Ilves - TPS ,Lahti - VPS 26.5.2018jKr

Neuvontaa

Matsi päättyy 0-0 ta 1- 1.
Ilves - TPS , toki maalin ero suuntaan tai toiseen mahdollista.Tämä on aika kopio Bundesliigasta mm. Wolsburg, Freiburghan oli omiaan hakemaan tasapelejä mm. 2 rangaistuspotkua Freiburg hommasi ottelun loppuhetkillä, eka epäonnistui, muutama minuutti ja sama pelaaja hommasi Freiburgille rangaistus potkun. Nyt meni maaliin ja ottelu päättyi tasan.Ensi kaudella Freiburg tekee paljon vähemmän tasureita kuten Lahtikin.Lahti saa vierasvoittoja jälleen.

Jos otteluun tulee maali niin eka maali on Ilveksen tekemä. Jos näin käy niin tasoitus tulee aika nopeasti. 2 - 2 ei tule tänään mutta aikanaan sekin tulos tulee.Arviolta jo 2023JKr.

Viime kauden Veikkaus Oy:ta oletettavasti ilahduttaneen tasapelejä pelanneet hyvät veljet sopuisasti tasapelejä roppakaupalla alkukauteen painottuen on tänään tasapainoa ylläpitäen tasapeliin hakeutumassa.

Tähän Lahden matsiin katson pienen yllätysmahdollisuuden. Tasapeli 0-0 ta 1- 1 on heillä hakuna Veikkaus Oy:ta vai onko se OYJ? Mahdollista myös maalin ero suuntaan tai toiseen eli 1-0, 0-1, 2-1 , 1-2

4

72

Vastaukset

 • No, kokeilen vaikka tonnilla tota nolla nollaa Lahti juttuun.Kiitti ny sit vaan kun saan rahaa.Joo, mutta mitäs siitä jos 1-1 . Muistan ku maalipaikkoi ei Lahtimatseis viime kaudella löytynyt kuin muutamia etäisiä. Joissain matseissaan Lahdella ja vastustajilla ei ollut yhtään oikeeta maalintekopaikkaa.

  • Jos olisin sä ja hakisin tasuria, ja muuten niu haenkin, niin en jättäisi 1-1 tulosta pois, laita 500 nolla nollaan ja 500 yks yhteen.On mun suositus, tosin se 0-0 on mun ykkösvalinta tähän matsiin mutra voihan nää pelata halutessaan avointa peliä.


  • Apppppp kirjoitti:

   Jos olisin sä ja hakisin tasuria, ja muuten niu haenkin, niin en jättäisi 1-1 tulosta pois, laita 500 nolla nollaan ja 500 yks yhteen.On mun suositus, tosin se 0-0 on mun ykkösvalinta tähän matsiin mutra voihan nää pelata halutessaan avointa peliä.

   Lahti - TPs nyt 1-1 kun pelattu 72min. Joo, 1-1 näyttää olevan lähellä! Ilves - TPS 1- 0. Hyvin haistoit nää mahdolliset sopuisasti pelatut!


  • TonnillaNyMeni kirjoitti:

   Lahti - TPs nyt 1-1 kun pelattu 72min. Joo, 1-1 näyttää olevan lähellä! Ilves - TPS 1- 0. Hyvin haistoit nää mahdolliset sopuisasti pelatut!

   Eipä mitään, olen melko saletti että pelaavat 1-1 Lahti - VPS , edelleenkin.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Julman näköinen Martina

  Gaalaan tullessa häntä haastateltiin . Tavallaan.... tavallaan... tavallaan. Koko ajan hoki tavallaan sanaa. Mekko oli kaunis mutta Mara ei oikein on
  56
  707
 2. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  66
  676
 3. Nykäsen Pialta pääsi itku

  Nykäsen leski itkee, kun gäntä ei kutsuttu vastaanottamaan Matti Nykäselle Urheilugaalassa myönnettyä palkintoa urheilun Hall of Fameen pääsystä. Palk
  36
  619
 4. Martina häikäisi Venla -gaalassa

  Martina sai kehuja sekä puvustaan että kauneudestaan.
  55
  374