Maximaalisen tyhmä Verstappen

OlisjaPanis

Oliver Panis Jos Verstappen antaisi, ja niin edelleen. Max todella näyttää ja nimenomaan on aivoiltaan typerää teini oravaa tyhmempi joka ei aikuisten joukossa tule koskaan menestymään. Ja on nimenomaan vaarallinen isojen poikien leikeissä riskien ollessa suuria verrattuna käytettävissä olevaan omaan aivokapasiteettiin. Siis ajotaitojen perusteella poikaa ei saatu F1:iin vaan typerän mulkunoksennuksen aikaansaanut isänsä. Lasten vaunujen työntämiseen en edes häntä suosittelisi epätasapainoisten mielen ailahteluiden vuoksi, siis kärsii jonkin asteista ongelmaa mielenhallinnan suhteen, mutta kun ottaa huomioon hänen teini-ikänsä ja alkuperänsä, niin kaikki on ymmärrettävää, mutta mitään ei kuitenkaan anteeksi voi antaa.

15

1246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • UltimateRacer

      Verstappen on parasta mitä formulat ovat tarjonneet vuosiin. Hienoa ajoa, yritystä ja limitillä ajoa. Ummehtunut ja tylsä F1-sarja kaipaisi enemmän Verstappenin kaltaisia tulevia suuria mestareita jotka eivät tyydy pelkkään jonossa ajeluun ja tallimääräyksiin.

    • MaxAttack

      Maximaalisen viihdyttävä Verstappen! Taistelee kisojen voitosta kynsin hampain, toisin kuin jämäpisteille köröttelyyn tyytyvä Räikkönen! Max on todellinen taistelija, josta nössö-Kimin pitäisi ottaa oppia!

    • ItävaltaKorkattu

      On se vaan kova kuski tuo Max. Umpisurkealla ja tehottomalla Red Bullin rotiskolla ajoi voittoon. On se kone. jos olisi Ferrari alla, voittaisi kisat ainakin kierroksen marginaalilla.

      • PintaKaasu

        Ihme, että Verstappenin rellun mylly kesti maaliin saakka. Hulkilta rellun mylly levisi isoilla liekeillä ja tapin tallikaverilla kone levisi myös kesken ajon.


      • RenaultMeganenKone

        Renaultin moottorissa on insinöörien mukaan 50–70 hevosvoimaa vähemmän kuin Mersun ja Ferrarin moottoreissa. Näkeehän sen jo suorilla kun häviävät reilusti huippunopeuksissa.


    • MaxAttack

      Maximaalisen nopea Max ohitti upeasti Räikkösen ja ajoi huikeaan voittoon! Hyvä Max!

    • Formuloija

      Vaikka Maxista muuten kuskina tykkään, niin pakko sanoa, että nyt Monzan kisassa tosi tyhmä liike Bottaksen suuntaan! Työnsi Bottaksen radalta ulos! Onneksi sai rangaistuksen!

      • KöröKöröäPeräkkäin

        Maxilta normiajolinja mutkaan. Bottas oli umpisurkea. Bottaksen olisi pitänyt ohittaa Verstappen heittämällä, niin iso tehoero on Renaultin ja Mercedeksen moottoreissa.


      • Bottasmokasi

        Verstappen ei työntänyt Bottasta radalta ulos, vaan Bottas itse törmäili Verstappenin päälle, kun ei päässyt nätisti ajamalla ohi. Jostain kumman syystä tuomaristo näki asian päinvastoin, vaikka kuka tahansa voi katsoa televisiosta, että Verstappen ei sitä kolaria aiheuttanut, vaan epätoivoista ohitusta yrittänyt Bottas. Valtsu oli ihan omasta syystään päätynyt Verstappenin taakse, koska hidasteli kierroskaupalla Kimin edessä, Jotta hamilton saisi hänet kiinni.


      • Bellex

        Ois Verstappen tuupannu sen verta kunnolla Bottasta että johtotähti olis purkautunut siihen. Pisti toi Bottaksen epäurheijamainen pelleily vitu... harmittamaan sen verran että sais poju hommata vaikka potsvanan passin....


    • MaxEntertainer

      Viihdyttävää ajoa Maxilta jälleen Brasiliassa! Ja kisan jälkeen hyvää painia Oconin kanssa! :-D
      Olisi jälleen voittanut kisan, ellei Ocon olisi hölmöillyt. Max ollut loppukauden paras kuljettaja!

      • häntäpääenskaudella

        Max on hölmö, se ei olisi menettänyt mitään vaikka olisi ajanut kurvin vähän leveämmin ja antanut Oconin ajaa siinä vierellään. Näistä tilanteista juuri erottaa mestarit, ettei pilaa omaa kilpailuaan tuollaisessa tilanteessa.


      • MaxiMarket

        Totta, olisi voinut tuossa tilanteessa harjoittaa riskien minimointia ja varmuuden MAXimointia :-D Vielä on jonkin verran opittavaa. Muuten kyllä viihdyttävä kuljettaja!


      • Borgepeäskä

        MAXin syytä tuo törmäys enemmän kuin Oconin. Oconhan oli jo sisäkurvissa, kun Max tuli ylikovaa takaa ja änkesi väkisin Oconin kylkeen; ei Ocon pystynyt väistämään mihinkään; jos hän olisi väistänyt vasemmalle, törmäys olisi ollut väistämätön.


      • LuuVitoset

        Hyvä Max! Olisi vielä antanut Oconin riukusäärtä vielä kisan jälkeen kunnolla turpaan, niin suosio ja maine olisi taas vähän kasvanut.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3487
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2109
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1805
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1716
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      285
      1071
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      939
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe