Hyvä hotelli krutsissa?

Puertoonmenossa

Suositelkaas ensikertalaiselle kohtuuhintaista, mutta silti laadukasta hotellia!

57

6852

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuparipannuun

      Hotelli Kuparipannu tietenkin. Loistavaa ruokaa ja hyvää seuraa kun vain suomalaisia tuulipukuja hotellissa asustelee. Ei tarvitse olla tekemisissä paikallisten alkuasukkaiden kanssa kun all inclusive tarjoaa juhlamokkaa ja karjalaa kaikille. Muita hotelleja ei kannata edes ajatella. Suosi suomalaista ja näytä alkuasukkaalle kuka määrää. Siksi Kuparipannu.

      • Eläkepappa-tässä-tere

        Onko hotelli Kuparipannu yhtä surkeaa tasoa kuin Kuparipannubaari?
        Kaalikääryleet on 28,00€/kpl ja makkaraperunat 19,90 euroa Kuparipannubaarissa,


      • Antigue.tässä.teremoro
        Eläkepappa-tässä-tere kirjoitti:

        Onko hotelli Kuparipannu yhtä surkeaa tasoa kuin Kuparipannubaari?
        Kaalikääryleet on 28,00€/kpl ja makkaraperunat 19,90 euroa Kuparipannubaarissa,

        Kuparipannun on ihan perseestä. Kävin kerran siellä syömässä ja tilasin kaksi kaalikäärylettä ja kaljan. Kalja oli hirveän makuista. Kaksi käärylettä ja kalja maksoivat 59,50 euroa.


    • Doremi

      Haluatko hotellin vai apartamenton? Onko toiveita sijainnin suhteen? Onko tarvetta aamiaiselle tai muille ruokailuille? Onko uima-allas tärkeä? Kerro lisää toiveitasi niin yritämme vastata.

      • Kuten edellä viisaasti neuvottiin, niin hiukan enemmän taustatietoa vaatimuksuksistasi kaivattaisiin.

        Edullisia ja vaatomaatomia, silti ihan viihtyisiä, ovat vaikkapa Pez Azul tai Carabela yläkaupungilla. Alhaalla huokein, toki hyvässä paikassa, lienee Bambi. Bambi on hyvin vaatimaton, mutta sijainti loistava, kun kaupungin keskusta on vieressä. Noista omakohtaista kokemuksia.

        Toisella puolen kaupunkia, hinta /laatusuhteeltaan suosituin taitaa olla Teneguia-hotelli. Ja se toinen puoli tarkoittaa 10-15 minuutin kävelyä Bambista, riippuen vauhdista. Teneguian, jossa koskaan en ole käynyt, plussaksi ehdottomasti lyhyt matka Puerto de la Cruzin parhaalle rannalle Playa Jardinille. Lisäksi zuomikerhin tanssit, jumpat ja myyjäiset järjestetään kadun toisella puolella Valle Luzissa. Jos siis tuollaista lomaltasi kaipaat.

        Nuo siis edullisia, perustasoisia hotelleja.


    • ReissuRepe

      Teneguian parvekkeet lähekkäin ilman väliseinää, aamiaista ei ole tarjolla. Lähellä ihan kohtuullinen hotelli Noelia Playa. On Aurinkomatkojen hotelleja

    • Kaalikääryle

      Casablanca on suomalaisille nappivalinta!

    • vingving

      Tenerife Ving. Kivellä heittää playa de jardinille. Kävelymatka keskustaan. Lyhyt matka kävellä sinne elukkatarhaan Loro parkiin. Hotelli vanha ja kulunut, mutta sijainnin puolesta hyvä.
      Aamiaiset voi ostaa, kuten lounaat ja päivälliset hotellilta erikseen saapumispäivänä.
      Halvempaa kuin matkatoimiston kautta. Uima-allas katolla, josta hyvät näkymät eri suuntiin.
      Teide-vuori näkyy parvekkeelle, kunhan saa huoneen siltä puolelta hotellia..(Kannattaa selvittää ennen varausta).

    • Ernigues

      Pitää muistaa,että.Pdc.ssä satelee ja on välin vilu.Tietty mitä haluaa.Itsellä on mukavaa jos on lämmitetyt altaat,kuntosalia yms.Jos tuulee ja on kylmää kosteissa huoneissa ei ole mukava värjötellä.Ilmoista kun ei tiedä.Kohteessa ei ole mitään vikaa.Kaunis kuin helmi.

    • Eienääpuertoon

      Ei enää koskaan puertoon sillä siellä sataa jatkuvasti ja on tuulista. Lisäksi puertossa talvehtivat eläkeläiset ovat sisäsiittoisia ja alkoholisoituneita ilkimyksiä. Viime lomallamme yksi juopunut eläkeläinen huusi suoraa kurkkua 4 vuotiaalle pojalleni kun tämä ei terassilla malttanut pysyä paikallaan. Henkilökunta tuossa suomibaarissa ei reagoinut mitenkään tämän häirikön käytökseen. Puertossa ei ole kunnon rantaa ja kaupungilla likaista. Hotellissa oli torakoita runsaasti eikä henkilökunta tehnyt mitään valittaessamme asiasta. Huonoin loma ikinä. Ensi kerralla valitsemme sivistyneemmän ja kauniimman Inglesin.

      • rikastamo

        Äläkä koskaan teetä "pojallesi" DNA-testiä!


    • Sorbassi

      Rutsi on ihan jees paikka jos arinko paistaisi enemmin.Igles,no igles on ingles.Tuuli heittää hiekkaa.Hyvät kadut huonompikuntoisilli,ei juuri mäkiä.Rutsissa vaaditaan hyvää kestävyyttä ja kuntoa ja ja sadetakkia.Hyvää hotelliin pääsee yllättävän edullisesti jos 4-vkoa voi viettää.Siihen jos sattuu jokunen aurinkopäiväkin.Loistava valinta jos ei helteistä tykkää.

    • Mukavakolo

      Itse suosin Valle Luzia hotelliksi. 2 uima-allasta, toinen katolla. Iso ja hyvä ruokakattaus 3 kertaa päivässä. Oli paikallisten suosiossakin. En ole muutamaan vuoteen siellä käynyt, onkohan paikka vielä kaapimissaan? Taidanpa buukata itseni sinne pariksi viikoksi.

      • kolojaonmuitakin

        Valle Luz ei ole vuosikausiin ollut hotellikäytössä. Vain yksityisasuntoina vuokrattavissa.


    • Alkuperäiseen kysymykseen vielä, että mielestäni Cruzin paras hotelli on yläkaupungilla sijaitseva Riu Garoe. Rauhallinen, hyvä palvelu ja erinomainen ruoka, mikä kuuluu huoneen hintaan. Riu Garoeta voi suositella ihan kaikille Cruziin halajaville.

    • Gabriels

      Riut ovat huippuhotelleja,joissa asiakas on aina ykkönen .Garoe on yksi Riu perheen jäsen.

      • Kahteen otteeseen olen Riu Garoessa vieraillut, 3 ja4 viikon matkat. Ruoka erinomaista, parasta mitä Puerto Cruzissa olen syönyt. Hotelli on erittäin siisti ja viihtyisä. Palvelu tosiaan pelaa, mutta se tarkoittaa hinnakasta hotellia. Silti Riu Garoe on aina ykkösvaihtoehto, kun hotelliin Puertoon suunnistan. Valitettavasti hotelli on niin täyteen buukattu, ettei enää nykyään pitkiä olesleuja sinne ole mahdollista saada.


      • rahakysymys
        Antigue kirjoitti:

        Kahteen otteeseen olen Riu Garoessa vieraillut, 3 ja4 viikon matkat. Ruoka erinomaista, parasta mitä Puerto Cruzissa olen syönyt. Hotelli on erittäin siisti ja viihtyisä. Palvelu tosiaan pelaa, mutta se tarkoittaa hinnakasta hotellia. Silti Riu Garoe on aina ykkösvaihtoehto, kun hotelliin Puertoon suunnistan. Valitettavasti hotelli on niin täyteen buukattu, ettei enää nykyään pitkiä olesleuja sinne ole mahdollista saada.

        Kyllä onnistuu kun on varaa ja varaa ajoissa. Sinulla ei ollut fyrkkaa ja siksi menit Pez Azuliin ja vaimosi meni Bambiin.


      • rikastamo
        rahakysymys kirjoitti:

        Kyllä onnistuu kun on varaa ja varaa ajoissa. Sinulla ei ollut fyrkkaa ja siksi menit Pez Azuliin ja vaimosi meni Bambiin.

        Mikä tuossa kertoo, ettei kirjoittaja ole koskaan ollut yli kuukautta Casablancassa, eikä varsinkaan sitä tasokkaammissa Cruz'in hotelleissa?


      • Joks.kässäät
        rikastamo kirjoitti:

        Mikä tuossa kertoo, ettei kirjoittaja ole koskaan ollut yli kuukautta Casablancassa, eikä varsinkaan sitä tasokkaammissa Cruz'in hotelleissa?

        Mä muistan kun Antiiqqi meni Pez azuliin ja muija Bambiin. Se kertoo että rahat on tiukalla. Kuten työttömillä pruukaa olla.
        Kyllä tasokkaaseen aina rahalla pääsee.


      • rikastamo

        Ymmärrän, että kokemuksesi PdlC’in hotelleista perustuu pelkästään A:n kertomuksiin. Silloin et voi tietää, millaiset reunaehdot asiakkuudelle asetetaan ja mistä syystä. Tuskin pääset koskaan syventämään näkemystäsi omakohtaisilla kokemuksilla, joista olet välttynyt tähänkin asti, tehokkaasti.


      • rikastamo

        Kirjoitustaidottomuutesi on kaikkien nähtävissä, mutta nyt myös lukutaidottomuutesikin korostuu ja etenkin luetun ymmärtämisen puutteet, po. sen olematon taso.


      • Papanpurkaukset
        rikastamo kirjoitti:

        Kirjoitustaidottomuutesi on kaikkien nähtävissä, mutta nyt myös lukutaidottomuutesikin korostuu ja etenkin luetun ymmärtämisen puutteet, po. sen olematon taso.

        Jospa rikastamopappa purkautuisi vaan omassa prologi-epilogissaan. Mutta pitäähän eläkeläisellä joku työnkuva olla.
        Kivat sulle paremman puutteessa!
        Po. Paremman naisen puutteessa.


      • rikastamo

        Tuossa sitä tajunnan virtaa, joka kärsii ymmärryksen resistanssista.


    • terassiKutsuu

      Jatkakaa trollaamista. Meitsi lähtee terassille....

    • Suursurffi

      H10 on hyvä hotelli.Lämmitetyt altaat mahd.all inculsiveen.Itäpäässä rantakadun alussa.Keskellä kaikkea.Surffiranta edessä.

    • mihinmenisenstalvena

      Kyllä se on uskottava että Riu Garoe on hyvä hotelli kun Antsu sitä vuosikaudet hokee. Ihme ettei sieltä jaa kuvia. Nyt on muutenkin omat kuvavarastot jo koluttu kun hakee vaan historiaa. Jos joku kuva julkaistaan Facebookissa se on saletisti heti Antsun blogissa Annassa.

    • Jagvetinte

      Joko aloittaja Puertoonmenossa on kertonut toiveistaan mitä hotellilta sijaintineen haluaa? Hyvin hankala suositella hotellia ellei ole mitään vinkkejä millaista halutaan.

      • Jueves

        Eihän aloittajalla eli antsulla ollut tarkoitusta jatkaa. Hän halusi vain kertoa noin sadannen kerran Riu Garoesta ja pitää yllä paratiisiaan Kruzia. Kun ihmisellä on vain aikaa ja se yksi ainut kohde,,,


    • Vitmitäporukkaa

      Jos cruziin menee,niin on mukava olla hotelli joka on rantakadulla,niitä on muutama hyvätasoisia,joissa ei tarvitse palella.Ainakin arvostan keskustaa ja,et pääsee käppäilee hotellista ilman mäkiä.Se vaan on se et cruzis paisstaa tai sitten ei.Jos oot gubbases hotellus,mis on kostee huone,kostee aula,honeiset sofdat,niin siinhän oot.crutsii jos menee täytyy satsaa,muuten on kuppaset oltavat,jos ilmat hyytyy.,

    • Vedecente

      Eipähän puertos mitään vikaa ole,vähän epävakaiset ilmat.Sää on arvaamaton.Vko crutsissa ja jos sataa,voi olla ettei haluta palata.Cruzi on pitkämatkalaisten mesta.Silloin lomalla sattuu myös aurinkoisia päiviä.

      • Mereninque

        Monet negatiiviset kokemukset tulee jos ,sää on kehno viikon matkalla,tai jopa matkaa valittaessa,jos lukee puutaheinää kohteesta,vaihtaen sitten , jopa kohdetta.Puerto de la cruz on ainutlaatuinen paikka ,jossa viipyy pidempään.Yleensä 3-4vkoa on sopiva aika tutustua rauhassa mestaan ja saareen.Välillä voi sade yllättää tunniksi,sitten taas paistaa.Hotelleja on runsaasti.


      • Drules

        Muistan kun teininä 80-luvun lopussa päädyttiin de cruziin.Paikka oli ihan jees ja sen jälkeen.on tullut käytyä muutaman vuoden välein.Välillä kaukomatkoilla,mutta pdc.hen on hienoa palata.Kaiken ikäisihän käy paikassa.Pitkän loman kannalla minäkin olen.Viikko voi säväyttää suuntaan jos toiseen.


    • Topijatanja

      Catalonia las vegas.Paraatipaikalla.Hotelli oli aikoinaan edukas.,tiedä nyt.Ainakin hyvällä paikalla.Osassa huoneista parveke lisämaksusta,samoin kuin puoli-ja tääysihoito.Onhan siinä H 10, Vallemar keskustan sykkeessä.Paikka on kovakuntoisille juuri sopiva mäkineen ja hyvine lenkkeilymaastoineen.Ykkönen luontonsa puolesta.Saarten paras eläinpuisto. Helposti Top ten

    • e-p.k

      Turquesa Playa. Sijaitsee lähellä rantaa ja keskustaan on vain 10-15 minutin matka. Lähellä on hyviä ravintoloita, pikkukauppoja ja supermarket.

      • Abrahamm

        Mikä ihmeen krutsi? Onko kyse strutsista? Vaikuttaa että täällä on kirjoitustaidottomia uunoja. Tämä on Kanarian sivusto ja täällä keskustellaan Kanariansaarista. Ne kuuluvat Espanjalle. Kruksit ja kurskit ovat Venäjällä.


      • sellaisiaTrolleja

        Vai sellaista meininkiä trolleilta!


      • suosittelen

        Pitäisi


    • Suosikkini

      Apartamentos Alta palmubulevardilla. Rannalle lyhyt matka, vieressä 2 isoa markettia, lukuisia baareja ja ravintoloita. Huoneet ovat tilavia kaksioita ja kolmioita.

    • Garzenegferi

      Cruzi täynnä upeita hotelleja..täytyy vaan tietää mitä hakee..Kuten jokin tuolla sanoikin,että cruzissa vaaditaan kuntoa ja kestävyyttä.Mäkiä riittää.Se on lenkkeilijän keidas.Huonompikuntoiaet puuskuttaa jo pienen pienissä nousuissa.Ingles on oiva paikka ,jos kunto on alamaissa.Kyllä se nousee inglesissäkin kun oikein kävelee.Sitten voipi tulla kruziin kun on kunto sellainen,jotta kohde sopii.

    • Mereninque

      Loma tilattu cruziin kolme viikkoa.All inculsive ja rantakadulla.Valtavat lämmitetyt altaat ja kuntosali,tietty.Ei tarvitse mäkiä kiivetä kuin lenkillä.Tietty karnevaalien aikaan.Matkat alkaa olemaan loppuunmyytyjä pitkien matkojen osalta.,ainakin näihin rantakadun hotelleihin itäpäädyssä.

      • Lederen

        Tänään katseltiin ja matkoja.Oli hajapaikkoja vain kolmenviikon matkoille..keskustan 4-tähden hotelleihin.Olisi tarkoitus maaliskuussa lähteä.Täytyy tsekata myöhemmin.


    • Laatuacruzissa

      Maaliskuu on parasta aikaa cruzissa.On karnevaaleja yms.Hyvä valinta on aivan sykkeessä oleva hotelli.ja laadukas.Ei tarvitse kauas taapertaa kun on jo kesustassa.Parhaat viedään käsistä ja on jo viety.

    • Juanrez

      Puerto de la cruzin.suositut majootukset ovat kiven alla 3-4vkon reissuja etsiessä.Huoneistohotelleja on pilvin pimein.Nykypäivänä loppupeleissä inculs.tulee halvemmaksi jopa tasoikkaissa majoitusvaihtoehdoissa.Varmaa huippulaatua saa,jos on aikaisemminkin käyttänyt tiettyä majoitusta.Tietää mitä saa.Maalis on tosiaan aika varma kuukausi auringon osalta.Se on tullut huomattua vuosien varrella,vaikka geissit ovat sattuneet 2-3vuoden välein keitaaseen.Jos joka vuosi käy paluu paikkaan voi olla erilainen,kun parin-kolmen vuoden välein.Tämä talvi Karibialle,ensi pdc,ssä,kanarian saarten vihreässä,vehreässä keitaassa.

    • Ollinoppi

      Riu Garoe on hyvä hotel,muta ylä kaupungilla.Bahia P.ja H10 loistavalla paikalla .Näihinkin helmiin pitkät matka varattuja.Aikainen lintu madon löytää..jos ajoissa alkaa etsimään.Loro park saarten upein puisto ja tietysti Pdc vehrein,vihrein ja komein.Saarten paras ylivoimaisesti.

    • Gklöä

      Parzue hotel Eden on hyvä valinta useine altaineen ja kauniit näköalat. Sieltä on myös kuljetusta, jos polvet klinkkaa tai laiskottaa pieni kävely.

    Ketjusta on poistettu 248 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1605
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1056
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe