JJK:n ranskalainen visiitti ykkösiin

Läpihuuto_juttu

Tekeekö JJK ranskalaisen visiitin ykkösiin? Minusta se ikään kuin sen tekee. Ensi vuonna se pelaa kakkosissa. Kyllä on surkeasti joukkue pelannut, mutta ei kai heille nyt sillä ole niin väliä, missä pelaa, tärkeitä on se, että Jyväskylässä vielä potksitaan palloa! Sen se on kyllä näköistäkin.... tai siis lehdistä luettuna! Minä seuraan pesistä, jota sitäkään ei tulevana kesänä pelata miesten puolella mestaruussarjassa!

2

63

Vastaukset

 • Kyllä olet asian ytimeen osunut.

  Toiseksi viimeisenä sarjataulukossa 2019, katso itse keväällä 2019 , ja huomioi etenkin alkujauden 2018 kerroinpositivisuus oletettuna n".keskikastiin" kuuluviin .

 • Nyt on vaarasssa jäädä tekemättä tuo ranskalainen visiitti. JJk on noussut viimeiselle ns. kuivilla olevaksi joukkueeksi. Jos tahti säilyy loppuun asti näin, joukkue säilyttää niukin naukin sarjapaikan eikä näin tee ykkösiin ranskalaista visiittiä eli ei kulje sen läpi yhtenä vuonna. No eihän tuo peli hyvältä näytä missään nimessä, mutta koska huonompia on pari mukana, niin joukkue voi säilyä sarjassa karsimatta. Älkää nyt kuitenkaan kliikaa rehkikö, ettei tule revähtymiä tai muita vammoja.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  218
  3039