Yle ajamassa alas radiokanaviaan

YleVerosentäänjää

Yle on viimeisen vuoden aikana jatkuvasti supistanut Radio toimintaansa. Viimeisin esimerkki tästä on Ylex:n nettisivujen alasajo. Ylen yksi, Radio Suomi ja Puheen kotisivuthan lakkautettiin jo aikoja sitten. Myös radioiden ohjelmia on lopetettu tai supistettu. Tunnetuimpina Ajantasa ja Puheen jalkapallokierroksen muuttaminen urheilukierrokseksi ja samalla urheilun vähentyminen kanavalla lupauksista huolimatta. Tilalle on saatu vanhojen haastattelujen uusintoja.

Asiaa on myös ihmetelty HS:n Urheilutoimittajan kommentissa
Ylen hämmentävä Urheilukierros – sitä ei aina pelipäivinä olekaan ja tilalla on arkistojen aarteita
https://www.hs.fi/urheilu/art-2000005691404.html

Ylen hallitusneuvosto ja Eduskunta haloo. Miksi Ylen annetaan vajota näin alas. Eikö olisi samalla reilua lopettaa nyhtämästä meiltä ihmisiltä pakollista Yle-veroksi naamioitua rahasummaa.

Onneksi sentään kyseisen mediatalon kannalta Yle-Vero on ja pysyy. Ei haittaa vaikka kukaan ei enää kuuntelisi tai katsoisi ohjelmia, kun kanavan rahoitus on joka vuosi vähintään varmat 500 miljoonaa.

75

1410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niinpä_niin

      Ylen nettisivut ovat täynnä uutis- ja ajanvieteaineistoa, jolla ei monestikaan ole tekemistä radio- tai tv-ohjelmien kanssa.

    • PakkomielleInternet

      Ylen radiokanavien nettisivustojen alas-ajo ei oikein iskostu siihen pakkomielteiseen yhtälöön olla ensimmäinen merkittävistä kotimaisista mediataloista Suomessa, joka ajoi kaiken sisältönsä nettiiiiiiiin!

      Suolletaan huonoa sisältöä Televisioon ja radioon, jotta katsojat ajautuisivat areenaan ja näin vaivihkaa pikkuhiljaa voidaan sanoa. Katsoja/kuulijaluvut laskeneet siksi teema/puhe lakkautetaan, mutta samassa kiirehditään sanomaan totuus eipäs lakkautetakkaan vaan siirretään ohjelmat vain Nettiiin.

      Se tunne kun olet mennyt kesämökille, kaadat lasin täyteen kylmää maitoa avaat television ja ajattelet katsovasi Jalkapallon MM-kisoja, kunnes huomaat että sieltähän tuleekin Syke tai Uuden päivän uusintoja. Suorat urheilulähetykset kun on siirretty nettiiiin.

    • Hörökorva

      Kyllä monikin paikallisradio joutaa suljettavaksi. Kajaanissakin lukevat uutisia Facebookista.

      • Wenowv

        Varmasti jos johdossa olevat henkilöt tämän sallivat. Jos jokin pitää lopettaa niin Yle-Veron nyhtäminen tällaiseen kuraan. Luulisi Suomen suurimmalla mediayhtiöllä olevan rahkeita, halua ja osaamista tarjota paljon laadukkaampia sisältöjä eikä vain muistella uusinnoilla aikoja jolloin kaikki oli Ylessä toisin.


    • yle_maksukortille

      Toivottavasti Ylen tv-puoli seuraa pian perässä.

      • YleVerosentäänjää

        Yle vero tulisi poistaa ja antaa Ylelle oikeus myydä tiettyihin ohjelmiin mainosaikaa tyyliin ohjelman sponsoroi/tarjoaa. Tällaisia voisivat esimerkiksi olla urheilulähetykset, viihdeohjelmat mm. UMK, Euroviisut, sekä ainakin kesällä tulevat musiikkifestarilähetykset. Hyvällä tuurilla Yle voisi saada mainoksilla kerättyä jopa enemmän kuin verolla, huonolla tuurilla taaas vähemmän. Ainakin se tarkoittaisi sitä, että Ylen on entistä enemmän satsattava nimen omaan laatuun ei määrään, jotta katsojia olisi kyseisille ohjelmille vielä enemmän, ja samalla mainospaikasta voisi pyytää kovempaa hintaa. Kenties osa mainostajista kaupallisellakin mainostaa myös tukeakseen laadukkaita sisältöjä ei vain oman yrityksen edun toivossa. Ehkäpä samalla voitaisiin alentaa hieman ylen budjettiakin. Jäisi rahaa valtionkassasta muihin tärkeisiin hankkeisiin kohdistettavaksi.

        Jotta kaupallinen media pidetään tyytyväisenä tulisi mainoksia sisältävien ohjemien olla tiukasti ja selvästi rajattuja. Muun muassa ruotsissa tulee jokaisen urheilutapahuma lähetyksen yhteydessä kuvaamani tyylisiä mainoksia.

        Tällä systeemillä voisimme luopua Yle-verosta kokonaan.


      • YleVerosentäänjää

        Jäi vielä toteamatta tuohon, että kyseisten ohjelmien mainostulot pitäisi olla Ylessä korvamerkitty käytettäväksi juuri kyseisenlaisen sisällön tuotantoon. Esimerkkinä: Budjetin hetkellinen pieneneminen ei näin ollen olisi pois Ylen urheilusisältöjen budjetista, koska se saataisiin korvattua lähetysten mainostuloilla.


      • AAA-1

        Suomessa tarvitaan riippumatonta mediaa, joka ei kumarra mitään sponsoria. Mainosmedioissa pätee vanha totuus - kenen leipää syöt, sen lauluja laulat.

        Onneksi Yle tarjoaa erilaisia urheilutapahtumia kaikille suomalaisille iästä, sukupuolesta ja asuinpaikasta riippumatta. Toivottavasti näin on jatkossakin.


      • Säkkijärvi
        AAA-1 kirjoitti:

        Suomessa tarvitaan riippumatonta mediaa, joka ei kumarra mitään sponsoria. Mainosmedioissa pätee vanha totuus - kenen leipää syöt, sen lauluja laulat.

        Onneksi Yle tarjoaa erilaisia urheilutapahtumia kaikille suomalaisille iästä, sukupuolesta ja asuinpaikasta riippumatta. Toivottavasti näin on jatkossakin.

        Se urheiluohjelmien "erilaisuus" on aika kyseenalaista. Näytettiinkö esim. jääkiekon mm- kisoja, näytetäänkö yhtään suoraa lähetystä F1- autourheilusarjasta jne. Kieltämättä kanava 2 täytetään pääosin urheilulla, mutta kovin samalla tavaralla, lähes kaikki isoa osaa katsojista eniten kiinnostavat lähetykset ovat siirtyneet muille kuin Ylen kanaville.
        Ylen TV- kanavien tarjonta on etupäässä uusintoja ja uusintojen uusintoja ja uusintojen uusintojen uusintoja jne. Erityisesti kesällä laitetaan sitten noita 1930- 40- lukujen elokuvia, onko selvitetty millaisia katsojalukuja nämä saavat? Ja huippuna ovat ohjelmat, esim. varmaan sadas uusintakierros jostain Kummeleista, ne ovat vuosia olleet katsottavissa vaikka Youtubesta!
        Jos siis radion tarjontaakin vähennetään ja huononnetaan, eikö koko Ylen voisi samalla kokonaan lopettaa? Yksi kanava voitaisiin jättää mahdollisia kansalle annettavia varoituksia tms. varten, siellä saisi muutoin vuorokaudet läpeensä soida vaikka Säkkijärven polkka.


      • YleVerosentäänjää
        AAA-1 kirjoitti:

        Suomessa tarvitaan riippumatonta mediaa, joka ei kumarra mitään sponsoria. Mainosmedioissa pätee vanha totuus - kenen leipää syöt, sen lauluja laulat.

        Onneksi Yle tarjoaa erilaisia urheilutapahtumia kaikille suomalaisille iästä, sukupuolesta ja asuinpaikasta riippumatta. Toivottavasti näin on jatkossakin.

        Millä esität tuon edellisen kaltaisen väitteesi että noin kävisi. Eihän Ruotsissakaan ole tapahtunut sitä että jokin amerikkalainen hampurilaisketjujätti nimilogomainoksellaan sanelisi mitä urheilua Ruotsin Yleisradio yhtiön kanavilla näytetään.

        Ilmeisesti ei kuitenkaan ole väliä tuleeko urheilua suorana televisiosta/radiosta, jos pidät hyvänä vain sitä kaikille joskus jossain jotain tyyliä. Kyllä Ylen urheilutarjonta on aika kapeaa lajikirjoltaan jos ihan tarkkoja ollaan ja ei ole mielestäni mikään saavutus, kuinka monesta tapahtumasta lähetetään vähäpätöinen suora tai useimmin pelkkä kooste nykyään television puolella.

        Radiossahan ei edes tule enää jokainen pelipäivä urheilua. Jääkiekko & Jalkapallokierros. Kehuskeltiin että tarjonta ei vähenny, kaikkia veikkausliigapelejä ei enää vain selosteta, mutta sekaan lisään muita lajeja mm. pesäpalloa. Kun on pelipäiviä niin puheelta kuulekin samaan aikaan tyyliin Radio Mafian parhaita paloja tai jonkin arkistosta revityn Arto Nybergin haastattelun.

        PS. Kun asuu oikeassa paikassa maantieteellisesti ilmaiskanavilta tulevan urheilun määrä on suurempi kuin vain Ylen tarjonta.


    • Haussalisääkuulioitako

      Syystä tai toisesta, jota voi vain arvailla kun ei tiedä faktoja, Radio Suomi näyttää ottaneen nyt asiakseen kilpailla Tuure Kilpeläisen musiikilla muutaman sitä ahkerasti soittavan kaupallisen kanavan kanssa. Sen verran tiheästi on Kilpeläisen musiikkia soinut tämän viikon aikana Radio Suomen valtakunnallisissa sekä alueellisissa lähetyksissä.

    • Konkretiaahyvätihmiset

      Palautettakin voi lähettää, mutta todennäköistä on että mikään ei muutu ennen kuin kaikki Ylen viestimet hukuttavat muut tärkeät viesti palautteen alle. Suosittelen purkamaan tuntoja myös heille.

      Naamakirjapalaute
      https://fi-fi.facebook.com/radiosuomi/

      Suorapalaute Radio Suomen Studioon
      https://yle.fi/aihe/yle-radio-suomi/viesti-studioon-yle-helsinki

      Yleinen palaute
      https://palaute.yle.fi/

      Yle Puheen studioon
      https://yle.fi/aihe/yle-puhe/viesti-studioon-yle-puhe

      Radio Suomen musiikipäällikölle
      [email protected]

      Radiosuomen ohjelmapäällikkö
      jonna,[email protected]

      Mies puheen uudistuksen takaa
      [email protected]

      Ylex:n "superhyvä" musiikkipäällikkö
      [email protected]

    • Konkretiaahyvätihmiset

      Löysin myös seuraavanlaisen paikan keskustella Ylestä missä asiat voivat myös enemmän edetä kuin täältä. https://nonono.fi/tag/yle/

      Käykääs ottaan haltuun.

    • Boatti

      Kuunteliko joku Kysy Ylestä! - ohjelmaa. Yritin kuunnella Areenasta mutta siellä vain maininta että, olisi ollut kuunneltavissa sieltä vain suorana. Omituista sikäli, että luulisi jotta tämän tyyppisen lähetyksen olisi voinut juurikin jälkikäteenkin kuunnella.

      https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/06/13/kysy-ylesta

      • erbau

        Tarkoitatko aiemmin talvella tullutta ohjelmaa? Koko ohjelma oli kahden tunnin pannukakku,
        mitäään tiukkaa kritiikkiä ei laskettu eetteriin.


      • JippiJuuJippiJuu

        Kuten arvata saattaa. Sitten selitetään vain että, uudistuksista tullut vain ja ainoastaan positiivista palautetta. Ompa taas taktiikka.


      • anti-MV

    • Bruun

      Kuuntelin kysy ylestä-lähetyksen .
      Sinne soitti eräs vanha herra, joka ei ollut tyytyväinen Radio Suomen soittolistaan. Herralle naureskeltiin ja mm.Jonna Ferm sanoi, ettäRettä Radio Suomi on ikärajaton kanava ja jollei musiikki kelpaa, niin Radio 1 on hyvä vaihtoehto. Siis hänen mielestään hartaiden virsien ja Abreun välillä ei ole mitään.

      • Fermsuksikoon

        Voi olla ikärajaton kanava, mutta genre rajaton ja artisti/bändi rajaton Radio Suomi ei todellakaan ole. Tietynlainen musiikki hallitsee soittolistaa ja vaikka olisi täysin saman tyylistä musiikkia kuin mitä Radio Suomessa soi niin tietyt artistit ja bändit eivät vain pääse soittoon kyseisellä kanavalla max kertasoittoa enempää. Ehkä kannattaisi keskittyä tekemään joku juttu hyvin, jos ei pysty tekemään kaikkea kaikenikäisille kuuntelijoille edes keskinkertaisesti.

