieluummin jo ennen. Tadaa! Maailma on avara. Kaikki eivät monogameja, ja pystyn olemaan pirun romanttinen kahdellekin ihmiselle. Ihan superhuomaavainen, sillä minulle on tärkeämpää huomioida toista kun saada huomiota. Ensimmäistä tapaamaani naista tapaan edelleen, vaikka molemmat myöntävät jo, ettei kemiaa taida olla riittävästi. Pysymme ystävinä ja kiva niinkin.


      • Adaar kirjoitti:

        Tuo pahimman kuvittelu on kyllä niin tyypillistä joiltain ihmisiltä. Totta kai avokkini tietää tämän asian ja hyväksyy sen. Hän on ihan valmis siihen, että minulla olisi yhtä aikaa kaksi pysyvää suhdetta, koska uskoo minun siihen pystyvän. En myöskään viesti kenellekään uudelle ihmiselle olevani sinkku ja kerron taustani viimeistään ekalla tapaamisella ja mieluummin jo ennen. Tadaa! Maailma on avara. Kaikki eivät monogameja, ja pystyn olemaan pirun romanttinen kahdellekin ihmiselle. Ihan superhuomaavainen, sillä minulle on tärkeämpää huomioida toista kun saada huomiota. Ensimmäistä tapaamaani naista tapaan edelleen, vaikka molemmat myöntävät jo, ettei kemiaa taida olla riittävästi. Pysymme ystävinä ja kiva niinkin.

        "Ensimmäistä tapaamaani naista..." tarkoitti tässä kontekstissa nyt ensimmäistä, jolle näillä ekoilla treffeillä selvensin taustani pohjia myöten. Hän ei kauhistellut tai ollut pettynyt, koska hänellä taas on ihan omat syynsä (tässä tapauksessa ihastunut saavuttamattomaan ja haluaa silti tapailla muita). Useilla on. Joku on vaikka lähdössä kesän jälkeen kahdeksi vuodeksi Kiinaan ja haluaa silti seuraa, vaikka pelkää, ettei jatkoetäsuhde onnistuisikaan. Monet taas jostain syystä valehtelevat ikänsä tai painonsa tai olevansa juuri eroamassa. Voisinhan minäkin toki sanoa niin. Ihan just viiden vuoden kuluttua kun lapset ovat tarpeeksi vanhoja... Tai sitten on sellaisia kuin minä. Ilmeisesti tuo ensimmäisen viestini "ihan avoimesti" oli jotenkin vaikeatajuinen.


    • Tiäks, mäkin tahtosin olla, en vaikeena vaan hulluna. Tai aina aika ajoin tahtosin ja sitten kun oon, niin en aina tahtoskaan. Eli ei oo helppoo 😂
      Mut juu, tiiän ja tunnistan tuon sun tilanteen. Mukavaa kesän jatkoa ja tsemppiä!

      • Kipsukka

        Mäkin haluaisin olla ihan hullu oma itseni 😊 Se ois ihan superkivaa!


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2092
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe