Maximaalisen tyhmä Verstappen

OlisjaPanis

Oliver Panis Jos Verstappen antaisi, ja niin edelleen. Max todella näyttää ja nimenomaan on aivoiltaan typerää teini oravaa tyhmempi joka ei aikuisten joukossa tule koskaan menestymään. Ja on nimenomaan vaarallinen isojen poikien leikeissä riskien ollessa suuria verrattuna käytettävissä olevaan omaan aivokapasiteettiin. Siis ajotaitojen perusteella poikaa ei saatu F1:iin vaan typerän mulkunoksennuksen aikaansaanut isänsä. Lasten vaunujen työntämiseen en edes häntä suosittelisi epätasapainoisten mielen ailahteluiden vuoksi, siis kärsii jonkin asteista ongelmaa mielenhallinnan suhteen, mutta kun ottaa huomioon hänen teini-ikänsä ja alkuperänsä, niin kaikki on ymmärrettävää, mutta mitään ei kuitenkaan anteeksi voi antaa.

15

1227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • UltimateRacer

      Verstappen on parasta mitä formulat ovat tarjonneet vuosiin. Hienoa ajoa, yritystä ja limitillä ajoa. Ummehtunut ja tylsä F1-sarja kaipaisi enemmän Verstappenin kaltaisia tulevia suuria mestareita jotka eivät tyydy pelkkään jonossa ajeluun ja tallimääräyksiin.

    • MaxAttack

      Maximaalisen viihdyttävä Verstappen! Taistelee kisojen voitosta kynsin hampain, toisin kuin jämäpisteille köröttelyyn tyytyvä Räikkönen! Max on todellinen taistelija, josta nössö-Kimin pitäisi ottaa oppia!

    • ItävaltaKorkattu

      On se vaan kova kuski tuo Max. Umpisurkealla ja tehottomalla Red Bullin rotiskolla ajoi voittoon. On se kone. jos olisi Ferrari alla, voittaisi kisat ainakin kierroksen marginaalilla.

      • PintaKaasu

        Ihme, että Verstappenin rellun mylly kesti maaliin saakka. Hulkilta rellun mylly levisi isoilla liekeillä ja tapin tallikaverilla kone levisi myös kesken ajon.


      • RenaultMeganenKone

        Renaultin moottorissa on insinöörien mukaan 50–70 hevosvoimaa vähemmän kuin Mersun ja Ferrarin moottoreissa. Näkeehän sen jo suorilla kun häviävät reilusti huippunopeuksissa.


    • MaxAttack

      Maximaalisen nopea Max ohitti upeasti Räikkösen ja ajoi huikeaan voittoon! Hyvä Max!

    • Formuloija

      Vaikka Maxista muuten kuskina tykkään, niin pakko sanoa, että nyt Monzan kisassa tosi tyhmä liike Bottaksen suuntaan! Työnsi Bottaksen radalta ulos! Onneksi sai rangaistuksen!

      • KöröKöröäPeräkkäin

        Maxilta normiajolinja mutkaan. Bottas oli umpisurkea. Bottaksen olisi pitänyt ohittaa Verstappen heittämällä, niin iso tehoero on Renaultin ja Mercedeksen moottoreissa.


      • Bottasmokasi

        Verstappen ei työntänyt Bottasta radalta ulos, vaan Bottas itse törmäili Verstappenin päälle, kun ei päässyt nätisti ajamalla ohi. Jostain kumman syystä tuomaristo näki asian päinvastoin, vaikka kuka tahansa voi katsoa televisiosta, että Verstappen ei sitä kolaria aiheuttanut, vaan epätoivoista ohitusta yrittänyt Bottas. Valtsu oli ihan omasta syystään päätynyt Verstappenin taakse, koska hidasteli kierroskaupalla Kimin edessä, Jotta hamilton saisi hänet kiinni.


      • Bellex

        Ois Verstappen tuupannu sen verta kunnolla Bottasta että johtotähti olis purkautunut siihen. Pisti toi Bottaksen epäurheijamainen pelleily vitu... harmittamaan sen verran että sais poju hommata vaikka potsvanan passin....


    • MaxEntertainer

      Viihdyttävää ajoa Maxilta jälleen Brasiliassa! Ja kisan jälkeen hyvää painia Oconin kanssa! :-D
      Olisi jälleen voittanut kisan, ellei Ocon olisi hölmöillyt. Max ollut loppukauden paras kuljettaja!

      • häntäpääenskaudella

        Max on hölmö, se ei olisi menettänyt mitään vaikka olisi ajanut kurvin vähän leveämmin ja antanut Oconin ajaa siinä vierellään. Näistä tilanteista juuri erottaa mestarit, ettei pilaa omaa kilpailuaan tuollaisessa tilanteessa.


      • MaxiMarket

        Totta, olisi voinut tuossa tilanteessa harjoittaa riskien minimointia ja varmuuden MAXimointia :-D Vielä on jonkin verran opittavaa. Muuten kyllä viihdyttävä kuljettaja!


      • Borgepeäskä

        MAXin syytä tuo törmäys enemmän kuin Oconin. Oconhan oli jo sisäkurvissa, kun Max tuli ylikovaa takaa ja änkesi väkisin Oconin kylkeen; ei Ocon pystynyt väistämään mihinkään; jos hän olisi väistänyt vasemmalle, törmäys olisi ollut väistämätön.


      • LuuVitoset

        Hyvä Max! Olisi vielä antanut Oconin riukusäärtä vielä kisan jälkeen kunnolla turpaan, niin suosio ja maine olisi taas vähän kasvanut.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      54
      2946
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      543
      2798
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1947
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1912
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1778
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1717
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1422
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1186
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1178
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1132
    Aihe