Raffy-jäätelökoju kannattaa kiertää kaukaa

Eikiitosraffy

Raffy gelateria Flower streetin alkupäässä Sunny beachilla vedättää turisteja ihan satasella. Kun pyydät 2 palloa saat kupin tai vohvelin tursuavan täyteen jäätelöä ja ennen kuin ehdit tarkistaa hinnan, on jäätelö jo annettu lapsen käsiin. Myyjä väittää että 2 palloa on yhteensä 1kg jäätelöä!!! Eli 3 jäätelöannoksen hinnaksi tulee 48 levaa, koska myyjän mukaan 3 annosta on 2,5kg!!! Suomalaiselle toki hinta ei mikään päätä huimaava eli maksaahan sen 24e, jos ei lomaansa halua käyttää tappelemiseen, mutta periaatteessa paikallisen hintatason tietäen, hinta on täyttä kusetusta.. Kyseiset Raffy-kojut kierrän ainakin itse jatkossa kaukaa. Hinta on toki esillä 1,79 lev/100g mutta jos myyjän jäätelöpallo on keittokauhan kokoinen ja jos väittää että saa pieneen astiaan tungettua 1kg jäätelöä niin onhan se törkeää.

10

1690

  Vastaukset

  • Nuo kilohinnoilla velottavat jäätelöpaikat pitää nähdä ja kiertää sitten kaukaa. Ne ovat todella vain matkailijoiden lasten vedättämistä varten, enkä usko hygieniakaan olevan korvin korkealaatuista niissä ulkoilman lämpötiloissa.

   Alue on täynnä supermarketteja, joiden pakastealtaista saa vaikka millaisia jätskejä minirahalla. Ostakaa niistä, niin säästätte sekä rahaa että hospitaalikuluja...

   • Olin juuri lapsen kanssa 2 viikkoa siellä, eikä missään (jäätelökioskissakaan) huijattu. Vain taksit yrittivät, mutta en mennyt lankaan. Söimme usein jätskiä kadulla sekä Nessebarin vanhassa kaupungissa ym. , että ravintolassa annoksina pöytään, vesipuistoissa ja Burgasissa. Kaikkialla hinta tuli painon mukaan, ja se oli paikasta riipuen 2-3 levaa kahdelta pallolta. Myös ravintolassa hinta oli noin matala. Jäätelöt oli aivan jäässä, eikä makuvirheitä, eikä tullut mitään mahaoireita. Katukahvilassa pöytään tarjoiltuna 2 kolmen pallon jäätelöannosta, 2 vesipulloa ja mukillinen teetä vajaa 10 levaa. Järjettömän halpaa.

    En tiedä onko meillä ollut vain satumainen tuuri, vai valitaanko huijattavat sen perusteella että he näyttävät siltä etteivät nosta meteliä? Minä ainakaan en suostuisi maksamaan ap:n kertomaa summaa jäätelöstä, ihan sama vaikka soittaisivat miliisin ja mafian paikalle!

    Ei kannattane leimata kaikkia myyjiä yhden huijarin takia?


   • Eihän tuossa kaikkia myyjiä kukaan leimannutkaan. Aloittajalle kiitos, tietää nyt mistä kojusta ei ainakaan kannata mennä ostelee :) jokainen voi päättää haluaako stressata lomalla parinkympin takia ja nostaa pulttia jätskipallosta vai ei eli ei kannata itse alkaa leimaa toisia siitä, jos toiselle se kakskymppinen ei ole niin suuri summa, et siitä haloon nostaisi ;)


  • Heh heh, oikein hauska avaus, suorastaan riemukas....D
   Herää kuitenkin kysymys kuka helvetti ostaa jäätelöä katusyöntiin kilohinnoilla?

   Paikallismyyjien tarkoitus on tietenkin maksimoida voittonsa huomioden melko lyhyen sesonkiajan eikä tästä heitä voine torua.
   Jo kotoinenkin osakeyhtiölakimme sanoo ensitöikseen että osakeyhtiön tarkoituksena on tuottaa omistajilleen voittoa.
   Tämä sitten mahdollistaa omistajien ylellisen elämän.

   Sunny Beach on ihana paikka lomailuun ja kiusauksia sekä mahdollisuuksia syntiseen elämään on pilvin pimein. Kehotan tarttumaan tilaisuuksiin sillä kerran vain me.........

  • Kokemusta kahdesta Raffy-kojusta. Toisesta sai ihan normaalin kokoiset jäätelöpallot ja hinta oli ok. Toisella kertaa jätski"pallo" olikin iso kasa jätskiä ja hinta järkyttävä.. Riippuu kojusta, myyjästä millasen annoksen saa.

  • Totta et varminta on ostaa jätskit kaupasta kiinteällä hinnalla jos on varman päälle pelaaja matkallakin. Ja vielä varminta on jäädä Suomeen nököttää, ettei vaan iske vatsapöpöt tms. Mut moni meistä reissaa sillä asenteella et haluu kokeilla reissuilla mahdollisimman paljon muuta kuin sitä samaa mitä saa kotonakin, on se sit jätskiä tai jotain muuta.. kokeilla pystyy kun sit tosiaan ei budjettia kaada vaikka sattuu joku vedättääkin, niin kuin aloittaja kirjoittaa et ei 24 euron takii viitsi alkaa lomalla hinnasta väittelee. Mut hyvä tietää et ei ainakaan siitä kojusta kannata ostaa. Koskaan ei oo vatsapöpöä saatu vaikka ympäri maailmaa reissattu ja katukojuista ruokakulttuurielämyksiä koettu ;)

  • Ostakaa jätskit kotimaan Lidlistä.
   1,69 € / 2 l.

  • No joo, jokaisella on toki mielipide. Viestini tarkoitus ei ollut kuulla mielipiteitä, kun ne vähempää voisi kiinnostaa, vaan lähinnä varoittaa et jos nyt joku tiukan budjetin matkailija sattuu tuolle suunnalle, eikä halua joutua tilanteeseen missä joutuu kinastelemaan hinnasta, niin kannattaa jättää tuosta flower streetin ekasta kojusta jätskit ostamatta, se myyjä kusetti kaikkia jotka siihen erehty pysähtyy. Ja niin kuin kirjoitin, mulle se kakskymppinen sinne tänne ei todellakaan ollut niin merkityksellinen lomabudjetin kannalta että siitä itse olisin viitsinyt alkaa väittelee, mutta muita ajatellen halusin toki varoittaa, kun ymmärrän toki, että toiselle sekin raha voi olla suuri ja etenkin jos on isosta lapsiperheestä kyse, voi olla aika menoerä. Mut kukin tavallaan, toinen haluaa nostaa riidan ja toiselle se on vain pikkurahaa... Meitä on moneksi ;)

   • Mun mielestä on nhyvä et tuodaan julki nämä tämmöiset paikat. Voi lukija sit itse päättää mitä tekee kohteessa, mutta onpa kerrottu mitä on luvassa.
    Niin kauan, kun annetaan huijata niin ne jatkaa toimintaa.
    Eihän se 20-levaa ole paljoa rahaa, mutta se periaate siitä huijauksesta ei ole ok.
    EI anneta mahdollisuutta jatkaa.


  • Nyt 100 g maksaa 1.99 ja jäätelötötteröön mahtuu 1 kauhallinen n 200g, tekee 4 levaa eli 2€!
   Ostettu tänään!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefan on puhunut Seiskassa: Naapurien juoruaminen ei häntä haittaa.

   Stefan kertoo, että rakentaa Sofian kanssa kotia tietoisena naapureiden katseista, eikä häntä haittaa, vaikka naapurit soittelevat heistä lehteen.
   57
   3497
  2. Stefu taas sekoilee instassa.

   Nyt on taas viesti kaikille luettavissa. Onko vieläkin kännissä, vai sekaisin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   2439
  3. Stefu ja Sohvi - ero!

   Tämä on ilonpäivä 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   1867
  4. Sofia pakeni yöllä kotonta Stefua.

   Uusi piirre näköjään löytyy Stefusta. Suutuessaan heittelee tavaroita.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   1725
  5. Sofialla puhaltaa jo uudet tuulet

   Stefu on menneen talven lumia. Odottakaahan kun asia avautuu enemmän julkisuuteenkin... Hullu stefu jäi nyt sitten loppupeleissä aivan yksin, kukaan e
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1390