KONTULASTA PATTAYALLE.

KontulanKanuuna

Olemme päättäneet me kaikki täällä Kontulassa lähteä Pattayalle ja matkareittimme on Kontula-Keskusta metrolla, jännää......sitten junalla lentoasemalle, hurjan jännää.........finskillä bisneksessä Suvarnabummille, jossa meitä vastassa bummi2010 vanhalla autollaan, vaatimaton mies kun on.
Pari tuntia ja paratiisi aukeaa, tosi jänskää.
10 aamua eskaria vielä ja kesäloma alkaa.

8

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • WestEnd

      Me varakkaat Kontulan omakotitaloissa asuvat maailmanmiehet mennään suoraan pimeällätaksilla lentokentälle. Juomme siellä yhdet lonkerot baarissa ja sitten kossua omasta pullosta loppumatka. Pattajalla juomme muiden rikkaiden suomalaiseten bisnesmiesten laskuun ruotsalaisten omistamissa ravintoloissa. Emme halua nähdä köyhiä matkalla joten pysymme vain siellä missä hyvin varakkaat hua hinissa normaalisti lomailevat lakimiehet istuu iltaa. eli te köyhät kontulan ostarin miehet ette meitä nää.

      • KaikkiOnMahdollista2010

        Hienoa, WestEndin varakkaat asuu Kontulassa omakotitaloissa.

        Vähän sama kuin Dille 2010 joka Pattayalaisena asuu Suomen landella.


    • saarelainen

      Me matkustamme Pattayalle aina Kontulan kautta, koska olen itse ponnistanut maailmalle metroaseman nurkilta. Yleensä hyvän ystäväni Ekholmin autonkuljettaja noutaa minut suhteellisen ison rivitaloni edestä(varakkaalla alueella). Ekholm ei itse lähde, koska poikaystävä ei tykkää Pattayan reissuista. Otamme kyytiin ex-kontulalaisen Vesterisen joka melkein joi itsensä hengiltä, mutta nyt hänellä menee hyvin ja maksa kestää vain mietoja. Vesterinen asuu nykyään Malminkartanolla ja sieltä jatkamme Kontulaan jossa käyn soittamassa kelloa kaikissa kantakapakoissani jonne ryyppyreissuni aina loppuvat, alkavat Punavuoren kuppiloista. Lennämme tietenkin aeroflotilla koska huomattavan varakas ystäväni omistaa osakkeita. Bangkokissa on aina vastassa iso mersu kuskina Bangkokista tilattu ladyboy. Pattayalla käyn avaamassa piikit valmiiksi suomibaareihin koska tiedän että ryyppyputkeni loppuu niihin, maksan valmiiksi 20-30.000 paikallista valuuttaa sinne että saan loppu lomasta ryypätä ilman huolia. Aloitan aina lomani illallistamalla varakkaiden ravintoloissa Pattayan ulkopuolella jossa käy vain varakkaat paikalliset. Seurana on aina erään vaikutusvaltaisen johtajan järjestämiä Gambotsealaisia leidareita joihin en kuitenkaan kiinny sen enempää. Tästä se alamäki sitten aina alkaa ja vesterinen häviää Hua Hiniin. Yleensä kerran joudun tilaamaan kallista rahaa suomesta yhtiökumppaniltani koska itänaapurin neidot vie aina yleensä kaikki käteiseni. Bangkokissa on mukava käydä ryyppäämässä koska siellä kultainen korttini toimii rajattomasti. Pattayalla ei luottokortilla ryypätä. 2-3 viikkoa jaksan kunnes monen mutkan kautta herään taas Kontulasta kantapaikasta rahattomana leidari kainalossa, vaimo yleensä aika vihainen. Onneksi Ekholm hoitaa leidarin kotiin ja minut katkolle.

      • ekskusemua

      • varmastioliOhiossa
        ekskusemua kirjoitti:

        Mutta tiesitkö että numballin amerikanmatkat ovat sittenkin totta. Hänet on nähty vastikään Ohiossa.
        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201805222200959858_ul.shtml
        Pahoittelen jos olen koskaan epäillyt.

        Oli niin nuoren näköinen tuo seuraaja, luulen, että oli lerpan poika, isänsä perässä kulki.
        Lerppaisä oli kyllä ollut ilman alkoholia, siis vesiselvä, mutta jabaa oli nauttinut, hänellä on sitä aina matkoilla parikiloa mukana, usein kätkenyt poikansa peräsuoleen. Tällä kertaa jaba teki tehtävänsä kunnolla, isä ei poikaansa tuntenut.


    • Varaston_Eki

      Oikeasti me Kontulasta matkusteaan Pattijoelle aina krapulassa joka oikenee viimeistään lentokentän baarissa. Turkkilaiselle lennellään koska se on edullista ja ruoka hyvää. Viinallakin saa läträtä ihan niin paljon kuin haluaa. Majoitumme aina suomalaisten majataloihin jotta heti aamulla saadaan lonkeroa pekonin kanssa. Vaikka olenkin duunari niin lomalla ei tarvitse pikkurahoja laskea vaan vedän sellaisella 10.000 patin päiväbudjetilla sen kuukauden. Vituttaa palata Kontulaan, mutta kun taas tietää että edessä 6 kk. pitkää työpäivää niin elämä voittaa ja Pattijoki pysyy mielessä Kontulassakin. Kaikille tiedoksi ettei siellä Pattayalla asu oikeasti yhtään rikasta suomalaista, meitä kontulan ja olarin duunareita onkin sitten enemmän. Muutama härmäläinen siellä kai oikeasti menestyy mutta ne kaverit ei majataloissa dokaa. Se on mun koti ja kontula vain tukikohta duunaamiseen. Ensi vuonna ostan asunnon Nirun condosta ja sit alkaa asettumien sinne.

    • Faktaa

      Legenda vaan jatkaa sitkeesti elämäänsä,että joku Kontulan ostarin 'sissistä' olisi käynyt pattiksella 80-luvulla kun finski aloitti lennot Bangkokkiin.Totuus on ettei Kontulasta ole käyty Tallinan satamaa ja SuperAlkoa kauempana.Töyryn Matti kävi pattiksella 80-luvulla ja häkin oli Vartiokylästä.

    • KontulanKanuuna

      Tässä lääkäreiden antama diagnoosini.

      Dissosiatiivinen identiteettihäiriönsä (engl. dissociative identity disorder, DID, "monipersoonahäiriö" tai "sivupersoonahäiriö") on dissosiaatiohäiriöistä monimutkaisin eikä enää ole lukuisien lääkärien kertoman mukaan hallinnassa ja parannettavissa.

      Nyt tämä persoonallisuushäiriö ilmenee näin monella tavalla. Kuvittelen itsestäni kaikenlaista.
      Olen palstojen kuningastrolli ja joka asiaan minulla on mielipiteeni. Pyrin kaikin tavoin sotkemaan asiallisia keskusteluja trollaamalla ja kirjoittamalla kaikkea paskaa toisista keskustelijoista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1505
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1302
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1237
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1215
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1126
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe