Fysioterapia pääsykokeet

Pööö

Hakiko kukaan opiskelemaan fysioterapiaa? Mihin kouluun ja millaiset pääsykokeet oli? Entä miten meni ja monesko hakukerta?

7

724

Vastaukset

 • Vastaus tulee kovin myöhään. Hain 1. kertaa Jamkin fysioterapeuttiopintoihin. Kirjallinen ok, ei etukäteismateriaalia ja kysymykset liittyivät motivaatioon, opiskelijana olemiseen jne. Ryhmätilanne oli liikunnallinen jossa tanssittiin, ohjattiin, tehtiin liikkeita ohjeiden mukaan jne. Subjektiivinen arviointi - ja siksi sen arviointi arveluttaa.

  Saisi tulla jo ne tulokset.

 • Mä hain varmaan kolmatta-neljättä kertaa metropoliaan ja laureaan. Nyt myös jalkaterapiaan. Essee motivaatiosta ja ryhmätehtävä. Varasijalla 23, 74 fyssariks ja 8 jalkaterapiaan.

  • Pystytkö kertomaan tarkemmin Metropolian ja Laurean pääsykokeista, millaisia ryhmätehtäviä oli jne? Harkitsen hakemista joskus myöhemmin ja pääsykokeet kuulemma eroaa melko paljon eri oppilaitosten välillä.


 • Minä kanssa hain fysioterapia koulutukseen, kolmelle paikkakunnalle. Seitsemäs haku yritys oli ja enkä vieläkään päässyt valintakokeeseen. Ärsyttävää kyllä!

 • Jamkiin hain monimuotoon. Varasijalla 3. keikun nyt.

  Toinen kerta kun haen, saa nähdä.

 • Kannattaako ottaa jo lukiossa pitkä matematiikka, jos harkitsee fysioterapeutin töitä, vai onko mahdollista pärjätä lyhyellä??

  • Kannattaa 😅


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3414
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  17
  996