Mitä varten matkaillaan?

Jonssua

Vastaan itse. Kun suomalaisella on liikaa rahaa, niin siksi. Onneksi kohta loppuu ketkuilu, kun lomamatkoille laitetaan loppu. Lomalennoille tulee noutaja piakkoin. Se saasteentyöntäminen ilmakehään tyhjän takia onneksi loppuu. Se on jo nyt esim. Ruotsissa esillä ja EU:ssa. Se tulee olemaan eräs fiksuimmista päätöksistä, joita ihmispolo on viimeisen 50-60 vuoden aikanana kyennyt toteuttamaan. Matkailu on ehkä se kaikista tyhmin taiteenlaji, jonka länsimainen yltäkylläisyydessä elävä olio on ylipäätään keksinyt. Lentokonematkailun.

5

645

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ehdotus

      Miksiköhän ulkomaan lentolipuissa on arvonlisävero 0%. Kotimaan lennoissa, bussilipuissa ja laivalipuissa alv. on 10%. Ulkomaan lentolippujen alv:n voisi nostaa tuohon 10%:iin tasapuolisuuden vuoksi, tulisi tuo lentovero näin hienosti käyttöön. Tämä ei vähentäisi matkailua Suomeen vaan matkailua Suomesta ulkomaille mikä olisi positiivinen seuraus.

      • Siksi, koska Suomi on sitoutunut kansainvälisiin ilmailuliikenne sopimuksiin, missä määritellään se asia, että kansainvälisistä lennoista, ja niissä käyettävistä palveluista eikä esimerkiksi polttoaineesta peritä veroja eikä veroluonteisia maksuja (esim. Alv.)


      • ehdotus
        santtu_1975X kirjoitti:

        Siksi, koska Suomi on sitoutunut kansainvälisiin ilmailuliikenne sopimuksiin, missä määritellään se asia, että kansainvälisistä lennoista, ja niissä käyettävistä palveluista eikä esimerkiksi polttoaineesta peritä veroja eikä veroluonteisia maksuja (esim. Alv.)

        Ainoastaan lentopolttoaineen veroista on sovittu pidättädyttäväksi. Ottihan Ruotsikin käyttöön lentoverot, on varmaan samojen sopimusten piirissä. Lentoliputhan sisältävät jo veroja, katsopa seuraavan kerran halpikselta lippuja tilatessasi, niillä näkyy sen veron osuus tilatessa.
        Varmuuden vakuudeksi voisit panna linkin noihin kansainvälisiin sopimuksiin.


    • Lopetin keväällä matkailun eli jäin eläkkeelle. Olen matkustanut työkseni viimeiset vuosikymmenet ja nyt voin tehdä kenties turistimatkan. Ehkä.

    • tiedostakiitollinen

      "Kun suomalaisella on liikaa rahaa, niin siksi. Onneksi kohta loppuu ketkuilu, kun lomamatkoille laitetaan loppu. Lomalennoille tulee noutaja piakkoin. Se saasteentyöntäminen ilmakehään tyhjän takia onneksi loppuu. Se on jo nyt esim. Ruotsissa esillä ja EU:ssa. "
      Kiitos kun kerroit. Ruotsalaiset ja muu EU:n väki on siis niin köyhää ettei niillä ole varaa matkustella. Olenkin usein ihmetellyt miksi kaikissa turistipaikoissa on vain meitä suomalaisia. Nyt se selvisi. Me ollaan siis rikkaampia kuin kukaan muu euroopassa. :-)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2595
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1138
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1044
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1001
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      913
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      881
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      822
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      33
      782
    Aihe