5kg laihdutus 2kuukaudessa???

Kesälläkuntoon

En halua asettaa itselleni mitään mahdottomia tavoitteita esim 10kg kuukaudessa mutta kesän aikana (2 kuukaudessa) toivoisin laihtuvani suurinpiirtein 5kg siitä voisi sitten jatkaa mikäli siltä vielä syksyllä tuntuisi. Ajattelin että kesällä laihdutus voisi onnistua kun en istu 6-8 tuntia penkissä. Ajattelin aloittaa noin 35 min nopeaa hölkkää joka toinen päivä ja uin kesäisin yleensä noin 1 tunnin päivässä sekä joka toinen päivä 20min lihaskuntotreenin. Tottakai ruokailutapojani pitäisi parannella mutta haluaisin ensin kuulla mielipiteitä että oinnistuisiko moinen ja miten.??? Olen 20v, 70kg,170cm

7

1289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laihduttaja
    • sokeroimaton2018

      Painonhallinta on jokaisesta itsestä kiinni. Syömishäiriöoireilleena tiedän, että maltti on valttia. Aikuisemmallakin naisella on riski sairastua syömishäiröön, jos laihdutus on liian rajua. Siksi suosittelen maltillista hidasta painon pudotusta. Sen jälkeen näyttääkin paremmalta. Liian tiukalla ja vähäenergisellä dieetillä kärsii puutostaudeista. Eli ihminen ei todellakaan näytä hyvältä sen jälkeen (iho, hiukset jne). Ja paluu arkeen voi tarkoittaa ahmimista. Eli koko dieetti on lusittu turhaan, kun tulos menetetään ja terveydentila on entistä huonompi dieetin loputtua ja ahmimisen alettua (lihakset korvautuneet keskivartalorasvalla).

      Ettehän hyvät ihmiset yhä tuijota pelkkää vaa'an lukemaa? Mitatkaa vyötärön ympärys ja vyötärön ja lantion välinen suhde. Netistä löydätte tavoitearvot. Ne kertovat vaakaa paremmin terveydentilan. Lihaksikas ja vahva ihminen saakin painaa luuviulua enemmän. Lihakset ovat terveydelle hyväksi, niistä ei pidä hankkiutua eroon laihuuden nimissä.

      Paras keino päästä viidestä kilosta eroon ilman laihdutusta on lopettaa kokonaan lisätyn sokerin käyttö. Vaikeaksi asian tekee se, että 70 % ruokakaupan tuotteista sisältää lisättyä sokeria. Sokeri on puhdasta ja tarpeetonta maksaa kuormittavaa energiaa, jolla saa keskivartalolihavuuden ja sokeritaudin. Eli ala lukea tuoteselosteita ja keksi tuote kerrallaan korvaavia vaihtoehtoja. Jotain joudut tekemään itsekin, kaikkea ei sokeroimattomana löydä. Itse olen ollut pari vuotta sokeriton, ja painon vaihtelut ovat vähentyneet. Ensimmäisenä talvena laihduin, kun yleensä talvella paino nousee. Sen jälkeen paino on ollut varsin vakaa. Vähemmän makeaan makumaailmaan tottuu, ja ainakin itse syön nyt enemmän esim. pähkinöitä. Eikä se vyötärömakkaroita ole lisännyt.

      Jos vältät sokeria, niin muista, että hunaja, siirappi, täysmehut ja mehutiivisteet yms. tuoteselosteessa tarkoittavat myös sokeria. Eli voit nauttia hedelmän tai pari päivässä, muttet mehua. Iso pullo virvoitusjuomaa sisältää lasillisen puhdasta sokeria. Kuka haluaa kaataa sellaista myrkkyä sisäänsä, kun ilmankin pärjää mainiosti?

    • 20209988

      Itselle oli helppoa 2 viikkoa niin tiputin 7kg ja se tapahtui normaalia ruokaa syöden mutta hieman pienempiä annoksia.

    • Minä olen laihduttanut 5,5 kg noin 8 kuukauden aikana ja nälkää ei ole tarvinnut kärsiä lainkaan. Käytän vähärasvaisia tuotteita sekä valitsen hiilihydraattien kohdalla täysjyvätuotteet. Perunoista yritän löytää aina n. 60 g painavat (syön lounaalla 1 kpl), riisiä mittaan vajaat 1/2 dl ja spaghettia 50 g.

      Yhteensä 5 ateriaa päivässä. Iltapäiväkahvin kanssa nautin paahtoleivän ja riisikakun (suolaton) lisäksi pari palaa tummaa suklaata.

      Aion vielä pudottaa 2,5 kg ja sen jälkeen katson, missä kohden painon putoaminen loppuu tällä ruokavaliolla.

    • TriSimeonsinDieetti

      Jos olet kiinnostunut pudottamaan painoa lyhyessä ajassa ilman liikuntaa, Tri Simeonsin dieetti on paras tapa siihen! Painoa lähtee jopa 8-15 kg vain 40 päivässä! Dieetin voi tehdä myös lyhyemmässä ajassa, vähintään 23 päivässä, jolloin painoa putoaa n. 5-7 kiloa. Simeonsin dieetti on täsmällinen, turvallinen ja NOPEA! Ei tarvitse pelätä nääntymistä tai muutakaan pahaa oloa tämän dieettimenetelmän aikana.

      Tuhannet ihmiset ovat pudottaneet painoa Simeonsin dieetin avulla ja keskimääräinen pudotus 40 päivän aikana on ollut n. 9,5 kiloa!

      Lue lisää osoitteessa www.simeonsindieetti.fi tai ota yhteyttä Tri Simeonsin dieettikonsulttiin sähköpostilla: [email protected] :)

      Lue tyytyväisten asiakkaiden menestystarinoita: www.simeonsindieetti.fi/category/kokemuksia
      Tilaa uutiskirje - saat alekupongin: www.simeonsindieetti.fi/free-guide
      Tri Simeonsin Dieetti Facebookissa: www.facebook.com/simeonsindieetti
      Tri Simeonsin Dieetti Instagramissa: www.instagram.com/trisimeonsindieetti

    • TriSimeonsinDieetti

      Jos olet kiinnostunut pudottamaan painoa lyhyessä ajassa ilman liikuntaa, Tri Simeonsin dieetti on paras tapa siihen! Painoa lähtee jopa 8-15 kg vain 40 päivässä! Dieetin voi tehdä myös lyhyemmässä ajassa, vähintään 23 päivässä, jolloin painoa putoaa n. 5-7 kiloa. Tämä dieetti on täsmällinen, turvallinen ja NOPEA, eikä ole pelkoa nääntymisestä tai huonosta olosta dieetin aikana!

      Tuhannet ihmiset ovat pudottaneet painoa Simeonsin dieetin avulla ja keskimääräinen pudotus 40 päivän aikana on ollut n. 9,5 kiloa!

      Lue lisää osoitteessa www.simeonsindieetti.fi tai ota yhteyttä Tri Simeonsin dieettikonsulttiin sähköpostilla: [email protected]

      Lue tyytyväisten asiakkaiden menestystarinoita: www.simeonsindieetti.fi/category/kokemuksia
      Tilaa uutiskirje - saat alekupongin: www.simeonsindieetti.fi/free-guide
      Tri Simeonsin Dieetti Facebookissa: www.facebook.com/simeonsindieetti
      Tri Simeonsin Dieetti Instagramissa: www.instagram.com/trisimeonsindieetti

    • Knab

      Saa pudotettua helposti niin, että keittää kattilallisen linssi- tai hernekeittoa ja syö sitä sekä raejuustoa ja hedelmiä, salaattia, vihanneksia, kalkkunaa, kalaa vaikka kuukauden. Lähtee 5-6 kg helpost eikä ole nälkä. Sitä voi jatkaa niin , että syö keittoja pari kolme kertaa viikossa mutta muuten aika normaalisti ( ei kuitenkaan valkeita vehnäjauhoja tai sokeria) . Laihduttaa kannattaa niin ettei ole nälkä. Liikuntaa vaikka 2 tuntia kävelyä päivä. Ihan helppoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2703
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2290
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2040
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      14
      1775
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe