Asiallista keskustelua reptiliaaneista

Borealis

Onko saatavilla tietoa reptiliaanien toiminnan aktivoitumisesta? Keskustelin juuri erään tunnetun suomalaisen kontaktihenkilön kanssa ja hän sanoi, että reptiliaanit rakentavat maapallolle suurta pakolaissiirtokuntaa. Enempää hän ei asiasta tässä vaiheessa voinut kertoa. Kysyin asiasta toiselta kontaktihenkilöltä, mutta hän ei ollut asiasta tietoinen ja tämä johtuu kaiketi siitä, että hän on tekemisissä vain ns. harmaiden kanssa. Kalevi Riikonen saattaisi hyvinkin olla tietoinen viime aikaisesta kehityksestä, mutta häneltä en ole vielä kysellyt.

Onko siis raptoreilla menneet sukset ristiin galaksin muiden ufojen kanssa vai mistä tässä on kyse? Varmaa on ainakin se, että elämme jännittäviä aikoja.

88

2957

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seppo-X

      Varminta on kysyä Kalelta tai JAG'ilta, jos siihen saa yhteyden. Tosin Kalen kannanotot anaaliluotauksesta ovat vähän erikoisia, kun ottaa huomioon, miten oleellinen osa luotaus on ufosieppausta. Mutta joka tapauksessa suomalaisista asiantuntiojoista Kale lienee arvovaltaisin, etenkin kun af Granniin on niin vaikea saada yhteyttä.

      • YyberLoover

        Kyllä Heikki Juhaniin saa yhteyden kun vain soittaa ovikelloa. Joku lehti tai radiokanava toimittajineen teki niin männävuosina. Herra itse tuli avaamaan oven muovipussit jaloissaan. Oli tulehdus ja pusseissa rasvaa. Ilmeisesti avaruusystävät eivät olleet kyenneet parantamaan tulehdusta tai sitten tarkoituksena olikin olla parantamatta ja opettaa jotakin.

        Ääver tyyver, siiver kööver liiver.


        Kale taas... no sanotaan näin että esiintymisensä ovat melkolailla telttakokouskamaa ja ne muutamat seuraajansa myös, etenkin eräs erityisen ansioitunut kanavointien ja antisemitismin levittäjä.


    • ehdotonjuu

      Vai että kamusi suostui sen verran avautumaan näitten reptiliaanien aikomuksista, että ihan siirtokuntaa ovat rakentelemassa. No mikä nyt sitten on se vielä isompi salaisuus mistä ei voinut avautua??

      • Marjaana-Sirius

        Kaikki eivät kestä koko totuutta ja kaikki eivät edes halua kuulla.


      • halooonkovaloo
        Marjaana-Sirius kirjoitti:

        Kaikki eivät kestä koko totuutta ja kaikki eivät edes halua kuulla.

        Onhan se musertavaa, että se koko totuus on 42
        Mitä sitten, mitä se merkitsee?


    • Marjaana-Sirius

      Onko Maassa alkamassa se ennustettu reptiliaanien aikakausi? Tämä täytyy ottaa asiaksi ufo-yhdistyksen kesäkokouksessa ja asiasta tulee ilmoittaa tunnetuille eksopoliitikoille, jotta he voivat keskustella asiasta hyväntahtoisiksi luokiteltujen ufo-rotujen kanssa, esim. pleiadialaisten kanssa. Ennustaja-TV't ja Jediakatemiat saa unohtaa, kun on tarvetta todelliselle osaamiselle ja ansioituneelle eksopolitiikalle.

      Vaikka reptiliaanien on väitetty kehittyneen kasvissyöjiksi, niin on tämä siitä huolimatta arveluttavaa kehitystä...

      • reseptiliaani

        Tossa meidän rikkaheinäkompostissa vilisee reptiliaaneja, sellaisia pieniä ja vähän isompiakin sisiliskoja. Meinaavat ottaa maailman haltuun?


    • Uusimaailmanaika

      Asko Nummelalla saattaa olla toimiva taivayhteys reptiliaaneihin, joten hänelle kannattaa soittaa. maksaa tietysti, mutta kumminkin.

      Ja tosiaan, raptorit on rauhaa rakastavia kasvissyöjiä, että vaikka ne perustaisivatkin siirtokunnan maapallolle, niin ei niistä harmia koituisi. Parhaimmassa tapauksessa ihmiskunta pääsisi käsiksi kehittyneeseen ufo-teknologiaan.

      • miks.kaikki.nauraa

      • kristallipallorikki

        Eräs hupaisaa huomiota herättävä yksityiskohta noilta sivuilta erään ennustelijan kohdalla:

        "maksu tilisiirrolla etukäteen"

        Eikö ennustaja osaa nähdä etukäteen jos joku aikoo jättää maksamatta?


      • ennustajatjoo
        kristallipallorikki kirjoitti:

        Eräs hupaisaa huomiota herättävä yksityiskohta noilta sivuilta erään ennustelijan kohdalla:

        "maksu tilisiirrolla etukäteen"

        Eikö ennustaja osaa nähdä etukäteen jos joku aikoo jättää maksamatta?

        Aika paha :D


    • luova_ufoajattelija

      Se, että reptiliaanit eivät nyt heti aktivoituisikaan, on pieni murhe.
      Pääasia on tällaiset asialliset ja luovaa ajattelua osoittavat avaukset ,
      jotka jatkossa epäilemättä tulevat jättämään skeptikkojen tieteiden
      kahlitsemat ja luovaa ajattelua sisältämättömät
      keskustelut omaan arvoonsa !
      Kaiken kaikkiaan:
      Hyvä avaus ! Siitä kunnia Borealikselle !

    • antibörre

      Reptiliaanithan eivät ole mitään kasvissyöjiä, vaan suorastaan herkuttelevat ihmislihalla! Jos ne tosiaan bygää siirtokuntaa tänne Tellukselle, niin ollaan kyllä tosikusessa! Heti maanantaina soitan kalelle tai askolle, sillä tämä asia pitää selvittää perinjuurin!

      https://www.youtube.com/watch?v=G3daiaG4J_M

    • wwttff
    • reptiliaaneista

      Reptiliaanit ovat maan alla alifyysisellä (ei ylifyysisellä) tasolla eläviä mielikuvitusolentoja. Yhtä älykääpiöitä kuin alemmat luonnonhenget. Vanha kansa ehkä luokitteli nämä maahisten joukkoon. Joten niiden siirtokunnista ei tarvitse välittää, heillä ei ole valtaa meidän maailmassamme.

      • avaruuskanamies

        Mikä on reptin ja liaanin suhde asiassa? Onko se vastaava kuin kanan ja voinnin?


      • ihmevesipää

    • tosikko_

      Me voimme nyt yhdessä keksiä millaista aktiviteettia se olisi. Kun tarpeeksi kauan sitten levitellään sitä, niin ennenpitkää se otetaan todesta. Niin kuin yleensä.

    • Kaikissaliskoajäljellä

      Evoluutioteorian mukaan kaikki ihmiset periytyvät merestä maalle nousseista liskoeläimistä jotka sitten vain nousivat nelijalkaisuudesta kaksijalkaisiksi ja alkoivat puhumaan.

    • hallilanmanta

      Pelottavia uutisia!! Täytyy ottaa tripla annot ketipinoria ett saa edes unta!

    • heiheppuhei

      Tää aloitus oli kai jotain palstan sisäistä huumoria? Mut joo, reptiliaanit saivat alunperin alkunsa modernissa tarinankerronnassa ja myöhemmin jopa käsittääkseni huumorilla tehdyissä salaliittoteorioissa Robert E Howard https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_E._Howard nimisen kirjailijan kynästä, kun hän keksi vuonna 1929 scifi/fantasia-tarinan nimeltä Shadow kingdoms. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Shadow_Kingdom
      Tarinassa olevat käärmemiehet https://en.wikipedia.org/wiki/Serpent_Men toimivat pohjana näille reptiliaaneille. Myöhemmin Howardin tuotantoa on käytetty hänen kuolemansa jälkeen esimerkiksi sarjakuvissa Marvel nimisen sarjakuvafirman toimesta.

      • Anonyymi

        Minä luulin Reptiliaanitarun olevan peräisin sen saman naisen päästä, joka sävelsi Nibirutarun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä luulin Reptiliaanitarun olevan peräisin sen saman naisen päästä, joka sävelsi Nibirutarun.

        Nyt kannattaa kaikkien uskis skeptikkojen keskittää huomio muinaistarinoiden maahisiin ja keijukaisiin, niin äkkiäkös nuo tuorehimmat ufot taivaalta katoaa ja herra valtaa pitää maassa ja taivahassa.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Niin ja Xenu on totta...


    • Anonyymi

      Mikä 80 reptorodusta on puheena? se pahin vai?
      20 vuoden kehitys dracojen lukumäärässä 25 miljoonaa> alle 3000 yksilöä 2 maan alla olevaa pientä tukikohtaa.

      Aloittajan huoli on yli 30 vuotta vanhaa juttua...

      • Anonyymi

        Jaa toki tietoa, jos sitä on?


    • Anonyymi

      Kurkkaa Gaia n dokumentti valikoimasta Randy Cramer. Hän avaa hieman ajatusta.

    • Anonyymi

      En tiedä aktivoitumisesta, mutta aihe on kyllä kiinnostava. David Icke on sanonut useastikin, että hän on hyvinkin varma reptiliaanien olemassaolosta ja läsnäolosta. Reptiliaanien vaikutus planeetallamme ilmenee väitetysti neljällä tavalla, eli 1)hybridit (fyysinen sekoitus et-reptiliaania ja ihmistä)2) suoraan sieluun vaikuttaminen korkeammasta ulottuvuudesta käsin ja joskus myös ihmisen omasta olemuksesta 3)Maan ihminen voi olla myös reptiliaanisielu. Shapeshiftereistä on ristiriitaista tietoa, eli ovat joko ihmisiksi naamiotuneita reprtiliaaneja tai korkeamman ulottuvuuden olennon vaikutusta. Monet uskovat, että pahimmat satanistit ovat pääosin negatiivisia reptiliaaneja. Ja jonkun käsityksen mukaan demonitkin ovat negatiivisia reptiliaaneja. LA:n Night Stalker -sarjamurhaajakin julistautui kiinni jäätyään satanistiksi ja sama itsekäs ajattelu ja ideologia on epäilemättä monien muidenkin julmien tekojen takana. Satanismia ei tulisi romantisoida mitenkään, vaikka kaikki satanistit eivät olekaan väkivaltaisia.
      Psykopaattisista sarjamurhaajasaalistajista kertovat dokumenttielokuvat ovatkin nyt suuressa suosiossa, koska pahuuden olemus kiinnostaa. Ted Bundusta on tehty ainakin kolme dokumenttisarjaa lyhyen ajan sisällä. Ja eräs häntä haastatellut nainen kuvaa uusimmassa sarjassa tapaamista siten, että silmiensä värikin oli muuttunut mustaksi ja koko olemuskin tummemmaksi ja silloin haastattelijaa pelotti. Ted Bundy on kiinnostavin ja vaarallisin psykopaattityyppi, koska häntä ei sellaiseksi ihan heti uskoisi. Ei poliisikaan ennen pidätystä uskonut ja tämä onnistui pakenemaan vankeudesta kahdesti, koska ilmeisesti ei pidetty niin vaarallisena.

      Lapsuuden ikävät kokemukset ja myöhemmän elämän traumatkaan tuskin seksuaalisarjamurhaajien kaikkia tekoja selittävät, vaikka myös hyvät ihmiset voivat joskus tehdä pahaa.

      • Anonyymi

        Pahuutta lienee montaa sorttia. Onko esimerkiksi kostaminen pahuutta vai oikeutettua ja missä määrin? Muuttuuko hyvä kostaja sitten pahaksi?
        Joidenkin pahuus on selitettävissä tunteettomuudella ja tunneköyhyydellä. Kyvyttömyydellä tuntea. Psykopaattien sanotaan jäljittelevän ihmisten toimintoja ja tapoja keinotekoisesti, koska he eivät ymmärrä mistä niissä on kyse. He eivät tunne empatiaa ja heistä saattaa olla jopa huvittavaa kun joku kärsii.
        Joillakin se saattaa johtua epänormaalista aivotoiminnasta tai vauriosta. Monet on narkomaanien ja alkoholistien lapsia joita on pahoinpidelty ja hyväksikäytetty. Ei kaikki.
        On paljon myös psykopaatteja jotka ovat syntyneet kultalusikka suussa.

        Olen nähnyt pahan ottavan vallan ihmisessä muutaman kerran ja hän on muuttunut aivan eri ihmiseksi. Alkukipinänä on ollut päihteet ja lääkkeiden väärinkäyttö. Olen nähnyt kun paha on lähtenyt pois ihmisestä tirvasemalla kupoliin. Eivät muista sitten tapahtunutta ja jatkavat sillä kivalla persoonallaan muina miehinä noustuaan ylös tai herätessään.
        Onko kyseessä jakaantunut persoonallisuus vai onko riivahenget todellisia. Uskon että on.

        Monelaiset henget voi suotuisissa olosuhteissa ottaa ihmisestä vallan. Myös rakkauden ja sodan henget. tai sellaisten henkien tullessa kylään.

        Olen kerran joutunut pahaan tilanteeseen jossa pahat paatuneet miehet aikoivat tehdä minulle joukolla pahaa. Todella pahaa. Menin outoon moodiin jossa pelko oli yhtäkkiä poissa ja olin täynnä voimaa kuin olisin tankattuna ylitäyteen virtaa. Tummat pilvet laskeutui näkökenttääni rajaten sen vain noihin "vihollisiin". Aistit oli terästyneet ja ei ollut mitään ajatuksia. Oli vain se hetki kuin aika olisi pysähtynyt. Sitä ei voi sanoa pelkästään itseluottamukseksi tai miksikään muuksi tunnetuksi olotilaksi. Alitajuisesti tiedostin että kukaan tai mikään ei voisi vahingoittaa minua nyt.
        En tiedä muuttuiko ulkonäköni tai habitukseni vai mitä tapahtui, niin tuo pahojen poikien lauma päätti ottaa jalat alleen ilman että enää vaihdettiin sanaakaan.

        En halua kohdata koskaan sitä tunnetta uudelleen. Se oli jostakin varjojen maasta kotoisin, ei tästä ajasta eikä paikasta. Pyrin kulkemaan valossa. En ole uskovainen mutta tiedostan henkien olemassaolon ja atmosfäärit eri paikoista ja saan ihmisistä hyvin todenmukaisen käsityksen ensi vilkaisulla. Näitä aisteja voi kehittää, jos haluaa ja uskaltaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Pahuutta lienee montaa sorttia. Onko esimerkiksi kostaminen pahuutta vai oikeutettua ja missä määrin? Muuttuuko hyvä kostaja sitten pahaksi?
        Joidenkin pahuus on selitettävissä tunteettomuudella ja tunneköyhyydellä. Kyvyttömyydellä tuntea. Psykopaattien sanotaan jäljittelevän ihmisten toimintoja ja tapoja keinotekoisesti, koska he eivät ymmärrä mistä niissä on kyse. He eivät tunne empatiaa ja heistä saattaa olla jopa huvittavaa kun joku kärsii.
        Joillakin se saattaa johtua epänormaalista aivotoiminnasta tai vauriosta. Monet on narkomaanien ja alkoholistien lapsia joita on pahoinpidelty ja hyväksikäytetty. Ei kaikki.
        On paljon myös psykopaatteja jotka ovat syntyneet kultalusikka suussa.

        Olen nähnyt pahan ottavan vallan ihmisessä muutaman kerran ja hän on muuttunut aivan eri ihmiseksi. Alkukipinänä on ollut päihteet ja lääkkeiden väärinkäyttö. Olen nähnyt kun paha on lähtenyt pois ihmisestä tirvasemalla kupoliin. Eivät muista sitten tapahtunutta ja jatkavat sillä kivalla persoonallaan muina miehinä noustuaan ylös tai herätessään.
        Onko kyseessä jakaantunut persoonallisuus vai onko riivahenget todellisia. Uskon että on.

        Monelaiset henget voi suotuisissa olosuhteissa ottaa ihmisestä vallan. Myös rakkauden ja sodan henget. tai sellaisten henkien tullessa kylään.

        Olen kerran joutunut pahaan tilanteeseen jossa pahat paatuneet miehet aikoivat tehdä minulle joukolla pahaa. Todella pahaa. Menin outoon moodiin jossa pelko oli yhtäkkiä poissa ja olin täynnä voimaa kuin olisin tankattuna ylitäyteen virtaa. Tummat pilvet laskeutui näkökenttääni rajaten sen vain noihin "vihollisiin". Aistit oli terästyneet ja ei ollut mitään ajatuksia. Oli vain se hetki kuin aika olisi pysähtynyt. Sitä ei voi sanoa pelkästään itseluottamukseksi tai miksikään muuksi tunnetuksi olotilaksi. Alitajuisesti tiedostin että kukaan tai mikään ei voisi vahingoittaa minua nyt.
        En tiedä muuttuiko ulkonäköni tai habitukseni vai mitä tapahtui, niin tuo pahojen poikien lauma päätti ottaa jalat alleen ilman että enää vaihdettiin sanaakaan.

        En halua kohdata koskaan sitä tunnetta uudelleen. Se oli jostakin varjojen maasta kotoisin, ei tästä ajasta eikä paikasta. Pyrin kulkemaan valossa. En ole uskovainen mutta tiedostan henkien olemassaolon ja atmosfäärit eri paikoista ja saan ihmisistä hyvin todenmukaisen käsityksen ensi vilkaisulla. Näitä aisteja voi kehittää, jos haluaa ja uskaltaa.

        Hyvää pohdintaa ja niin se varmaan meni. Sulla on suojelijoita. Kirjoita reippaasti vaan lisää kaikki on kotiin!


      • Anonyymi
        Helläkoukku kirjoitti:

        Hyvää pohdintaa ja niin se varmaan meni. Sulla on suojelijoita. Kirjoita reippaasti vaan lisää kaikki on kotiin!

        Joo, kirjoittakaa tästä aiheessta, vaikka omia pohdintojanne, koska varsinaista kiistatonta tietoahan on vain vähän. Kiistatonta on ainakin se, että reptiliaanit ovat hyvin todellinen humanoidirotu eri alalajeineen. Ja kiistatonta on myös se, että he ovat sekaantuneet monin tavoin maapllaneetankin asioihin jo kaukaisesta historiasta alkaen, vaikka Mayan kalenterin mukaan Orionin tähtijärjestelmä ei kuulu samaan kosmiseen järjestelmään, johon meidän aurinkokuntamme kuuluu.

        Dadid Icken suosio kirjalijana ja luennoitisjana perustuu poitkälti juuri reptiliaani-aiheseen, josta hän on suorasukaisesti kertonut. USA:ssa 12 miljoonaa kansalaista uskoo liskohumanoidien jopa pitävän salaisesti valtaa täällä maapallolla. Ja reptliaanien olemassaoloon uskovia lienee ehkä moninkertainen määrä. Suomessakin Icke on vieralillut luennoimassa, mutta jotkut viimeksi paikalla olleet valittivat, että reptilaaneista oli puhetta liian vähän.

        Itse en ole koskaan nähnyt muodonmuuttumisia, joista Icke puhuu, mutta onko joku muu täällä nähnyt? Omat kokemukset - tai niin ainakin itse tulkitsen - negatiivivista reptiliaaneista ovat kokemuksia tietynlaisista ihmisistä, joiden uskon olevan repitilaanisieluja. He ovat manipuloivia, ahneita, tunteettomia (osaavat kyllä teeskennellä), ylimielisiä, epärehelllsiä ja petollisia.

        Sarjamurhaajadokumentteja olen katsonut runssaasti, koska pahuus ja sen syyt kiinnostavat. Todella pahojen rikolloisten ymmärtäminen on haasteellista kriminaalipsykologeillekin, jotka haastattelevat kyseisenlaisia vankeja. Pahimmat psykopaatuit nimittäin ovat usein erittäin älykkäitä ja ovat jääneet kiinnikin usein vain huonon onnen takia. Esimerkiksi Dennis Rader ei huomionut sitäö, että luterilaisen kirkon tiiloissa käyttämänsä tietokone taltioi disketille kirkon nimen ja hänen etunimensä. Rader tunnetiin uskonnollisena ja kirkossa säännöllisesti käyvänä miehenä, jonka tausta oli nuhteeton. En tiedä onko hänreptiliaani, mutta ainakin paha sielu hän on, mutta edsutaa plemassaolevaa ihmistyyppiä, joista tietysikään läheskään kaikkki eivät siirry fantaioista tositoimiin.

        Monet seksuaalisarjamurhaajat saavat nautintonsa juuri alistamalla (esim sitomalla), kiduttamalla ja tappamalla(Bind Torture Kill-killer) ja lopuksi ejakuloimalla ruumiiden äärellä. Voiman ja vallan tunne ja seksuaalinen kiihotus tulee heikommassa asemassa olevien pelon ja tuskan näkemistä ja tuhoamisesta. Monet sarjamurhaajat (mm. Bundy ja BTK-killer) palasivat uhrien haudoille ja kaivoivat pitkälle mädäntyneitäkin ruumiita haudoista ja toteuttivat sukupouioliyhdynnän.

        Useinkaan pahuutta ei voida selittää - ja ei ainakaan kokonaan - nuoruuden kokemuksilla tms. Sielu on usein ainoa selitys poikkeavalle pahuudelle ja julmalle käytökselle..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, kirjoittakaa tästä aiheessta, vaikka omia pohdintojanne, koska varsinaista kiistatonta tietoahan on vain vähän. Kiistatonta on ainakin se, että reptiliaanit ovat hyvin todellinen humanoidirotu eri alalajeineen. Ja kiistatonta on myös se, että he ovat sekaantuneet monin tavoin maapllaneetankin asioihin jo kaukaisesta historiasta alkaen, vaikka Mayan kalenterin mukaan Orionin tähtijärjestelmä ei kuulu samaan kosmiseen järjestelmään, johon meidän aurinkokuntamme kuuluu.

        Dadid Icken suosio kirjalijana ja luennoitisjana perustuu poitkälti juuri reptiliaani-aiheseen, josta hän on suorasukaisesti kertonut. USA:ssa 12 miljoonaa kansalaista uskoo liskohumanoidien jopa pitävän salaisesti valtaa täällä maapallolla. Ja reptliaanien olemassaoloon uskovia lienee ehkä moninkertainen määrä. Suomessakin Icke on vieralillut luennoimassa, mutta jotkut viimeksi paikalla olleet valittivat, että reptilaaneista oli puhetta liian vähän.

        Itse en ole koskaan nähnyt muodonmuuttumisia, joista Icke puhuu, mutta onko joku muu täällä nähnyt? Omat kokemukset - tai niin ainakin itse tulkitsen - negatiivivista reptiliaaneista ovat kokemuksia tietynlaisista ihmisistä, joiden uskon olevan repitilaanisieluja. He ovat manipuloivia, ahneita, tunteettomia (osaavat kyllä teeskennellä), ylimielisiä, epärehelllsiä ja petollisia.

        Sarjamurhaajadokumentteja olen katsonut runssaasti, koska pahuus ja sen syyt kiinnostavat. Todella pahojen rikolloisten ymmärtäminen on haasteellista kriminaalipsykologeillekin, jotka haastattelevat kyseisenlaisia vankeja. Pahimmat psykopaatuit nimittäin ovat usein erittäin älykkäitä ja ovat jääneet kiinnikin usein vain huonon onnen takia. Esimerkiksi Dennis Rader ei huomionut sitäö, että luterilaisen kirkon tiiloissa käyttämänsä tietokone taltioi disketille kirkon nimen ja hänen etunimensä. Rader tunnetiin uskonnollisena ja kirkossa säännöllisesti käyvänä miehenä, jonka tausta oli nuhteeton. En tiedä onko hänreptiliaani, mutta ainakin paha sielu hän on, mutta edsutaa plemassaolevaa ihmistyyppiä, joista tietysikään läheskään kaikkki eivät siirry fantaioista tositoimiin.

        Monet seksuaalisarjamurhaajat saavat nautintonsa juuri alistamalla (esim sitomalla), kiduttamalla ja tappamalla(Bind Torture Kill-killer) ja lopuksi ejakuloimalla ruumiiden äärellä. Voiman ja vallan tunne ja seksuaalinen kiihotus tulee heikommassa asemassa olevien pelon ja tuskan näkemistä ja tuhoamisesta. Monet sarjamurhaajat (mm. Bundy ja BTK-killer) palasivat uhrien haudoille ja kaivoivat pitkälle mädäntyneitäkin ruumiita haudoista ja toteuttivat sukupouioliyhdynnän.

        Useinkaan pahuutta ei voida selittää - ja ei ainakaan kokonaan - nuoruuden kokemuksilla tms. Sielu on usein ainoa selitys poikkeavalle pahuudelle ja julmalle käytökselle..

        Vuosisatoja uskonnollinenkin kuvastio on kuvannut pahuutta mm. käärmeillä ja lohikäärmeiilä. Sattumaako?

        Espanjan Baskialueella tuotettu melko tuore Errementari-elokuva kuvaa hienosti paholaista- tai yhtä niistä - joka on häkissä kiinnioettuna ja a on selvästi reptiliaani ja kotoisin Helvetistä Maan uumenista.

        En tiedä, mutta saattaa olla taivasvoimien(korkeimpien voimien) suunnitelmaakin Reptilaanien länsnäolo täällä. Tämä planeetta ei siis ole mikään taivasmaailma, vaan jotain muuta, missä elämä voi olla hyvinkkn haasteellista ja vaikeaa välillä. Tästä huolimatta monet NA-ihmiset menevät mielestäni harhaan siinä kun he esittävä vakavissaant, että pahojenkin ihmisten teot ovat "Jumalan suurta suunnitelmaa" ja "sielun suunnitelmaa". Niin ei voi olla, jos planeettamme on testipaikka sieluille. Jokaisen sarjamurhaajan teonkin täytyy olla ainoastaan oma valinta ja seuraukset kantaa kyseinen sielu. Yliminä ei universaalien lakien mukaan - ylenssä - saa puuttua vapaaseen tahtoon, eivätkä henkioppaatkaan.

        Reptilaaniisymyskään ei ole kuitenkaan ihan yksioikoinen, koska kaikki heistä eivät ole negatiivisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vuosisatoja uskonnollinenkin kuvastio on kuvannut pahuutta mm. käärmeillä ja lohikäärmeiilä. Sattumaako?

        Espanjan Baskialueella tuotettu melko tuore Errementari-elokuva kuvaa hienosti paholaista- tai yhtä niistä - joka on häkissä kiinnioettuna ja a on selvästi reptiliaani ja kotoisin Helvetistä Maan uumenista.

        En tiedä, mutta saattaa olla taivasvoimien(korkeimpien voimien) suunnitelmaakin Reptilaanien länsnäolo täällä. Tämä planeetta ei siis ole mikään taivasmaailma, vaan jotain muuta, missä elämä voi olla hyvinkkn haasteellista ja vaikeaa välillä. Tästä huolimatta monet NA-ihmiset menevät mielestäni harhaan siinä kun he esittävä vakavissaant, että pahojenkin ihmisten teot ovat "Jumalan suurta suunnitelmaa" ja "sielun suunnitelmaa". Niin ei voi olla, jos planeettamme on testipaikka sieluille. Jokaisen sarjamurhaajan teonkin täytyy olla ainoastaan oma valinta ja seuraukset kantaa kyseinen sielu. Yliminä ei universaalien lakien mukaan - ylenssä - saa puuttua vapaaseen tahtoon, eivätkä henkioppaatkaan.

        Reptilaaniisymyskään ei ole kuitenkaan ihan yksioikoinen, koska kaikki heistä eivät ole negatiivisia.

        Sarjamurhaajat keksivät julmille teoileen usein erilasia verukkkeita, kuten, että uhrit pitivät siitä mitä heille tehtiin. tässä näkyy - ja etenkin kierootuneiden - ihmisten taipumus uskoa siihen mihin he itse haluavat uskoa. Faktoilla ei tällöin ole merkitystä, eikä millään muullakaan kun omaa toimintaa selitellään, oikeutetaan ja puolustellaan.
        Varsinaisia sarjamurhaajia meistä vain harvat kohtaavat, mutta monelaista tietoista julmuutta kohdataan useinkin. Arkipäivän esimerkkinä mainittakoon vaikkapa terveydenhoito, joka usein leimaa aivan liian herkästi aidosti sairaankin luulotautiseksi.

        Se merkintä potilaskertomuksessa alkaa sitten pian elää omaa elämäänsä, kumuloituu uusillai käyntikerroilla ja hoitoon poääsy vaikeutuu entisestään. Potilas voi muuttua ns. paperipotilaaksi, jota ei välttämättä enää edes kuunnella julkisessa TH: ssa kovista kivuista huolimatta. Sairaan kannalta se voi pian alkaa muistuttaa painajaista ja silloin ihmisten joukkotyperyyden ja kollektiivisen pahuuden alkaa ymmärtää. Moni tietystikin THssa toimii niin, koska pelkää esimiehiäö ja oman työuransa ja työpaikkansa puiolesta. Seuraus voi kuitenkin olla se, että potilas on heiteillä.

        Huonoja ja pahoja yliääkäreitä voi ihan perustellusti verrata kiduttaviin sarjamurhaajiin.
        Yhdysvaltain ensiimmäinen kiinnjäänyt satrjamurhaaja muuten oli lääkäri, eli tri H. H Holmes ja uhreja 10-200. Sattumaako? Ei varmastikaan koska psykopaatteja kiehtoo juuri valta ihmisiin.


    • Anonyymi

      Ei tarvitse kaukaa hakea kun yks reptiliaani on Suomen istuvan hallituksen pääministeri.

      • Anonyymi

        Yrittäkääpä persutkin ymmärtää se, että tämä on ufo-osio.
        Persulla näyttää olevan vakavia harhoja, liekö sitten ryyppyputki jäänyt päälle vai jostain muusta syystä. Kipinkapin terkkarille saamaan asianmukaista hoitoa, jottei pääse pahenemaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yrittäkääpä persutkin ymmärtää se, että tämä on ufo-osio.
        Persulla näyttää olevan vakavia harhoja, liekö sitten ryyppyputki jäänyt päälle vai jostain muusta syystä. Kipinkapin terkkarille saamaan asianmukaista hoitoa, jottei pääse pahenemaan.

        Jopa on joku kommunisti taas loukkaantunut kun täti aurinkoista kyseenalaistetaan.
        Mietipä kassaneiti pääministeriksi! Ei ihmekään, että kaikki tässä maassa on johdettu vain parissa vuodessa konkurssin partaalle, kun hallitusta johtaa läjä osaamattomia tunareita, joiden älykkyysosamäärä lähentelee syvän kehitysvammaisen tasoa.

        Kuten äänestäjiensäkin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jopa on joku kommunisti taas loukkaantunut kun täti aurinkoista kyseenalaistetaan.
        Mietipä kassaneiti pääministeriksi! Ei ihmekään, että kaikki tässä maassa on johdettu vain parissa vuodessa konkurssin partaalle, kun hallitusta johtaa läjä osaamattomia tunareita, joiden älykkyysosamäärä lähentelee syvän kehitysvammaisen tasoa.

        Kuten äänestäjiensäkin.

        Kommentoin SDP:n niin sanottua suosiota juuri toisaalla.

        SDP:tä äänestää lähinnä suuret ikäluokat vanhasta muistista. He ajattelevat että demarit on eläkeläisten ja empaattisen rahvaan asialla. Demareiden äänestäjät eivät laisinkaan ole kiinnostuneita siitä mitä demarit tekevät, vaan siitä millainen imago heillä on.

        Nyt kun heillä on tämä söpö keulakuva ja naispääministeri, niin toinen äänestäjäryhmä on se joka on innoissaan vain pääministerin ulkonäöstä, nuoresta iästä ja sukupuolesta. Politiikka ei kiinnosta demarien äänestäjiä laisinkaan. Vain mielikuvat ratkaisee.

        Meidän mutsi esim aikoinaan äänesti vaaleissa aina komeinta miestä kuvien perusteella. Häntä ei kiinnostanut laisinkaan mitä puoluetta tai ideologiaa ehdokas edusti. Vain ulkonäkö ratkaisi.

        Pakko tunnustaa että äänestin aikoinaan Haavistoa pressaksi... Hävettää vieläkin. Myös Rehniä äänestin, mutta sitä en kadu. Ellulla on sydän paikallaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jopa on joku kommunisti taas loukkaantunut kun täti aurinkoista kyseenalaistetaan.
        Mietipä kassaneiti pääministeriksi! Ei ihmekään, että kaikki tässä maassa on johdettu vain parissa vuodessa konkurssin partaalle, kun hallitusta johtaa läjä osaamattomia tunareita, joiden älykkyysosamäärä lähentelee syvän kehitysvammaisen tasoa.

        Kuten äänestäjiensäkin.

        Mikään ei saa tietysti estää sinun oikeuttasi olla väärässä.

        Sen verran on ollut järkeä päässä, etten ole eläessäni äänestänyt mihinkään poliittiseen tehtävään koskaan kommunistia puhumattakaan että persua.
        Persujen aiempi fuhrer Halla-aho fantasioi vihreisiin kuuluneiden naisten raiskauksella ja piti väkivaltaa aliarvioituna ongelmien ratkaisukeinona. Että sellainen maan isä se tästä juipista kehkeytyisi mikäli tasavallan presidentin virkaan pääsisi, mihin lienee melkoinen hinku.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mikään ei saa tietysti estää sinun oikeuttasi olla väärässä.

        Sen verran on ollut järkeä päässä, etten ole eläessäni äänestänyt mihinkään poliittiseen tehtävään koskaan kommunistia puhumattakaan että persua.
        Persujen aiempi fuhrer Halla-aho fantasioi vihreisiin kuuluneiden naisten raiskauksella ja piti väkivaltaa aliarvioituna ongelmien ratkaisukeinona. Että sellainen maan isä se tästä juipista kehkeytyisi mikäli tasavallan presidentin virkaan pääsisi, mihin lienee melkoinen hinku.

        Halla-Aho on Suomen älykkäin mies. Tuo raiskausjuttu on Suomen vihaajille tyypilliseen tapaan irrotettu kontekstistaan.

        Hän otti kantaa nimenomaan raiskattujen puolesta, joiden kohtaloa vihreät törkeästi vähätteli. He kun eivät suostuneet näkemään tässä mitään ongelmaa että esimerkiksi Oulussa oli lyhyessä ajassa 160 tapausta, joissa toiminta oli suorastaan systemaattista ja uhrit usein alaikäisiä.

        Ainakin kaksi tytöistä teki itsemurhan. Olen kuullut myös lestadiolaisista, että he hyväksyvät raiskauksen sekä pedofilian, jos se kohdistuu vääräuskoisiin. En tiedä pitääkö paikkansa miltä osin?

        Olen äänestänyt kaikkia muita puolueita elämäni aikana paitsi Vasemmistoa ja RKP:ta. Esimerkiksi Essayah on mielestäni aito suomalainen nainen ja huippupoliitikko, oikeudenmukainen ja totuuden tunnustava henkilö suomalaisten asialla.

        Persujen ongelma on heikko aines, lukuunottamatta muutamaa kärkinimeä. Kaikenlainen mustamaalaaminen, rasistiksi nimittely, äärioikeistoksi kutsuminen ja natsittelu yms on valitettavasti mennyt läpi osaan kansasta ja se hiirikansa ei uskalla julkisesti kannattaa perussuomalaisia.

        Kiihkeimmille vegaani-vihervassareille pelkkä perussuomalaisten äänestäminen kertoo äänestäjän olevan natsi, joka vihaa ulkomaalaisia. Asiassa kun ei ole mitään perää.

        Kuten nimikin kertoo, perussuomalaiset on niitä ihan tavallisia suomalaisia, jotka tykkäävät isänmaastaan ja kulttuuristaan, eivätkä halua antaa hyvinvointivaltiotamme ja itsenäisyyttämme ilmaiseksi pois, kuten viimeiset kolme hallitustamme ovat antaneet.

        Minä ymmärrän varsin hyvin elintasosurffareita. Olisin itse aivan varmasti lähtenyt nuorena miehenä seikkailemaan niin pöljään maahan, joka tarjoaa minulle ilmaisen elämän, asunnon, vaatteet, kodinkoneet, kännykät, tietokoneet, ruoan ja antaa vielä kuukausipalkkaa siitä ilosta että notkun kaupungilla kavereiden kanssa merkkivaatteissani joka ilta, kun paikalliset kulkee rääsyissä.

        Heitä minä sen sijaan en ymmärrä, jotka heitä tänne houkuttelee ja välttämättä haluaa. Oikeat pakolaiset, lapset ja perheet valitaan ja haetaan pakolaisleireiltä. Ei ne tule Euroopan halki omilla kyydeillään.

        Suomi kestää vaikka miljoonan siirtolaista, jotka hakeutuu välittömästi kouluun ja työelämään, mutta Suomi ei kestä enää edes 50 tuhatta lurkkia, joilla ei ole aikomustakaan integroitua ja työllistyä tai työllistää itsensä.

        Suomella on kummallinen hinku haalia sellaista väkeä, joita kukaan muu ei huoli. Siellä on vauraita maita Lähi-idässä jotka ei halua ensimmäistäkään, vaikka heidän kulttuurinsa on paljon lähempänä toisiaan, kuin tulla pohjolaan asematunnelin päivystäjäksi.

        Jengiytyminen Suomessakin on jo alkanut. Sille pitää saada pian stoppi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mikään ei saa tietysti estää sinun oikeuttasi olla väärässä.

        Sen verran on ollut järkeä päässä, etten ole eläessäni äänestänyt mihinkään poliittiseen tehtävään koskaan kommunistia puhumattakaan että persua.
        Persujen aiempi fuhrer Halla-aho fantasioi vihreisiin kuuluneiden naisten raiskauksella ja piti väkivaltaa aliarvioituna ongelmien ratkaisukeinona. Että sellainen maan isä se tästä juipista kehkeytyisi mikäli tasavallan presidentin virkaan pääsisi, mihin lienee melkoinen hinku.

        Katsopas huviksesi tämä koko video. Mitä olet mieltä näistä nuorukaisista? Ovatko he integroitumassa kenties? Minusta kun näyttää että nämä kokevat elättäjänsä vihollisikseen ja aikovat ottaa maassa vallan itselleen väkivaltaa ihannoiden. Nämä on aika paljon pahempi uhka Suomelle kuin perussuomalainen lihaa syövä valkoinen autoileva heteromies.
        https://www.youtube.com/watch?v=__9R-8VWR9g


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        Katsopas huviksesi tämä koko video. Mitä olet mieltä näistä nuorukaisista? Ovatko he integroitumassa kenties? Minusta kun näyttää että nämä kokevat elättäjänsä vihollisikseen ja aikovat ottaa maassa vallan itselleen väkivaltaa ihannoiden. Nämä on aika paljon pahempi uhka Suomelle kuin perussuomalainen lihaa syövä valkoinen autoileva heteromies.
        https://www.youtube.com/watch?v=__9R-8VWR9g

        Näytääkö tämä sinusta älykkään ihmisen asialliselta kirjoitukselta?
        Jos näyttää, niin minulla on selvästi erilaiset kriteerit persujen kanssa älykkyydestä.

        "Osaa teksteistä Halla-aho on muokannut jälkikäteen. Esimerkiksi 17.10.2003 julkaistussa tekstissä Halla-aho kirjoitti:

        "Tehtaanpuiston homon kanssa mietin hetken, että jospa hakisin yläkerrasta pyssyn ja ampuisin päähän. Olisiko siitä seuraava hekuma niin suuri, että se ylittäisi vankilareissusta seuraavan harmituksen? Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino.""

        https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/201706122200202030


      • Anonyymi kirjoitti:

        Näytääkö tämä sinusta älykkään ihmisen asialliselta kirjoitukselta?
        Jos näyttää, niin minulla on selvästi erilaiset kriteerit persujen kanssa älykkyydestä.

        "Osaa teksteistä Halla-aho on muokannut jälkikäteen. Esimerkiksi 17.10.2003 julkaistussa tekstissä Halla-aho kirjoitti:

        "Tehtaanpuiston homon kanssa mietin hetken, että jospa hakisin yläkerrasta pyssyn ja ampuisin päähän. Olisiko siitä seuraava hekuma niin suuri, että se ylittäisi vankilareissusta seuraavan harmituksen? Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino.""

        https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/201706122200202030

        Jaa-a, ihmiset sanoo ja tekee kaikenlaista erilaisissa mielentiloissa. Einsteinkin oli viisas mutta hänen työnsä inspiroi kehittelemään ydinaseen, jotka ovat maailman pahimpia riesoja ja uhkia tänä päivänä.

        Halla-Ahon kanssa olen täsmälleen samaa mieltä siitä että väkivalta lopettaa vittuilun. Joihinkin ei tepsi mikään muu.

        Ihmiset myös voivat muuttua. Nallekin hylkäsi kommunismin ja hänestä tuli erittäin kapitaalinen henkilö.

        Oletko kuullut Martin Luther Kingin: Pahinta ei ole pahojen ihmisten pahuus, vaan hyvien ihmisten hiljaisuus. "Tämä on se suuri hiljaisuus, joka koskee korvia: hiljaisuus siitä, missä rajat menevät ja mitä niille pitäisi tehdä."

        Vihervasemmisto antaa hiljaisen siunauksensa terrorismille, anarkialle, naisten raiskaamiselle, naisen alistamiselle, vieraan kulttuurin asettamiselle erityisasemaan ja johtoasemaan. Hanttiin ei saa laittaa taikka olet natsi ja sinut tuomitaan kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

        He ovat punaviher- sokeita.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        Jaa-a, ihmiset sanoo ja tekee kaikenlaista erilaisissa mielentiloissa. Einsteinkin oli viisas mutta hänen työnsä inspiroi kehittelemään ydinaseen, jotka ovat maailman pahimpia riesoja ja uhkia tänä päivänä.

        Halla-Ahon kanssa olen täsmälleen samaa mieltä siitä että väkivalta lopettaa vittuilun. Joihinkin ei tepsi mikään muu.

        Ihmiset myös voivat muuttua. Nallekin hylkäsi kommunismin ja hänestä tuli erittäin kapitaalinen henkilö.

        Oletko kuullut Martin Luther Kingin: Pahinta ei ole pahojen ihmisten pahuus, vaan hyvien ihmisten hiljaisuus. "Tämä on se suuri hiljaisuus, joka koskee korvia: hiljaisuus siitä, missä rajat menevät ja mitä niille pitäisi tehdä."

        Vihervasemmisto antaa hiljaisen siunauksensa terrorismille, anarkialle, naisten raiskaamiselle, naisen alistamiselle, vieraan kulttuurin asettamiselle erityisasemaan ja johtoasemaan. Hanttiin ei saa laittaa taikka olet natsi ja sinut tuomitaan kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

        He ovat punaviher- sokeita.

        "Halla-Ahon kanssa olen täsmälleen samaa mieltä siitä että väkivalta lopettaa vittuilun."

        Persujen todellinen luonne paljastuu kun raaputtaa pintaa.

        Eli homoseksuaali vittuili Halla-aholle olemalla homoseksuaali, jolloin katsot Halla-ahon oikeudeksi lopettaa tuollainen homoseksuaalivittuilu ampumalla homoseksuaalia päähän, ja vieläpä kokea hekumaa niin tehdessään?
        Olet pahasti päästäsi vialla, jos tuo on se mitä tarkoitat kommentillasi.

        Poliisille, syyttäjälle ja oikeuslaitoksille tulee riittämään töitä mikäli jokaiseen suunsoittoon aletaan vastaamaan väkivallalla, sillä vanha sanonta - Jokaiselle hevoselle löytyy ohjastaja - tietää sitä, että aina on olemassa joku, joka on yhtä kova ja kovempikin kuin sinä.
        Itsepuolustus on sallittua, tietyissä rajoissa, mutta siinä vaiheessa kun todellinen tai kuviteltu vittuilu johtaa väkivallan käyttöön, ollaan tiellä jolle ei loppua näy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yrittäkääpä persutkin ymmärtää se, että tämä on ufo-osio.
        Persulla näyttää olevan vakavia harhoja, liekö sitten ryyppyputki jäänyt päälle vai jostain muusta syystä. Kipinkapin terkkarille saamaan asianmukaista hoitoa, jottei pääse pahenemaan.

        Vihervasemmistolaisethan ne niitä päihteitä vapauttelee ja uskoo humanoideihin. Mahtaa olla mukava pelata tälleen "maan alla" mielipuolisista harhanäyistään, imeskellä kannabista, syödä sieniä ja nautiskella muita lääkkeitä ja mömmöjä.
        Maan alka kun pitää tämmöset ufoilut hoitaa, kun pseudotieteet ja mt-potilaiden juttuja ei tieteellisessä juttelussa oteta vakavasti ja ihan oikein onkin.

        Sellastahan se äänestäjäkuntakin on, mitä esikuvansa. Kassaneitejä ja auton moottorin rasdaajia. Tai peräköörin rassaajia kuin homppe Pekka. Ylioppilas uökoministerinä ja kassatyttö pääministerinä. Hyvin menee!

        Iömankos koko maa on konkurssin partaalla ja nyt vielä kun koko maa suljettu nuhan takia. Talous ottaa takkiinsa, mutta velkarahaa on toki mistä kehitysmaille lappaa.

        Oliko mitä laatua sinun kehitysvamna ja ÄO kengännumeron koko, eli 38? Onko ufouskova yhtä pieni kun nämä pienet vihreät miehet?


    • Anonyymi

      Ei ryyppyputkissa mitään vikaa ole. Suosittelen sitä muillekin. Ei ole sen jälkeen niin suppea tuo maailman katsomus niin kuin eräillä.

      • Anonyymi

        Alkoholi on syöpää ja muita tauteja aiheuttava liuotin ja solumyrkky, jonka johdosta ryyppyputket ovat sekä terveydelle että lompakolle huono homma.
        Mikäli taas tarkoitit pelkkää vettä, niin se muuttaa asian.
        Alkoholin osalta vaihtoehtoisena konstina kannattaa kokeilla korkin kiinni laittoa ja katsoa miltä maailma näyttää selvin päin.
        Suosittelen lämpimästi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alkoholi on syöpää ja muita tauteja aiheuttava liuotin ja solumyrkky, jonka johdosta ryyppyputket ovat sekä terveydelle että lompakolle huono homma.
        Mikäli taas tarkoitit pelkkää vettä, niin se muuttaa asian.
        Alkoholin osalta vaihtoehtoisena konstina kannattaa kokeilla korkin kiinni laittoa ja katsoa miltä maailma näyttää selvin päin.
        Suosittelen lämpimästi.

        Joillekin sopii, joillekin ei. Jokaisella on kokemuksia aiheesta, jos ei omakohtaisia niin muista. Jos ei ole, niin sitten olet joku lahkopelle, joilla on paljon muita ongelmia.
        Kohtuukäyttäjät lienee kaikkein onnekkaimpia, kellä pysyy homma hanskassa.
        Winston Churchill ei ollut koskaan selvinpäin, muistelmissaan hän sanoi että alkoholi on antanut hänelle enemmän kuin mitä se on ottanut.
        Tunnen entisiä alkoholisteja paljon, jotka ovat vaihtaneet viinan liikuntaan. Melkein kaikista on tullut synkkiä suorittajia ja tosikkoja, joilla on hermo kireällä. Isäpuoleni oli sellainen. Sydän ei jaksanut sitä raittiutta ja raivoisaa liikuntaa vuotta pidempää. Hermot oli kireällä kuin viulunkieli eikä siellä uskaltanut enää käydä kylässäkään siten kuin ennen, kun siellä oli leppoisa pappa pikku hiivassa. Hän pysyi kahden vuorokauden dokaamisella aina kuukauden tai kaksi hyvällä tuulella. Tuurijuoppous sopi hänelle.
        Tiedän myös heppuja jotka ei voi ottaa yhtäkään olutta, kun alkavat ärhentelemään.
        Itsellä ei ole ongelmaa. Luonne ei muutu miksikään enkä tule pahapäiseksi. En juo kalsarikännejä vaan vain seurassa ja juhlissa. Baarissa en ole käynyt viiteen vuoteen ja silloinkin join kahvia. Harvalle naiselle viina sopii. Heillä menee aina jotenkin överiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joillekin sopii, joillekin ei. Jokaisella on kokemuksia aiheesta, jos ei omakohtaisia niin muista. Jos ei ole, niin sitten olet joku lahkopelle, joilla on paljon muita ongelmia.
        Kohtuukäyttäjät lienee kaikkein onnekkaimpia, kellä pysyy homma hanskassa.
        Winston Churchill ei ollut koskaan selvinpäin, muistelmissaan hän sanoi että alkoholi on antanut hänelle enemmän kuin mitä se on ottanut.
        Tunnen entisiä alkoholisteja paljon, jotka ovat vaihtaneet viinan liikuntaan. Melkein kaikista on tullut synkkiä suorittajia ja tosikkoja, joilla on hermo kireällä. Isäpuoleni oli sellainen. Sydän ei jaksanut sitä raittiutta ja raivoisaa liikuntaa vuotta pidempää. Hermot oli kireällä kuin viulunkieli eikä siellä uskaltanut enää käydä kylässäkään siten kuin ennen, kun siellä oli leppoisa pappa pikku hiivassa. Hän pysyi kahden vuorokauden dokaamisella aina kuukauden tai kaksi hyvällä tuulella. Tuurijuoppous sopi hänelle.
        Tiedän myös heppuja jotka ei voi ottaa yhtäkään olutta, kun alkavat ärhentelemään.
        Itsellä ei ole ongelmaa. Luonne ei muutu miksikään enkä tule pahapäiseksi. En juo kalsarikännejä vaan vain seurassa ja juhlissa. Baarissa en ole käynyt viiteen vuoteen ja silloinkin join kahvia. Harvalle naiselle viina sopii. Heillä menee aina jotenkin överiksi.

        Alkoholistilla on kaksi vaihtoehtoa; jatkaa ryyppäämistään ja tehdä sillä tavalla itsemurha, tai raitistua. Molempia tapauksia on ollut ystävissä ja työkavereissa, eikä alkoholistien elämää ole mitenkään mukava seurata edes sivusta, ja varsinkin lasten osa ottaa sydämeen.
        Itselläni ei ole ollut koskaan tarvetta ryypätä viinaa sillä elämä on maistunut makoisalta ilman sitäkin, ja mitä tulee kuntoiluun, niin se on ihan peruskauraa.


    • Anonyymi

      Ihmeellinen ja ristiriitainen otsikko. Miten huuhaasta voi keskustella asiallisesti
      vai ovatko kaikki keskustelijat vielä iltasatuiässä?

      • Anonyymi

        Kyllä ovat todellsia ja sen oppii kyllä ymmärtämäänkin - jso haluaa - kun kokemusta ihmisistä karttuu. Tuo on se puuttuva "palanen" minkä moni on oivaltanut, mutta mistä virallinen psykologia vaikenee (ei ota huomioon sielua) ja siksi D. Ickekin on niin suosittu.

        Mutta ei kokonaista et-rotua kuitenkaan ole syytä leimata pahantahtoiseksi ja reptiliaanit ovat kuulemma teksnitieteellisestikin korkeasti kehittyneitä joissakin tähtijärjestelmissä. Orionhan kokonaisuudessaan on valtava ja monet kulttuurit siellä erittäin vanhoja.

        Negatiivisten sielujen ääripäässä ovat edellä mainitut kiduttaja- seksuaalisarjamurhaaja-ihmissyöjä- nekrofiilit. Enkä minä siis tiedä ovatko he reptilaanisieuluja, mutta luultavasti ainakin osa on - ja mahdollisesti kaikki. Siltikin ovat kokeessa täällä kuten kaikki muutkin ja poositiivinenkin kehitys on mahdollinen ja riippuu sielun omista valinnoista. Ei se kuitenkaan niin luullakseni voi mennä, että kadutaan juuri enenn teloitusta,. kuten esimerkiksi SM Ted Bundy hurskasteli puheillaan Jeesuksesta, Jumalasta ja anteeksiannosta.

        Sielumme alkuperä on se mikä se on ja sille emme voi mitään, mutta voimme tehdä täällä valintoja ja vaikuttaa kuoleman jälkeiseen sijoituspaikkaamme ja elämäämme siellä ja myös mahdolliseen tulevaan inkarnaatioon.


      • Anonyymi

        Moni asia jota on aikanaan pidetty huuhaana onkin osittautunut todeksi. Maailmankaikkeus on valtavan laaja ja kyllä sinne mahtuu elämää - hyvää ja pahaa.

        Itseäni ovat reptiliaanit käynet monena yönä tapaamassa joten tiedän mistä puhun. Mutta en voi puhua heidän puolestaan sillä he kyllä näyttäytyvät maailman kansoille, jos niin haluavat.

        Reptiliaanien saapuminen... ilmastonmuutos... terveyskeskuksen lakkauttaminen... nämä ovat kaikki merkkejä siirtymisestä uuteen maailmanaikaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moni asia jota on aikanaan pidetty huuhaana onkin osittautunut todeksi. Maailmankaikkeus on valtavan laaja ja kyllä sinne mahtuu elämää - hyvää ja pahaa.

        Itseäni ovat reptiliaanit käynet monena yönä tapaamassa joten tiedän mistä puhun. Mutta en voi puhua heidän puolestaan sillä he kyllä näyttäytyvät maailman kansoille, jos niin haluavat.

        Reptiliaanien saapuminen... ilmastonmuutos... terveyskeskuksen lakkauttaminen... nämä ovat kaikki merkkejä siirtymisestä uuteen maailmanaikaan...

        Minulle näyttäytyneet myös reptiliaanit. Neutraaleja tarkkailijoita näyttävät olevan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä ovat todellsia ja sen oppii kyllä ymmärtämäänkin - jso haluaa - kun kokemusta ihmisistä karttuu. Tuo on se puuttuva "palanen" minkä moni on oivaltanut, mutta mistä virallinen psykologia vaikenee (ei ota huomioon sielua) ja siksi D. Ickekin on niin suosittu.

        Mutta ei kokonaista et-rotua kuitenkaan ole syytä leimata pahantahtoiseksi ja reptiliaanit ovat kuulemma teksnitieteellisestikin korkeasti kehittyneitä joissakin tähtijärjestelmissä. Orionhan kokonaisuudessaan on valtava ja monet kulttuurit siellä erittäin vanhoja.

        Negatiivisten sielujen ääripäässä ovat edellä mainitut kiduttaja- seksuaalisarjamurhaaja-ihmissyöjä- nekrofiilit. Enkä minä siis tiedä ovatko he reptilaanisieuluja, mutta luultavasti ainakin osa on - ja mahdollisesti kaikki. Siltikin ovat kokeessa täällä kuten kaikki muutkin ja poositiivinenkin kehitys on mahdollinen ja riippuu sielun omista valinnoista. Ei se kuitenkaan niin luullakseni voi mennä, että kadutaan juuri enenn teloitusta,. kuten esimerkiksi SM Ted Bundy hurskasteli puheillaan Jeesuksesta, Jumalasta ja anteeksiannosta.

        Sielumme alkuperä on se mikä se on ja sille emme voi mitään, mutta voimme tehdä täällä valintoja ja vaikuttaa kuoleman jälkeiseen sijoituspaikkaamme ja elämäämme siellä ja myös mahdolliseen tulevaan inkarnaatioon.

        Reptiliaanit ovat eräs humanoidirotu, joka on myös sielullisesti läsnä maaplaneetalla. Eli, monet meistä ovat eläneet nykyistä inkarnaatiota aiemmin reptilaanimaailmoissa.

        Negatiiviset reptiliaanit ovat manipuloivia (syyllistäviä, leimaavia jne), petollisia ja projektiivisia. Monet äärimmäisen julmat seksuaalisarjamurhaajat ovat sanoneet, että "uhri halusi sitä mitä he tekivät". On olemassa pahuutta ja pimeyttä, jota kokeneet kriminaalipsykologitkaan eivät oikein ymmärrä, saati sitten tavalliset ihmiset, joille on usein opetettu, että meissä kaikissa on hyvää ja pahaa, eikä kukaan ole syntyessään paha.

        Usein ensikosketus näihin manipuloijiin ja joukkovoimalla alistajiin saadaan koulussa, tai jopa sitä aiemminkin.

        Jotkut vaan nauttivat kiusaamisesta ja toisten alistamisesta, eikä siinä koulutus ja oppiarvotkaan ole esteenä. Lääkäri - ylilääkärikin - saattaa olla tuollainen henkilö, tai asianajaja - tai melkein kuka tahansa.

        Elämä on heille peliä ja voittaminen erityisen tärkeää, eikä keinoilla ja moraalilla ole väliä. Uskontoakin käyttävät manipuloimiseen silloin kun se on heidän edunsa mukaista ("sai mitä ansaitsikin", "se on karman lakia" jne). Kaikenlainen aito henkisyys sen sijaan on heille vierasta. Vastustavat yleensä totuutta ufoista, henkimaailmasta jne.

        Kun manipuloivia huijareita riittävästi tapaa elämänsä aikana, niin moni eristäytyy vapaaehtoisesti ihmisyhteisöstä. Metsään - keskelle ei mitään - muuttaminen on lisääntynyt huomattavasti maailmalla viime vuosina ja tuo on varmasti yksi syy.


    • Anonyymi

      Jos suuria asioita on tekeillä, niin miksei esimerkiksi Galaktinen liitto ilmoita asiasta? Saisivat jättää sen henkisyyden ja meditaatiolässytyksen vallan pois! Kyllä me kestämme kuulla totuuden.

      Joskus menen sellaiseen tilaan, että pystyn näkemään uusia taajuuksia. Ikään kuin päällekkäisen maailman. Kerran olen nähnyt myös munkkimaisesti pukeutuneita liskoihmisiä, mutta kun he huomasivat, että näen heidät, niin he vaihtoivat taajuutta ja katosivat "eetteriin". Jäin kyllä miettimään, että ovatko he positiivisia vaiko negatiivisia olentoja.

    • Anonyymi

      Itselle tuli myös öinen kohtaaminen näiden reptiliaanien kanssa. Kertoivat, että ovat jääneet maapallolle jumiin, koska aluksesta on polttoaine loppu. Kysyivät sitten, että mistä saisi polttoaineeksi kelpaavaa alkuainetta 115. Silloin minun täytyi vastata, että emmää vaan tiiä.

      • Anonyymi

        Eikä replutiniaattien alukset muka kuljekkaan vihreällä sähköllä?


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Reptiliaanit ovat osa Kohtalon varajoukkoa, jolla on yhteyksiä myös meidän Telluksellemme. Asiasta kyllä tiedotetaan, kun aika on kypsä.

    • Anonyymi

      Askopasko ei tiedä mistään mitään ja JAG taas on pelkkä sirkustirehtööri. Kale sen sijaan on johtava auktoriteetti näissä asioissa.

      Reptiliaanien touhuihin ei kannata puuttua, sillä voi tapahtua lopullisia katoamisia, jos alkaa liikaa sörkkimään muurahaispesää.

      • JAG teki tasokasta ja palkittua viihteellistä dokumenttia ufoilmiöstä ja hänen ohjelmansa olivat paljon tasokkaampia, kuin tuo mikään toinen suomalainen ufo-ohjelma.

        Esimerkiksi Tarmo Tukevan haastattelu on Suomen ufohistoriassa ainutlaatuinen.

        JAGin dokkareissa mentiin vauhdilla asiaan ja eteenpäin, kun taas esimerkiksi uudehko Netflix- dokkari Skinwalker Ranchista oli pelkkää jaarittelua, kuraa ja saman toistamista ilman mitään varsinaista löydöstä tai havaintoa.

        Yleensä sanon että antaa kaikkien kukkien kukkia, mutta "Kalen" tapauksessa olen eri mieltä. Siinä on huru-ukko joka suoltaa päästään aivan mitä mieleen juolahtaa ja saattaa vaikuttaa jonkun heikkopäisen elämään negatiivisella tavalla.

        Tunsin yhden nyt jo edesmenneen vanhan herran, jonka päähän Kale oli istuttanut iljettäviä ja jopa rikollisia ajatuksia ja sai tämän kuvittelemaan itsensä jonkinaliseksi profeetaksi sekä sanansaattajaksi, jota hän ei missään nimessä ollut.


      • Anonyymi
        HeIIäkoukku kirjoitti:

        JAG teki tasokasta ja palkittua viihteellistä dokumenttia ufoilmiöstä ja hänen ohjelmansa olivat paljon tasokkaampia, kuin tuo mikään toinen suomalainen ufo-ohjelma.

        Esimerkiksi Tarmo Tukevan haastattelu on Suomen ufohistoriassa ainutlaatuinen.

        JAGin dokkareissa mentiin vauhdilla asiaan ja eteenpäin, kun taas esimerkiksi uudehko Netflix- dokkari Skinwalker Ranchista oli pelkkää jaarittelua, kuraa ja saman toistamista ilman mitään varsinaista löydöstä tai havaintoa.

        Yleensä sanon että antaa kaikkien kukkien kukkia, mutta "Kalen" tapauksessa olen eri mieltä. Siinä on huru-ukko joka suoltaa päästään aivan mitä mieleen juolahtaa ja saattaa vaikuttaa jonkun heikkopäisen elämään negatiivisella tavalla.

        Tunsin yhden nyt jo edesmenneen vanhan herran, jonka päähän Kale oli istuttanut iljettäviä ja jopa rikollisia ajatuksia ja sai tämän kuvittelemaan itsensä jonkinaliseksi profeetaksi sekä sanansaattajaksi, jota hän ei missään nimessä ollut.

        Kale on samantasoinen näkijä mitä olivat edesmenneen astral tv:n näkijät noin keskimäärin. Ei huonoin, muttei paraskaan. Nimi astral tv kuvasi noita näkijöitä hyvin, näkivät astraalisesti.


    • Anonyymi

      Ihmiskunnan tulee valmistautua. Maailmanhallitus tietää, ettei reptiliaaneja saa päästää ihmislihan makuun, sillä muutoin tapahtuu hirveitä! Yhteistyö ja omat tiukat rajat ovat A ja O reptiliaanien kanssa toimiessa. Tämä tieto on saanu useamman kontaktihenkilön kautta.

      • Anonyymi

        Suomessa vain Kalea voidaan pitää luotettavana kontaktihenkilönä. Toisaalta olen myös kuullut, että täältä löytyy hyvin korkean tason kontaktihenkilöitä, jotka haluvat kuitenkin pysytellä julkisuudesta piilossa.


    • Anonyymi

      Kuuluuko olmit tähän ryhmään? Minulla olisi paljon tietoa niiden elämästä.

    • Anonyymi

      Apulaisprofessori Brown Atlantassa sijaitsevasta yliopistosta on esittänyt videollaan, että reptiliaanit ovat tehneet maapallosta vankilan. Tuo ei ole kuitenkaan yliopiston mielipide, vaan Brown on virkansa lisäksi perustamansa Farsight -instituten johtaja.

      Mitä ajattelette tästä? Brown on kuitenkin tohtori ja tiedemies, eikä esitä ihan mitä tahansa väitteitä kevein perustein.

      • Anonyymi

        Sama Brown myös esitti avaruusolentojen olevan tulossa tapaamaan maan asukkaita Hale-Bopp komeetan perässä roikkuvan planeetan kokoisen avaruusaluksen mukana vuonna 1997. Brownin kevyet tai raskaat perusteet eivät ehkä ole samat kuin kaikilla.


    • Anonyymi

      Ensimmäisen kerran kuulen tuon reptiiliaani, on liskoihminen. Usko ennemmin Jeesukseen.

      • Anonyymi

        Jeesuksesta ei ole kuulunut mitään yli 2000 vuoteen, mutta reptiliaanit kyllä ilmoittelevat olemassaolostaan. Pian koittaa ns. Suuri Herääminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesuksesta ei ole kuulunut mitään yli 2000 vuoteen, mutta reptiliaanit kyllä ilmoittelevat olemassaolostaan. Pian koittaa ns. Suuri Herääminen.

        Just juuuuust. Vaikea sanoa kumpi teistä on enemmän sekaisin :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Just juuuuust. Vaikea sanoa kumpi teistä on enemmän sekaisin :D

        Tuota se mielenterveyspalvelujen leikkaaminen aiheuttaa.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuota se mielenterveyspalvelujen leikkaaminen aiheuttaa.

        Ehkä kommentoit väärää vastausta. Ellet, ymmärrän: kognitiivisia kykyjä ei ole kaikille jaettu samassa suhteessa. :)


    • Anonyymi

      Ovat kovasti toistensa näköisiä eli lähes jumalinen ulkomuoto niillä on. Lopuksi ovat vain inhottavia silti.

    • Anonyymi

      Nyt tuli Kalelta huojentava vahvistus: Reptiliaanit ovat nykyään kasvissyöjiä. Kyseessä on sangen maineikas avaruusrotu, jolta ihmiskunnalla on paljon opittavaa.

      • Anonyymi

        Maine on huono, mutta kun asuttavat valtavaa Orionin tähtijärjestelmää ja ovat hyvin vanha ja teknisesti korkeasti kehittynytkin rotu, niin lienevät mainettaan parempia kansakuntina - tai ainakin jotkut sivilisaatiot. Siitä kuitenkin vallitsee alan harrastajien ja joidenkin ufotutkijoiden mukaan melkoinen yksimielisyys, että sotaa käytiin pitkään Orionialaista pimeyden imperiumia vastaan ja tuo sota itseasiassa johti Galaktisen Liiton perustamiseen.


      • Anonyymi

        Kertoiko Kale myös sen, että miten ihmishahmoisen reptiliaanin voi tunnistaa reptiliaaniksi? Usein kuulee väitettävän, että näillä henkilöillä on liskomaiset silmät, mutta jos noinkin kehittynyt elämänmuoto on kyseessä, niin kyllä he osaavat myös silmänsä väärentää ihmismäisiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kertoiko Kale myös sen, että miten ihmishahmoisen reptiliaanin voi tunnistaa reptiliaaniksi? Usein kuulee väitettävän, että näillä henkilöillä on liskomaiset silmät, mutta jos noinkin kehittynyt elämänmuoto on kyseessä, niin kyllä he osaavat myös silmänsä väärentää ihmismäisiksi.

        On paljonkin videoita, joissa näkyy kun ihmisen silmien mykiöt ovat pitkittäissuunnassa viiruiksi supistuneina, kuten liskoilla on. En kuitenkaan itse tiedä ,että mistä ilmiö johtuu.


      • Anonyymi

        Mikä estää raptoreita lahjomasta Kalevia? On se sen verran fiksua väkeä! Ja Askon nyt korruptoi parilla eurolla.


      • Anonyymi

        Tuskinpa ovat kasvisyöjiä, mutta lihaakin on mahdollista kasvattaa ilman eläimiä ja kun sitä teknologia ollaan ottamassa käyttöön jo täälläkin, niin eiköhän kehittyneempääkin teknologiaa ole edistyneemmillä sivilisaatioilla ruon tuottamiseksi.


    • Anonyymi

      Reptiliaanit ovat todellisia kyllä, mutta millainen rooli niillä onkaan tällä planeetalla? Tohtori Courtney Brownin mukaan reptiliaanit tekivät tästä planeetasta vankilaplaneetan kauan sitten. Juhan Af Grann taas oli saanut kertomansa mukaan selville avaruuskontaktiensa avulla sen, että tämä planeetta on koeplaneetta eräälle pienien harmaiden et-olentojen muodostamalle sivilisaatiolle, jotka asustavat Reticum 4 -planeetalla. Ja muitakin käsityksiä varmastikin on tähän aiheeseen liittyen. Tri Brown uskoo, että koska olemme eläneet muillakin korkeammin kehittyneillä planeetoilla, niin kyse ei voi olla ainakaan koulusta sieluille, joten looginen johtopäätös hänen mielestään on rangaistus ja vankila. Voisiko kuitenkin olla niin, että planeettamme on rajoitetusti rangaistuspaikka ja sen lisäksi ehkä jotain muutakin? Muun muassa Sheldan Nidlen mukaan valvojina täällä toimivat kuitenkin siriuslaiset ja jos kyse olisi reptiliaanien vankilasta, niin valvojatkin olisivat silloin heitä. Liioitellaanko siis reptilaanien valtaa ja asemaa täällä?

      David Icke on tunnettu kirjailija ja suosittu luennoitsija ja tunnettu nimenomaan reptiliaaniteorioistaan. Nyt viime aikoina hän on kuitenkin alkanut puhumaan voimakkaasti simulaatioteorian puolesta. Eli, että eläisimme simulaatiossa ja kaikki ympärillämme – siis myöskin avaruus – olisikin olemassa vain mielessämme. Tuo on aivan hullu ajatus mielestäni, enkä ymmärrä, että miksi Icke nyt haluaa tuhota uskottavuutensa ja maineensa kun on nimenomaan pitkään luennoinut ja kirjoittanut pimeästä salaliitosta ja pimeästä eliitistä, jonka keskiössä vaikuttavat negatiiviset reptliaanit.

      Tällä planeetalla vaikuttaa siis negatiivinen ja positiivinen eliitti.

      Millainen on henkilökohtainen ensikosketuksenne negatiivisiin reptiliaanisieluihin ja milloin ymmärsitte mistä on kyse?

      • Anonyymi

        Eka tili, vikatili, lopputili, reptili, fakiiri, ja seniili makrilli. Ickellä menee överiksi jutut ja testailee mitkä jutut kiinnosta eniten kuulijoitaan.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Täyttä huuhaata! Tuo Elizabeth April on vain keräämässä huomiota ja latelee ufojuttuja omasta päästään. Jopa Wespa on enemmän perillä asioista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täyttä huuhaata! Tuo Elizabeth April on vain keräämässä huomiota ja latelee ufojuttuja omasta päästään. Jopa Wespa on enemmän perillä asioista.

        Valikoi kommunikaatiokaverikseen Sasquatch -olennon, joka lienee myös humanoidi, mutta ei kovin korkeasti kehittynyt. Ei varmastikaan mitään kovin mielenkiintoista informaatiota ole niiltä olennoilta saatavilla.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      366
      4456
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      84
      1844
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1580
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    6. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      209
      1369
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1351
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1341
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe