Kolmas kerta toden sanoo (huikea tosi kokemus)

Koin tuossa pari päivää sitten niin uskomattoman kokemuksen että on aivan pakko päästä jakamaan se jollekin tai jonnkein ja siksi kirjoitan sen tänne. Kyseessä on tositarina ja siis Kolmas kerta, joka todellakin oli minulle mullistava ja jolloin sain elämä järisyttävimmän orgasmin. :)

Olin vuosikausia harrastanut netissä seuranhakupalstoilla salaisen gay-seuran etsimistä, koskaan oikeasti uskaltamatta tarttua tilanteeseen ja aina jänistäen viimehetkellä tosipaikan tullen. Olin siis perus naisten kanssa pääsasiassa seurusteleva bi-curious "feikki" eli runkkari joka kiihottuu seuranhausta mutta tekee sitten oharit.

Kerran sitten lopulta pakotin itseni menemään paikalle eräään vanhemman miehen luo, jonka kanssa olimme jutelleet s-postitse jo useita kertoja. Tämä kokemus ei ollut mitenkään erityisen mahtava. Tyyppi oli ihan super gay, joka ei ollut minun mieleeni ja hän tykkäsi hieman liikaa alistaa ja jopa välillä satuttaa. Hänellä ei myöskään millään meinannut seisoa ja kun lopulta pitkän kalun lutkuttamisen päätteeksi (jota hän tykkäsi survoa koko ajan väkisin kurkkuuni) kalu saatiin kunnolla seisomaan, ei se erektio kestänyt kuitenkaan pitkään. Toiveenani oli ollut ettei suutelua tms. olisi ollenkaan, mutta kaveri ei siitäkään sopimuksesta välittänyt vaan yritti suudella jatkuvasti ja pakolla.

Himoni ja fantasiani on aina ollut saada kunnolla kalua peppuun. Tuntea kuinka seilaa pyllyssäni, venyttää sulkijalihaksia ja hieroo eturausta lantion läiskyessä pakaroita vasten ja pallien heiluessa kiiman vallassa. Itseäni olin sormin ja dildoilla tyydytellyt satunnaisesti jo teinistä saakka. Se on alun harjoittelun jälkeen aina tuntunut hyvältä ja pari kertaa olen päässyt lähelle jonkinlaista anaaliorgasmiakin, sitä koskaan kuitenkaan saavuttamatta. Koskaan en saanut muutenkaan riittävää tyydytystä näistä omista peppuleikiestä vaan aina kalvamaan jäi suunnaton halua ja himo tuntea kädet lantiolla ja oikea miehen kalu tunkeutumassa reikääni.

No tämän ensimmäisen kokelaan kanssa sain peppuneitsyyteni lopulta mentettyä. Kun kalu saatiin jokseenkin seisomaan, hän pyysi minut kontalleni ja alkoi rasvailla ja sormeilla reikääni. Se tuntui aluksi ihan kivalta ja tärisin jännityksestä ja huumasta jatellessani että vihdoin se tapahtuu.
Lopulta hän laittoi kortsun kalunsa päälle ja alkoi työntyä sisääni, ensin aivan liian nopeasti että se sattui ja jouduin pyytämään häntä hidastamaan. Lopulta hän sai kalun sisääni, mutta se oli jos iinä vaiheessa aika löysä ekäi ehtinyt työnnellä sitä kuin pari kertaa kun se meni ihan löysäksi. Juttu loppui aikalailla siihen ja minulle jäi aika tylsä kokemus ekasta kerrasta.

Kesti pari vuotta ja uskaltauduin kokeilemaan uudestaan, tällä kertaa hotellihuoneessa miehen kanssa, jolle juttu taisi oikeasti olla eka kerta, eikä hän pystynyt jännitykseltään oikein toimimaan ja juttu päättyi vähintään yhtä tylästi kuin ensimmöinenkin.

Näiden kokemusten jälkeen tuli useamman vuoden tauko, jonka aikana en juurikaan keskittynyt gay-seuranhakuun ollenkaan. Seurustelin lisäksi tuona aikana naisen kanssa, joten sekin vähensi sekä mahdollisuuksia että suurinta painetta.

Nyt pari kuukautta sitten erosin suhteesta ja jonkin ajan kuluttua erosta alkoivat himot olla korkealla. Palasin takaisin peppuni tyydyttelyn pariin ja halut päästä pantavaksi nousivat sietämättömiksi. Aloin hakea jälleen seuraa ja sitten löysin iskurista erään hieman vajaa viiskymppisen kaverin (itse olen vähän alle 30v) joka kirjoitti asiallisesti, selkeästi, mutta määrätietoisesti haluistaan. Hän sanoi haluavansa suoraviivaista touhua; ensin imut ja sitten kortsun kanssa kunnon panot takaapäin, ei muuta.

Kuulosti täydelliseltä.

Lisäksi minua kiinnosti tämä mies, koska hän sanoi olevansa hyvin miehekäs ja heteromainen ja kooltaan hän oli mittojen puolesta minua huomattavasti suurempi.Nämä aiemmat kaksi olivat minua pienempiä ja iavan liian neitimäisiä että olisin kunnolla kokenut olevani heidän pantava lutkansa. :)

No sitten kädet täristen sovin tämän kaverin kanssa tapaamsien luokseni, koska hän ei naimisissa olevana miehenä voinut ottaa minua luokseen. Sydämeni pamppaili ja käteni hikoilivat kun katselin kellon lähestyvän aikaa jolloin hänen kuului koputtaa ikkunaani. Asun vanhan kaksikerroksisen puukerrostalon alimmassa kerroksessa ja olin antanut hänelle ohjeeksi koputtaa ikkunaani jonka jälkeen tulisin avaamaan hänelle oven. (ovikello oli rikki)

Kävin pesulla, sheivailin peppureikäni ympärystän ja siirryin ikkunan viereen odottelemaan. Minua jännitti aivan järkyttävästi, mutta toisaalta fiilis oli myös hyvä, sillä keskustelun perusteella olin saanut jotenkin vakuuttavan kuvan tästä kaverista.

Sitten näin tyypin tulevan nurkan takaa pihalle, ympärilleen katsellen. Hän oli huomattavan tyylikäs ja miehekäs, päällään kalliin näköinen kevyt takki ja farkut. Mies oli skrodempi ja pidempi, mitä mittojen ja vartakuvien perusteella olin päätellyt. Sydämmeni pomppasi kurkkuun kun hän koputti ikkunaan.
(jatkuu)

17

6664

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • (jatkoa)
      Siirryin eteiseen avaamaan oven. Asunnossani on yhteinen eteinen yläkerran naapurin kanssa ja toivoin ettei naapuri juuri sattuisi paikalle ja ihmettelisi että mikähän meininki tässä on menossa :)

      Avasin oven ja päästin hänet sisään. Kättelimme ja tervehdimme. Kädenpuristus oli luja ja samoin oli hänen katseensa joka porautui silmiini. Hänellä oli heti jonkinlainen henkinen yliote minusta ja tunsin itseni todella pieneksi ja hennoksi hänen rinnallaan (mikä oli jotenkin uusi, mutta aika kiva tunne)

      Menimme sisään ja siirryimme suoraan pienen kaksioni makuuhuoneeseen. Sanoin hänelle että koitetaan olla suht hiljaa, koska talossa on ohuet seinät ja äänet kantautuvat todella herkästi toisiin asuntoihin.
      "Selvä homma" hän sanoi ja heitti takkinsa nojatuolin selälle. "Ota vaan vaatteet pois ja mee tuohon polvilles" käsky kuului rauhallisella matalalla äänellä. Minä riisuin vaatteeni nopeasti kädet täristen ja asetuin polvilleni hänen eteensä. Hän tuoskui vaimeasti jollekin kalliin oloiselle partavedelle tai muulle tuoksulle ja näin että hänellä pullotti jo jonkin verran housuissa.

      "No niin. Avaa vaan housut ja ota kalu suuhun" hän sanoi lempeästi mutta määrätietoisesti. Tässä ei selvästikään turhia jaariteltu. Itse en oikein uskaltanut puhua mitään, mutta mitäpä minun olisi tarvinnut sanoakaan.

      Aloin avaamaan hänen vyötään ja housujaan ja tunsin samalla kalun housujen läpi ja se tuntui huomattavan isolta. Sain housut auki ja vedin mustia boxereita alemmas. Kulli heilahti esiin boxereista ollen jo jonkin verran asennossa. Ei vielä mitenkään kovana, mutta sopivan jähmeänä. Tässä vaiheessa sydämeni pompppasi taas. Mies oli kertonut kalunsa olevan n. 19cm ja suht paksu, mutta kahden edellisen kokemukseni perusteella olin ajatellut että hänkin luultavasti liioittelee kalunsa kokoa.

      Tämä kaveri ei todellakaan ollut liiotellut koko, tai ainakin näin oletan. Kalu näytti todella isolta, vaikkei vielä täysin seisonutkaan. Se kaartui ikään kuin hieman alas päin. Pienestä naurahduksesta päätellen hän huomasi reaktioni. Otin kalusta kiinni ja aloin hitaasti vedellä esinahkaa edestakaisin. Hän päästeli pientä tyytyväistä yninää ja hetken päästä ohjasi kädellään kalunsa suuhuni. Terska tuntui todella suurelta suussani ja oli aika hankala imeä sitä kun suuta piti avata niin paljon.

      "No niin ime vaan ihan kunnolla" tuli ohje ja minähän tottelin. Aloin lutkuttaa kalua parhaani mukaan ja koetin ottaa sitä suuhuni mahdollisimman paljon. Hän otti minua lujasti, mutta lempeästi päästäni kiinni ja alkoi ohjailla kaluaan suuhuni. Pelkäsin että nyt hän alkaa nussia minua rajusti kurkkuun, kuten se ensimmäisen kertani mies, mutta ei. Hän työnteli kyllä kaluaan suuhuni, muttei pakottanut sitä liian syväle, että se olisi tuntunut liian epämiellyttävältä. "Ime kunnolla" Kuului taas ja minä keskityin imemään kovemmin. Kalu oli tässä vaiheessa kovettunut jo ihan kovaksi ja terska paisunut niin suureksi että se tuotti hankaluuksia imeä.

      "Just noin, just siitä!" Hän murahti ja ohjasi kaluaan suussani. Minä jatkoin imemistä ja alkoi kiihdyttää tahtia painelussaan. Kuola valui suupielistäni ja huohotin nenäni kautta minkä pystyin. Tämä oli kiihottavinta mitä ikinä olin kokenut tähän mennessä elämässäni. Hän kiihdytti enitsestään tahtia ja alkoi työnnellä kaluaan hiemn syvemmälle. Jouduin välillä hieman kakomaan, kun kalu upposi syvälle suuhuni, mutta nyt se ei tuntunut enää yhtään epämiellyttävältä, vaan pelkästään todella kiihottavalta. Huomasin että oma kalunikin seisoi täydessä kunnossa. Pidin käsilläni hänen pakaroistaan kiinni ja ynisin ja haukoin henekä minkä pystyin yrittäen samalla parhaani mukaan tyydyttää häntä imien.

      Hän alkoi huohottaa ja murahdella kovempaa ja tunsin hänen liikkeissään pientä värinää ja tärähtelyä. Vaikutti siltä että hän saattaisi laueta pian. Ensin ajattelin että voi paska, jos hän nyt laukeaa, niin koko panohommat saattavat jäädä sikseen. Mutta toisaalta, saanpahan kokea miltä tuntuu saada spermat suuhun ensimmäistä kertaa ja tämä jo itsessään oli niin kiihottavaa että eipä tuo haittaa.

      Hän alkoi alkoi huohottaa ja täristä ja hanen kalunsa paisui äärimmilleen. "Nyt ime kunnolla, ime!" No niin nyt se tapahtuu, ajattelin, samalla hieman peläten kuulevatkohan naapurit. Minua jännitti todella paljon, mutta samalla olin äärimmäisen kiimoissani ja imin minkä pystyin. Sitten.

      Hän pysäytti liikkeensä ja tunsin kalussa sykäysksen. Sen jälkeen ensimmäin spermaryöppy syöksyi suuhuni, ja toinen ja kolmas ja neljäs ja viides ja vielä kuudes.
      Spermaa valui suuni pielistä ja koetin parhaani mukaan niellä kaiken samalla hieman kakoen. Se maistui tavallaan todella iljettävältä, mutta samalla sairaan kiihottavalta. Hän päästi irti päästäni raskaasti hengittäen ja minä nuolin vielä kalua ja nieleskelin viieisiä spermoja.

      Hän naurhati hieman ja kysyi "Oliko se vessa tuossa eteisessä" Joo vastasin ja hän paineli sinne.
      (jatkuu)

    • ..Jatkoa.. Vähän kestänyt kirjoittaa loppuun kun ollut muuta kiirettä, mutta tässä siis raportti jatkuu :) No niin eli kaveri paineli vessaan ja minä jäin makuuhuoneen lattialle nuoleskelemaan spermaa suupielistäni. Suussa maistui sperma todella voimakkaasti ja minulle tuli jotenkin vähän halju olo. Hän oli tullut uushuni ja nyt varmaankin panot jäävät välistä kokonaan. Oma kiihottumiseni alkoi laskea. Kuulin kuinka hän kusi vessassa ja veti sitten pöntön ja pesi kätensä.

      Hän käveli vessasta luokseni ja hänen iso kalunsa heilahteli kivan näköisesti jalkojen välissä. "Jaa.. Kattotaanko sitten sitä sun pyllyä?" hän kysyi ja alkoi samalla kaivaa takin taskuaan. Taskusta hän otti pienen liukkaripullon ja kortsun. En oikein saanut sanottua mitään, naurhatelin vaan vähän hölmönä. "Mee vaikka tohon sängylle mahalles" Jes! Saan kuitenkin hoitoa pepulleni, oli ensimmäinen ajatukseni ja kiihkoni nousi samantien todella paljon. Samalla alkoi myös jännittää että mitenhän pystyn ottamaan tuollaisen kalun sisääni, tai ainakin että pystynkö ottamaan sitä ilman valtavaa tuskaa.

      Menin sängylle makaamaan mahalleni ja koetin samalla rentoutua parhaani mukaan. "Nostappa vähän sitä pyllyä" hän sanoi ja taitteli peiton lantioni alle. Sen jälkeen peppuni oli mukavasti koholla ja se tuntui aivan sairaan kiihottavalta. Hän laittoi jalkani enemmän haralleen, otti kiinni pakaroistani ja levitti niitä. Sitten hän alkoi nuolla peppureikääni ja sen ympäristöä. Tämä oli minulle täysin uusi kokemus ja se tuntui todella hyvältä. Hieman erikoiselta ja hassulta ja hän sanoikin minulle "Koita nyt vaan rentoutua. Hengittele syvään ja rentoudu."

      Minä tein työtä käskettyä parhaani mukaan.
      Hän jatkoi perseeni nuolemista ja imi sitä välillä todella voimakkaasti työntäen samalla kieltään sen sisään. Se oli todella intensiivistä ja minun oli pakko huokaista aina hänen niin tehdessään. Aloin pikkuhiljaa rentoutua ja olla jo todella kiihottunut.

      Sitten hän alkoi työntää sormeaan sisääni. Se tuntui taivaalliselta. Olin niin kiihottunut että sormen työntyminen pyllyyn oli kuin olisin saanut pienen orgasmin. Hän alkoi liikutella sitä pepussani ja painoi sitten yhtäkkiä sillä eturauhastani. Se tuntui niin intensiiviseltä että säpsähdin ja suustani pääsi tahaton pieni huudahdus. Hän vain naurahti ja tokaisi "Jaahas, löyty oikee kohta" Sen jälkeen hän alkoi hieroa sormellaan eturauhastani ensin hitain kevein liikkein ja pikkuhiljaa kovempaa. Se tuntui aivan järkyttävän hyvältä ja minun oli pakko huokailla ja puhallella koska tunne oli niin intensiivinen. Tunsin kaluni kärjessä jännää kihelmointiä ja kipunointia samassa tahdissa hänen hieronnansa kanssa. Huomasin että hänkin varmaan kiihottui taas jonkin verran, koska hänen hengityksensä tiheni ja muuttui raskaammaksi.

      Sitten hän työnsi toisenkin sormen sisääni ja jatkoi eturauhaseni hierontaa kahdella sormella, samalla nussien niillä peppuani. Aloin olla jo todella kiimainen ja hän lisäsi tahtia sormillaan. Hänen sormensa ei olleet mitkään pienet, joten kaksi sormea sai jo aika kivan tuntuman aikaan pyllyssä. Sitten hän otti sormensa pois ja työnsi kolme kerralla sisään. Se tuntui jo jonkin verran tiukalta ja jouduin hieman äännähtämään kun levittivät sulkijalihastani. Hän alkoi panna pyllyäni kolmella sormellaan kokoa ajan kiihdyttäen ja tunsin kuinka reikäni rentoutui koko ajan enemmän ja enemmän. Hän valutti samalla liukkaria pyllylleni, kun aiemmin sormet olivat liikkuneet siellä vain hänen kuolansa liukastamana. Liukkari sai pepun tosi liukkaaksi ja sieltä lähti mahtava litinä. Hän vaikutti otteista ja hengityksestä päätellen myös jo aika kiihottuneelta ja sitten hän vetikin sormensa ulos ja sanoi "Tuu tänne" Hän veti minua luokseen ja kohti suht hyvässä asennossa jälleen olevaa kaluaan.

      Otin sen suuhun ja mietin että toivottavasti nyt ei käy samoin kuin äsken. Kalussa oli vieno kusen maku, mutta se ei haitannut, koska olin jo niin sanomattoman kiihottunut. Imin kalua täydellä voimalla ja huomasin hänen ääntelystään, että se toimi. Päässäni ehti käydä ajatus että toivottavasti naapurit eivät ole kotona, koska tuo urahtelu jo kuului varmasti seinän ja katon läpi. Hänen kalunsa alkoi olla jo täydessä kunnossa ja ihan kova, kun hän veti sen suustani.

      "Mee takasin mahalles" Hän sanoi ja työnsi minut sängylle. Sydän pomppasi kurkkuuni, nytkö se tapahtuisi. Aloin jo hätääntyä että ei kai hän vaan työnnä sitä paljaalla sisään, mutta näin sivusilmällä että hän avasi kortsun kuoren ja alkoi laittaa sitä täydessä asennossa seisovan valtavan kalunsa päälle. Hän otti liukkaripullon ja valutti siitä pyllyvakooni runsaasti liukkaria ja levitteli sitä myös peppureikääni. Sitten hän laittoi liukkaria vielä kalunsakin päälle ja tuli lähemmäs. Tärisin jännityksestä kun tunsin miten hän asetti kalunsa reiälleni ja painoi sitä hieman sisään. Se jälkeen hän tuli päälleni koko painollaan ja otti käsistäni kiinni. "No niin. Nyt koeta vaan rentoutua ja hengittele syvään." Hän sanoi, suu ihan korvassani kiinni. (jatk

    • (jatkuu) Hän makasi päälläni koko painollaan, pitäen kiinni ranteistani. En olisi päässyt siitä mihinkään vaikka olisin yrittänyt. Sen verran isompi kaveri hän oli. En kyllä varsinaisesti mihinkään halunnutkaan, mutta aika pelottavalta se tilanne silti tuntui. Pelkoa paljon suurempi tunne oli kyllä aivan käsittämätön kiima mikä minut valtasi siinä tilanteessa. En varmasti ollut koskaan aiemmin ollut niin kiihottunut kun siinä tilanteessa. se tunne oli todella kokonaisvaltainen ja aivan uudenlainen. Tärisin kauttaaltani jännityksestä ja samalla keskityin hengittämään syvään rentouttamaan peppuani. Hän alkoi hitaasti painaa kaluaan peppuuni. Milli milliltä se liukui vääjämättä eteenpäin. Se tuntui todella suurelta paineentunne sulkijalihaksissani kasvoi kasvamistaan. Kalua liukui hitaasti siään ja tunsin että nyt se on sisimmän sulkijalihaksen kohdalla. Tunne oli todella voimakas. Paine kasvoi aivan valtavaksi ja meinasin sanoa että hidasta, mutta hän teki sen itsestään. Kulli liukui koko ajan hieman sisään päin ja tunsin miten sulkijalihakseni alkoi aueta. Se tuntui aivan käsittämättömän intensiiviseltä ja en voinut kuin haukkoa henkeäni ja pidätellä huutoa, kun pyllyni aukesi ja kalu liukui kokonaan sisään. Se ei varsinaisesti sattunut kovinkaan paljoa, varmaankin siksi että olin niin valtavan kiihottunut, lähinnä tunne oli sellainen, että nyt tapahtuu jotain todella isoa ja se oli aika pelottava tunne. Pyllyn auetessa lopullisesti koetin refleksinomaisesti rimpuilla, mutta olin niin tiukasti hänen allaan että en liikkunut juuri lainkaan.

      "No niin.. Nyt se on sisällä" hän kuiskasi korvaani ja hengitti raskaasti. Kyrpä liukui varmaankin koko matkalta, koska tunsin miten paineentunne suolessani kasvoi valtavaksi. Aivan kuin olisi tulossa järkyttävän kokoinen kakka. Kaluni päässä kihelmöi jännästi ja tunsin että se alkoi kovettua jonkin verran, samalla kun paineen tunne muuttui pikkuhiljaa jotenkin erilaiseksi. Keskityin hengittelemään ja rentoutumaan ja tunsin että peppuni alkaa pikkuhiljaa rentoutua. Sitten hän alkoi liikutella kaluaan sisälläni. Hän veti sitä ensin hitaasti ulospäin ja sitten takaisin pohjaan.

      Liikuttelu tuntui aluski siltä että en pysty millään kestämään sitä mutta aloin kuitenkin rentoutua ja olo oli ihan siedettävä. Hän jatkoi liikuttelua ja kiihdytti hitaasti tahtia. Tunne oli mahtava. Peppuni oli todella täynnä kovaa kalua ja nyt oieastikin sain munaa!

      Hän kiihdytti tahtia hitaasti ja tunsin kuinka perseeni rentoutui rentoutumistaan. Paineentunne muuttui erilaiseksi, ikään kuin lämmöksi ja kihelmöinti ja pistely kalun päässä kasvoi. Huohotin pakonomiasesti ja hän murahteli korvaani ja piti yhä ranteistani kiinni. Hän alkoi kiihdyttää tahtia aikalailla ja se tuntui todella intensiiviseltä. Hänen lantionsa alkoi läpsähdellä peppuani vasten ja myös kaluni hieroutui samalla peittoa vasten kun hän runttasi minua alaspäin. Pepussani alkoi tuntua todella jännältä ja kaluni tuntui kovettuvan samalla kun se hinkkasi peittoon.

      Hän lisäsi tahtia entisestään ja nousi hieman irti minusta, siten että kalu tuli vähän eri asennossa sisääni. Silloin se meni entistä syvemmälle ja tunne muuttui entistä intensiivisemmäksi. Hän alkoi lykkiä oikein kunnolla ja lätinä voimistui. Kaluni hinkkaasi peittoon niin voimakkaasti että minusta tuntui että tulen ihan pian. Sitten hän nousi polvilleen ja veti minutkin ylemmäs kontilleen. Hän painoi pääni alemmas ja nosti pyllyäni ylös. "Pyllistä kunnolla!" käsky kuului ja minä työnsin peppuani esiin minkä pystyin. Huomasin että kaluni päästä valui norona limaa. Nyt oltiin rehdissä doggystyle asennossa. Hän työnsi kalunsa ihan pohjaan ja minulta pääsi pakonomainen huudahdus. Hän alkoi panna voimallisesti minua takaapäin ja minun piti tehdä kaikkeni etten huutaisi. Hän piti tiukasti kiinni lantiostani ja antoi tulla oikein kunnolla. Onneksi peppuni oli jo rentoututnut aika kunnolla, sillä muuten en olisi kestänyt sitä. Nyt paneminen tuntui aivan käsittämättömän mahtavalta ja kiihottavalta. Kalu tuntui mahtavalta pepussa kun se hieroi sitä liikkuessaan edestakaisin. Keinuin edestaas hänen työntöjensä tahtiin ja kovettunut kaluni heilahteli hervottomasti limaa valuen. Hän jyskytti kunnolla pohjaana saakka ja lätinä yltyi kovemmaksi. "LÄTS LÄTS LÄTS"

      Sitten hän vetäisi kalunsa yhtäkki ulos ja sanoi "Käänny toisin päin" Käännyin niin nopeasti kuin pystyin ja asetuin selälleni peitto peppuni alla siten että se nousi jonkin verran koholle. Hän nosti jalkani ylös ja työnsi ne ihan kainaloihin siten että pyllyni sojotti täysin avoimena melkein ylöspäin. Voi pojat mikä tunne se oli. Todella irstaasti haarat levällä miehen naitavana. Tunsin että peppureikäni oli jo täysin auki ja ammotti varmaankin avoimena reikänä. Hän nousi päälleni raskaasti hengittäen ja työnsi kalunsa sisääni. Tällä kertaa hän ei hidastellut vaan survaisi sen heti kunnolla pohjaan asti. Kalu hieraisi eturauhastani todella voimakkaasti ja se aiheutti minussa tahattoman kouristuksen (jatkuu)

    • okKalle

      tosi kiva juttu, miesten välinen suhde on ok, jatkunee pitkälle tulevaisuuteen !!

    • (jatkoa) En ole oikein ehtinyt kirjoittaa tätä mutta jatkan nyt raportin loppuun :)
      .... Kouristuin ja karjahdin koska tunne oli niin voimakas. Hän ei välittänyt tästä vaan alkoi naida minua samaan määrätietoiseen tahtiin kuin aiemminkin. Tässä asennossa kalu tuntui hierovan eturauhasta erityisen voimakkaasti ja se tuntui äärimmäisen mahtavalta, mutta samalla niin voimakkaalat että se oli melkein sirtämätöntä. Kouristelin pakonomaisesti koska tunne oli niin voimakas ja hetkeen en pystynyt kunnolla rentoutumaan vaan keskityin vaan selviämään. Munani päässä pisteli ja kihelmöi koko ajan entistä kovempaa.
      Yhtäkkiä kuulin seinän takaa eteisestä ääniä. Joku oli yhteisen eteisen ovella. Naapuri oli mitä ilmeisimmine tulossa jonkun kanssa kotiinsa. Kuulin puhetta ja kuinka ovi avattiin avaimella. He astuivat sisään jutellen ja mietin kauhuissani että kuulevatkohan he mitä täällä tapahtuu. Päälläni oleva mies ilmeisesti myös hieman hämmentyi tilanteesta, koska hänene kalunsa luiskahti vahingossa ulos pyllystäni. Siitä seurasi valtava märkä lötahtavä pieru pyllystäni. Naapuri ystävineen varmasti kuuli sen, koska eteisessä tuli yhtäkkiä vähän hiliasempaa.

      Mies päälläni ei kuitenkaan odtellut että he olisivat menneet pois, vaan hän survaisikin kalunsa yhtäkkiä täydellä voimalla pyllyyni. En voinut mitään vaan huudahdin jälleen. Hän alkoi heti panna taydellä voimalla, jatkaen siitä mihin oli jäänyt. Hän urahteli ja huohotti ja pyllyni lätisi todella irstaasti hänen lantitaan vasten.

      Kuulin eteisestä pientä hihittelyä, samalla kun he ilemisesti ottivat kenkiäänpois jalastaan. Tiesin että he tajuavat varmasti mitä täällä seinän takana on meneillään. Jotenkin en vaan enää jaksanut pidätellä, vaan antauduin tilanteelle täysin, vaikka tiesin että naapuri ystävineen kuulee koko homman. Jotenkin se oli myös tavallaan jopa kiihottaavaa.

      Kehoni meni hervottomaksi ja antauduin lopullisesti pantavaksi. Huohotin ja voihkin kalun soutaessa perseessäni alati kiihtyvällä tahdilla ja miehen muristessa ja huohottaessa päälläni. Lätinä kasvoi kovemaksi LÄTS LÄTS LÄTS ja hänen nenänsä päästä tippui hikeä naamalleni.

