Olenko bi vai homo

Pojujäbä

No niin. Yritän selittää asiani mahdollisimman tyhjentävästi ja selkeästi. Olen miettinyt, että olenko bi vai homo. Tiedän, että seksuaalisuus ei ole yksioikoista. Monesti ihminen ei ole 100 % homo tai hetero vaan jotain siltä väliltä. Olen 25 vuotias jätkä. Huomasin kiinnostukseni jätkiin noin 13 vuotiaana. Tunteelliset ihastukset ovat kohdistuneet enemmän naisiin ja lihallinen himo miehiin. Tosin on myös tuntunut, että mikäli jätkä on riittävän hyvännäköinen voi siihen myös ihastua tunteellisesti. Itsetyydyksen kohteet ovat olleet lähinnä miehiä. Tosin joskus iltaisin olen myös naisia ajatellut peiton alla. Hekin voivat olla hyvännäköisiä ja hemaisevia, mutta jätkiin liittyy jotain kivan "alentavaa" mikä saa hepin nousemaan.
Saan myös nautintoa btm roolista. Tämän vuoksi olen joskus irtoseuraa hakiessani sanonut olevani btm homo ja olen kiihottunut kun vastapuoli on bi top. Siinä ikään kuin alistuu puoliksi heterolle mikä tuntuu "kivan sovinistisen ihanalle". Olen myös monesti sanonut olevani bi. Mietin, että onko homoksi esittäytyminen vain "kielletyn hedelmän" maistamista ja siksi kiihottavaa.

12

1231

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Hggjjhf

   Olet homo. Ihastumisen tunteisiin tarvitaan otsalohkoa, johon voidaan vaikuttaa tietoisella mielellä. Eli jos ei ole sinut itsensä kanssa niin se vaikuttaa ihastumiseen. Liskonaivot eli sijainniltaan alemmat ja evolutiivisesti aijemmat aivoaalueet synnyttävät kiihottavuuden tunteet. Ja kiihotus ei valehtele. En jaksa pidemmin avata, mutta ehkä ymmärrät mitä tarkoitan. Nimimerkillä biologi.

   • yuyului

    Eli se että kiihottuu homoseksistä määrittää seksuaalisuuden. Ihastuksen puuttuminen on kiinni vain ettei ole sinut itsensä kanssa. Kuitenkin bissellä voi olla aivan aitoja ihastumisia naisiinkin. Yksi askel on että hyväksyy seksuaaliset halunsa miehiin. Toinen olisi sitten ihastuminen mieheen. Onko se sitten itsensä hyväksyminen homona ja homoelämän alku. Vai huomata olevansa todella aito bisse eikä mikään bicurious.


   • voivoi.voi.voi
    yuyului kirjoitti:

    Eli se että kiihottuu homoseksistä määrittää seksuaalisuuden. Ihastuksen puuttuminen on kiinni vain ettei ole sinut itsensä kanssa. Kuitenkin bissellä voi olla aivan aitoja ihastumisia naisiinkin. Yksi askel on että hyväksyy seksuaaliset halunsa miehiin. Toinen olisi sitten ihastuminen mieheen. Onko se sitten itsensä hyväksyminen homona ja homoelämän alku. Vai huomata olevansa todella aito bisse eikä mikään bicurious.

    Onhan se kummallinen bisse jolla voi vain olla AITOJA tunteita naisiin, eikö niillä pitänyt olla miehiinkin niitä AITOJA tunteita, jos kerran ovat bissejä.
    Miksi sekoitat bissejen ihastumiset homojen homoelämään?
    Eli olet SE ikuinen jaarittelija näistä aidoista väheksetyistä bissestä?
    Eihän tuossa sinun sekoilussa ollut mitään järkeä.
    Summarum bisseillä voi olla aitoja tunteita naisiin, mutta ei miehiin.
    Homoilla ei ole mitään aitoja tunteita?


   • kaunishomo
    siveähomo kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Kaikki mitä sanoit on sinun oman mielisi tuotosta. Jospa nyt lopettaisit nämät sinun höpinät ja löpinät, kaikki johan tietävät kuka olet koska olet vetänyt vuosikausia tätä samaa roolia.
    Eihän tähän voi lisätä muuta kuin miksi ukm hakee luottamuksella seuraa alaikäisistä pojista salaisesti.
    Mr Mellersta ja Herra kaikkitietävä Vantaa voivat heittää uudet trolliviestinsä tänne ja uusilla nickeillään mistä heitä ei "tunnista" kukaan eikä kukkakaan :D


  • Onnea_etsintään

   Jotkut tykkää erotella seksuaalisen ja romanttisen suuntautumisen toisistaan, eli voisit periaatteessa olla vaikkapa homoseksuaalinen heteroromantikko. Lopullinen vastaus identitteetin pohdintaan löytyy kuitenkin itsestäsi, joten kannattaa jatkaa pohdintaa ja tutustua erilaisiin indentiteetteihin ja ihmisiin. :>

   • hrtghtgrj

    Eikö " homoseksuaalisen heteroromantikon" tieteellinen nimi ole bi-seksuaali:D


   • erihomofirma
    hrtghtgrj kirjoitti:

    Eikö " homoseksuaalisen heteroromantikon" tieteellinen nimi ole bi-seksuaali:D

    Bisse se on.

    Ei se pohdinta, eikä omat ajatukset sitä määrittele, vaan teot sen määrittelee.
    Toisilla on hulluja ajatuksia oman seksuaalisen määrittelynsä kanssa, että voisi itse määritellä ne tekojensa/halujensa vastaiseksi, fantasiat ovat eri firma.


  • Totuus

   Eihän tuossa ole mitään epäselvää olet nimittäin ihan selvä bi. Homo et voi olla seuraavista syistä:
   1. Tunteelliset ihastuksesi ovat kohdistuneet myös naisiin.
   2. Itsetyydytyksen kohteesi ovat olleet LÄHINNÄ miehiä, joten naisiakin on fantasioissa ollut joskin vähemmän mutta on kumminkin.
   3. Saatat nähdä naisenkin hyvännäköisenä.

   Joten nämä seikat todistavat selvästi homo vaihtoehdon pois. Eli kannattaa jatkossa käyttää vain tuota bi titteliä.

   • biproblematiikkaa

    Mä luulen että kun on bisse eikä vain bi curious välillä tuntee olevansa homo. Se saa vain bisseytensä löytäneen kuvitteleman että on yhtäkkiä poksahtanut umpihomoksi. Homoseksuaalisuus tuntuu bisse miehelle ihan yhtä luontevalta kuin heterous. Onhan bisse naisillakin välillä naistenvälisen rakkauden kausia.


   • zyjzeezj

    Jonkun tutkimuksen mukaan naisissa biseksuaalisuus on verrattain yleisempää kuin miehillä. Miehet on yleensä joko-tai.


  • Anonyymi

   Mä kiihotun enemmän jätkistä kuin naisista, oon silti suhteessa naisen kanssa. Aiemmin oon harrastanu suuseksiä kahden miehen kanssa, ja edelleen sitä tekis mieli. On ihanaa kattella hyvännäköisiä jätkiä, luokittelen itseni enemmän homoksi kuin bisseksi.

   • Anonyymi

    Miksi sitten olet naisen kanssayhdesdä, jos koet itsesi homoksi? Et minusta bisseltä kuulosta. Onko tuo oikein tyttöystävääsi kohtaan?


  Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   468
   2471
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   138
   1381
  3. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   316
   1326
  4. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1122
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   137
   1058
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   45
   980
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   47
   879
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   866
  Aihe