auschwitziin

Villeätäynnä

Miten olette hankkineet liput auschwitziin?
Ja mistä?

14

1668

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mistäs.muualta

      Keskitysleirin portilta.

    • Villeätäynnä

      Hienoa. Enpä olis heti arvannut =)

    • ihgfd

      SS-toimistosta

    • MrsMatkaaja

      Me otimme valmiin retken Krakovasta. Siihen kuului kuljetukset ja opastus A:ssa, Birkenaun puoli itse tutkien. Ei ollut edes kallis. Suosittelen.

    • Krakowat

      ostimme viime kesänä Qubus hotellin vastaanoton takana oli toimisto mistä myytiin opastettu matka. Sisälsi oppaan sekä liput ja bussikuljetukset. Käytiin myös Birkenaumissa.

      • ei.naumi

        Korjaus: Birkenau.


    • Komisantto
    • Oswiecim

      Auschwitz-Birkenau leirit ovat ILMAISIA eikä sisäänpääsyyn tarvitse minkään sortin lippuja. Auschwitzissa sisään mennessä on mahdollisuus ostaa lippu elokuvanäytökseen, itse en mennyt ja jonon voi yksinkertaisesti ohittaa, kyseessä ei ole pakollinen tai välttämätön osa käyntiä.

      Parannuksena entiseen. leireiltä pääsee myös pois jos itse haluaa, elossakin. Sekään ei maksa mitään. Tämä erona 1940-luvun käytäntöön.

    • No. Itse sain ohjeet hotellistani. Varasin majoituspaikasta opastetun ryhmämatkan lontoonkieleisenä ensi Maanantaille. Jos ei ole lippua ryhmämatkalle, niin silloin mennään ennen klo kymmentä klo 15.00 jälkeen, pääsy selviää tilanteen mukaan.
      Esim. kaikki opastukset loppuunmyyty ensi Syyskuussa viikonloppuisin. Virallisilta näkee selkeästi kuinka monta paikkaa jäljellä. Sivut:

      https://visit.auschwitz.org/captcha.html

      • Anonyymi

        Käynti matkatoimistossa ja kaikki hoituu.


    • Hei
      Linkki meni vähän vikaan, kun siihen tuli tuo robottitarkistus perään,

    • Lappeen

      Ollaan ajateltu lähteä nyt talvilomalla, eli helmikuun lopuss Krakovaan, ja ottaa sieltä retki Auschwitziin, se on kuulemma talvella jopa vielä vaikuttavampi kuin kesällä. Onko muilla kokemuksia Krakovasta helmikuussa? Ja mihin muualle siellä kannattaa talvella mennä?

    • No. Kävin molemmissa A. ja B. viime Maanantaina. Paikan englanninkieliseen ryhmäopastukseen varasin virallisilta sivuilta visit.auschwitz.org. oppaana paikkakuntalainen rouva. Retki kesti kaiken kaikkiaan 3,5 tuntia, ilmaisella bussilla siirryttiin toiseen paikkaan. Varasin hotellista auton, maksoi 420 zlotia.
      Ehdoton vierailupaikka Krakovan matkalla Wieliskan suolakaivos. Kävin siellä 2001.
      Kolmas vierailupaikka, missä itse kävin on Oskar Schindlerin Emalitehdas. Koska hotellini Holiday inn oli keskustassa, kävelin sinne, paikka löytyy sillan yli ja vasemmalle.
      Ennen kuin menee Krakovaan, kannattaa vähintään pari viikkoa ennen varata paikat opastetuille retkille Auscwitziin ja Wieliskan Suolakaivokseen.
      Parhaimmat ruuat söin Starka-ravintolassa, pöytä kannattaa varata etukäteen. Itse olen Krakovassa nyt käynyt kolme kertaa. Auschwitzin kierrokselle kannattaa ottaa hyvät kengät.
      No yllä mainittuihin kohteisiin myydään retkipaketteja, mutta tykkäsin kun opas oli paikan päältä. Suolakaivokseen pääsee myös yleisellä bussilla, Emalitehtaaseen ratikalla, loppumatka kävellen. Krakovassa oli hirveästi turisteja. Auschwitzin kävijämäärä kuulemma voi nousta 2018 kolmeen miljoonaan, opastuksia monella eri kielellä. Suurimmat turistimäärät pyöri Keskusaukiolla, minä kiersin tällä kertaa kaukaa. Muutaman kerran paikkakuntalainen nuori mies opasti harhaan. ?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      62
      6668
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      77
      6248
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      58
      3262
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1223
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      58
      1212
    6. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      14
      1063
    7. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      214
      991
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      883
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      861
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      833
    Aihe