      Sitten alkoi tuntua jotenkin kummalta. Vähän samanlainen tunne kuin ennen orgasmia, mutta silti erilainen. Ikäänkuin eräänalinen lämpö alkoi levitä pitkin alaruumistani ja kasvojani alkoi kuumottaa valtavasti. Kihelmöinit ja pistely kalun päässä yltyi äärimmilleen ja muutenkin oloni meni jotenkin utuiseksi. Kroppani muuttui tavallaan löysäksi ja erityisen rennoksi ja aloin tärisemään sieltä täältä. Myös vatsassa j kurkussa tuntui hassulta, vhän kuin olisi tulossa huono olo. Tämä tunne voimistui nopeasti kovemmaksi ja kovemmaksi ja pyllyssäni alko tuntua kuin jotain kummallista tapahtuisi siellä. Tunne oli kuin pyllystni olisi tulossa ulos jotain isoa, tai jokin ikään kuin kääntyisi tai irtoaisi siellä. Tämä tuntui tavallaan tosi pelottavalta, koska heteksi mielessä kävi että meneekö se jotenkin rikki. Sitten tämä muuten mahtava tunne valtasi minut täysin ja sitä mitä sitten tapahtui on vaikea kuvailla. Ensin tunne kasvoi todella kokonasvaltaiseksi ja lähestulkoon sietämättömäksi. Aivan kuin jokin olisi tulossa ulos, muttei vaan tule ja se tuntuu kestämättömältä. Ja sitten. Se laukesi. En osaa täysin uvailla tunnetta, mutta kehoni meni jotenkin hervottomaksi, kouristeli ja tärisi pakonomaisesti. Samoin peppureikäni supisteli ja siellä pyöriskeli todella omituisia tunteita. Se lisäksi koin aivan valtavan purkautumisen tunteen. Kaluni päästä pulppusi spermaa. sitä ei tullut samalla tavalla kuin normaalisti lauetessa sykäyksittäin vaan jotnekin hassusti yhtämittaa pulppuamalla. Huusin ja voihkin täysin tahdottomana ja kieriskelin paikallani tunteen vallassa. Tämä oli varmasti voimakkain kokemus mitä olin koskaan kokenut.
      Ajan ja paikan taju hämärtyi hetkeksi, mutta kun aloin toipua tuntui tunne täysin sietämättömältä. Kaveri pani aina vaan pyllyäni ja nyt se tuntui siltä etten millään enää kestä sitä. Onneksi hänkin pääsi kuitenkin maalinsa ja vetäisin kalunsa yhtkkiä nopeasti ulos. Valtava lörähtävä pieru kuului taas pyllystäni.

      Hän repi kortsun kalunsa päältä ja laukesi samantien. Spermaa valui vatsalleni ja pari roiskahdusta ylti naamalleni saakka. Tämä tuntui jo hieman epämiellyttävältä, mutta tavallaan kiihottavalta. Hän rojahti viereeni sängylle huohottamaan ja puhaltelemaan.

      Minä makasin paikallani kykenemättä juurikaan liikkumaan. Pyllyssäni tuntui todella jännältä ja tunsin oman sykkeeni siellä ytkytyksenä. Kasvojani kuumotti voimakkaasti ja muutekin ympäri kroppaa kihelmöi jännästi.

    • jatkuu...
      Oloni oli todella erikoinen, koska äsken oli tapahtunut jotain mitä en koskaan eimmin ollut kokenut. "jaahas, sehän oli ihan hauskaa. Säkin ilmeisesti ihan tykkäsit ku kerran tulit." mies sanoi ja nousi istumaan sängyn laidalle.

      Silloin vasta aloin tulla tolkkuihini ja tajusin itsekin, että olin saanut anaaliorgasmin. Naurahdin hieman kun tajusin asian, mutta samalla minulle alkoi tulla jotenkin hieman likainen olo. Kaveri nousi sängyltä putsaili hieman kaluaan lakanaan ja vetäsii sitten vaatteet päälleen.

      "Hauskaa oli, otetaan uudestaan joku päivä, moro" se sanoi ja lähti menemään.

      Minä jäin makaamaan sängylle löysänä ja aivan väsyneenä kuin kunnolla nussittu lutka. Niin.. semmoselta tuntui iinä hetkessä. Samalla jotenk mahtavalta, että unelmani toteutui toden teolla juur äsken, mtta samalla jotenkin likaiselta ja pelottavalta. Yläkerrasta kuului naapurin aj sen vieraan ääniä ja musitin samalla että hitt vieköön, hehän olivat kuulleet varmasti koko homman. alkoi hävettää ja muutenkin kaduttaa. Tunnusteli peppuani ja se oli aivan auki ja löysä.

      Sielät oli valunut valtavasti jonkinlaisen liman ja liukuvoiteen sekoitusta peitolle ja siinä seassa oli ruskeita läikkiä. Koko pyllyni oli aivan tuossa sotkussa ja joka puolella minua haisi tuon miehen hiki ja joku partavesi. Nousin ylsö ja lähdin suhkuun. Jalkani hädin tuskin kantoivat.

      Suihkun jälkeen vein lakanat pyykkiin ja totta kai naapuri sattui juuri portaissa vastaan kun olin viemässä pyykkejä pyykkitupaan. Hieman siinä oli molemmilla pokassa pitelemistä.

      Loppupäivä ja vielä suraavakin meni aikalailla morkkiksissa. Eniten minua pelotti että peppureikäni jää pysyvästi näin löysäksi, miltä se tuntui näinä parina päivänä. Koetin jännitellä ja jumpata sitä että se alkaisi palautumaan.