        Meillä on jo Radio Nova eikö Radio Suomi voisi olla vain Radio Suomi eikä Radio Nova Suomi?


    • Idioottejatäynnä

      Koska Yle on julkinen instanssi eikä sen tarvitse ajatella rahoittajiaan voidaan asioihin suhtautua täysin välinpitämättömästi. Ylen hallintoneuvostossa kun istuu eduskunnan tyyppejä, joita tunnetusti ei kiinnosta Yle pätkääkään, muuten kuin onko teillä omasta mielestänne rahaa tarpeeksi. Sanoihan Ylen Kati Lahtinen (Jos sukunimen oikein muistan) erääseen kommenttiin Facebookissa suoraan, jos ei kelpaa niin kuuntele jotain muuta kuin Ylen kanavia. Voisiko samaa sanoa kaupallisen radiokanavan työntekijä. Kyllä, mutta ei todennäköisesti enää olisi töissä sen jälkeen kyseisen medikonsernin palveluksessa.

      Vuosia itkettiin myös Ylen jalkapallo ja erityisesti EM ja MM-jalkapallo lähetysten paskuudesta. Kaikki kommentaatorit/asiantuntijat eivät jaksaneet valmistautua mitenkään ja osa selostajista ei tiennyt lajin sääntöjä ja muutekaan ollut tutkinut paljoa ennakkoon pelaavien joukkuiden faktoja. Sitten nämä selostajat olivat enemmän äänessä kuin lajin säännöt ja joukkueiden faktat tuntevat selostajat. Monta vuotta siinä meni, mutta vasta viimehetkellä (viimeiset kisat Ylellä),tosin yllättävän nopeasti, palaute on otettu huomioon ja se näkyy ja kuuluu Ylen lähetyksissä positiivisesti.

      Todennäköisesti palauteella on virkaa myös Ylen radiokanavien osalta, mutta kuinka jumalattoman monta vuotta vielä joudumme odottamaan,ennen kuin se otetaan huomioon konkreettsesti, onkin sairaan hyvä kysymys johon minulla ei ole antaa vastausta.


      Yle ei ole kyllä mennyt vuosien saatossa yhtään eteenpäin seuraavassa asiassa. Kun Ylen toimintaa moitittaan niin Ylen toimittajien ja päälliköiden täytyy ottaa se itseensä ja hermostua, vaikka moite olisi asiallista ja perusteltua kuinka jonkin suhteen voitaisiin toimintaa muuttaa tai parantaa. Yle ei nähtävästi saisi kuin kehua.


      Pakko todeta vielä loppuun suoraan, että noiden kommenttien perusteella mitä olen lukenut ja kuullut Yle on täynnä idiootteja. Räikein esimerkki Yle puhe, jonka suurinta osaa palautteista Junes ja kumppanit väittivät kanavan uudistusta kehuviksi.

    • miksimiksimiksi

      Hyvä kolumni Ylen nykyisestä tilasta Sata Kunnan kansassa.

      Ylen radiotarjonta laskee kuin lehmän häntä
      https://www.satakunnankansa.fi/mielipide/ylen-radiotarjonta-laskee-kuin-lehman-hanta-200871308/?_ga=2.99981790.1754824331.1534231733-768587286.1534231733

      Vaikka jutussa viitataankin vanhempiin 50 kuuntelijoihin, ei sovi unohtaa myöskään seuraavaa tosiasiaa: Yle menee Radio Suomen ja Puheen osalta pahasti metsään konseptillaan yrittää tavoittaa nuorempia kuulijoita. Ylessä aliarvoidaan pahasti nuoremmat kuulijat. Aivan kuin mekään emme kaipaisi muuta kuin tyhjänpäiväistä aivotonta huulenheittoa ja joka väliin musiikkia. Ylen tulisi tajuta, että heillä on jo vahvasti musiikkipainotteinen Ylex, vaihtoehdoksi.

      Ei asia puheen ja ajankohtaisista aiheista tehtyjen juttujen tarvitse useimmiten olla kylmän vakavan tylsiä, kuten Ylellä on ollut usein. Tätä puolta olisi pitänyt lähteä kehittämään, eikä poistamaan asiasisältöjä Puheelta ja Radio Suomesta tuoden tilalle tyhjänpäiväistä höttö puhetta ja enemmän huonosti ja laiskasti valittua musiikkia.

    • joo_oh

      Ei silti tätä kommenttia tarvitsisi moneen ketjuun laittaa. No, tuo kolumni on neljän kuukauden takaa mutta silti asiaa.

      Joskus vaikuttaa siltä, että esimerkiksi muutaman hengen miehityksellä pyörivä Järviradio hoitaa lähetystekniikan sujuvammin kuin useiden tuhansien peukalonpyörittäjien Yle. Ohjelmien kelvottomuuden lisäksi lähetykset takkuilevat säännöllisesti niin radion kuin televisionkin puolella. Ylen uudella pääjohtajalla on nyt kaikin puolin näytön paikka.

    • TästäköPitääMaksaa

      Ilmeisesti osa Ylen uudistusta on myös se, että Tunna Milonofille ja Riku Rantalalle ei ole enää sijaa televisiossa eikä radiossa. Heidän ohjelmansa Ylelle oli erinomainen esimerkki siitä, että eri aiheista voi puhua viihdyttävästi ja asiallisesti samaan aikaan. Heidän ohjelmansa olivat todella suosittuja 20-40 vuotiaiden keskuudessa ja varmasti myös 40 kategoriassa.

      Ylellä puhutaan siitä kuinka halutaan saada tavoitettua nuorempaa yleisöä. Erityisesti tämä on ollut esillä Puheen osalta. Miksi Yle ei sitten ensitöikseen lisää sellaista ohjelmatarjontaa millä tavoittaa kuulijoita. Ylen valopäiden idea oli: karsitaan kunnon ja nimen omaan viihdyttäviä, mutta asiallisia ja ihmistä sivistäviä keskusteluohjelmia tai ohjelmia joilla oli jotain muutakin annetavaa, kuin tyhjänpäiväinen lätinä ja samaa musiikkia välissä, mitä muut Ylen kanavat ja kaupalliset ovat soittaneet vuosia.

      Minkähän ihmeen tieteellisen tutkimuksen Junes on teettänyt siitä, että tietyn ikäiset ihmiset eivät kestä kuunnella hyvää ja viihdyttävää puhe-ohjelmaa ilman, että sitä katkoo aiheesta täysin irrallinen ja siihen sopimaton musiikki. Tätä varten Ylellä on jo kaksi suomenkielistä ja ruotsinkielistä kanavaa sekä alueradiot päälle. Huvittavinta kaikessa on että siellä missä musiikille ja muunlaiselle äänisisällölle olisi täysin paikkansa, niissä ohjelmissa sitä ei ole lainkaan.

    • Naurettavaashaibaa

      “Uusi Yle Puhe on pelottomien persoonien, punnitun puheen sekä tunteita ja muistoja herättävän musiikin koti. Kanavan musiikkilinja on lempeän vaihtoehtoinen ja se tarjoaa uusia elämyksiä. Tämä on musiikkia heille, joita ei tällä hetkellä palvella ainakaan liikaa Suomen hienolla radiokentällä”, kertoo Yle Puheen ohjelmapäällikkö Olli Junes. https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/02/21/yle-puhe-uudistaa-profiiliaan-olympialaisten-jalkeen-luvassa-uusia-ohjelmia-ja

      Minkä takia ikinä ei voi mennä sanoista tekoihin. Soittolista tiedot kertovat Yle puheen osalta ihan muuta. Suurin osa soitetusta musiikista on vanhaa. Suurin osa on tunnetuilta yhtyeiltä tai artisteilta. Heiltä soitetaan käytännössä vain heidän tunnetuimpia kappaleitaan. En ymmärrä missä ne uudet elämykset ovat.

      Ylellä kyllä osataan välillä puhua hienoja, mutta käytännössä sitä mitä sanotaan ei haluta toteuttaa.

    • yleboksilainen

      Ikävin homma Yleltä oli kun lopettivat Lähetysikkunan viime vuoden lopulla, todellinen syy tähän jäi epäselväksi. Lähetysikkuna toi aivan uudenlaista interaktiivisuutta radion kuunteluun. Oli mukava rupatella muiden kuuntelijoiden ja joskus toimittajienkin kanssa. Omia kommentteja ja levytoiveitakin sai ihan "eetteriin" asti.

      Ei voi välttyä ajatukselta että lopettamalla oman kontaktipalvelun kuuntelijoihinsa Yle ajoi tarkoituksella ihmisiä käyttämään suuria amerikkalaisia palveluita, kotimaisten kustannuksella. Kuunnelkaapa vain kuinka paljon Yle mainostaa tänä päivänä whatsappia ja sen emoyhtiötä facebookia. Myös toisen jätin, Googlen, palveluita Yle käyttää huomattavan paljon, tärkeimpänä palveluna lienee käyttäjien profilointi, jota virheellisesti kävijä-analysaattoriksi sanotaan. Eikä Ylen uutissivuilta löydä milloinkaan mahdollisuutta kommentoida Googlea koskevia uutisia. Kokeilkaapa vaikka!

      Itse asiassa Ylen kotisivutkaan eivät sijaitse kotimaisella palvelimella vaan osoite yle.fi antaa Geo Location palvelussa sijainniksi US, WA, Washington, Seattle, 98101, 47.610298, -122.334099, 819, 206.

      Näin sitä suomalaisten veronmaksajien rahoja ohjataan sujuvasti amerikkalaisjättien ahnaisiin taskuihin. Herää kysymys saakohan Ylen johto tästä toiminnasta provikat vai ihanko muuten vaan syrjivät kotimaisia teknologiayrityksiä?

      Osoitteesta lahetysikkuna.wordpress.com löytyy linkit, joista pääsee Ylen lopettaman lähetysikkunan korvaavalle Irc-kanavalle, jossa voi keskustella mm. näistä asioista reaaliaikaisesti. Palvelu on kuuntelijoiden ylläpitämä ja maksuton.
      (Irc on kotimainen keksintö muuten, ilta-sanomissa oli tänään juttu siitä, se löytyy niiden sivuilta hakusanalla Irc),

      • Lakkautus

        Ehkä Yle tekee vain tämän siitä yksinkertaisesta syystä yrittää karsia kuluja, vaikka Ylen budjetti kansalaisilta nyhdetyn veron kera on täysin riittävä. Tai olisi jos eivät eläisi yli budjettinsa.

        Harmi kun kukaan ei saanut päähänsä siellä Ylessä samalla lopettaa myös Radio Suomea, Yle Puheen "loistavaa" uudistusta ja Ylex:n samojen biisien toistoerikoisohjelmia.

        Riittäisi kun olisi kanava mistä tulee tasatunnein uutiset, liikennetiedotteita ja muita viranomaistiedotteita. Muun ajan kanavalla ei tarvitsisi kuulua yhtään mitään.


      • YleVero
        Lakkautus kirjoitti:

        Ehkä Yle tekee vain tämän siitä yksinkertaisesta syystä yrittää karsia kuluja, vaikka Ylen budjetti kansalaisilta nyhdetyn veron kera on täysin riittävä. Tai olisi jos eivät eläisi yli budjettinsa.

        Harmi kun kukaan ei saanut päähänsä siellä Ylessä samalla lopettaa myös Radio Suomea, Yle Puheen "loistavaa" uudistusta ja Ylex:n samojen biisien toistoerikoisohjelmia.

        Riittäisi kun olisi kanava mistä tulee tasatunnein uutiset, liikennetiedotteita ja muita viranomaistiedotteita. Muun ajan kanavalla ei tarvitsisi kuulua yhtään mitään.

        Siis virallinen Suomen valtion 99.98% omistama tiedoitus, sää ja ajankohtaiskanava ilman musiikkia. Toimittajien määrä karsitaan ja Yle vero poistetaan. Hyvä ratkaisu, päästään eroon sellaisesta jota kukaan ei halua/jaksa enää kuunnella.


    • Bruun

      Yle voisi karsia kuluja vähentämällä aluelähetysten toimittajia, joskus heitä on äänessä kolme yhtä aikaa. Yksikin riittäisi esittelemään seuraavan biisin.

      • Sanonsuoraan

        Ei siihen tarvita edes yhtäkään toimittajaa, kun biisin voi tarkastaa soittotiedoista internetistä. Tätähän me kuulijat nimen omaan halusimme, Alue toimittajien biisijuontoja, kun toivoimme enemmän alueellista sisältöä kuten oli ennen.


    • Sanonsuoraan

      Kyllä on edelleen ala-arvoisia nuo Alueradio lähetykset. Ylessä ei kiinnosta paskan vertaa. Ajantasa ohjelmatkin lopetettiin vain, että saadaan samalla lisätä musiikin soittamista naamioituna Alueradiolähetyksiin.

      Kuulijat nimen omaan halusivat enemmän alueradiolähetyksiä, kun niitä oli vähennetty, mutta tuskin kukaan halusi sitä tällä tavalla. Lopetetaan yksi asia ohjelma ja lisätään Alueradiolähetyksiin nykyistä enemmän musiikkia ja yksi tunti lisää lähetysaikaa.

      Jos joku Yleläinen sattuu tämän lukemaan niin tuntekaa pisto sydämessänne ja haistakaa paska! Asiasta on lähetetty niin hitosti palautettakin Ylelle, mutta sama meno jatkuu.

    • Bruun

      Aluelähetykset on todellakin ihan ala-arvoisia.
      Iltapäivän juontaja puhuu niin nopeasti, ettei sanoista tahdo saada selvää, siksi tietysti, että lahetykseen mahtuu varmasti se koko levylista, mikä on suunniteltu.
      Äsken soittivat Vesterisen Tanssimaan 115. ja Martikaisen Mä tuun sun luo 106. soittokerta, siihen perään Anna Puun "uusi" kappale, tämä jos mikä on jo kuuntelijoiden kiusaamista.

    • Bruun

      Aluelähetykset on todellakin ihan ala-arvoisia.
      Iltapäivän juontaja puhuu niin nopeasti, ettei sanoista tahdo saada selvää, siksi tietysti, että lahetykseen mahtuu varmasti se koko levylista, mikä on suunniteltu.
      Äsken soittivat Vesterisen Tanssimaan 115. ja Martikaisen Mä tuun sun luo 106. soittokerta, siihen perään Anna Puun "uusi" kappale, tämä jos mikä on jo kuuntelijoiden kiusaamista.

    • Bruun

      ...tietysti Jarkko Aholan Mä tuun sun luo....

    • Bruun

      Korj. edelliseen: tietysti JARKKO AHOLA, eikä Martikainen.

    • hekoheko

      Joo, ne ovat itse jo lopettaneet Radio Suomen. Kai soittelevat itselleen omaksi huviksi kun muu kansa on häippässyt. Sulkekaa koko kanava ja Lindroos kumppaneineen kokeilemaan aktiivimallia.

    • abcdefk
    • Voistoimiax

      Pitäisi melkein toteuttaa seuraava: Tulostaa paperille kaikki Suomi24:n kommentit koskien Yleä Toki aivan tyhjänpäiväisimmät typerät pois blokattuna. Sitten poimia myös Twitter, Facebook ja muualla tulleet kommentit koskien Ylen radiokanavia. Nämä paperilla olevat kommentit voisi lähettää sitten ihan perinteisellä kirjeellä Yleen ja varmuuden, vuoksi 2-3 kertaa. Jos ensimmäinen ei tavoita oikeita ihmisiä tai joutunee saman tien roskiin niin perästä kuuluu vielä pari kirjettä lisää.

      Itseasiassa kirjetä voisi lähettä 5 ja osoittaa ne seuraaville henkilöille Ylessä
      Ville Vilen
      Jonna Ferm
      Merja Ylä-Anttila
      Johan Lindroos
      Olli Junes

      Tämä voisi ehkä toimiakin. Häätynee laittaa vakavaan harkintaan.
      Ideaa saa myös vapaasti käyttää joku muukin.

    • Penttisakari

      Mistä ihmeestä radio suomen johtoon on löydetty tälläinen idioottikeskittymä?

      • Anonyymi

        Olipa aiheellinen kysymys! Samaa olen itsekkin ihmetellyt.


    • Tuonenlautturi

      Kun kyseessä on valtion omistama radio niin mätäpesäkkeitä on eikä niihin kiinnitetä huomiota. Palkka juoksee, kansa maksaa eikä sitä kuunnella.
      Entisessä Neuvostoliitossa oli lautturi jonka lossi oli varastettu 6 vuotta sitten. Silti mies tuli lossirantaan joka päivä, joi vodkaa ja palkka tuli. Niin se on Ylessäkin, palkka tulee tekemättä mitään.

    • Karutotuus

      Alueradioiden juontajistakin on tullut lähinnä kappaleiden ulos ja sisään juontajia. Jos Ylestä karsittaisiin tyhjänpäiväiset kulut pois, voitaisiin luopua pakollisesta Yle.verosta. Mihin tarvitaan alueradiolähetysten juontajia, kun nykytekniikalla voisi ATK lukea monotonisesti kappaleiden nimet. Sen sijaan Yle maksaa näille juontajille keskituloisen palkkaa.

      Mielestäni julkisella puolella, johon Ylekin kuuluu valtion ja kansalaisten rahoittaman, ei pitäisi missään nimessä tällaista touhua suvaita. Yksityisellä puolella se on jokaisen työnantajan oma-asia. Sanon sen nyt suoraan: Vain täydet tollot kannattavat SDP:n ja SAK sun muiden liikkeiden tyhjänpäiväisiä Utopioita, jotka tukevat kyseisen laista toimintaa. Eikös hyvinvointi valtion tehtävä ole, että autetaan niitä, jotka apua tarvitsevat eikä päinvastoin. Kerätään veroa, kuntien ja valtion rahoja annetaan, julkisella puolella työskenteleville, jotka käyvät esimerkiksi työpaikalla (Ylessä) juomassa kahvia ja lausuvat 10 biisin nimeä tunnissa (jos ovat Radio Suomen maakuntaradioiden juontajia).

      Onko tällainen menettely jonkun mielestä oikein?

      Mikäli olet sitä mieltä että kyllä anna äänesi Vasemmistolle tai SDP:lle tulevissa vaaleissa. Mikäli sinunlta kerättyjä veroja, valtion ja kuntien rahoja, tulisi käyttää järkevämmin älä missään nimessä äänestä tulevissa vaaleissa SDP:tä tai Vasemmistoa. Kyseiset puolueet eivät itsekkään tiedä mitä ajavat. Todellisuudessa heidän mallissaan köyhät köyhtyvät entisestään, keskituloisista tulee köyhiä ja rikkaista keskituloisia. Tämän tietävät kaikki, jotka vähänkään enemmän politiikkaa seuraavat ja osaavat analysoida faktoja.

      Kuinkahan monta pienituloista veronmaksajaa tarvitaan korvaamaan yhden suurituloisen vuodessa valtiolle maksamat verot. Aika hiton monta.

    • JSippilä

      No no, kukas leikkasi julkisen sektorin työntekijöiltä ,30% lomarahaa ja jatkoi 6 minuutilla työaikaa päivässä maksamatta siitä mitään. Se ei ollut SDP tai SAK vaan kepulien ja kokkareiden hallitus. Älä kulje laput silmillä!

      • Karutotuus

        En kulje en, vaan näen asioiden todellisen puolen. SDP:n, Vihreiden ja Vasemmiston hallitus ei todellakaan olisi saanut tällä vaalikaudella A) Lisää talouskasvua aikaan ja B) työllisyyttä nousemaan. Kyseiset puoleet vain haluavat hankaloittaa asioita ja muun muassa jarruttaa sitä tärkeintä eli työpaikkojen syntymistä. Suomeen tarvitaan lisää yksityisyrittäjiä, pieni ja keskisuuria yrityksiä. Sitä kautta syntyy uusia työpaikkoja ja kun uusia yrityksiä on riittävästi kysyntä ja tarjonta kohtaavat. Ei kukaan järkevä ihminen halua Suomessa ryhtyä yrittäjäksi, jos Viherpunavasemmiston politiikka olisi se mitä toteutetaan. Ei julkinen sektori voi työllistää kaikkia suomalaisia vaikka Antti Rinne sitä kuinka hokee.


    • hei_hoi

      Olette väärässä ketjussa.

    • FermLindroos
    • Yli50v

      Ferm tekee muuta kuin puhuu. Hänen mukaan 80% kuuntelijoista yli 45 vuotiaita. Heistä 55% yli 60 vuotiaita. Mikäli kuuntelijoiden ikä huomioiden valittaisiin musiikki niin Radio Suomi ei soittaisi nykyistä roskaa vaan puolet olisi iskelmä ja tanssimusiikkia.
      Ferm ja Lindroos ovat pihalla koska soitettu musiikki on samaa huutoa ja voivotusta.

    • Daniek

      Varmaan tässä vuoden loppuun menessä voisi käyttää Kekkosen kuuluisaa lausahdusta "Saatanan tunarit". Tällä viittaan seuraavaan. Kuulijat ovat olleet todella tuohtuneita ja pettyneitä Yle puheen uudistukseen. Nyt kun syksy on kirjaimellisesti tullut, tuntunee ihmisiltä unohtuneen tuo kaikki täysin. Ainakin somen kommentit ja keskustelut antavat ymmärtää, että Yle on vetänyt voiton ja kuulijat palanneet kiltisti takaisin sankoin joukoin Yle puheen kuuntelijoiksi. https://twitter.com/hashtag/ylepuhe?f=tweets&vertical=default

      Lainaan vielä kerran Kekkosta te "Saatanan tunarit" halusitte kumota, Yle puheen uudistuksen tällaisenaan. Jos nyt todellakin palaatte takaisin kuuntelemaan kanavan lähteyksiä, uudistus on ja pysyy.

    • Ihanaaaa

      Heitin radion elektroniikkakeräykseen. Se on nyt hiljaa lopullisesti ja kotonaon niin ihanan rauhallista.

      • Hillevi-hiiri

        Hyvä, toivottavasti ylen päättäjät luki tämän myös.


      • Predskin

        Aivan kun heitä kiinnostaisi. Yki radio sinne tänne. Ylen pomot älähtävät ja reagoivat vain, jos joku uhkaa pienentää ylen saamia avustuksia ja pakkoveronmäärää. Joudutaan ikävän asian äärelle, kun on annettava potkuja taloudellisista syistä ja saattaa tulla esille oma ylisuuripalkka.


    • VJVartiainen

      Yle onkin hillotolppa johon ovat pesiytyneet hälläväliä musiikkitoimittajat. Palkka tulee kerran tehdystä soittolistasta joka pyörii joka päivä.😁

    • Tuhoa.kohti

      Helsingin Sanomat kertoi tänään, että Yle Puheen kuuntelussa tapahtui selkeä notkahdus maaliskuussa, jolloin kanavalle lisättiin musiikkia. Radio Suomi tavoitti vielä kolme vuotta sitten viikossa 40 prosenttia suomalaisista, nyt enää 34 prosenttia. Kanava on vastannut kriisiin esimerkiksi justeeraamalla musiikkiprofiiliaan, mikä on saattanut karkottaa kuulijoita entisestään.

    • Exkuuntelija

      Justeeraus on onnistunut yli odotusten. Musiikki on samaa viikosta viikkoon ja helvetin huonoa. Radio Suomen muutkin ohjelmat ovat kyllästyttäviä. Esimerkiksi Radio Suomen päivässä Ylönen on täysin pohjanoteeraus ja aiheet teennäisiä jolle Kati hykertää tekonaurua.

    • TahallaanVaikoEi

      Helsingin Sanomien kirjoittaman jutun mukaan suurin kaikki muut Ylen ainakin suomenkieliset kanavat paitsi YLE 1 on menettänyt viimevuosina tai aikoina ison määrän kuulijoistaan. Juttu on luettavissa täältä, mutta vain HS:n tilaajille https://www.hs.fi/paivanlehti/18092018/art-2000005831226.html

      Seuraavassa suoralainaus sanasta sanaan kyseisestä jutusta: " Pahimmassa kriisissä on kuitenkin Suomen kuunnelluin kanava Radio Suomi. Vielä kolme vuotta sitten kanava tavoitti viikossa 40 prosenttia suomalaisista, nyt enää 34 prosenttia. Kanava on vastannut kriisiin esimerkiksi justeeraamalla musiikkiprofiiliaan, mikä on saattanut karkotttaa kuulijoita entisestään" Itse en täysin allekirjoita tuota, koska linja on päällisinpuolin edelleen melko sama kuin edeltävän musiikkipäällikön aikana. Kyllä se suurempi syy on ensisijaisesti musiikin määrän lisääminen, asiaohjelmien lopettaminen ja alueradioiden muuttuminen musiikkiohjelmiksi. Ei ollut näin Jorma Hietamäen aikana. Silloinkin oli huono ja yksitoikkoinen musalinja, mutta sitä musiikkia tuli paljon vähemmän ja asiapuhetta ja suoria tiedotustilaisuuksia yms. paljon enemmän.

      Mielestäni tähän Ylen radiokanavien vajoamiseen näin huonolle tasolle on seuraavat täysin järkeenkäyvät syyt. Radiokanavien johdossa on tehty muutoksia ja tilalle ei ole saatu tai osattu palkata oikeanlaisia henkilöitä. Nyt kanavien johdossa on ihmisiä, jotka eivät kuuntele lainkaan kuulijoiden hyviäkään ideoita. Minä ja me täällä Ylessä tiedämme paremmin kuin kukaan ulkopuolien mentaliteetti tuntuu olevan melkein pakkomielle ainakin Radio Suomen, Yle Puheen ja Ylex:n johtavassa/päättävässä asemassa oleville.
      Ongelmana on myös seuraava: Koska Ylellä ei ole tulostavoitetta kuten kaupallisilla, ei haittaa vaikka menisi pidempäänkin laskusuuntaisesti. Tästä päästänkin sujuvasti yhteen toiseen suureen muutokseen. Ennen Ylessä oli radiokanavien johdossa ja juontajina ihmisiä, joille pelkästään tärkeää ei ollu kunhan nyt tässä tienaan päivän palkkani. Ylessä oli tekijöitä, jotka halusivat panostaa sisältöihin riippumatta siitä, että kyseessä on ei kaupallinen kanava ja se ei olisi välttämätöntä. Ennen osattiin ja haluttiin myös hyödyntää ohjelmasuunnittelussa ja ohjelman rakenteissa paremmin kanavien mainoksettomuus.

      Näin asia ainakin asia itselleni näyttäytyy. Kaikista suurin muutos tapahtui ensimmäisenä YLEX:llä. Tämän tietävät kaikki, jotka ovat kuunnellet Radio Mafiaa vähintään 90-lopusta ja Ylex:ää sen alkuvuosina. Alussa erona oli käytännössä vain nimen muutos. Pikkuhiljaa ohjelmatarjontaa supistettiin, musiikillista linjaa kavennettiin ja hyvien juontajien lähtö oli viimeinen sysäys kuulijamäärien laskulle. Nyt samaa ollaan tekemässä ohjelmien alasajon osalta Radio Suomella.

      En voi kuin toivoa, että sama trendi jatkuu kuulijoiden kaikkoamisen osalta. Kyllä Ylen nykyjohtokin reagoi, kunhan vain kuulijaluvut painuvat tarpeeksi alhaisiksi. Ainakin Ylen ylimmänjohdon uskon reagoivan, jos kanavapäälliköt eivät reagoi.

      PS: Tahallaanko Ylen kanavia pilataan vai onko remissä vain niin eksynyttä ja osaamatonta porukkaa etteivät tiedä mitä pitäisi tehdä.

    • Tottaseon

      Suurin syy on se etteivät musiikkipäälliköt itse kuuntele Radio Suomea. Heiile olisi terveellistä kuunnella valitsemaansa musiikkia aamusta iltaan kolme kuukautta. Olen varma että jos he eivät kyllästy siihen niin silloin vika on nupissa ja paha. Siihen ei löydy lääkettä, ovat palkattuja kuuntelijoiden masentajia vailla minkäänlaista yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Kuuntelijat ovat jättäneet kanavan mutta eihän idiootit ymmärrä sitä. Me maksetaan pakkoveroa ja meille pakkosyötetään pelkkää roskaa.

    • YleVerosentäänjää

      Herää kysymys onko Ylen ylinjohtokaan ajan tasalla mihin suuntaan ollaan menossa ja miksi hallintoneuvostossa tai eduskunnassa ei kukaan nosta asiaa esille. Joku voisi älähtää ja pian. Yle-verolle ei ole mitään perusteita, jos tarjonta on tätä luokkaa. Sen pitäisi perustua vapaaehtoisuuteen. Eihän kukaan pakota sinua mainostamaan mainostelevisiokanavalla tai tilaamaan netti tv palveluita, jos et halua.

      Yle-veroa puolustavat voivat maksaa heidänkin veronsa, jotka eivät rahojaan Ylelle halua syytää.

    • touhutouko

      Kuuntelin usein ajantasa-ohjelmaa. Sen loputtua en juurikaan kuuntele radiota, mitä nyt joskus uutiset. Turhaan kustannan YLEn radiokanavia.

    • Hillotolppa

      Nämä käyvät kuittaamassa kokouspalkkiot eikä ne muuta tee.

      jäsenyydestä 15.2.2017 ja Sirkka-Liisa Anttila on valittu jäseneksi hallintoneuvostoon 16.2.2017.
      Kimmo Kivelä (sin.), vuodesta 2011, puheenjohtaja
      Arto Satonen (kok.), vuodesta 2016, varapuheenjohtaja
      Mikko Alatalo (kesk.), vuodesta 2003
      Sirkka-Liisa Anttila (kesk.), vuodesta 2017
      Maarit Feldt-Ranta (sd.), vuodesta 2015
      Olli Immonen (ps.), vuodesta 2015
      Ilkka Kantola (sd.), vuodesta 2007
      Jyrki Kasvi (vihr.), vuodesta 2015
      Jukka Kopra (kok.), vuodesta 2015
      Hanna Kosonen (kesk.), vuodesta 2015
      Suna Kymäläinen (sd.), vuodesta 2015
      Eero Lehti (kok.), vuodesta 2015
      Lea Mäkipää (sin.), vuodesta 2016
      Mikaela Nylander (r.), vuodesta 2015
      Markku Pakkanen (kesk.), vuodesta 2015
      Jaana Pelkonen (kok.), vuodesta 2011
      Jari Ronkainen (ps.), vuodesta 2015
      Matti Semi (vas.), vuodesta 2015
      Maria Tolppanen(sd.), vuodesta 2011
      Ari Torniainen (kesk.), vuodesta 2015
      Mirja Vehkaperä (kesk.), vuodesta 2007
      Henkilöstön edustajat:
      Hilla Blomberg, toimittaja
      Jukka Kuusinen, assistentti

      • Eieduskuntaan

        Älkäämme siis antako ääntä näille tulevissa vaaleissa, jos ovat ehdolla eduskuntaan, Kaikkihan eivät ole, mutta suurin osa taitaa asettua ehdolle.


      • YleVerosentäänjää

        Luulempa että he kuitenkin myös kokouspallikoiden nostamisen lisäksi nauttivat samaan piikkiin kavhista, teestä, virvokkeista ja donitsia, munkkia, pullaa tai jokin kakkupala. Vaihdetaan vähän kuulumisia, katsotaan kelloa, lyödään puumerkki paperiin ja todetaan palkka on tienattu. Ei siellä ainakaan Ylen-toimintaa tarkastella missään valossa.


    • ArtojenAarteet
    • Hohhoijaaaa

      Ylen hallintoneuvostoon pitää valita henkilöt jotka kuuntelevat radiota. Soitin kahdelle kansanedustajalle jotka ovat hallintoneuvoston jäseniä. Yllätys yllätys, kumpikaan ei kuunnellut radiota !!
      Miten sellaiset voivat ottaa kantaa kun eivät edes kuuntele radiota !?

      • KulliJones

        Erittäin hyvä pointti. Samalla tavalla pitäisi täyttää muutkin virat. Poliisitkin voisivat alkaa vain ajamaan pillurallia, Oikeuslaitos voisi tuomita ihmisiä perehtymättä mihinkään materiaaliin ja kuulematta ketään. "Musta nyt vain tuntuu että ei toi voi olla syyllinen" vapautus! "Näyttääpä korstolta naamasta ainakin 10 vuotta ehdotonta". Eduskunassa voisivat kaikki vain alkaa sekuvain käymään eikä siellä tarvitse nyt mitään asioita ajaa, lakeja säädellä... Kunhan vaihdetaan kuulumisia, syödään eduskunnan ruokalassa, urheillaan eduskunnan jumppasalissa ja huristellaan puolueen saunailtoihin veronmaksajien piikkiin. Ehdotan, että kaikki alkavat noudattamaan Ylen hallintoneuvoston linjaa. Kyllä myöskin lääkärit. Vertaa: Hallintoneuvoston puheenjohtaja kysyy: Mitä mieltä Ylen nykyisestä linjasta. Nyökyttelyä ja ihan hyvä se kai on. Mielisairaalassa lääkäriltä: Päästit sitten sairaan potilaan menemään. No mä nyt vain katoin et ulospäin se näytti täysin terveeltä.

        Ylen hallintoneuvosto pitäisi lakkauttaa, jos sen jäsenien ei tarvitse olla ajantasalla mitä Ylessä tapahtuu.


    • Paljonlaadukkaampi

      Ylessä tulisi ottaa mallia Radio Suomeen Sisuradiosta. Erityisesti Sisuradion iltapäivälähetyksestä. Sisuradion Iltapäivä on laadukkaasti rakennettu formaatti. Siinä ajankohtaiset aiheet, toimitetut sisällöt, juonnetut sisällöt, haasttatelut sekä hieman kevyemmät hyvin toimivat juontajien väliset keskustelut ovat pääosassa eikä iänikuiset puhkisoitetut hitit kuten Radio Suomessa. Myös musiiki kyseisellä kanavalla on monipuolisempaa ja soitossa on enemmän tuoretta musiikkia.

      Suosittelen kuuntelemaan Sisuradiota Radio Suomen sijaan. Maakuntaradio lähetys kananttaa vaihtaa samantien Ma-To 14.00-16.00 Sisuradion iltapäivälähetykseen. Paljon viihdyttävämpi ja asiapitoisempi lähetys, eikä lähetystä ole täytetty vain musiikilla.
      Sisuradiota voit kuunnella SR P2 kanavalta tuona aikana tai kokoaikaisesti osoitteessa https://sverigesradio.se/sisuradio/

      PS. Vaikka kyseessä on ruotsalainen kanava puhekielenä on suurimmaksi osaksi Suomi ja ohjelmassa käsitellään paljon myös Suomea koskevia aiheita ja yleisiä maailmanlaajuisia merkittäviä uutiskynnyksen ylittäviä aiheita.

    • Anonyymi

      Olisi mielenkiintoista tietää tarkalleen onko tällä uudelleen asemoinnilla ja ohjelmien karsimisella tai keston lyhentämisellä korvaten lisäämällä musiikkia saatu säästöjä aikaan. Jos on niin miksi se ei näy YLEveron määrässä.

      Toivottavasti nykyinen hallitus möhlii vielä ja pahasti. Toivon tätä siksi, koska haluan tilalle ihmisiä päättäviin virkoihin, joilla on halua pakottaa YLE muuttumaan paremmaksi ja ainakin alkuun laittaa vero vastaamaan nykyistä tarjontaa eli max 50 euroa sekin liikaa.

      Aina on huutelijoiya ei YLEssä saa mennä mitään muuttamaan ja ei veroa alentaa, poistaa jäkä jäkä. Pakko on alkaa toimimaan kun YLE ei itse toimi.

    • Anonyymi

      Uutiskynnys on veteen piirretty viiva. Varsinkin, kun tekijä itte sen ilmasee noin. Sisua Suomeenkin. Onhan täällä sisutekijöitä varmaankin tarjolla, ellei suorastaan kirjoittanut palstalle.

      • Anonyymi

        Mihin sitä uutisia ja ajankohtaista asiaa tarvitsee, kun aina on ikivihreitä hittibiisejä ja isoiksi hiteiksi vuosien aikana nousseita täyttämään ohjelmistoaikaa.

        En tiedä mistä veteen piirretyistä kynnyksistä puhut, mutta eri ohjelmistojen kestot, puheen määrät, musiikin määrät, ovat ihan johtavassa päättävässä asemassa olevien päätöksissä.


    • Anonyymi

      Ei sisuradiosta ole paljon iloa esim autossa!

      • Anonyymi

        Ainakin itselläni on. Sisuradion lähetyksiä kuuluu FM taajudella ruotsinkanavilta aina välillä ja sisuradion lähetyksen saa netistä kuulumaan autossakin suorana katkeamattomana virtana.

        Ei se kuitenkaan ole oikeutus ja hyväksyttävä syy Radio Suomen paskuuden jatkamiselle, jos asut alueella missä ei ruotsinradiokanavat kuulu lainkaan ja autoosi et voi yhdistää puhelimesta nettiradiota.


      • Anonyymi

        Sisuradio kuuluu myös DAB:in kautta Ruotsissa, joten jos autoradiossasi on myös DAB, niin rannikkoalueilla saattaa kuulua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sisuradio kuuluu myös DAB:in kautta Ruotsissa, joten jos autoradiossasi on myös DAB, niin rannikkoalueilla saattaa kuulua.

        Unohtaako jo koko Radio Suomi ja Yle ja kuunnelkaa jotain muuta.

        Ainakin tuhansittain kuunneltavia vaihtoehtoja
        https://tunein.com/

        Tässä vielä muutama muu

        Spirit FM
        http://spiritfm.fi/

        Pooki
        https://www.radiopooki.fi/

        Kajaus
        https://www.radiokajaus.fi/nettiradio/

        SEA FM
        http://www.seafm.fi/

        Järviradio
        http://www.jarviradio.fi/nettiradio.html

        Lupaan julkaista saman tyylisen viestin joka viestiketjuun aina kun joku avaa uuden ketjun aiheesta Radio Suomen paskuus yms. tai kirjoittaa uuden valitus kommentin johonkin olemassa olevaan ketjuun. Kun vain huomaan, lisään tämän tyylisen viestin aina.


    • Anonyymi

      Dab radioita ei ole paljon ole suomessa. Ehkä uusimissa autoissa!

    • Anonyymi

      Nyt hitto suorat hiihto- ja muut talvikilpailut Radioon heti

      • Anonyymi

        Ne näkee Areenasta ja telkkarista.


      • Anonyymi

        Ei tarvita urheilua radiota pilaamaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      362
      3205
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      140
      1217
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      61
      1167
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      136
      987
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      115
      816
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      160
      752
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      727
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      727
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      689
    Aihe