24 Center - kellään kokemuksia?

Pumpputyhjä

64

2113

Vastaukset

 • Laadukas yritys, mutta myös hinta on sen mukainen. Toisaalta kylmälaiteasentajan saa tarvittaessa nopeasti paikalle. Suosittelen lämpimästi kyseistä firmaa oman kokemukseni pohjalta.

  • Olikohan tämä nyt ketkun itsensä kirjoittama kommentti kun muualta netistä löytyy lähinnä negatiivisia kokemuksia?


  • KETKU tosiaan kirjoittaa yllä.


  • Joopajoojust kirjoitti:

   Olikohan tämä nyt ketkun itsensä kirjoittama kommentti kun muualta netistä löytyy lähinnä negatiivisia kokemuksia?

   Katsoin nettisivuilta https://24center.fi/kokemuksia/ että tuolta eivät näytä lähinnä negatiivisilta


  • Mitä ihmettä yrityksen hallituksessa tapahtuu, kun täytyy perustaa yli 10 uutta yritystä 2019 ja vahva näyttö aikaisemmasta osaamisesta puuttuu? Hallituksen jäsenten yrityksistä oli ainoastaan muutamalla yrityksellä näyttöä terveestä toiminnasta.


 • Kokomus jäänyt tarjouspyyntöön. Ahneet on hinnat firmalla. Saman saat selkeästi edullisemmin muualta :) Hintojensa puolesta ei firmaa voi suositella.

 • Älkää hyvät ihmiset käyttäkö tämän yrityksen palveluja. Erehdyin tilamaan sähköasentajan, ns. ei kiireellisenä työnä 24Centerin kautta kun kylpyhuoneen termostaatti ei toiminut. Sähkäri työskenteli ajallisesti yhteensä n. 20 min. vaikka joutui käymään kaksi kertaa, kun ensimmäisellä kerralla vaihtotermostaatti ei sopinut. Loppulasku 500€. Minimilaskutus kahdelta tunnilta, a'99€/h. ja laskuttivat komelta tunnilta, Huoltoautomaksu 69€/ kerta + materiaalikulut. No, tyhmästä päästä kärsii oma kukkaro.

  • Termostaatin vaihdosta 500 €? Ei muuta kuin kuluttajariitalautakuntaan valitusta kehiin.


  • Onpa ollut nopea kaveri kun on ehtinyt 20 minuutin aikana käydä kaksi kertaa työmaalla.


  • niin no sulle on kerrottu kuitenki ne tuntihinnat puhelimessa ja minimituntimäärät ym. pelit ja rensselit ja oot hyväksyny ne.. ei auta sen jälkee enää valittaa


  • Älkää vaa ketään ikinä ottako täältä palveluja!!!


  • nopeus_on_valttia kirjoitti:

   Onpa ollut nopea kaveri kun on ehtinyt 20 minuutin aikana käydä kaksi kertaa työmaalla.

   Työaika työmaalla oloa. 20 Min.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Työaika työmaalla oloa. 20 Min.

   Se on toisaalta ihan sama kuinka työmaalla on jos välissä joutuu hakemaan tarpeita muualta niin se kaikki on laskutettavaa työaikaa. Eihän se ajatuksena isolta tunnu jos muutaman kilometrin päästä tulee asentaja vaihtamaan palikkaa, mutta sitten jos asiakkaalla ei ole varaosaa varastossa ja asentaja joutuu hakemaan moisen toiselta puolen kaupunkia niin kyllähän se sitoo asentajan pitkäksi aikaa ja aiheuttaa kuluja. Asentajan työaika alkaa siitä kun se lähteee kotoota ja päättyy kotona kun on saanu työn kirjattua järjestelmiin. Sitä ei tavallinen pullaposki ymmärrä että ihmisiä asentajatkin on eikä mitään palvelijoita joille pitää kitistä muutamasta eurosta.. tekisivät itte jos niin harmittaa.


 • 24 center ei itse tuota palveluita vaan toimii ainoastaan työn välittäjänä. Työn tilauksen jälkeen hoitavat paikalle, jonkun paikallisen firman ja ottavat heidän työstään vielä omat kulut välistä. Tulee paljon halvemmaksi tilata työ suoraan paikalliselta yritykseltä, kuin välikäsien kautta.

  • Vakokaa tätä firmaa! Tilasin hätäpäivystyksestä sähkärin paikalle kun keittiön kylmälsitteet pimenivät helteellä. Hinnaksi ilmoitettiin puhelun aluksi 700 euroa. Sähkäri tuli puolessa tunnissa. Hän tarkasti ulkoseinän rasian pääsulakkeet ja sitten kytki automaattitaulusta lauenneen vikavirtasuojan päälke. Työaikaa kului 15 minuuttia. Sähköt palasivat kylmälaitteille mutta kun seuraavan kerran käynnistettiin tiskikone, saatiin vedet lattialle ja sen seurauksena tuhansien eurojen vesivahinko.
   Sähkäri siis kytki vikavirtasuojan päälle tutkimatta vian aiheuttajaa.


 • Meille tilattiin kiirrellisenä talousvesikaivon vesipumpun korjaus. Korjausta ei saatu, mutta 560€ lasku tuli.

  • Hei, jos näin on niin kannattaa lähettää kirjallinen reklamaatio. Yhteystiedot löytyvät 24 Centerin nettisivuilta 24center.fi


 • Tialsine heiltä seinän vesipostihanan vaihdon, työ oli ok. Hana, jonka hommasivat, tuli tupla hinnalla. En suosittele!!

  • Hei, jos näin on niin kannattaa lähettää kirjallinen reklamaatio. Yhteystiedot löytyvät 24 Centerin nettisivuilta 24center.fi Tätä kautta saatte asian varmasti korjattua.


 • Kun en öiseen aikaan löytänyt muuta liikettä, tilasin heiltä maalämpöpumpun korjauksen.
  Korjaus maksoi enemmän kuin uusi parempi maalämpöpumppu.
  Reklmaatio on tehty, ja jonkin verran alennusta saatu, mutta asia jatkaa kuluttajariitalautakuntaan.

 • Meillä meni maalämmön korjaus ihan ok hintaan. Joku päivystyskorvaus tais olla. Nopeesti ainakin tuli homma kuntoon. Se oli iso etu meille. Ei tarvinnu sovitella aikatauluja kalentereihin..

 • Firmahan toimii vain töiden välittäjänä, välittää työt paikallisille toimittajille. Laskutus kiertää heidän kauttaan, johon lisätään aivan törkeä välitysmaksu. Pienellä vaivalla löytyy päivystävä ammattilainen, jolloin asiat toimivat selkeämmin ja huokeammin. Itse olen käynyt tekemässä yhden lukon aukaisun päivystystyönä, heidän tilauksestaan. Laskutimme 360€ 24 centeriä ja asiakkaalle lähtenyt lasku oli kuulemma 480€( työ tehty viikonloppuna ja veloitus yli 1h+matka+tarvikkeet). Enää emme tee heidän tilaamiaan töitä

  • Meillä oli kyseisen firman lähettämällä putkimiehen käynnillä hintaa 663 euroa, saatiin kahdesta patterista poistettua termostaatit... Ei koskaan enää!


  • Hyvä. Ikävää, jos toinen yritys pilaa teidän maineen.


 • 24 centerillä ei omia asentajia, jos tilaat sieltä, ne käyttää jotain firmaa läheltäsi ja lisäävät hintaan "välityskulut". soita suoraan ko. alan firmoihin ja kysele sieltä hintoja

 • Kokemukseni asentajana tästä välityksestä on hyvä, voi "valikoida" itselleen keikkaa jos on päivässä luppoaikaa. Ystävällisiä kavereita ja kuuntelevat kehitysehdotuksia myös tekijöiltä. Sovellus on aivan huippu :) t putkari länsiespoosta. Ps. Halvalla ei koskaan saa hyvää.

 • Kuten mainuttua niin toimivat vain työnvälittäjänä. Laskuihin tulee päälle tietysti aika paljon extraa koska liiketoimintaahan tämä on. Sopii hätähousuille ja niille ketkä eivät jaksa nähdä vaivaa googlettamalla yrityksistä suoraan saman palvelun puolet halvemmalla.

  Eli jos pinkka kunnossa ja hinnalla ei ole mitään väli niin tilausta vaan sisään,mutta itse en näe järkeä maksaa työn välityksestä usein lähes tuplahintaa. Laskuihin tulee myös kaikenlaista lisää mitä ei ole alkuperäisessä työntehneen yrityksen laskussa lainkaan.

  • täällä on firman idea ymmärretty näköjään parhaiten


 • Ei kanna käyttää, hinnoittelu voi olla jopa kolminkertainen tavalliseen nähden.
  Käyttäkää mielummin jotain paikallista tunnettua ja luottettavaa yrittäjää.

 • Oikosulku kellarissa. Koko työ kesti 15min ja loppulasku 663€.

  • lyhyessä ajassa paikanpäällä selvitetty keikka kertoo siitä että on ollut ammattimies paikalla.. oikeat osat ja työvälineet jo valmiina homman hoitamista varten. toinen ois voinu tehä saman homman kolmessa tunnissa.. oisko sit jääny parempi fiilis?


 • 24 center pilasi täti vainaan lattian, olivat käyttäneet jotain moppi ja ämpäri firmaa tätini kuolinpaikan siivoamiseen. Kalmasiivouksen oli tilannut isännöitsijä netin perusteelta, ja nyt me maksamme laskun joka on melkein 1500€. Iso raha pienestä verilammikosta ja vielä kun tekijät ovat kaataneet vettä hirveän määrään, niin paljon että kun menin itse käymään asunnolla vklppuna niin lattia vieläkin märkä. 24 center ei edes suostu kertomaan mitä firmaa käyttivät. Jäi käteen kohtuuton lasku ja märkä lattia. En suosittele kenellekäkään kyseistä firmaa.

  • Korvauksen maksaja on palvelun myyjä. Loput on sitten myyjäyrityksen ja alihankkijan välinen asia. Myyjäyrityksellä on velvollisuudet asiakkaaseen päin eikä sitä voi siirtää eteenpäin.


 • Mitään tietämättömänä lvi-yrittäjänä otin heiltä keikan vastaan. Sopimusehdot lukemalla voi ihan hetkessä todeta millainen palvelu on kyseessä. Sääliksi käy asiakasta, joka maksaa ihan älyttömästi päivystystyöstä , vaikka oma laskuni olisi miten pieni hyvänsä. Asiakas on sitoutunut maksamaan kahdesta tunnista, vaikka olisi kahden minuutin juttu. Noi toimitusehdot urakoitsijalle on ihan täysin kohtuuttomat.

 • Älä käytä. Törkeää huijausta. 750 e lasku työstä joka ei onnistunut

 • ¨24 CENTER on TÄYDELLINEN HUIJAUS, MUUTAMAN MIEHEN PYÖRITTÄMÄ "ORGANISAATIO " ja väittävät toimivan valtakunnallisesti. TÄYTTÄ HUIJAUSTA:
  OVAT sentään laskeneet ahneuttaan sen verran alas, että asiakaspalvelunumeron hinta on laskenut..
  MUTTA PALVELU ON EDELLEEN SAMAA. EI MINKÄÄN ALAN juniorit istuu 8€/h palkalla puhelinnappikorvassa valmiina ottamaan päivstyskeikkaa ja myymään sen sen jälkeen eteepäin oikealle alan toimijalle. SEN jälkeen 24h center leipoo asiakkaalle kolminkertaisen ksutanteen siitä mitä olisi tullut jos asiakas olisi itse etsinyt netistä palveluntuottajan. ELI jos halaut lämpöpatterien ilmauksen , niin saat sen talohuollostasi varamasti alle 130€ sis.alv , mutta 24 CENTER kiskoo sinulta varmasti noin 400€

  • Viikonlopun kaaos meillä hesarilla, kun runkoputki oli katkennut ja vesivalloitti kotikadumme. Minulla on pieni artesaanin työtila harjunkaaaressa, ja yritin saada jostain apua tilani kuivattamiseen... 24.center väitti että 15m2 kopin irtaimenkuivstus maksaisi lähemmäksi 4000e. Muutama työtaso, kaappi, puupenkkejä. Kirvesmiehenpöytä, työkaluja yms.. Miten helvetissä semmosten kuivaus voi maksaa 4000e...?. Varoisin 24 cenerin tarjouksiin tarttumista.


