Juttuseuraa nettiin

ThreeHeadedMonkey

Täällä juttukaveria etsii 37-vuotias miehisen sukupuolen omaava herrasmies savonmaalta. Tulen paremmin juttuun itseäni nuorempien kanssa, mutta saa minulle kirjoitella toki vapaasti kaikki muutkin ikään tai sukupuoleen katsomatta, mikäli yhteisiä kiinnostuksen kohteita löytyy :)

Itselläni kävi se perinteinen, että venähtäneet opiskelut ja sen jälkeen työelämä meni elämässä etusijalle ja yhtäkkiä heräsi miettimään, että minne ne kaverit oikein jäivätkään. Toki joitakin ystäviä on edelleenkin, mutta mukava olisi silti saada uusia rupattelukavereita ja näkemyksiä asioihin. Olen huono kirjoittelemaan pidempiä kirjeitä tai sähköposteja, joten olisi hienoa jos haluaisit kirjoitella jonkun pikaviestimen (esim. Skype, FB tms) kautta. Mikään ei tietenkään estä myöskään kasvokkain näkemistä, mikäli haluat ja tullaan hyvin juttuun, mutta ensisijaisesti etsin tällä hetkellä vain juttelukavereita :)

Millainenko sitten olen? Minua et todennäköisesti löydä yökerhoista, punttisalita etkä Lapista eräjormailemasta. Viihdyn paremmin Netflixin sarjoja katsellen, kiistellen siitä mikä vanha tai mikä jottei uudempikin videopeli nyt olikaan se parhain sekä käyden katsomassa jokaisen supersankarielokuvan teatterissa vaikka ne alkaisivatkin pikkuhiljaa tulemaan jo korvista ulos. Luonnollisesti minusta löytyy muitakin puolia, jätetään nyt jotain sinne keskusteluihinkin.

Laittelehan viestiä, mikäli sinusta löytyi hengenheimolainen! :)

[email protected]

2

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nerdgay

      Kuis käsityöt?

      • ThreeHeadedMonkey

        Vaikka arvostukseni heitä kohtaan, jotka osaavat luoda esim. langasta upeita luomuksia on valtavan suuri, en itse valitettavasti kuulu tähän joukkoon. Ala-asteella pakon sanelemana olimme kyllä ns. rättikäsityössä, mutta tuo ei jäänyt pysyväksi harrastuksekseni. Kyseisen kurssin tuotoksena taisin tehdä hienon leluhiiren perheemme edesmenneelle ja edelleen rakkaalle kissalle. Muita käsitöitä en ole sitten harrastanutkaan, ellei tuoksi sitten lasketa videopelihahmojen tekemistä hamahelmistä. Toivottavasti tämä vastasi riittävän laajasti kysymykseesi käsitöistä :-)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2605
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1655
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1589
    8. 89
      1530
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      116
      1403
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe