DNA liittymät

huijatus

Älkää ottako DNA puhelin myyjältä liittymää. Enkä suosittele muutenkaan DNA , liittymiä.
Jouduin maksukierteeseen liittymästä, jota en käyttänyt koskaan.
Kuulemma myyjän puhelu oli nauhoitettu , vaikka minä en sitä koskaan saanut kuunneltavaksi. Myyjä tarjosi usean liittymän vaihtoa ja otinki, muuta en ehtinyt ottaa liittymiä käyttöön , kun olin matkoilla.
Myyjä myi meille 2kk vapaalla käytöllä liittymät, että ehtisin ottaa liittymät käyttöön.
Kuitenkin yksi liittymä oli kuulemma sellainen, jonka laskutus alkoi heti. IHMETTELEN, että sattuman varaisesti yksi liittymistä oli eri sopimusehdoilla !
Muut liittymät siis raukesivat matkalla ollessa, onneksi!
Maksuja alkoi tulla; ensin 8.35€, sitten 22.90€, sitten maksut muuttuivat ja lopuksii kun en enää jaksnut jankuttaa heille, niin pyysin loput maksut liittymästä, sekä sim kortin ja että olisin voinut antaa liittymän työntekijällemme sen rahan edestä, mutta se ei onnistunut, kun he olivat kuitenkin irtisanoneet liittymän.
Maksoin kerralla loput maksut liittymästä, joka olikin katkaisatu 18.4, mutta maksut tuli 10/ 2018 saakka.
Olin pyytänyt useaan otteeseeen liittymän purkua, kun olen ulkomailla,, mutta se ei onnistunut. Minulla oli uusi osoite, muttei sekään auttanut. Olis pitänyt olla vuokrasopimus.
VAROITUS älkää ihmeessä ottako liittymiä puhelimessa.
Tämäkin liittymä oli suoraan dna nettisivuilla 2€ halvempi/kk.
Laskutus on kaikenkaikkiaan sekava ja epäasillisia vastauksia chatissä .

40

7751

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokkomokko

      Kyllä olet kauhea valehtelija. Missä koulussa sitä opetetaan. Taisit saada hylätyn ja tulit tänne kokeilemaan uskooko joku. Jos availee puhelinliittymiä ja häipyy matkoille olet tehnyt petoksen. Tukka pois ja linnaan

      • Anonyymi

        No, valehteleehan se DNA:kin nettinopeuksistaan mutta todellisuus, se on ... no todella jotain muuta.


    • larssiterr

      patologinen valehtelija,seurustelin kerran sellaisen naisen kanssa

      • Anonyymi

        Tairat itte olla patolooginen valehtelija. Tuskin oot kenenkään muun kanssa seerustellukkaan paitte oikean ja vasemman kätesi...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tairat itte olla patolooginen valehtelija. Tuskin oot kenenkään muun kanssa seerustellukkaan paitte oikean ja vasemman kätesi...

        😊juurikin niin


    • miettijä-

      Mitähän minä teen väärin, kun ei ole koskaan ollut DNA:n kanssa ongelmia

      • Anonyymi

        Onko liittymä Telialta tai Elisalta? Jospa sen takia...


      • Anonyymi

        Sama juttu, paras operaattori


    • Taasjoku

      Elisan mainosmies asialla. DNA on paras liittymä ja asiakaspalvelu.

      • Anonyymi

        Ja *itut DNA on. Itellä on 300 Megan DNA:n puhelinliittymä, joka toimii tässä osoitteessa nopeudella 1-15 M. Juuri äsken mittasin nopeudeksi hurjat 2,3 Mbps. Että revi siitä huumoria: DNA kusettaa yli 99 prosenttisesti.
        Jos asut Nokian Kankaantakana asia on täysin selvä: älä missään nimessä osta liittymää DNA:lta. Samassa osoitteessa nimittäin esim. Elisan dataliittymä toimii 30-50 Mbps.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja *itut DNA on. Itellä on 300 Megan DNA:n puhelinliittymä, joka toimii tässä osoitteessa nopeudella 1-15 M. Juuri äsken mittasin nopeudeksi hurjat 2,3 Mbps. Että revi siitä huumoria: DNA kusettaa yli 99 prosenttisesti.
        Jos asut Nokian Kankaantakana asia on täysin selvä: älä missään nimessä osta liittymää DNA:lta. Samassa osoitteessa nimittäin esim. Elisan dataliittymä toimii 30-50 Mbps.

        Pitääkö ottaa niitä epävakaita mobiileja. Vedä valokuitu.


    • Kuulostaa

      Paremminkin Elisan liittymältä. DNA:lla palvelu pelaa.

      • Anonyymi

        Miten niin pelaa? Samaa operaattoribullshittiä DNA:lta tulee niin kuin muiltakin. Luvataan ummet ja lammet mutta nopeudet on jotain täysin muuta.


    • kaurahattu

      Kaikki operaattorit menee "samalla" kaavalla eipä paljon eroja ole. 🤔

    • PonuPate

      Kännykässä.DNA ÄLY 50 M 10€ / KK
      Kiinteä kaapelinetti liittymä.DNA 100/10 Mbit Mokkula 4G 50M LTE.Yht 14.90€/KK
      Hyvin pelaa molemmat.EN ole DNA,lla hommissa.

    • Kuinka vaikea se on sanoa EI? Itse jos olisin ulkomailla ja joku myisi liittymiä, sanoisin suoraan EI. Ei ole DNA;n on ongelma, että ostelet mitä sattuu perehtymättä asioihin.

    • kuolemankuittaaDNA

      Itse tilasin DNA:lta loppulaskun kuolinpesän nimissä ja kehtasivat vielä lähettää toisen laskun kuukauden päästä parin euron takia ja veloittivat vielä 10 euroa laskutustavan muuttamisesta sekä 2,9e lähetyksestä.
      Perunkirjoituksia varten kun tarvii paperilaskun kuolinpesän nimellä niin minkäs teet.
      Ei paljon naurattanut kun tulee Dna:lta lasku 2 kuukautta henkilön kuoleman jälkeen.
      Toinen operaattori sentään hyvitti loppulaskun.
      Opetuksena kaikille, että älkää kuolko jos teillä on DNA sillä sieltä tulee laskuja vielä senkin jälkeen kun perunkirjoitukset on pidetty ja kukat vainajan haudalla ovat kuolleet.

      • PääJaKarjalanMänty

        Eipä yllätä, kun DNA:sta on kyse.


    • KusetustaHavaittu

      Joku softavirhe taikka tahallinen vedätys dna:lta, mutta kioskilta kun ostaa sen valkoisen prepaidin jonka pitäisi ola käytön mukaan laskutettava, niin se piru laskuttaa € 0,99,-/vrk vaikka laite olisi kaapissa sammutettuna.

      Se punainen taasen laskuttaa €0,89,-/vrk ilman datakattoa, joten tulee halvemmaksi, mutta vähän nettiä käyttävälle siltikin pirun kalliiksi.

      Dna on syvältä.

    • Aamuunastikaljaa

      Kyseinen, entinen operaattorini dna siirsi taannoin liittymäni vaimoni nimiin ilman suostumustani. Ei mielestäni mennyt ihan kaikkien pelisääntöjen mukaan se.

    • Anonyymi

      Itse en suosittele dna:ta omasta kokemuksesta. netin ostossa ei puhuttu että sitä ei saisi purkaa. äitini soitti dna:le kun perheemme ei ollut tyytyväinen netin pelaavuuteen. Sopimusta ei voitu purkaa koska siinä oli 2vuoden sopimus ja hinta olisi ollut kaksinkertainen jos sopimuksen olisi purkanut. Myyntimies lupasi että pleikalla toimisi netti ja voisi pelata kavereiden kanssa mutta Playstation konsolilla nat type on huonoin mahdollinen. kun koittaa reitittimen ip:n kautta mennä avaamaan lisää portteja niin ip osoite ei vie minnekkään. Soittaminen dna:n asiakaspalveluun ei auttanut mitenkään. Eivät tehneet mitään asialle eivätkä edes antanut vinkkejä korjaamiseen.
      T: ICT-alan kolmannen vuoden opiskelija

      • Anonyymi

        DNA puhelinmyi liittymieni tyypin vaihdon 'samanhintaiseen kokonaisuuteen'. Tilausvahvistuksesta sitten ilmeni, että vuoden kuluttua sovittu hinta nouseekin reilusti. Peruutusilmoitukseen ilmoittivat, ettei paluu aiempiin liittymiin ole enää mahdollista, koska ne ovat 3G-liittymiä. Tästä ei tietenkään kerrottu, etten voikaan peruuttaa tilaustani takaisin aiempiin liittymiin. Kuitenkin DNA pyörittää koko ajan myös 3G-verkkoa. Älkää ostako näppärältä puhelinmyyjältä mitään! Taitaa tulla asiaa kuluttajaviranomaisille.


      • Anonyymi

        Pelikonsolin hinnalla rakentaa pitkälti pelipc:tä ja pelit ovat ilmaisia ja halvempia. PC:llä verkkopelaaminen toimi myös mobiililiittymillä. Mobiilidatan WAN IP muuttuu jolloin kiinteiden verkko-osoitteiden käyttö on mahdotonta. Http portti riittää.


    • Anonyymi

      dna: laskutus;
      Dna laskuttaa 3 kuukauden laskun etukäteen Laskutuskauden alettua lasku tulee jo 2 viikon kuluttua , siis 2.5. kuukautta ennen kuin laskutuskausi on loppunutkaan.
      Huvittava piirre tässä oli kun jätin maksun maksamatta, heti tuli maksumuistutus perintäkuluineen, siis sekin ennen tuotteen toimittamista. Kannatta harkita Dna asiakkuuta. Kuluttajaneuvoja ilmoitti ettei saa laskuttaa etukäteen.

    • Anonyymi

      Älä osta DNA:lta määräaikaista liittymää !!

      Jäin työttömäksi ja jouduin hankkimaan oman puhelinliittymän. DNA myyjä houkutteli minut hankkimaan Jämpti liittymä vain 7 €/kk, kun listahinta taisi olla n. 13 €/kk. Myynti tilanteessa ei mainittu mitään siitä, että sopimusta ei voi purkaa.

      Sain työpaikan n. 1 kk päästä ja tarvitsin liittymän rajoittamattomalla puheajalla. Tuon jouduin hankkimaan lähes listahinnalla n. 23 €/kk vaikka samaan aikaan DNA tarjosi sitä uusille asiakkaille 10 €/kk halvemmalla. DNA kertoi suoraan, että minulla ei ole neuvottelumahdollisuutta hinnasta, koska en pääse irti vanhasta sopimuksesta

      Jäin työttömäksi 4 kk päästä ja koitin vaihtaa liittymän takaisin Jämptiin, jolla minut houkuteltiin asiakkaaksi 7 €/kk. Nyt olisin joutunut maksamaan siitä 17 €/kk (1 Mbs nopeus ja puhelut maksan itse)

      Eli DNA:n määräaikainen liittymä on ok, jos sitä ei tarvitse sopimuskauden aikana vaihtaa toisenlaiseen. Jos tulee vaihto eteen, joudut hankkimaan uuden liittymän määräaikaisena ja kalliilla hinnalla.
      Järkevintä on hankkia muiden operaattoreiden ei-määräaikainen liittymä tarjousten perusteella.

      • Anonyymi

        DNA on miettynyt tarkkaan liiketoimintastrategian siten, että kun asiakas saadaan houkuteltua määräaikaiseen liittymään ja hän määräajan sisällä haluaa vaihtaa liittymän vaikka nopeammaksi, hänen on ostettava se listahintaan ja uuden asiakkaan alennukset poistuvat.

        Asiakas ei voi muuta kuin hyväsyä korkeampia hinta. Näin minulle myös suoraan sähköpostissa DNA kertoi. Asiakaspalvelilijoiden vika tämä ei ole, heitä on pyydetty näin toimimaan.
        Toiminta on aika härskiä. Voisi olla järkevää äänittää DNA-kaupanteko sillä jos neuvotteluissa myyjä ei kerro riittävästi ehdoista, ainakin kuluttajavirasto on kiinnostunut

        DNA ei määräaikaista sopimusta tehtäessä kovin paljon kerro näistä ehdoista eli määräaikaista ei voi käytännössä mitenkään irtisanoa tai että jos vaihdat määräaikana liittymän toisenlaiseksi, kaikki alennukset poistuvat.
        Tämä on tarkkaan harkittua.


      • Anonyymi

        Kaikenkaikkiaan prepaid'it ovat fiksuimmat.
        Kun liittymä lakkaa toimimasta, voi vaihtaa R-kioskilta haettuun toiseen.

        Pätkittäiseen käyttöön voi ottaa 89 snt/vrk maksavan.
        Jatkuvaan käyttöön maksavat 54 ja 58 snt/vrk.
        Lataaminen netissä nopea ja helppo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikenkaikkiaan prepaid'it ovat fiksuimmat.
        Kun liittymä lakkaa toimimasta, voi vaihtaa R-kioskilta haettuun toiseen.

        Pätkittäiseen käyttöön voi ottaa 89 snt/vrk maksavan.
        Jatkuvaan käyttöön maksavat 54 ja 58 snt/vrk.
        Lataaminen netissä nopea ja helppo.

        Asuin vanhassa osassa Matinkylää.
        Terveyskeskuksen katolle tuli uusi tukiasema, jolloin netti lähes vaikeni.

        Kalliiksi tuli kun ostin wifi-reitittimen ja sillä kokeilin mokkulaa eri puolilla taloa.
        Uusi tukiasema oli lähellä mutta antennien tehot ja suuntaukset pilasivat kentän.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Eikö pitkässä juoksussa tärkempi, eriasia jos pitää lyhyen aikaa.


    • Anonyymi

      Se, että prepaid olisi hyvä vaihtoehto ei lohduta pitkän määräaikaisen omistajia.

      Olisihan se hyvä, jos operaattori kävisi asiakkaan kanssa läpi erilaiset vaihtoehdot (freepay, määräaikainen, ei-määräaikainen) sekä niihin liittyvät hyvät ja huonot puolet ja näin asiakas löytäisi hänelle sopivan

      DNA ei tosiaan kerro määräaikaisen myyntitilanteessa määräaikaisen irtisanomisehdoista eikä varsinkaan siitä, että jos määräaikaisen aikana liittymän vaihtaa määräaikana toisenlaiseen, joutuu sen maksamaan vähintään listahintaisena ja lisäksi siitä ajankohdasta alkaa uusi määräaikainen.

      Periaatteessa jos asiakas haluaa vaihtaa toisenlaiseen liittymään, ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin ottaa uusi määräaikainen listahintaa kalliimmalla

      t: DNA kokemuksia

      • Anonyymi

        Kannattaa välttää DNA:ta viimeiseen asti. Oltiin yks vuorokausi Bosnia-Herzegovinassa. Mobiilidata kiinni koko ajan eikä mitään nettiliikenettä. DNA pamautti kummallekin 60 euron mobiilidata laskun. Reklamointiin eivät korvia lotkauta. Välttäkää!


    • Anonyymi

      Asun täälä pirkanmaalla Ylöjärvellä, 35 min. Tampereen keskustaaan, aikaisemmin 6-7 vuotta sitten, oli mokkulassa dna liittymä 13.90e/kuussa, nyt 29.90 euroa kuussa alennuksella. Pitäs antaa 400 megaa, totuus 1-4 megaa keskimäärin, aikaisemmin saatto antaa 10-15 megaa. Kun asiakaspalveluun soittaa vika on asiakkaan laitteessa.

      Paskan maku on! Työkseni olen joskus yli 10 vuotta sitten myynyt tuhansia dna liittymiä alihankkijalla. Kun menin pyytämään palvelua dna liikkeestä sain vartijat paikalle. DNA todella mennyt alaspäin 15 vuodessa, nykyään omistajat on ulkomailla. Melkein 20 vuotta ollut DNA liittymä, vituttaa kyl aika paljon. Hitaampaan nettiin ei suostuttu puhelimessa vaihtamaan, 100 megaa/23.90 euroa kuussa, ei suostuttu ja ostokielto kun niin huono asiakas, mobilepayllä käteinen DNA kauppaan kuitenkin kelpaa, mutta todella pettynyt olo. nyt maksan kahdesta netistä, toisessa valvonta kamera ja puheliittymä ja vastaajapalvelu. Kuukausimaksut dna firmaan n.53 euroa kuussa, plus mokkula jonka soppari päättyy just. Kiitos DNA tyhjästä ja viimeisestä vajaasta 20 vuodesta

    • Anonyymi

      Joudun maksamaan vuoden. Aivan pas liittymä ja firma. Ei tulisi mieleenikään ottaa enään mitään sieltä vaikka maksaisivat. Minulle riitti ryöstö ja henkinen väkivalta mitä siitä koitui.

      • Anonyymi

        "Joudun maksamaan vuoden."

        Minulle oli käydä samoin, mutta onneksi sain peruttua "tilaamani" määräaikaisen liittymän sillä perusteella, että minulle ei ollut kerrottu mitään määräaikaisuudesta myymälässä.

        DNA toimii hyvin härskisti. Mikä tahansa muu operaattori on varmasti rehellisempi.


    • Anonyymi

      Firma teki kaikkensa, jotta eivät joudu myöntämään vakavia eettisiä väärinkäytöksiä ja laiminlyöntejä työntekijöitään kohtaan keväällä / kesällä 2021. Vyyhtiin liittyneet työntekijät lähtivät ja / tai pakotettiin lähtemään firmasta ennenkuin asiasta olisi tehty isompi juttu ja mahdollisesti vinkattu myös mediaa, joka varmasti olisi ollut kiinnostunut näistä firman härskeistä toimista ja varsinkin J.Makkosen ja J.Harjusen luonnottomasta työntekijöiden kohtelusta. Harmittaa jälkikäteen, että iso firma selvisi säikähdyksellä eikä asiat kerenneet tulemaan päivänvaloon. Dna on kaikkea muuta kuin mainostamansa asiat varsinkin työntekijöitään kohtaan. Epäkohtien tullessa julki tämä firma tekee kaikkensa ettei joudu myöntämään mitään vaan kaikki lakaistaan maton alle ja johto uskottelee itselleen tehneensä "hyvää duunia". Älkää koskaan nuoret vaan vahingossakkaan hae liittymämyyjiksi Dna Kaupalle ja haksahtako Dna:n feikkeihin mainosvideoihin joissa kaikki hymyilee ja "vetää samaa köyttä", koska ette tiedä mihin silloin olette sekaantumassa. Minä voin kertoa rintaäänellä.

    • Anonyymi

      DNA poika otti toista vuotta sitten liittymän. Nyt ei pääse kirveelläkään eroon. On käyty ja ilmoitettu ja virallinen lopetus viesti sieltä lähetetty, mutta taas parin kympin nyt kolmenkympin laskua pukkaa. Rikosilmoitus ja poliisille vai minne asia. Vai julkinen mainos joka lähteeseen. Huijaus firma. Puoli vuotta maksettu samaa numeroa Elisalle, mutta DNA keksi uuden numeron mistä lähettää nyt laskua. Kokoan todisteet ja vien asian eteenpäin nyt. Meille ym ei ikinä DNA pakko liittymää enää. Tätä jatkuu nyt toista vuotta...

    • Anonyymi

      Gigantissa myyjä ehdotti laajakaista sopimuksen uusimista halvemmalla sopimuksella DNA lle menin lankaan entinen sopimus kuukausi hinta paljon halvempi kun tää uusi älkää missään tapauksessa erehtykö DNA antaa sopimuksen teon kelle sattuu soitin dnalle oma vika.

    • Anonyymi

      nämä nostavat taas hintoja röyhkeästi. Iritsanokaa hyvät ihmiset kaikki DNA:n palvelut.

    • Anonyymi

      Dna tai Telia Prepaid.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2052
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      46
      1591
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe