Devo F 7 ohjain.

Gaui

Onko kelään kokemusta voiko Devo F7 ohjaimen paritaa jonkin muun vastarin kuin alkuperäisen kanssa? Lennokkina Gaui x500 drone ja siinä GU-INS lentoäly. Devon omalla vastarilla nostaa kierroksia vain vähän.

1

357

Vastaukset

 • Näyttää olevan huonosti devonin käyttäjiä täällä. Todennäköisesti joku multiprotokol versio voi toimia. En ole ihan varma, mutta tuskin ongelmasi sillä selviää. Ensinnäkin lähettimessä on asetukset jolla rajoitetaan ohjausliikeen suuruutta. Perusasetuksena pidän -100 - +100. Lennokissa säädän tähän siivekkeen halutun maksimin. Lähettimestä sitten pienennän liikettä tarvittaessa.
  Eli katso ensin lähettimesi liikeen suuruus. Siinä lentoälyssä on myös asetuksia "liikkeen suuruudelle". Kannattaa tutustua sen käyttöohjeisiin ja säätöparametreihin. Tehdasasetuksina ne voivat olla hyvinkin miedot, jolla vain todetaan toiminta. Lentävää tuskin tehdasasetuksilla saadaan.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  321
  2934