10kk uroslabbis

Hermoromahdus

Hei, omistan 10kk vanhan uroslabradorin, koirani on vähänaika sitten alkanut hyppiä päin ja purra. Koira myös läähättää sisällä eikä osaa enään kunnolla rauhoittua nukkumaan. Voiko tämä olla murrosikää vai olisikohan koirallani kipuja? Onko kellään ollut samanlaista ja miten olette selvinneet tilanteesta?

5

196

Vastaukset

 • Sil on varmaan kuuma, jos läähättelee? Alkoiko helteiden alettua?
  Onko liikkeissä jotain joka kielisi kivusta?
  Jos vaikuttaa kipeältä, vie lääkärille.

  Kyllä murkkuiältä vaikuttaa tuo muu touhu.Et komennat napakasti EI.Kun alkaa hölmöillä, hyppiä purra.Jos ei tehoa, otat se hetkeksi kiinni pannasta, ja pidät aloillaan samalla toruen sanallisesti .....vaikka että nyt loppu tommonen touhu, hyi hyi ..tai mitä vaan keksit XD
  Älä ole kovakourainen, koirasi on nuori.Ja haluaa testata asemaansa, liian kovin kohtelemalla sen luottamus sinuun loppuisi.Joka pilaa välinne.
  Joten, ole määrätietoinen, mutta oikeudenmukainen.
  Koirasi on nyt hyvässä iässsä tehostaa koulutusta, ihan perus asioita.Liikuntaa, uintia ja muuta yhteistä tekemistä kannattaa harrastaa.Voit tehdä hajujälkeä pihalle, ja jättää jonkin kerkun jäljen päähän.Harjoitella noutoja.Tänne, istu, maahan,sivulle,seuraa jne.Sekä koiran jättämiset noihin asentoihin niin että itse kävelet hiukan kauemmas, ja palaat sitten palkitsemaan jne.Koira tarvitsee rajoja ja rakkautta.Koulutuksissa käynti olis myös hyvä, sekä mätsäreissäkäynti.
  Siitä tulee varmasti ihan mahtava tapaus, kunhan ikää hiukan kertyy😁

  • nm. nuoruusvillitsee
   ERITTÄIN HYVÄ KIRJOITUS, JA MIELIPIDE SINULTA. Nyt 60 vuotta kasvattajana olleena, no en kyllä kasvattajana, mutta omistajana olleena ja koulutuskenttiä kuluttaneen ESIM. Laakson kentää TÖÖLÖSSÄ.Kasvatin pieniluonteisesti kk-mäyräkoiria. Parahaiten menestynyt koirani oli Minelan Balsami. Vielä 12 vuotiaana se oli3,ssa peräkkäisessä näyttelyssä näyttelyn kaunein koira eli BIS1
   EN koskaan puhunut sille edes rumasti tai kovalla äänellä, kuten en 4 muullekaan koiralleni. Ne saivat elää vapaata elämää, mutta joku kehossani välittyi niile.Että mammaa pitää nyt kuunnella.
   Luottamuksen saanti koiraanja luominen on kaiken a ja o. Koiraa ei koskaan saakohdella väkivaltaisesti, vaikka nuoren koiran kanssa hermot on tiukilla.


 • Minulla oli tälläinen samanlainen labbis ja myin sen kiinaan syötäväksi niin pääsimpähän siitäkin.

 • Eihäne ne paperitalot mitään kestäkkään.... vai oliko se koreassa?? prk

 • labbis on nuorena villi. Opeta koiraasi mene koirakouluun sen kanssa. Labbis on kuitenkin helpoin koira palkitsemisella opettaa kuin jaksaa sen tehdä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.