Ulkona kuvausta

May22

Olin justiin tuolla ulkona kun toukokuu on niin lämpöinen 24 astetta , kouluun en tänään mennyt . Lähdin metsälle kävelemään ja siellä on korke kallio , istuin sinne kalliolle ja oli todella kuumailma , istuin jonkin aikaa ja sitten mietin ottaisinko aurinkoa , riisuin shortsit ja t-paidan laitoin ne alleni kalliolle ja makoilin selälläni siinä pienet rintsut ja stringit päälläni oli todella lämpöistä , jonkin ajan kuluttua kuulin kameran laukaisu ääniä , nostin päätäni ja näin vanhemman ukon nappaavan kuvia kännyllä kun makoilin siinä , hei hei sanoin mitä sä mua kuvaat , pari vaan otin kun oot nii hyvän näköinen , mene pois sanoin . Mies lähtikin , jotenkin se kouraisi vatsaani kun ajattelin asiaa ja tunsin pientä kostumista , hetken makoiltuani sama toistui taas kännyn ääni ja kameran , mies oli nyt paljon lähempänä ja huomasin hänellä kohouman housuissa , saanko ottaa pari kuvaa susta nii ettei kasvosi ei näy , et vastasin mee pois , antaisit nyt katselisin vaan yksin niitä , hullu mee pois , samalla kuitenkin aattelin jotain muuta , mies pyysi vielä kerran , en vastannut joten hän napsi kuvan , näytä millainen se on , hän tuli näyttämään ja siinä olikin vaan mun vartalo kaulasta alaspäin ,samalla kun oli siinä lähellä otti kuvan rinnastani liiveissä , aattelin ottakoon , makoilin selälläni ja kamera äänteli , sitten katsoin kun kamera oli melkein kiini pikkareissa mies otti todella lähikuvia pikkareista sitten niin läheltä et käsi kosketti niitä , säpsähdin mut en sanonut mitään , toisella kädellä mies siirsi jalkaani hieman sivulle ja napsi kuvan ihan läheltä , tiedän et stringit ei paljoa peitä kostuin ajatuksesta lisää , nyt mies otti kuvan taas niin läheltä että käsi kosketti reiteen melkein pillun huulille , nyt hei menee liian henkilökohtaiseksi riittä jo kuvaaminen , ihan pari vielä jos annat otta läheltä sitten lähden , no en vastannut ja mies siirsi lisää jalkaani sivulle , laita hiukan koukkuun , no laitoin jalat koukkuun ja hieman auki , mies laittoi sormen stringin nauhalle ja siirsi sivulle napsi kuvia läheltä pillua , oli kostea ja hieman halukas jatkamaan sitten hän työnsi sormen huulille ja pyöritti sitä pillunreiällä ja painoi osin sisään kuvia otti kokoajan , sä oot aika valmis , enkä oo sanoin nousin puin ja juoksin pois . Nyt kotona sormetin ja ajattelin tapahtunutta .

2

2416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huolestunut

      Olisi kannattanut olla koulussa niin olisit oppinut kirjoittamaan. Mee ihmeessä takaisin kouluun ja esittele vasta sittten itseäsi vanhoille ukoille.

    • Hullukouraisi

      Olin justiin päälläni. jonkin ajan kuluttua istuin jonkin aikaa ja sitten makoilin selälläni. hetken makoiltuani laitoin sormen koukkuun mut en sanonut mitään. säpsähdin, nousin ja istuin jonkin aikaa ja sitten juoksin. sitten makoilin selälläni. sitten katsoin pillunreiällä alaspäin. käsi kosketti, kamera äänteli, hullu kouraisi mut en sanonut mitään. kotona sormetin ja hieman juoksin. samalla ajattelin pillua pikkareissa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe