Miksi tytöt innostuu homoista

Ihmettynyt

Otsikko kertoo aika hyvin. Olen siis itse homo ja aina kun olen saanut uusia tyttö puolisoa kavereita ja he kuulevat että olen homo he innostuvat todella paljon siitä, että heillä on homo kaveri. Mistä tämä johtuu?

28

6912

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koska homon pitäminen lemmik- siis YSTÄVÄNÄ osoittaa että he ovat suvaitsevaisia ja on muutenkin muodikasta.

    • Hei jokutyyppi19! Tuosta varmaan saisi hyvän keskustelun sun kavereiden kanssa ja he voisivat olla parhaita siihen vastaamaan, Hyvää viikonloppua! T. Camilla Aurinkorannikon Saappaasta

      • Huomaat kai, että en ole ketjun aloittaja....


      • Hei jokutyyppi19. Hups, olet oikeassa. Vastaus oli tarkoitettu ketjun aloittajalle. Korjaamme asian. Kiitos huomiosta! T. Aurinkorannikon saapas, Rebekka


    • Hei Miksi tytyöt innostuu homoista! Tuosta varmaan saisi hyvän keskustelun sun kavereiden kanssa ja he voisivat olla parhaita siihen vastaamaan, Hyvää viikonloppua! T. Camilla Aurinkorannikon Saappaasta

      • hmm.oivallista

        Eikö ne tytöt olisi niitä parhaita vastaamaan siihen.
        Tuskin ne homot edes tietävät miksi tytöt haluaa heidät kaveriksi.


      • dasfadsggaf

        no se on juuri näin


    • Sos.psykologin_ehdotus

      Yksi syy voi olla homoseksuaalisen pojan turvallisuus. Siis häntä uskaltaa lähestyä, kun ei tarvitse pelätä, että homma lähtee lapasesta, jos esimerkiksi vastakkainen sukupuoli kiinnostaa, mutta ei vielä halua isompaa seksuaalista lähestymistä siltä toiselta osapuolelta, kun ei vielä tiedä miteh siihän itse suhtautuisi. Homoseksiaalin kanssa voi tutustua toiseen sukupuoleen ilman paineita.

    • arwet

      Sinun kanssasi heillä ei ole paineita omasta ulkonäöstä ("pitääkö toi mua hyvännäköisenä") eikä tarvitse miettiä alatko vongata jotain enemmän. Oleminen ja tekeminen on vapaantuneempaa, kun ei tarvitse miettiä mitään seksuaalisia asioita ("haluaako toi mua/haluanko minä tuota toista") ja voi vaan olla kavereita. Paljonhan ne kuitenkin nuo seksiasiat ovat mielessä teini-iässä.

      Luultavasti siinä on myös mukana pienesti sellainen "tyttömäinen homo"-myytti, jolloin ihminen (tässä tapauksessa tyttö) ajattelee saavansa uuden tyttökaverin, joka on kuitenkin poika eli vähän niinkuin kaikki parhaat asiat yhdessä paketissa. Ja voihan se jostain olla hienoa, että kaverina on poika noin ylipäänsä. Näyttää siinä muille, että on päässyt yli siitä lapsuuden "tytöt leikkii tyttöjen kanssa ja pojat poikien"-vaiheesta. Homo on tässäkin tapauksessa ns. hyvä valinta, kun siinä ei ole silloin mahdollisuuksia mihinkään seksuaaliseen ja voidaan olla vaan reilusti kavereita.

      • Olenkaapissa

        Asiia olen humannut samaa vaikka olen vielä kaapissa


    • Snauber

      Omasta kokemuksesta, ei sillä ole sinänsä väliä oletko homo vai hetero. Sillä on merkitystä minkälainen tyyppi olet. Itse olen umpihetero, mutta silti 99% kavereistani ovat naisia (työkaverit lukuunottamatta).

      Yleisesti ottaen, kuten tuossa jo joku mainitsi, homomiehen seurassa saattaa olla sosiaalisesti turvallisempaa, ei stressiä ihastusdraamoista yms. (tosin naiset saavat aikaan draamaa mistä vaan).

      Asiaa voi ajatella myös toisinpäin. Minkälaiset naiset ystävystyvät homomiehen kanssa? Aika turha lähteä etsimään mitään stereotypioita, koska sosiaaliset kontaktit ovat niin arvaamattomia. Joillakin natsaa kuin Aatulla ja Eevalla konsanaan, jotkut ei siedä ollenkaan.

      • tämänkikans

        jos kyseessä oli aatami ja eeva,heillä ei ollut paljon vaihtoehtoja.toisaalta jos adolf(h)ja eva(b),juttu onkin monimutkaisempi.


    • Voihan

      Olen tätä itsekin ihmetellyt.
      Esim sellaiset seksuaalisuudestaan tunnetut artistit kuten Adam Lambert,Antti Tuisku,Jari Sillanpää jne. Heidän faninsa ovat 95% naisia.
      Varmaan nainen ihastuu homomiehen sosiaalisuuteen,tyylitajuun,avoimuuteen ,älyyn jne. Kun keskiverto heteromies tavallisesti on sellainen mörökölli joka ei puhu eikä pussaa.

    • Etelämannerhomoille

      Itse asiassa se on niin, että naiset toivovat että he voisivat vietellä homomiehen. Jos seksistä heteromiehen kanssa saa yhden pisteen, niin homomiehen kanssa rakastelusta nainen saa 100 pistettä. Jos mies on juikkis, pisteet voivat jopa kymmenkertaistua!

      Homot ovat vaikeita vietellä heteroseksiin, mutta pistesaalis on huomattava. Homoista saataa tuntua oudolta että naisella ei ole penistä!

      • Enpäkuitenkaanprovosoidu

        Hahhah, hyvä provo!


    • Kysyit, miksi tytöt innostuu homoista. Kysymys: innostuuko ne?? Mistä tiedät?

    • Omakohtaista kokemusta ei ole mutta uskoisin että tytöt eivät koe ulkonäköpaineita kun vastakkainen sukupuoli ei ole kiinnostunut heistä romanttisesti. Jotkut tytöt myös ajattelevat olevansa vetovoimaisempia kun he ovat saaneet homonkin "kiinnostumaan".

    • Daa

      Niiden kanssa voi shppailla , katsoa miehiä, puhuu muodista, seksistä ja kaikista leluista.. heiltä saa parhaat vinkit!

      • Jep. Homot tuntevat naisten sukuelimet parhaiten, koska sekä omaavat sellaiset, että ovat niistä kiinnostuneita! Tämä tosin pätee vain naispuolisiin homoihin, joihin aloitus ei viitanne.

        Noista ainoastaan miesten katsominen vaatisi homon....


    • J-90

      Yläasteella kukaan ei tiennyt minua homoksi, mutta tytöt piirittivät minua kuin ampiaisparvi. Luulen syyksi sitä, että muut pojat olivat kuin apinoita ja kun en ollut tytöistä kiinnostunut, tunnuin ehkä potentiaaliselta ystävältä, kun en piirittänyt heitä koko ajan kuten muut pojat. Mutta homouttani ei siis tiedetty.

      • HaEtel900

        Totta kai tiedetettiin. Naiset huomaavat helposti kuka on homo ja kuka on mies. Esim. Jari Sillanpää - tiedettiin kauan että on homo ennen kuin tuli kaapista ulos.

        Naiset tykkäävät valheista. Siksi he lueskelevat romanttista kirjallisuutta. Se on pahempaa kuin porno. Naiset valehtelevat ja rakastavat valheita. He vihaavat totuutta.


    • Ihquu

      Ihquu on ihanaa homot ja isot munat heillä,nam

      • Seksi.ei.riitä

        Tykkääkö homomies, jos pimut antaa suuseksiä sille hepille.


    • Laurent

      Homot nyt vaan ovat ylivoimaisen älykkäitä, fiksuja ja valovoimaisia.

    • 63v

      Olen vanha hetero äijä. Mulla oli monta homoa työkaveria ja ne oli ne parhaat kaverit.

      • Sukulaissielut

        Mullakin oli monta homoa työkaveria ja ne olivat kaikki laiskanpuoleisia ja valittivat kaikesta kuten naiset.


    • Kissgene

      No tietty siks että voi lainata niiltä meikkejä.

    • Aseksuaalityttö

      No homous on söpöä ihan yhtä lailla heterouskin

      Mie itse olen kyll aseksuaali

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      285
      3147
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1575
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1301
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1215
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe