Suomen systeemi järjetön

8io6r

Suomessa pitäisi pelata kesällä paljon enemmän kun olosuhteet on täällä yhtä hyvät kuin suurissa jalkapallomaissa.

Pelaamalla kehittyy parhaiten. Harvoin täällä kesällä näkee pelaajia hyväkuntoisilla ruohokentillä.

5

75

Vastaukset

 • Suomi nousee vain niin että täällä pelataan yhtä paljon kuin muuallakin ulkokentillä ja Suomessa se onnistuu vain kesällä.

 • Parhaat keksinnöt on yksinkertaisia.

 • Erityisesti nuorille pelaajille pitäisi kaikissa ikäluokissa olla kesäsarja jossa pelattaisiin niin paljon kuin mahdollista ulkokentillä.

  Uskon että 15 vuodessa Suomi niin alkaisi saavuttaa Ruotsin tason jalkapallosssa.

 • Valitettavasti suomalaispojat pelaa omalla ajalla yhä vähemmän. Ruotsissakin junnumaajoukkueissa on koko ajan enemmän maahanmuuttajapoikia, joille futis on yhä tärkeätä. Veikkausliiga-porukatkin on yhä useammin täynnä ostopelaajia muualta. Oman alueen pojat ei enää mahdu jengeihin, kun agentit tarjoaa jos minkälaista peimiestä joka maailman kolkasta.

 • Suomi ei saavuta Ruotsia jalkapallossa, paitsi jos täällä keksitään jotain todella fiksua, tai mikäli valmennukseen panostetaan hurjan paljon enemmän.
  Tukholmassa kun käy katsomassa pääsarjamatseja, niin totuus iskee päin näköä. Suomessa ottelut tapahtumineen on valovuoden jäljessä Ruotsia.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 45
  1017
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  795
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  397
 4. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  17
  375