      Parin päivän kuluttua morkkis alkoi kuitenkin laantua ja alon muistella sitä järisyttävän mahtavaa tunnetta minkä koin. Se oli ylivoimiasesti kiihottavin kokemus ja voimakkain orgasmi, mitä olen koskaan saanut. Mikään aimmin kokemani ei missään nimessä vedä vertoja sille.
      Kävin katsomassa s-postia ja huomasin että tämä kaveri oli laittanut minulle meiliä.

      "Hei. Mitä kuuluu? Ensi viikolla olisi mahdollisuus olla minun luona. Tuutko käymään?" Tunsin valtavan kiihotuksen syöksyvän kehooni. Mietin jo heti missä kaikissa asennoissa hän voisi tällä kertaa panna minua, salaa vaimoltaan, heidän yhteisessä sängyssään.

      Samalla kuitenkin pelotti. Enten se, että kestääkö pyllyni tätä hommaa. En vastannut aluksi mitään, mutta parin päivän päästä kun halu oli taas kasvanut, niin sovin hänen kanssaan tapaamisen.

      Nyt olemme muutaman kerran tavanneet uudestaan ja kivaa on ollut. Ainakaan toistaiseksi pyllyni ei ole mennyt rikki :) En ole onnistunut saamaan uudestaan samanlaista orgasmia hänen kanssaan, mutta lähellä se on ollut. Muutoin pnameinen on melkeimpä mukavampaa kuina iemmin, koska enää ei jännitä ihn niin paljoa ja olen totuunut ottamaan hänen kaluaan kunnolla.

    • Huh huh. Mulle kans tuollaista...

      • pilvi_taivas.suomi24.fi


    • Mahtava tarina :)

      • samuli23

        Hieno tarina ja olisiko ollut totta?


      • samuli23 kirjoitti:

        Hieno tarina ja olisiko ollut totta?

        paha sanoa mutta hyvin oli kirjoitettu :)


    • naimsksd

      tottahan tämä

    • tamor9s

      huikea kyllä :)

    • Tyttöpoika

      Ihanaa peppuseksiä..

    • KunpaItsekinSaisi

      Oli pakko lukea tarinasi uudestaan. Kehittelet sitä hienosti kohti käännekohtaa. Vaikeuksien (pettymysten) kautta voittoon. Itselläni tuo pettymysvaihe on ollut menossa jo vuosia. Lähimmäs anaaliorgasmiin olen päässyt suurella omatekoisella dildolla (20/8). Tuollainen koko (paksuus) ei tietenkään sovi aloittelijalle. Kiinnitän dildon lujasti seinään vaakatasoon ja nain sitä seisaallani. Penis jäykistyy eturauhaseen kohdistuvan kovan paineen ja hankauksen takia - mutta orgasmia ei vaan tule (vaikuttaisiko 65-vuoden ikä ja tupakointi?). Pari kertaa olen saanut orkun dildoaktin lopussa runkkaamalla. Mutta sitä ei kai lasketa anaaliorgasmiksi? Se pitää mielestäni saada käsillä auttamatta. Oikeilla kaluilla (liian pieniä?) en ole oäässyt lähellekään tavoitetta.

      Kuvaat upeasti varsinkin sen miltä anaaliorgasmi mahtaisi tuntua. Kuvaus vaikuttaa hyvin todenmukaiselta, vaikken siis totuutta kyseisen täyttymyksen olemuksestaa tunnekaan.

      Kunpa kohtaisin itsekin tuollaisen dominoivan, osaavan, isoaseisen ja määrätietoisen orgasmintuottajan.

      Monet kirjoittajat selvästi liioittelevat näissä tarinoissa, maalailevat ylisanoilla yrittäessään tehdä vaikutusta. Sinä sen sijaan kerrot eleettömästi, asiallisesti ja realistisesti, mikä lisää tarinan uskottavuutta ja siten myös tehoa. Pienet kauneusvirheet (esim. tautologia) ja kielelliset kömpelyydet eivät haittaa liikaa.

      Yksi ihmisen kirouksista on kuulemma se, että hän tahtoo hyvän kokemuksensa toistuvan. Suuret odotukset johtavat väistämättä pettymykseen. Pitäisi kai toistoissakin osata eläytyä (ja ihmetellä) samalla lailla kuin ensimmäisellä kerralla. Eli antautua aina pantavaksi kuin ensimmäistä kertaa.

      • KunpaItsekinSaisi

        Mistä näitä agressiivisia, tyhmänoloisia piilohomoja aina löytyy? Käyvättäällä lukemassa homojuttuja ja sitten mollaavat muita niistä tykkääviä.


      • Siitäsejohtuu
        KunpaItsekinSaisi kirjoitti:

        Mistä näitä agressiivisia, tyhmänoloisia piilohomoja aina löytyy? Käyvättäällä lukemassa homojuttuja ja sitten mollaavat muita niistä tykkääviä.

        Piirteitä itsessä, inhoaa muissa.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5564
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2486
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1967
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      56
      1704
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe