Seksinovelli

EmmaMikkoSeksi

Emma oli opiskellut toimittajaksi jo pidemmän aikaa, ja oli nyt vihdoin saanut töitä eräästä lehdestä. Emma oli 20 vuotias ja asui yksin Helsingissä. Hänellä oli kaunis, pitkä, aaltoileva vaalea tukka, kauniit kasvot, suurehkot rinnat ja virheetön, iso peppu. Työt olivat alkaneet hyvin, ja Emman kirjoituksia oli aika usein lehdessä. Oli perjantaiaamu ja Emman toinen viikko töissä, kun hän seisoi makuuhuoneensa suuren peilin edessä ja pukeuitui. Hän oli sitonut hiuksensa korkealle ponnarille ja päällään hänellä oli valkoinen paita, vaaleanpunainen pikkutakki, minihame, sukkahousut ja mustat korkokengät. Pian hän oli valmis ja otti laukkunsa mukaan lähtiessään töihin. Hän näytti viehkeältä, mutta myös asialliselta kävellessään kadulla kohti rautiovaunupysäkkiä. Ratikka vei hänet todella lähelle taloa, josta Emma oli saanut töitä. Emma oli juuri ajoissa ja meni heti työpöytänsä luo. Useimmilla työntekijöillä oli oma työhuone, ja loput työskentelivät pöytiensä äärellä yleisessä tilassa niinkuin Emma. Päivä alkoi tavallisesti, kuten kaikki muutkin päivät, ja pian olikin jo lounastauko. Rakennuksessa oli ruokala, mutta Emma lähti syömään läheiseen ravintolaan. Rakennuksen ulko-ovella hän tapasi häntä itseään huomattavasti vanhemman, ehkä 27 vuotiaan miehen, joka oli menossa samaan ravintolaan. Kun he olivat perillä, Emman viereen samaan pöytään istui sama mies.
-Hei, en tiennytkään että työskentelet täällä, mies aloitti keskustelun.
-Ai hei, aloitin vasta reilu viikko sitten, Emma vastasi.
-Olen Mikael, eli Mikko, mies sanoi.
-Niin, minä olen Emma, Emma selitti.
-Hauska tutustua, Emma. Haluaisitko tulla työhuoneeseeni lounastauon jälkeen, saisit työskennellä rauhassa, ehdotti Mikko. Emma suostui, olihan yleisissä tiloissa kova melu.
-Kiitos, Emma sanoi vaivautuneesti.
Emma ja Mikko kävelivät yhdessä töihin ja juttelivat kaiken laista. Emma kertoi että asui yksin ja ei ollut suhteessa. Mikkokin oli sinkku. He olivat pian perillä ja menivät Mikon huoneeseen. Kaikissa työhuoneissa oli tummennusverhot ja sisälle ei nähnyt. Sisällä oli iso työpöytä ja toimistotuoli, sekä valkoinen pöytä jonka päällä ei ollut ollenkaan tavaraa. Mikko istui tuoliin ja antoi Emmallekin jostain pöytänsä kätköistä tuolin jota Emma ei ollut aluksi huomannut. Mikko kehotti Emmaa istumaan valkoisen pöydän ääreen, ja Emma tekikin niin. Hän kaivoi tietokoneensa esiin ja alkoi työskennellä. Kello kävi ja työpäivä loppui. Emma ja Mikko kävelivät yhdessä ulos. Vähän matkan päässä oli musta auto.
-Tämä on minun autoni, Mikko sanoi ja pysähtyi.
-Jos kerrot missä asut, voin viedä sinut sinne, hän jatkoi. Emma luotti Mikkoon ja otti tarjouksen vastaan. He ajoivat Emman kodin luo, jossa Emma nousi kyydistä. Juuri kun Emma oli jo kävelemässä pois, Mikko huusi: -Odota, Emma. Etkö haluaisi tulla minun luokseni? Emma pysähtyi ja kääntyi kohti Mikkoa.
-Kyllä, mutta jos odotat hetken, haen tarpeellisen kotoa, Emma sanoi. Mikko nyökkäsi ja Emma lähti. Mikko odotti hetken ja Emma palasi kassi mukanaan. Emma istui etupenkille ja he ajoivat hetken aikaa.
-Missä asut? Emma kysyi.
-Hieman Helsingin ulkopuolella, Mikko vastasi. He ajoivat vielä hetken ja puhelivat, kunnes Mikko kaarsi auton jonkun pihaan. He hyppäsivät pois ja Mikko vei Emman talolle.
-Tämä on taloni, Mikko sanoi. Ilta kului mukavasti. He päättivät grillata terassilla. He söivät ja illan hämärtyessä suutelivat. Se oli pitkä suudelma. Mikko imi Emman huulia kauan ja tuntui nauttivan siitä paljon. Tunnin kuluttua he siirtyivät sänkyyn. Sänky oli parisänky, ja Mikon mielestä tuntui olevan ilmiselvää että hän ja Emma nukkuisivat siinä yhdessä. Mikko riisuutui alusvaatteilleen ja kävi maata. Emma noudatti Mikon esimerkkiä ja meni peiton alle. Mikko kääntyi kyljelleen ja alkoi silittää Emmaa. Lopulta tyttökin kääntyi, ja Mikko laittoi kätensä tytön vyötäisille. Hän siirsi Emman lähemmäs itseään ja suuteli. Tällä kertaa hän työnsi kielensä pitkälle Emman suuhun ja imi tämän huulia pidempään. Molemmat nauttivat. Aamulla kun Emma heräsi Mikko oli jo jalkeilla mutta istui sängyn vieressä ja katsoi Emmaa. Mikolla oli yllä vain kylpytakki. Kun Emma nousi ylös, nousi Mikkokin ja asettui Emman eteen. Hän tarttui tyttöä yläselästä ja irroitti rintaliivit. Ne tipahtivat lattialle, ja Mikko vei kätensä tytön vyötäisille. Alushousut putosivat, ja Emma seisoi alastomana Mikon edessä. Emma ei tiennyt mitä tehdä, hän vain seisoi Mikon edessä joka avasi kylpytakkinsa, joka sekin tippuivat lattialle. Mikko ohjasi Emman sänkyyn makaamaan selälleen. Emmaa kuumotti, ja hän arvasi mitä oli tekeillä. Vaistomaisesti hän laittoi kädet pimppinsä päälle. Mikko siirsi ne rauhallisesti mutta kovakouraisemmin ne pois ja paljasti peniksensä. Se oli valtavan pitkä ja leveä. Se roikkui Emman edessä, joka oli kauhusta kankea. Se ei ikinä mahtuisi Emman sisään, siitä Emma oli varma. Mikko taisi arvata Emman ajatukset, sillä hän otti Emman ranteista kiinni ja piti ne paikoillaan. Jatkuu osassa 2

0

4038

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        63
        6353
      2. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        25
        4086
      3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

        Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
        Sinkut
        263
        2506
      4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

        Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
        Kokkola
        26
        1990
      5. MAKEN REMPAT

        Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
        Suomussalmi
        30
        1478
      6. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        95
        1326
      7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

        Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
        Hindulaisuus
        304
        1097
      8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

        5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
        Ähtäri
        54
        1070
      9. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        77
        1016
      10. Mulla on kyllä

        Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
        Ikävä
        39
        991
      Aihe