Suomalainen broileri parasta

Söin pientilan broileriherkkua. Paketissa luki: Isoniitun tila, Pöytyä
Ilmoita


Pikkusen suolaa ja curryä mausteeksi ni avott....
3 VASTAUSTA:
oikeasti lämmitin roiskeläpän mikrossa,

kun ei ole tullut ruuan laittoa opeteltua,
äetkin on siellä kirkolla...
juhjuu kirjoitti:
oikeasti lämmitin roiskeläpän mikrossa,

kun ei ole tullut ruuan laittoa opeteltua,
äetkin on siellä kirkolla...
Olet näköjään oikee kulinaristi kun Saarioisten pizzalla elät!

Kyllä suomalainen perhetilan ruoka on poikaa!
mitäs sitä peräkammaraissa muutakaan,

saarioinen tekee eväät puolalaisista tarpeista virossa...
+Lisää kommentti
Suomalainen broileriherkku ja Närpiön kotimaiset tomaatit!
Ilmoita
Siikarlan tila, Pöytyä!

luki broileripaketissa. Maustamatonta, helppoa, paistinpannulle.
Ilmoita
Isoniitun tila, Pöytyä luki paketissa,

hyvää ja turvallista kotimaista ruokaa!
7 VASTAUSTA:
ole varovainen,
joka neljäs tipu kantaa tappavaa tautia,

paista kypsäksi ja desinfioi keittiösi...
Suomalainen broileri poikkeaa edukseen eurooppalaisista broilereista!
S24uomlaineN kirjoitti:
ole varovainen,
joka neljäs tipu kantaa tappavaa tautia,

paista kypsäksi ja desinfioi keittiösi...
Onko ne joka neljäs sit niit tuotui tipui ?
Evira: Suomalaisessa broilerinlihassa superbakteeria.

Eviran tutkimuksen mukaan 22 prosenttia vuonna 2016 vähittäismyynnissä olleesta tuoreesta broilerinlihasta sisälsi antibiooteille vastustuskykyisiä ESBL- tai niiden kaltaisia bakteereja.

Broileri tulee kypsentää täysin kypsäksi, jotta mahdolliset salmonella- ja kampylobakteerit kuolevat.

Kotona on noudatettava kahta pääsääntöä eli broilerin liha on kuumennettava riittävästi eli 75 asteeseen. Lisäksi pitää muistaa, että niillä välineillä, joilla on kosketeltu broileria valmistuksen aikana, ei saa käsitellä muita ruoka-aineita. Samoin kädet pitää pestä hyvin broilerin käsittelyn jälkeen, ettei synny niin sanottua ristikontaminaatiota eli sitä, että bakteerit siirtyvät broilerin lihasta muihin ruokiin...

siispä ole varovainen,
desinfioi keittiösi,

tai eihän sulla ole väliä,
kun osaat vain lämmittää mikrossa,
roiskeläppiä...
nu-nihhhhh kirjoitti:
Evira: Suomalaisessa broilerinlihassa superbakteeria.

Eviran tutkimuksen mukaan 22 prosenttia vuonna 2016 vähittäismyynnissä olleesta tuoreesta broilerinlihasta sisälsi antibiooteille vastustuskykyisiä ESBL- tai niiden kaltaisia bakteereja.

Broileri tulee kypsentää täysin kypsäksi, jotta mahdolliset salmonella- ja kampylobakteerit kuolevat.

Kotona on noudatettava kahta pääsääntöä eli broilerin liha on kuumennettava riittävästi eli 75 asteeseen. Lisäksi pitää muistaa, että niillä välineillä, joilla on kosketeltu broileria valmistuksen aikana, ei saa käsitellä muita ruoka-aineita. Samoin kädet pitää pestä hyvin broilerin käsittelyn jälkeen, ettei synny niin sanottua ristikontaminaatiota eli sitä, että bakteerit siirtyvät broilerin lihasta muihin ruokiin...

siispä ole varovainen,
desinfioi keittiösi,

tai eihän sulla ole väliä,
kun osaat vain lämmittää mikrossa,
roiskeläppiä...
Tuossahan luki että 22%. Sinä puhut neljäsosasta??

Matematiikka tuntuu olevan sinulle ylivoimaista?

Ei ole ihme että Alv tuottaa ylivoimaisia vaikeuksia.
nu-nihhhhh kirjoitti:
Evira: Suomalaisessa broilerinlihassa superbakteeria.

Eviran tutkimuksen mukaan 22 prosenttia vuonna 2016 vähittäismyynnissä olleesta tuoreesta broilerinlihasta sisälsi antibiooteille vastustuskykyisiä ESBL- tai niiden kaltaisia bakteereja.

Broileri tulee kypsentää täysin kypsäksi, jotta mahdolliset salmonella- ja kampylobakteerit kuolevat.

Kotona on noudatettava kahta pääsääntöä eli broilerin liha on kuumennettava riittävästi eli 75 asteeseen. Lisäksi pitää muistaa, että niillä välineillä, joilla on kosketeltu broileria valmistuksen aikana, ei saa käsitellä muita ruoka-aineita. Samoin kädet pitää pestä hyvin broilerin käsittelyn jälkeen, ettei synny niin sanottua ristikontaminaatiota eli sitä, että bakteerit siirtyvät broilerin lihasta muihin ruokiin...

siispä ole varovainen,
desinfioi keittiösi,

tai eihän sulla ole väliä,
kun osaat vain lämmittää mikrossa,
roiskeläppiä...
Ihan normaalia keittiöhygieniaa siipikarjan käsittelyssä, tuo opetettiin jo peruskoulun kotitaloustunneilla yli 40v sitten. Eli siis tieto on annettu,mutta kaikki ei tietenkään ole oppineet mitään. Tiettävästi kuitenkin kukaan ei ole kotimaiseen broilerin superbakteeriin kuollut, joten ruoanvalmistajilla on ollut taito hyppysissä ja terve järki tallella - jokainen tietää, että vain kypsää broileria syödään, oli alkuperämaa mikä hyvänsä.
vuonna 16 oli vain 22% tautisia tipuja,
nyt niitä on jo 27%,

englannissa tiput myydään paistopussissa,
ettei ihmisten tarvitse riskeerata elämäänsä raa'an lihan kanssa...

alvin osaan yritystoimintaa 30 vuotta,
oikea yrittäjä kierrättää alvia,

tukipummi kuittaa tililleen alvin palautuksia...
+Lisää kommentti
Eun kovimmilla tuilla..
Ilmoita
Pientilojen broilerit on parhaita!
1 VASTAUS:
Uusi
Lisäksi broilerit on helppoa kotiruokaa.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Suomalainen broileri parasta

Söin pientilan broileriherkkua. Paketissa luki: Isoniitun tila, Pöytyä

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta