Söin pientilan broileriherkkua. Paketissa luki: Isoniitun tila, Pöytyä
Suomalainen broileri parasta
34
2242
Vastaukset
- ihanparastaha
Pikkusen suolaa ja curryä mausteeksi ni avott....
- juhjuu
oikeasti lämmitin roiskeläpän mikrossa,
kun ei ole tullut ruuan laittoa opeteltua,
äetkin on siellä kirkolla... - huljuttaa
juhjuu kirjoitti:
oikeasti lämmitin roiskeläpän mikrossa,
kun ei ole tullut ruuan laittoa opeteltua,
äetkin on siellä kirkolla...Olet näköjään oikee kulinaristi kun Saarioisten pizzalla elät!
Kyllä suomalainen perhetilan ruoka on poikaa! - juhjuu
mitäs sitä peräkammaraissa muutakaan,
saarioinen tekee eväät puolalaisista tarpeista virossa...
- ihanparasta
Suomalainen broileriherkku ja Närpiön kotimaiset tomaatit!
- ihanaakotiruokaa
Siikarlan tila, Pöytyä!
luki broileripaketissa. Maustamatonta, helppoa, paistinpannulle. - hyvänmakuista
Isoniitun tila, Pöytyä luki paketissa,
hyvää ja turvallista kotimaista ruokaa!- S24uomlaineN
ole varovainen,
joka neljäs tipu kantaa tappavaa tautia,
paista kypsäksi ja desinfioi keittiösi... - kuuttää
Suomalainen broileri poikkeaa edukseen eurooppalaisista broilereista!
- No--
S24uomlaineN kirjoitti:
ole varovainen,
joka neljäs tipu kantaa tappavaa tautia,
paista kypsäksi ja desinfioi keittiösi...Onko ne joka neljäs sit niit tuotui tipui ?
- nu-nihhhhh
Evira: Suomalaisessa broilerinlihassa superbakteeria.
Eviran tutkimuksen mukaan 22 prosenttia vuonna 2016 vähittäismyynnissä olleesta tuoreesta broilerinlihasta sisälsi antibiooteille vastustuskykyisiä ESBL- tai niiden kaltaisia bakteereja.
Broileri tulee kypsentää täysin kypsäksi, jotta mahdolliset salmonella- ja kampylobakteerit kuolevat.
Kotona on noudatettava kahta pääsääntöä eli broilerin liha on kuumennettava riittävästi eli 75 asteeseen. Lisäksi pitää muistaa, että niillä välineillä, joilla on kosketeltu broileria valmistuksen aikana, ei saa käsitellä muita ruoka-aineita. Samoin kädet pitää pestä hyvin broilerin käsittelyn jälkeen, ettei synny niin sanottua ristikontaminaatiota eli sitä, että bakteerit siirtyvät broilerin lihasta muihin ruokiin...
siispä ole varovainen,
desinfioi keittiösi,
tai eihän sulla ole väliä,
kun osaat vain lämmittää mikrossa,
roiskeläppiä... - juhjuuu
nu-nihhhhh kirjoitti:
Evira: Suomalaisessa broilerinlihassa superbakteeria.
Eviran tutkimuksen mukaan 22 prosenttia vuonna 2016 vähittäismyynnissä olleesta tuoreesta broilerinlihasta sisälsi antibiooteille vastustuskykyisiä ESBL- tai niiden kaltaisia bakteereja.
Broileri tulee kypsentää täysin kypsäksi, jotta mahdolliset salmonella- ja kampylobakteerit kuolevat.
Kotona on noudatettava kahta pääsääntöä eli broilerin liha on kuumennettava riittävästi eli 75 asteeseen. Lisäksi pitää muistaa, että niillä välineillä, joilla on kosketeltu broileria valmistuksen aikana, ei saa käsitellä muita ruoka-aineita. Samoin kädet pitää pestä hyvin broilerin käsittelyn jälkeen, ettei synny niin sanottua ristikontaminaatiota eli sitä, että bakteerit siirtyvät broilerin lihasta muihin ruokiin...
siispä ole varovainen,
desinfioi keittiösi,
tai eihän sulla ole väliä,
kun osaat vain lämmittää mikrossa,
roiskeläppiä...Tuossahan luki että 22%. Sinä puhut neljäsosasta??
Matematiikka tuntuu olevan sinulle ylivoimaista?
Ei ole ihme että Alv tuottaa ylivoimaisia vaikeuksia. - SelvääPässinlihaa
nu-nihhhhh kirjoitti:
Evira: Suomalaisessa broilerinlihassa superbakteeria.
Eviran tutkimuksen mukaan 22 prosenttia vuonna 2016 vähittäismyynnissä olleesta tuoreesta broilerinlihasta sisälsi antibiooteille vastustuskykyisiä ESBL- tai niiden kaltaisia bakteereja.
Broileri tulee kypsentää täysin kypsäksi, jotta mahdolliset salmonella- ja kampylobakteerit kuolevat.
Kotona on noudatettava kahta pääsääntöä eli broilerin liha on kuumennettava riittävästi eli 75 asteeseen. Lisäksi pitää muistaa, että niillä välineillä, joilla on kosketeltu broileria valmistuksen aikana, ei saa käsitellä muita ruoka-aineita. Samoin kädet pitää pestä hyvin broilerin käsittelyn jälkeen, ettei synny niin sanottua ristikontaminaatiota eli sitä, että bakteerit siirtyvät broilerin lihasta muihin ruokiin...
siispä ole varovainen,
desinfioi keittiösi,
tai eihän sulla ole väliä,
kun osaat vain lämmittää mikrossa,
roiskeläppiä...Ihan normaalia keittiöhygieniaa siipikarjan käsittelyssä, tuo opetettiin jo peruskoulun kotitaloustunneilla yli 40v sitten. Eli siis tieto on annettu,mutta kaikki ei tietenkään ole oppineet mitään. Tiettävästi kuitenkin kukaan ei ole kotimaiseen broilerin superbakteeriin kuollut, joten ruoanvalmistajilla on ollut taito hyppysissä ja terve järki tallella - jokainen tietää, että vain kypsää broileria syödään, oli alkuperämaa mikä hyvänsä.
- nu-niiiiihhhhh
vuonna 16 oli vain 22% tautisia tipuja,
nyt niitä on jo 27%,
englannissa tiput myydään paistopussissa,
ettei ihmisten tarvitse riskeerata elämäänsä raa'an lihan kanssa...
alvin osaan yritystoimintaa 30 vuotta,
oikea yrittäjä kierrättää alvia,
tukipummi kuittaa tililleen alvin palautuksia...
- Tukikainalosauvay
Eun kovimmilla tuilla..
- mitärahallasaa
Pientilojen broilerit on parhaita!
- terhamaa
Lisäksi broilerit on helppoa kotiruokaa.
- helppoajahyvää
Söin pientilan broileriherkkua.
Paketissa luki: Säterin tila, Säkylä- capo-vari
ole varovainen,
joka neljäs tipu kantaa tappavaa tautia,
paista kypsäksi ja desinfioi keittiösi... - niitähänne
capo-vari kirjoitti:
ole varovainen,
joka neljäs tipu kantaa tappavaa tautia,
paista kypsäksi ja desinfioi keittiösi...Onko ne joka neljäs sit niitä tuotuja broilereita ?
- ireaparakki
ihnan ne on kotimaisia,
pientilan tipusia... - Paraspm
ireaparakki kirjoitti:
ihnan ne on kotimaisia,
pientilan tipusia...Mikä tuo ihna on?
- Anonyymi
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/12af94ae-1ee5-4dcf-86f7-b9b5a07b7dae
Suomessa tosiaan käytetään antibiootteja erittäin vähän ruoantuotannossa, kuten tuokin juttu kertoo- Anonyymi
Ei saisi käyttää ollenkaan.
- Anonyymi
Suomessa kasvatetaan ja teurastetaan vuodessa 80 miljoonaa broileria. Noin 3% broilereista (2,4 MILJOONAA eläintä) on "hävikkiä" eli ne kuolevat kasvatuksen eri vaiheessa ennen kuin ne ovat teuraskelpoisia. Tyypillinen kuolinsyy on, että broileri kaatuu kasvattamossa eikä luonnottoman raskaaksi jalostetun rakenteen takia pääse enää jaloilleen. Muut kanat tyypillisesti nokkivat lattialla räpiköivää lajitoveriaan ja lopulta se kuolee janoon, kun ei pääse juoma-automaatille.
Juuri tuli oikeuden päätös, jossa Maria Nordinilta kiellettiin eläinten pitäminen, koska hän ei ollut kipulääkinnyt omistamansa ja koiran puremaksi joutunutta lemmikkikanaa eikä vienyt tätä eläinlääkärille. Lemmikkikanoille on eri säännöt.
JOKA PÄIVÄ satoja ellei tuhansia broilereita nääntyy janoon nokittuna ja tuskissaan eikä kenellekkään tule mieleenkään, että broilereita alettaisiin lääkitsemään tai viemään eläinlääkärille. Raadot kerätään kerran päivässä ja se siitä. Eläinten tuska ei merkitse mitään, koska kyse on liiketoimminnasta.
Broilerinkasvatus on laillistettua eläinrääkkäystä. - Anonyymi
Minä söin broileria, oli herkullista ja helppo valmistaa!
- Anonyymi
Ei ihme että broilerin kysyntä nousussa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei ihme että broilerin kysyntä nousussa.
Ostin juuri lähikaupasta paketin broileria, paketissa luki Mahlamäen tila, Huittinen.
- Anonyymi
muistithan olla varovainen,
paistaa kypsäksi ja desinfioida keittiösi,
ettet saanut tappavaa tautia...? - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
muistithan olla varovainen,
paistaa kypsäksi ja desinfioida keittiösi,
ettet saanut tappavaa tautia...?Perusasioita osata käsitellä broileria on sen oikea kypsentäminen. Tappavan taudin saaminen siitä on erittäin epätodennäköistä. Sinäkään et ole kuollut?
- Anonyymi
Jos kulinarismille on vastakohta, niin se on broilerimättö. Eihän se ole mitään lihaa sen enempää suutuntumaltaan kuin maultaankaan.
- Anonyymi
Suomalaiset syövät vuodessa noin 26 kiloa broileria....Kyllä maistuu!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Suomalaiset syövät vuodessa noin 26 kiloa broileria....Kyllä maistuu!
per nassu....
- Anonyymi
Mahtavaa broileria kokonaisena. Paketissa luki Mahlamäen tila, Huittinen
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
IL - PerSut tykittää - Vaaralliset tappajat vankilaan jopa loppuelämäksi!!
Entistä rajumpi elinkautinen tulee – Vaaralliset tappajat vankilaan jopa loppuelämäksi Henkirikosten uusijat voidaan ja18822442Some kuhisee Sanna Marinista: "Wau"
Sanna Marinia hehkutetaan. Muun muassa Jodelissa kommentoidaan The Sunday Timesin julkaisemaa kuvaa Marinista. Hän ant849659Sannalla tänään vuorossa The Daily Show
Eli nyt mennään jo satiirin puolelle. Tuohan on vähän kuten Lindströmin ohjelma Suomessa.477627Äärioikeistopurran nukke Petteri Lapanen paniikissa
Kun Suomen historian paras pääministeri antoi vankan lausunnon, kuinka "keskustelu politiikassa on käpertynyt lähinnä va886418SIELTÄ SE TULI: Kepu-Kurvinen: "Emme enää lähde punavihreään hallitukseen"
Nyt muuten nauretaan loppuviikko, että tähänkö kaatui Lindtmanin pääministerihaaveet. "Antti Kurvisen mukaan puolue ei1896133Täysi ryöpytys Sanna Marinille ulkomailla.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f699d84f-fa53-4dba-8718-2c395017fc55 Sanna Marinin kirja saa todella tylyn vastaanot495122HS - Sanna Marinin kirja on priimaluokan vedätys!
Kirja-arvio|Toivo on tekoja tulisi ensisijaisesti nähdä maineen rahallisen hyödyntämisen voimaannuttavana merkkipaaluna.1184776Minja Koskelan "istumista" kertovassa uutisessa ei sanottu persuista mitään
eli jälleen kerran äärivasemmistolainen valehtelee, hän kun väittää että juuri persut ovat lähetelleet Koskelalle vähemm1074489Ruotsalaisuuden Päivän virallinen liputuspäivä poistettava VÄLITTÖMÄSTI!
Suomen valtion ja suomalaisuuden kannalta ei ole minkäänlaisia perusteita liputtaa virallisesti ruotsalaisuuden päivää,322669Pekka Visuri: "Suomen on aika irrottautua Ukrainan sodasta"
Slava Ukraina-mölinät eivät enää auta. Ukraina on sotansa hävinnyt. Nyt tarvitaan poliittista selvänäköisyyttä, reaalipo1012229