 • Näköjään tänne kirjoitetut viestit eivät enää tule perille vaikka ne ovat olleet täysin asiallisia.Myöskään tämä ketju ei tule enää esille missään google hauissa vaikka aikaisemmin tämä viestiketju tuli ensimmäisten joukossa kun kirjoitti 24center google hakuun.....

 • Oli pettymys... pulittivat parvekkeen lasin vaihdosta 980e . Siis yksi lasiruutu. Soitin jälkikäteen lasiliikkeelle ja arviohinta asennettuna oli 450e. Vituttaa...nyt opin että välitysfirmoja en käytä kuten tämä 24 center.

 • Todella kallista! ÄLKÄÄ missään nimessä tilatko hommia tätä kautta. 99e tunti on paljon mutta kun katsoin kylpyhuonepintaputkien uusintaan liittyviä osia huomasin että kaikilla osilla oli vähintään x2 kertainen hinta. Yksi puristeliitin maksoi 43e ja kun tarkistin netistä hintoja löysin Suomessa valmistetun, suomalaisilta verkkosivuilta saman liittimen 12,80e. Onkohan tämä laskutus nyt 24centterin tekosia vai kyseisen asennustfirman. Sitä en osaa sanoa mutta välttäkää tätä välistävetofirmaa jos vain on mahdollista. Minunne uusittiin noin 6metriä putkea valmiille kiinnityspaikoille ja laskulle tuli hintaa 1200e. Aika kallis parin tunnin teeseitse hommasta alle 100en rautakauppaosista. Omaa typeryyttähän tämä nyt vain oli. Olkaa te muut fiksumpia.

  • "Onkohan tämä laskutus nyt 24centterin tekosia vai kyseisen asennustfirman."

   Aivan varmasti 24centerin hinta. Todennäköisesti urakoitsija laskuttanut osat ns. tukun bruttohinnoilla ja kohtuullisilla alennuksilla, jolloin jäänyt jotain urakoitsijallekin.


  • Joo onhan se, kun nykyään ei saa mitään itse taloyhtiössä tehdä


 • Eläkeläinen tilasi hätääntyneenä lukkosepän em. firmasta kun avain oli jäänyt kotiin. 15min työ, loppulasku 535€. 198€ oli tunti laskutus... mitäpä tähän lisäämään.

  • Eläkeläisiä kuuluukin rangaista kunnon laskulla. Jemmailevat rahojaan tileillä ja häiriköivät yleisillä paikoilla kuluttaen työtätekevien aikaa liikenteessä, kaupoissa, lounasbuffeteissa yms. Niillä kun on talolainat jo maksettu ja aikaa kilpailuttaa 1 € tuotteita sekä jonotella ilmaisia ämpäreitä


  • Minulta veloitettiin 573,34 euroa vaikka uusi lukko oli omasta takaa. Tosi törkeää rahastusta ja vielä piti antaa sosiaalitunnus loppuosineen. Mihin he sitä tarvitsivat?
   Käyttävät eläkeläisen ahdinkoa hyväkseen!!!


 • Viemäriputki tukkeutu..paikalla 20 min imuauto matkoineen töineen korkeintaan tunti...tämä firma laskutti 2.5 tunnista ja hinta 747 euroa...reklaa laitoin samantien..eivät ota sen enempää kantaa...no laitoin asian eteenpäin kuluttaneuvojalle! Iha naurettavaa asiakkaan pettämistä!!

  • Välttäkää tätä hujariyritystä sen vain sanon.
   Itse maksamme kalliit oppirahat. Keittiön hanan hajulukon uusiminen, lasku 583,50e . Ei voi sanoiksi pukea tätä huijatuksi tulemisen tunnetta. Onneksi kuluttjaneuvonnasta suositeltiin laskun riitauttamista, ja kuulemme valituksia on tullut tästä 24 Centerin yhtiöstä keskimäärin enemmän mitä muista vastaavan alan palveluntarjoajia. Uskomme että oikeus voittaa.


 • Alalla_oleva

  Todella surullista että rakennus alalle pesiytyy tälläisiä toimijoita. Yritys jolla ei ole yhtäkään omaa tekijää vaan toimii vain ja ainostaan työnvälittäjänä muiden tekemissä töissä. Laskuihin laitetaan sitten yleensä vähintää tuplat päälle ja usein enemmän tunteja kuin alkuperäisessä laskussa. Esim useammat asiakkaat ovar kertoneet että 24centerillä on 2 tunnin minimi lasku josta taas alihankkijoille ei ole mitään mainintaa. Eli mikäli alihankkija laskuttaa käynnistä vain 1 tunnin niin asiakasta 24center laskuttaa 2 tunnista.

  Tuntihintoihin on myös lähes aina laitettu tuplaveloitukset verrattuna alkuperäiseen laskuun ja tämä toki käy järkeen koska bisnestähän he tekevät tässä. Ihmettelen miten tällä yrityksellä voi riittää vieläkin tilaavia asiakkaita koska luulisi tälläisen loppuvan hyvin nopeasti kun sana leviää? Epäilen että 24center myöskään kertoo asiakkailleen tilaus vaiheessa lopullista hintaa,mutta tästä ei ole varmaa tietoa. Googlen hauissa aikaisemmin nämä useamman eri paikan keskustelut yhtiöstä tulivat heti ensimmäisinä vastaan hauissa,mutta nyt esimerkiksi suomi24 keskustelua tästä samasta aiheesta ei tule hakuun ollenkaan. Tämä asia ei tule muuttumaan niin pitkään kuin asiakkaita riittää joten vain palvelu käyttäjät voivat vaikuttaa tähän . Suosittelen kaikki asiakkaita välttämään yritystä ja tilaamaan ne työt suoraan alan yrityksistä jollain asiakas säästä laskusta yleensä vähintää puolet.

 • Sanottiin puhelimessa että tuntiveloitus 90€ ja minimi 2h. Tuli 800€:n lasku.
  Meillähän matematiikalla?

 • Kusetusta koko touhu, 20 min homma 370€, vaihtolaitteesta veloitettu 2 kertaa enemmän mitä netistä tilattuna maksaa

 • 15min lukkohommasta 390e lasku. Minimi tuntiveloitus 2h, 99e/h. Tähän lisäksi huoltoautokorvaus 69e. Varaosien hinta laskulla yli 120e. Asentaja mainitsi osien hinnaksi noin 40e. Kannattaa soittaa suoraan paikalliseen lukkoliikkeeseen. Tuli maksettua kalliit oppirahat. Törkeää välistävetoa, ei jatkoon.

 • Kokemus WC pöntön vaihdosta. Työ tilattu 24 centeriltä.
  WC pöntön vaihto, tunnin työ, laskun summa 1034€. Vaikuttaako itsestään ylpeän yrityksen laskulta?

 • Onko tämä vitsi ?, Nyt 24 Center tarjoaa kiinteistöhuolto ja tekniikkapalveluita yrityksille, virastoille ja laitoksille ja vieläpä teollisuuskiinteistöille . Eihän yrityksessä ole kuin kolme nörttiä töissä.

 • Onko joku tietoinen 24 Centerin valtakunnallisesta toiminnasta, huomasin heidän verkkosivulla kartan jossa on heidän toimipaikkansa lähes jokaisessa suomen kaupungissa. Onko tämä mahdollista 0,7milj€ liikevaihdolla ?

  • Kuten tämän päivän Helsingin Sanomien artikkelista selvisi, 24 Center on vain välitysfirma jonka kautta välitetään työtilaus varsinaiselle korjausfirmalle (ja vedetään suolainen välitysmaksu). Saman voisi tehdä itsekin käyttämällä Googlea tai jotain oman kunnan palveluhakemistoa ja tilata työ suoraan työn tekevältä firmalta. Liikevaihtokin on noussut rajusti koska 24 Center pumpsahtaa ensimmäisenä ruutuun googlatessa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kuten tämän päivän Helsingin Sanomien artikkelista selvisi, 24 Center on vain välitysfirma jonka kautta välitetään työtilaus varsinaiselle korjausfirmalle (ja vedetään suolainen välitysmaksu). Saman voisi tehdä itsekin käyttämällä Googlea tai jotain oman kunnan palveluhakemistoa ja tilata työ suoraan työn tekevältä firmalta. Liikevaihtokin on noussut rajusti koska 24 Center pumpsahtaa ensimmäisenä ruutuun googlatessa.

   Näyttääpä samassa artikkelissa ilmenevän myös TUNTITAKSAN hinta, joka on 198 euroa, vahvistettuna 267 euron hälytyslisällä. Jos kyseisessä tapauksessa olisi ollut pari vaihdettavaa sulaketta lisää, niin se olisi ollut tasaraha eli tonni. Artikkelin mukaan tämä firma pyörii tappiolla, koska katsovat armeliaisuudessaan tekevän laupeudentyötä eivätkä siten voi nostaa urakoidensa hintoja.


 • 24 Center Oy liikevaihto v.2018 2,8 miljoonaa. Käyttäkää ihmiset paikallisia palveluita eikä valtakunnallisia. Kyseinen yritys laskuttaa paikallisen yrityksen tekemän työn päälle oman palkkionsa (ISO) on 24 Center Oy:n normi. Tällä tavalla maksatte varmasti ylihintaa remontista kuin remontista. Vastuu kuitenkin on pääurakoitsijalla aina vaikka joku kertoikin, että kiertää vastuunsa, mutta näin ei kuitenkaan ole. Pääurakoitsija vastaa ja aliurakoitsija vastaa pääurakitsijalle. Jos aliurakoitsia on maksukyvytön niin pääurakoitsijan kukkarolle menee korvausvastuu. Hankalaa tulee, jos molemmat ovat maksu/korvauskyvyttömiä. Lähiurakoitsijaa siis kannattaa käyttää aina, koska sen kanssa on paljon helpompi käydä reklamaatioasioita läpi.

 • Missähän päin suomea?

 • Hienoa, että joku osaa laskuttaa! Yksityisasiakkaat on kautta aikojen ollu kamalia. Itse en tekisi yksityisasiakkaalle mitään, koska pokkuroiminen idiootille ei houkuttele. Yksityisasiakas kuvittelee olevansa kuningas. Tämä voi perustua ihmisen pakottavaan tarpeeseen olla jotain. Onneksi saan nykyään tehdä putkitöitä uudiskohteissa, joissa myös tienaa yhtä hyvin.

 • Varokaa tätä firmaa!!!!!!!!!!!
  Tämä yritys ei kanna mitään vastuuta aiheuttamistaan vahingoista! Varokaa, välttäkää!!!

  • Ilmeisesti ihmiset vieläkin tilaa tätä palvelua vaikka netti täynnä varoittavia esimerkkjä ja helsingin sanomatkin teki tästä kusetuksesta juten. Pääsen seuraamaan työnantajani kautta päivittäin näitä 24centerin työtilauksia ja niitä tulee likuhihnalta päivittäin.

   Ei voi kun ihmetellä että eikö ihmiset tarkasta yhtään mistä tilaavat palvelunsa? Minuutin googlettamisella selviäisi heti että kun tilaat 24centteristä maksat moninkertaisen hinnan verrattuna siihen että tilaisit työn suoraan ammattilaisilta....


 • Katkenneen avaimen poisto 465 euroa

  Iltalehdessä. (voi googlata)

  Työ kestänyt muutaman minuutin. Kahden tunnin minimiveloitus + plus aika paljon jotain muuta extralisää (arkipäivänä)

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  90
  3647
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1696
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1342