Aihe

Mikä siinä selkäsaunassa on ihmeellistä?

suvituuli_15v

Meillä saa vitsaa jos puhe ei tehoa. Useampia kertoja aina sanotaan ja kerrotaan miten käy jos ei usko. 8v sain ekan kerran. Taisi tulla liian rajuista leikeistä. Äiti haki vitsan ja minä laskin housut alas ja äiti otti polville poikittain ja antoi vitsan puhua. Kun kasvoin isommaksi niin piti taaskin laskea housut alas mutta piti kumartua niin että sormet oli lattiassa tai niin alhaalla kuin pysty. Taaskin peppua kirveli ja poltti vitsan jälkeen. Pikkusiskot saa ihan niin kuin minäkin. Samoin isosisko joka ei enää asu kotona. Sekin sai niin kauan kun asui kotona.

23

1748

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Joku_05

   Ekaks eiks kantsii ilmoittaa sossuiille. To kaks sinuna muuttaisin niin nopeasti pois kotoa kun mshdoölista

  • Väkivalta muissa tarkoituksessa kuin itsen tahi muitten suojelussa on aina väärin. Maailma olisi parempi, mikäli ketään ei satutettaisi.

  • ihankiva

   Teistä tuleekin hyvätapaisia neitejä kun saatte niin usein piiskaa...

   • Joo. Sellaisia, jotka eivät valita kun mies vähän kännissä ja läpällä hakkaa verille. :3


  • jjjjjjjjjjjkioii

   Tuskin olet 15 vuotias ... Olet 100% pervo ukko :=

   • Aloittajan omaa piiskausfetissiä minäkin ketjun motiiviksi veikkaan... Näitä on täällä tasaisin väliajoin.


  • Tarkka-Poika

   Niinhän se on, että vaikka puhuisi sian kielistä, niin kysymys on fetissistä.

   • Kyllä sian kieliinkin varmaan jollain fetissi löytyy, mutta toistaiseksi heitä ei ole täällä näkynyt.

    On ihan turhaa yrittää levittää savuverhoa valittamalla, että buhuu, kaikki topicit leimataan fetisseiksi. Kun on nähnyt elämää ja kohta internettiäkin muutaman vuosikymmenen, niin alkaa pikkuhiljaa suhtautumaan erittäin skeptisesti tietynlaisiin topicceihin.


  • ertghjkm

   Joillekin nämä on tosi elämää, joillekin fantasiaa, mutta onko tuolla väliä, pääasia että ihmiset selviävät elämässään eteenpäin.

  • ggggggkkkk
  • piiskattupentu

   On aineskin hetken poika/tyttö kunnolla eli ei tee tyhmiä asijoita.

   • Minä-myös

    Joku saattaisi olla ihan onnessaan, kun joku ottaisi käsittelyyn ja antaisi piiskaa paljaalle pyllylle.


  • Äidinpoika

   Ei tänä päivänä, Ei aineskaan julkisesti. On tie käräjille luvassa sille joka antoi selkään. Eikä auta sanoa se löi ekaksi ja minä vain kostin sen lyönnin. Toista oli mun isäni nuoruudessa siellä ei paruttu vallesmannia avuksi vaan hommat hoideltiin koti tai lähi naapureiden kanssa yhteis tuumin. Sitä aikaa
   kaipailen kun kuuntelen isäni puheita. Ja katselen telkusta kun on auto palannut tai ikkunoita säretty.

  • Kovakuri

   isäni nuoruudessa ei autot palaneet ja jos ikkuna särkyi tekiä hajettiin esille ja oli pakko tutustua remmiin. Ja jos oli armeijan käynyt ja teki pahojaan vaikka oli saanut selkäänsä muilta. Sellainen vietiin miehissä metsään ja pistettiin suosilmään miettimään tekosiaan. Eli se meni kirjaimellisesti
   suohon on mun isäni kertonut. Siihen aikaan vallitsi toisen lainen kuri ja sille olis tänä päivänäkin
   käyttöä isäni mielestä.

  • 60-luvulla

   60-luvulla, kun olin 18-vuotias, meno oli aivan toisenlaista.
   Kerran kuulin sattumalta avoimesta ikkunasta pihamaalle, kun isä sanoi äitille, että siitä hyvästä se saa vielä selkäsaunan. Ymmärsin, että siinä puhuttiin minusta. Ajatteli, että en varmasti saa enää selkääni, mutta mekastus voi olla melkoinen ja kestää kauan. Siksipä käännyin ympäri ja painelin metsään, antaa ukon rauhottua kotona. Viivyin useamman tunnin reissullani, tuli ihan kunnolla nälkäkin. Lopulta päätin hiippailla kaikessa hiljaisuudessa kotiin, jos saarna alkaa nyt, niin kyllä se ilta kymmeneltä viimeistään loppuu.

   Kotona oli ukko heti painostamassa ja uhkaili selkäsaunallakin. Oli sen verran kireänä, etten tohtinut yhtään härkkiä, vaan kuuntelin korvat luimussa. Parempi olisi, jos ei mitään käsirysyä tulisi, isä oli melko iso ainakin minuun verrattuna. Muutapa siinä en kerennyt miettiäkään, kun äijä tarras rinnuksista kiinni ja lennätti minut kamarin puolelle. Ovi paukahti kiinni ja saman tien lukko raksahti ja avain katosi huoltajan taskuun. Oli pakko uskoa, että nyt oli tosi kyseessä, varsinkin kun vuoteella oli vaarallisen näköinen koivupiiska. Paskiainen oli kuvitellut piiskaavansa minut paljaalle pyllylle.

   Ukko käski ottamaan verkkarit alas, minä vedin niitä hieman ylemmäksi, harmitti ettei minulla ollut vyöllisiä housuja jalassa. Toista käskyä ei tullut, ukko kävi heti käsiksi ja äkkiä minulle tuli selväksi kumpi meistä on voimakkaampi, lisäksi se painoi 30 kg enemmän. Vain ikä oli minun puolellani, olin 18-vuotias notkea luikki ja hän 48-vuotias vanhus. Kamppailussa oli monia vaiheita ja tiukkaa vääntöä, välistä olin lattialla hänen allaan ja hän keinotteli housujani alas, toisinaan yritin vapautua hänen otteestaan, tosin se oli turhaa, koska olimme lukitussa huoneessa, josta ei karkuun päässyt.
   Jonkin aikaa taisteltuamme, minusta tuntui, että minun rikos ei ollut ollenkaan tärkein asia tässä, vaan tärkeintä oli piiskaamiseni. Mietin, että olisiko kaikki unohdettu ja annettu anteeksi, jos minä suostuisin vapaaehtoisesti piiskattavaksi. Mutta ei, se olisi aivan liian häpeällistä. Taistelu jatkui.

   Mutta yhtäkkiä, se tuli kuin salaman isku kirkkaalta taivaalta, hän oli saanut minut tiukasti hallintaansa. Minä olin aivan poikki, silmissä näkyi vain mustaa, enkä onnistunut enää irrottamaan käsiäni hänen otteestaan. En oikein tiennyt, minkä tein väärin että hävisin. Aikuisena olen oppinut, että tuon ikäinen mies on fyysisesti paljon kestävämpi kuin nuori jätkä ja hän uuvutti minut häviämään.

   Joka tapauksessa piiskaa sain ja parahdinkin jonkin verran, ehkä enemmän pelosta kuin kivusta. Kuritus ei ollut kovinkaan kova, ilmeisesti huoltaja oli tyytyväinen kun oli voittanut minut. Joka tapauksessa suurin rangaistus asiassa oli häpeä, saada piiskaa isältään vielä aikuisena miehenä.

  • keskivertomies

   Jos joku vahva mies minut piiskaisi paljaalle pyllylle, niin en minä ainakaan kehtaisi poliisille valitusta tehdä. On miehelle melkoisen noloa, jos saa toiselta mieheltä oikean piiskasaunan ja vielä paljaalle.

  • rtghjm

   Ainakin 80-luvulla saatoi lähes parikymppinen poika saada vielä selkäsaunan. Sen saattoi saada isältään ja joskus jopa kaveriltaankin. Ei niistä huudeltu, mutta aina jotenkin tieto vuoti julkisuuteen, eikä siinä mitään ihmeellistä ollut. Tietenkin pojan kehitysaste ja lapsekas käytös houkutteli toista osapuolta tarttumaan remmiin. Jotku noista pojista oli jo niin pitkällä pahuuden teillä, ja huoltajan keinovalikoimat olivat vähissä.

   En liiku enää nuorisoporukoissa, mutta epäilen, että vanhat keinot ovat vielä käytössä monessa paikassa.

  • Oi_niitä_aikoja

   Oli niissä selkäsaunoissa erojakin kuten vesissä ja viineissä kuten mainoksissa taannoin sanottiin. Vitsoja oli erilaisia ja lyöntien määrä ja voimakkuus vaihteli. Remmistäkin on kokekemussa. Meilläpäin kaverin vanhempikin saattoi antaa selkään mutta ei sekään silloin niin oudolta tuntunut. Pahinta oli kun sisko sai selkään ja joutui katsomaan vierestä vaikka syy oli oma eikä rohkeus riittänyt tunnustamaan. Tosin joskus sain selkään asiasta mitä en ollut tehnyt, ne kerrat on kyllä jääneet mieleen ei ne niinkään jos on saanut syystä.

  • Sitkeä-yrittäjä

   Ihmeellisintä siinä oli, että 3 vuotta vanhempi veli sen aina antoi. Minä en millään uskonut, että homma onnistuu ja ihan uhillani härnäsin häntä. Jo 15-vuotiaana olin yhtä pitkä kuin hän, mutta se ei minua pelstanut. Veljestäni minä opin, että jotkut tykkäävät piiskata veljiään. Itselläni oli siihen aikaan ensisijainen tarko estää veljen aikeet eli vähän niinkuin puhdistaa maineeni.

  • Anonyymi

   Ihmeellistä asiassa on se, olin jo aikuinen opiskelijapoika kun sain elämäni ainoat selkäsaunat ja nyt minun tekee mieli uudestaan.

  • Anonyymi

   Elääks sun äiti 1800-luvulla?

  • Anonyymi

   Oon 15v poika ja teen töitä usein sukulaisille. Ruhonleikkuut, puiden polttopuidenteko ja muut tällaiset työt kiinnostaa, kun isoäiti antaa bensarahaa mopoon :) Isoisä tosin toimii työnjohtajana ja ei oo kivaa :(

   Kaikki pitää tehä tosi nopeasti ja virheettömästi!

   Kerran sanoin vahingossa voi jumalauta ja isoisä antoi vanhanaikaisesti piiskaa. Joku vyö se oli. Käski vetää farkut ja bokserit alas ja piiskasi selkään ja perseeseen sillä vyöllä. Löi 5min ihan täysiä, mutta tuli tarve ottaa nitroa nii lopetti :)

   Sano, että ens kerralla en pääse näin helpolla. Mihinköhän se seuraavaksi aikoo piiskata🤔

   Pitäis äitille kertoo mut, kun muuten hyvät välit sukuun nii ei viiti pilata välejä.

  • Anonyymi

   On se ihmeellistä ja kerrassaan kummallista, jos aikuinen mies saa piiskaa ihan tosissaan toiselta mieheltä.

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   16063
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5713