Ravintola OMANAPANARSSU Pattaya Suomikortteli.

NarssuFani

Hei.
Kuulin iloisen uutisen että Pattayalla siinä Kiinakorttelin vieressä Suomikorttelissa Savonkadulla olisi avattu uusi Suomi-Beer-Baar.
Onko jollain tietoa omistussuhteista ja onko kaikki lakisääteiset hoidettu.
Tämän tahtoisin tietää ennen kuin alan asiakkaaksi.

5

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JäsenEdellytykset

      12 narsistin ominaisuutta kun täytät, olet jäsen.

      1. Narsisti on hyvin itseriittoinen, narsistilla on jo omat ennalta omaksutut mielipiteet muista ihmisistä ja heidän tekemisistään.

      2. Narsistille on tyypillistä toimia moraalin vastaisesti, kun hän hyötyy siitä. Hän perustelee usein toimintaansa sillä, että teko on oikeutettu, jos siitä ei jää kiinni. Vaikka narsisti loukkaisi läheistään, mutta on omasta mielestään toiminut parhaansa mukaan, hän ei ole mielestään velvollinen kokemaan syyllisyyttä. Hän ei osaa pyytää todellisesti anteeksi, sillä hän ei kykene asettumaan toisen ihmisen asemaan tai näkemään omaa syyllisyyttään.

      3. Narsistilla ei ole lähes ollenkaan tai ollenkaan myötäelämisen ja empatian kykyjä ja häneltä puuttuu syyllisyydentunne. Hän tiedostaa loukkaavansa ja satuttavansa muita, mutta hän ei välitä tästä, sillä hänellä on mielestään täysi oikeus loukata ihmisiä tarvittaessa. Narsisti ei kadu tekemisiään tai sanomisiaan. Hän voi kyllä kokea häpeää ja pelkää joutuvansa riippuvaiseksi tai alistetuksi.

      4. Narsisti ei tee mitään, mistä hän ei hyödy, sillä toisen hätä ei narsistia kiinnosta. Hän osaa kuitenkin teeskennellä empatiaa ja esiintyä vapaaehtoisena hyväntekijänä, aina auttavana ystävänä, jos hän kokee saavansa palveluksia tehdessään hyvityksenä ainutlaatuisuuden ja ihailun tunnetta. Narsisti tekee tai ainakin väittää tekevänsä kaiken itse, koska tekee kaiken mielestään paremmin kuin muut. Narsisti uskoo olevansa korvaamaton ja nero silloinkin, kun hän on todellisuudessa älyllisesti keskiverto.

      5. Narsistilla on aina heikko itsetunto siitä huolimatta, että hänen käytöksensä perusteella voisi luulla juuri päinvastaista. Narsistin käsitys omasta itsestään ja vuorovaikutustaidoistaan on vääristynyt. Narsistilla on tapana loukata jatkuvasti läheisiään vähättelemällä, piikittelemällä ja arvostelemalla. Hän tekee näin voidakseen alistaa toisen ja kokea olevansa parempi, toisen yläpuolella. Narsistin on aina sanottava viimeinen sana.

      6. Narsistin ihanneminä ja todellinen minä ovat kaukana toisistaan. Narsistin itsearvostus ei ole kehittynyt normaalisti, sillä hän ei ole lapsuudessaan voinut kokea olevansa hyväksytty sellaisena kuin hän on. Tämän vuoksi hän ei aikuisenakaan koe olevansa riittävä ja kelpaavansa muille, teki tai toimi hän sitten miten tahansa.

      Narsistilla on jatkuva tarve peittää alemmuuden ja huonommuuden tunnetta. Tähän hän haaskaa valtavan määrän energiaa, mutta voi myös pyrkiä kovalla työllä oikeasti saavuttamaan ylivertaisuuden ja todisteen paremmuudestaan. Hän saattaa pelätä eristetyksi jäämistä, ei niinkään omasta syystään, vaan siksi, että muut ovat hänen mielestään niin narsistisia.

      7. Narsisti nauttii siitä, kun hän etsii ja löytää asiasta kuin asiasta huonon puolen. Hän valittaa ja arvostelee sekä on itse aina vakuuttunut siitä, että suoriutuisi mistä tahansa tehtävästä paremmin. Kritisointi kohdistuu kaikkeen ja lähes kaiken aikaa, milloin maailmaan, työpaikkaan, perheeseen, ystäviin ja sukulaisiin.

      8. Narsistin mielestä hänen omat ongelmansa ovat suurempia kuin kenenkään muun. Hänen työnsä on arvokkaampaa, vastuullisempaa, haastavampaa ja siten rasittavampaa kuin muiden, häntä ei ymmärretä tai hän kohtaa muuten vain kohtuuttomia vastoinkäymisiä. Siten hän on oikeutettu olemaan jatkuvasti pahantuulinen.

      9. Narsistin ihmissuhteet ovat riippuvuus- ja palkitsemissuhteita ja kestävät tasan tarkkaan niin pitkään kuin hän niistä hyötyy. Hän saattaa ostaa läheisensä kiitosvelkaan lahjoittelemalla lahjoja ja huomionosoituksia. Tosiasiassa narsistin jokaisen lahjan tavoitteena on saada itse huomiota, arvostusta, kiitosta ja palvontaa.

      10. Kaikki narsistin rakkaussuhteet alkavat hyvin epärealistisella vastavuoroisella ihailulla ja idealisoinnilla. Narsisti kokee löytäneensä täydellisen ihmisen, sellaisen kuin hän itse on. Hyvin pian kupla puhkeaa ja kumppanin osoittautuessa tavalliseksi ihmiseksi, jolla on omia ajatuksia ja mielipiteitä, jotka eroavat narsistin toiveista ja näkemyksistä.

      Narsisti jättää surutta suhteen ja etsii pian uuden, jolle käy samalla tavalla. Tämä voi jatkua koko elämän, vaikka narsisti tietoisesti toivoisi voivansa perustaa perheen. Suhteet toistavat edetessään samankaltaista kaavaa: palava rakkaus muuttuu vihamielisyydeksi ja koti taistelukentäksi, jossa eletään lyhyesti onnen ja vihan rajua vuorovetoa, kunnes toinen ei enää kestä ja lähtee.

      11. Narsisti nostaa joka paikassa ihmisten keskuudesta suosikkeja ja syntipukkeja sen mukaan, saako narsisti heiltä ihailua vai tarvitseeko hän jonkun syyllisen kantamaan vastuuta narsistin teoista.

      12. Totuudella ei ole narsistille merkitystä. Hänen ihailun tarpeelleen ei ole rajoja, joten hän kaunistelee tekojansa ja parantelee saavutuksiansa. Tämä toteutuu useimmiten jatkuvana pienimuotoisena liioitteluna tai patologisena valehteluna.

      • Persläpilerppasabotoi

        Minähän olen palstojen kunkku ja kirjoittelen eri nimimerkeillä mitä mieleeni tulee.
        Kukaan ei voi minulle mitään. Sabotoin jokaista palstaa mielin määrin.

        Tulin juuri lääkäristä ja tässä lääkäreiden antama diagnoosini.

        Dissosiatiivinen identiteettihäiriönsä (engl. dissociative identity disorder, DID, "monipersoonahäiriö" tai "sivupersoonahäiriö") on dissosiaatiohäiriöistä monimutkaisin eikä enää ole lukuisien lääkärien kertoman mukaan hallinnassa ja parannettavissa.
        Tämä häiriö ilmenee voimakkaimmin tehdessäni älyttömiä aloituksia palstoille. Tänäänkin olen tehnyt jo 20 aloitusta ja vastannut niihin itse toisella nimimerkillä. Saan suunnatonta tyydytystä kun saan kirjoittajat ärsyyntyneiksi.


      • 63NumBall

        Erinomainen kuvaus ja synonyymi sanalle resuperse... kiitos.


      • seonlerpanlaiffia
        63NumBall kirjoitti:

        Erinomainen kuvaus ja synonyymi sanalle resuperse... kiitos.

        Pakkohan sen on olle erinomainen, kun itse itseäsi ylistät. Kukaan muu sitä ei varmasti tee.
        http://www.iltalehti.fi/digi/2014091918676898_du.shtml
        Tuossa artikkelissa kerrotaan Herra Lerpan elämästä lisää.


    • hoitoon-hoitoon-lerppa

      Vain hullu lerppa voi tällaisia aloituksia kyhäillä jatkuvasti!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2092
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1644
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe