Metelöivät afrikkalaiset lapset

Kyllästynytnaapuri

Asumme rivitalossa ja naapuriin muutti afrikkalaistaustainen perhe. Rivarissa on 18 asuntoa kolmessa talossa, iso yhteispiha talojen keskellä ja jokaisessa asunnossa tietenkin oma takapiha. Lapsilla on iso leikkipaikka tässä yhteispihalla. Lapset ovat käyttäneet ja rikkoneet kaikki yhteiseksi hankitut lelut yhteispihalta, rikkoneet kukkaistutuksia ja nyt siirtyneet takapihalle leikkimään. Ilmeisesti afrikkalaiseen tyyliin kuuluu leikkiä toisten ihmisten tonteilla, potkia palloa ikkunoihin ym. Lisäksi iso lapsilauma huutaa ja kiroilee aamusta iltaan ulkona niin että muut asukkaat eivät enää viihdy ulkona pihoillaan. Lapsille sekä vanhemmille on asiasta huomautettu, mutta heillä on joko ymmärrys tai kielitaito täysin hukassa koska toiminta jatkuu. Itselläni ja parilla muulla naapurilla alkaa olla kärsivällisyys vähissä, vaikka suomalaiseen tapaan olemme melko joustavia tyyppejä tässä taloyhtiössä. Onko seuraava askel ottaa yhteyttä isännöitsijään ja hankkia varoitus tälle perheelle, onko tämä edes mahdollista häiriökäyttäymisen ansiosta vai alanko jatkossa kastelemaan nurmikkoa aina kun nämä mölyapinat tulevat minun pihalleni huutamaan? Yksi kaveri ehdotti että kerään urheilujoukkueestani kaveriporukan heidän pihalleen metelöimään yhdeksi viikonlopuksi, olisi ainakin hauskaa meteliä tiedossa ja afrikkalaista heimokulttuuria yllin kyllin sitten.

Mutta alkaa täyttyä ja sivistyneet keinot alkaa olla lopussa.

17

1262

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AAPina

      Heitä penskoille banaani. Näet, miten apin...nat tappelee

    • wqedwedwqeqwqqq

      Tehkää vaan valituksia, porukalla niin eiköhän se kanna hedelmää..

      Tämä on just sitä, niin valitettava seuraamus tästä pakolaistapolitiikasta jossa kansalla ei ole mitään sanansijaa asiaan, jos jotain sanot niin olet rasisti. Mitä kaikkea muuta tähän liittyy niin koko asia on niin järjetön kuin mikään voi ikinä olla. Sanon sen nyt tässä että seuraavissa eduskuntavaaleissa niin oikea kannanotto maamme asioiden tilaan on se että jätä äänestämättä!
      Koska ei ole puoluetta mitä äänestää, persut oli ok aikansa mutta sitten heidät savustettiin ulos tai ostettiin ulos, koko homma levisi aivan täysin ja lopputuloksena on osa-persu ja siniset. Niin paljon kuin persut on työtä tehneet päästäkseen politiikassa vaikuttamaan niin en voi käsittää miten homma on tyritty näin totaalisesti.

      Pakolaiset, miksi me autamme vain murto-osaa maailman hädänalaisista, siis ihan oikeasti suomeen niin kuin moniin muihinkin maihin on otettu ihan mitön määrä pakolaisia siihen nähden että paljonko heitä oikeasti on keitä pitäisi auttaa. Mitä tälläinen pakolaispolitiikka on että yhdelle pakolaiselle annetaan täysihoito mutta miljoona muuta ei saa mitään? Suomi on kuin paratiisi pakolaiselle ja monelle muullekkin, täällä kaikki saa elämisen perusedellytykset, kodin, ruokaa, rahaakin, terveydenhuollon ja kaikkea muutakin vielä. Jo monissa euroopan maissa pakolais-tilanne on mennyt ihan mahdottomaan tilanteeseen jo, Ruotsi, Saksa, Italia.. on jo ihan kusessa maahantulijoiden kanssa, ei heille ole paikkaa missä olisivat, ei millään maalla riitä paukut asuttaa satojatuhansia ihmisiä maahansa, ei millään maalla.

      No en paasaa enempää, tehkää valitukset.. ei siinä muu auta :(
      Se on myös sitä auttamista, ettei nyt joku puupää tulkitse tätäkin taas rasismiksi.
      Kun ei mitään tehdä niin asia vaan jatkuu..

    • Rasistit_hirteen_

      Taas jotain rasistipersun tarinoita, oikeasti asut jossain perämetsässä etkä ole ulkomaalaisia nähnyt kuin telkkarissa.

    • Omatjavieraat

      Kyllä päiväaikaan saa mekastaa kunhan ei mekasta naapurin pihalla tai naapurin asunnossa. Kymmenen jälkeen metelin on loputtava ja sesaa alkaa aamulla 7.00. Ennen hiljaisuuden päättymistä ei metelöidä ja hiljaisuuden päättymisen jälkeen saa mekastaa kunhan meteli kuuluu normaaleihin elämisen ääniin. Niin afrikkalaisilla kuin myös suomalaisilla ja kunhan tunnetaan oma ja toisen oma eli oma ja vieras.

      • Fiksummat.ei.mekasta

        >>Kyllä päiväaikaan saa mekastaa

        Melu kulemma tutkitusti tappaa yhtä paljon kuin passivinen tupakointikin, sellaisia olen tältä palstalta lukenut uutislinkeistä jo vuosia sitten ja jos ei usko kannattaa hakea asiasta tietoa hakukonella, jo melko pieni meteli riittää aiheuttamaan vaarallisia sairauksia,.. kouluihin on isompiin luokkiin ehdotettu melututkijoiden toimesta jopa kuulosuojaimia oppilaille ja opettajille, kas kun nykyisin lapset meluaa sen verran kovaa jostain syystä jopa oppitunneilla.

        Fiksummat huomioi myös naapurinsa, sellaiseen kehotetaan myös meidänkin talon jakamissa ohjeissa asumisesta.


    • Kukamuukaan

      Ennen vanhaan sota-ajan jälkeen vihattiin karjalaisia siirtolaisia. Heitä nimiteltiin ryssiksi ja kukaan ei tahtonut naapuriksi. Nykyään ongelmana jopa todistetusti ovat musta ihoiset ja musta hiuksiset kuten syyrian pakolaiset. Miksi jos voimme elää rauhassa ihmisten kanssa. Kannattaa sopeutua muuttuvaan maailman tilanteeseen.

    • lisää_väriä_vaan

      IIHANAA!!!! Monikylttyyrisyyden hedelmiä. Tätä Sipilä ja uusi sisäministerin kanisteri Mykkänen tahtovat valtavasti meille lisää. Pian saamme nauttia afrikkalais- ja lähi-itäperheiden elosta yhä enemmän. Kaikki tämä nostaa maamme ja kansakuntamme nousuun ja kukoistukseen. Sipilä voisi käyttää aivan hyvin termiä talvisodan kaltainen selviytymistarina. Maamme ei pärjää ilman näitä iki-ihania sopeutujia ja huippuosaajia.

    • Omelett

      Kannattaa ottaa yhteyttä esim. isännöitsijään, jos viesti ei ole kieliongelmien tai muusta syystä mennyt perille. Yhteiselon säännöt on tehtävä selväksi niin aikuisille kuin lapsille.

      • toiveajattelua

        Isännöitsijät vasta säikkyjä ovat, nykyään eristäytyneet vallan talojen asukkaista, monissa paikoissa edes puhelimella ei saa suoraan yhteyttä isännöitsijään. Ulkoistettu isännöinti ei tuolaliseen uskalla puuttua.


    • Evakko1

      Älä viitsi kutsua karjalaisia siirtolaisiksi.Eivät ne nyt sentään Moskovasta tulleet.

      • helppoatakaakailottaa

        ilman karjalaisia suomessa puhuttaisiin , vain venäjää.


      • elittiä
        helppoatakaakailottaa kirjoitti:

        ilman karjalaisia suomessa puhuttaisiin , vain venäjää.

        Enempi ruotsia, venäjää ei täällä osaa eikä ole osannut juuri kukaan koskaan, pois lukien pikkuinen rahaeliitti, se joka haras vastaan itsenäisttymisessäkin, että menee bisnekset pilalle kun Venä'jästä erottiin, ovat nytten saman puolueen heput suurimpia EU-kanattajia ja suomen eu liittovaltioksi ajajia.


    • kerrostalotkivoja

      Tuli sitten herättyä tuollaiseen älyttömään huutoon. Ensin illasta yöhön ympäristökorttelin kotimaan harrastelijajuopot huusi ja mölysi parvekkeillaan ja totta kai lasituksetkin auki, että varmaan kaikki naapurustossa kuulee, sitten aamusta annos monikulttuuriduutta hirven kirkumisen myötä aheuttajana joku kersa parvekkeella ja lasitukset silläkin auki ja tuo on käytännössä päivittäin tuntikausia toistuvaa.

      Nää uudet umpikorttelit lasiakvaarioparvekkeineen on todella surkeita asua jo pelkän melun takia.

      • slummix

        Täällä känniääliöt jatkaa viime aamuyöstä loppunutta huutoaan naapuritalon parvekkeella, ihan suomalaisia ovat, niitä kantasuomalaisia. Ulkomaalaiset tuntuu huutavan enemmänkin päivällä ja illalla jos toki ei senkään älämölön kuuntelu mitään mukavaa ole varsinkin jos haluaisi ja tarvitsisi nukkua vuorotyön takia eri aikoina.

        Minkä ihmeen takia ylensä pitää huutaa jossain kerrostalokolhoosissa? Ahdistaako asumisympäristö sen verran pahasti.


    • uusavuttomuutta

      "tyyliin kuuluu leikkiä toisten ihmisten tonteilla, potkia palloa ikkunoihin ym..."

      Jostain syystä tuollaine käytös on yleistynyt levinnyt muutenkin mitään ryhmää yksilöimättä, ihan kantasuomivanhemmiltakin on tässä kohtaa ymmärrys kadonnut ja kasvatus puutteellista, kersat saa heidän puolestaan tehdä mitä niitä huvittaa, vaikka sitten repisivät ja rikkoisivat taloyhtiöiden kalliit istutukset niiden päällä palloa pelatessaan tai muuten vaan jos siltä tuntuu. Sitten taas istutetaan uudet ja se maksetaan joko kohonneissa yhtiövastikkeissa tai vuokrissa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2834
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      527
      2676
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1797
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1733
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1292
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      88
      1126
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      58
      1099
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    Aihe