Palsta kuntoon

Hämeenlinna tarvitsee kehittyäkseen hyvää keskustelua. Tämä palsta on hyvä foorumi, toimiva ja vilkas, jota valitettavasti häiritsevät muutamat samoja typeryyksiä suoltavat trollit. Nämä vastenmieliset häiritsijä-trollit, useat heistä todenäk maksetut, tulisi tavalla tai toisella eliminoida joukostamme, Alla joukko näiden trollien postauksia, joita toivon mukaan emme enää näe tällä palstalla:
1. Muutan taas tänään Poriin
2. Moikka pulu.
3. Ihanaa Persujen kantolavitutusta
4. Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tuntee SCC purevuuden. Onnea matkaan.
5. Avaaja on pakko mielteinen inttäjä ja todellinen ihmettely osaaja. On palkittu vuoden hämäläisenä ihmettelijänä. Rakentamisen osaaminen nolla
6. Vaikea sinun on vainoharhainen ymmärtää koska et ymmärrä mutta keskitypäs ihmettelemään sillä olet ihmettelyn todellinen osaaja.
7. Pakko mielteinen ihmettelijä jatkaa koska vastustaa kirjastoa ja ei ymmärrä perus korjaamisen suhteen ollenkaan. Ihmettelyssä parasta osaamista ja tuemme pakko mielteistä ihmettelyssä.
8. Avaaja on pakko mielteinen inttäjä joka ei ymmärrä perus korjaamisesta mitään mutta ihmettelyssä todellinen ammattilainen. Kirjaston korjausta kannattaa tietysti koko Hämeenlinna.
9. Nyt pahoitin mieleni ja muutan taas Poriin tänään
10. Moicca hulu.
etc...etc...etc
Pysykää p...skatrollit siis poissa ikuisesti!!!!
Ilmoita


Haista vittu!
Ilmoita
Maksutta suolsin tuotoksen.
Ilmoita
Mä sanoisin paskatrolliksi myös henkilöä joka:

A) Avaa viikossa 3 uutta ketjua kirjaston remontista ja hokee samaa mantraansa. Jatkaisi vaan sitä ensimmäistä avaamansa ketjua

B) Avaa viikossa 7 uutta ketjua kertoakseen kuinka kaupungissa on kaikki päin helvettiä näkemättä kuitenkaan niitä asioita jotka ovat hyvin. Jatkaisi vaan sitä ensimmäistä avaamansa ketjua

C) Avaa viikossa 3 uutta ketjua kertoakseen Raution epäonnistumisesta. Jatkaisi vaan sitä ensimmäistä avaamansa ketjua

Esimerkkejä riittää. Paskatrollit veks!
2 VASTAUSTA:
Niin, kirjaston kalliista 9...10M€ maksavasta korjauksesta on kirjoittanut iseampi avaaja, yhteinen huoli kaikilla, vaikeus käsittää, kuinka vasta 35v ikäisen ja ilmeisen hyvässä kunnossa olevan kirjaston korjaus voi maksaa lähes 10M€ ja kestää 2 vuotta. Kysymykseen, mitä asiellä tehdään ja mistä hinta koostuu, kukaan näistä trolleista ei ole edes yrittänyt antaa mitää selitystä, ainoastaan ovat toistelleet tyhjänpäiväsiä latteuksiaan. Tottakai Hml'n asukkaiden ja veronmaksajien intressissä on, että rakennukset pidetään kunnossa, mutta vielä suuremmassa intressissä, että sekä rakennetaan että korjataan taloudellisesti, kustannustehokkaasti. Tätä kriteeriä ei kirjaston 10M€ maksava remontti oikein täytä.
Tulihan se apina taas esiin sieltä. Ei ymmärrä lukemaansa joten miten ymmärtää remontistakaan mitään?

Toiseksi, "useampi avaaja"... Se että kirjoitat viestisi eri nimimerkillä ei tee sinusta toista henkilöä vaikka itse harhoissasi niin luulet!
+Lisää kommentti
Täysin samaa mieltä Palsta olisi siivottava kiireesti, eikä näitä järjen jättiläisten mielipiteitä pitäisi olleenkaan julkaista. Vie uskottavuuden asiallisilta kirjoituksilta. Luuta heilumaan - kiitos.
6 VASTAUSTA:
Samaa mieltä ja avaajasta olisi sitten aloitettava. Yksi ihminen pyörittää omaa jauhantaa aiheena A. SCC, B. Ilkkala on nero, C. Kiemunki rikollinen. D. Rautio tyhmä, E. kokdem, F. Kirjasto, G. Hml kamala paikka, H. mikään ei onnistu.

Yhden ihmisen itkulistaa voi jatkaa loputtomiin. Sama idiootti syyttää muita jotka vittuilevat mukavia takaisin!!! Ja idiootti vaatii ASIALLISTA keskustelua.

Sairas pois ja asiallista keskustelua tilalle.
Menee huumori niin totisiksi että muutan taas tänään Poriin.
20853 kirjoitti:
Samaa mieltä ja avaajasta olisi sitten aloitettava. Yksi ihminen pyörittää omaa jauhantaa aiheena A. SCC, B. Ilkkala on nero, C. Kiemunki rikollinen. D. Rautio tyhmä, E. kokdem, F. Kirjasto, G. Hml kamala paikka, H. mikään ei onnistu.

Yhden ihmisen itkulistaa voi jatkaa loputtomiin. Sama idiootti syyttää muita jotka vittuilevat mukavia takaisin!!! Ja idiootti vaatii ASIALLISTA keskustelua.

Sairas pois ja asiallista keskustelua tilalle.
Juuri tämä kaveri pitäisi saattaa hoitoon pikimmiten.
Hoitoon tulisi saada sinut sairas vajaa avaaja.
Väärin ymmärrysten välttämiseksi, tarkennettakoon sen verran, että olen täysin samalla kannalla kuin 20853.
Vittu saatana perkele saatana perkele saatana perkele!
+Lisää kommentti
Selvyyden vuoksi todettakoon, että avaaja on tällä palstalla osallistunut ainoastaan kirjaston kallista remonttia koskevaan keskusteluun avaten siitä pari ketjua ja osallistunut keskusteluihin muutamilla kommenteilla. Sensijaan poliittisia päätöksentekijöitä henkilötasolla koskeviin kirjoitteluihin ei avaaja koskaan ole osallistunut eikä aio osallistua. Todettakoon tämä täydellä painavuudella. Mitä mainittuun kirjaston remonttiin tulee, syy kannanottoihin on yksinomaan remontin järkyttävän kallis melkein 10M€ budjetoitu kustannus, jota kirjaston vain 35v iän ja silminnähden hyvän kunnon huomioiden on ollut vaikea ymmärtää.
Ilmoita
En voisi olla enempää samaa mieltä aloittajan kanssa. Hyvin perusteltu keskustelun aloitus.
4 VASTAUSTA:
Kiitos kannatuksesta
Avaaja ensin valehteli ja sitten kehui itseään kahdella tukikirjoituksella. Käry kävi. Avaajan tyylistä tunnistaa lapsikin kaikki trollihöpinät joita 20853 tuli maininneeksi.
suursiivous kirjoitti:
Kiitos kannatuksesta
Ei mitään, hyvä että täällä on joku tervejärkinenkin noiden mainitsemiesi ääliöiden lisäksi.
Demaritrolli kirjoitti:
Ei mitään, hyvä että täällä on joku tervejärkinenkin noiden mainitsemiesi ääliöiden lisäksi.
Eli tervejärkisiä ovat vain he jotka ovat samaa mieltä kanssasi? Mielenkiintoinen, joskin "hieman" narsistinen ajatusmaailma. Toisaalta tuo selittää hyvin miksi muijasi lähti.
+Lisää kommentti
> Nämä vastenmieliset häiritsijä-trollit, useat heistä todenäk maksetut, tulisi tavalla tai toisella
> eliminoida joukostamme

Selvitimme pari vuotta sitten palstan pyörittäjät, joista pääpyörittäjäksi osoittautui eräs muutaman vuoden takainen kyseenalaista julkisuutta kyseenalaisilla tempauksilla ja hankkeilla hankkinut paikallispoliitikko. Kestorienaajat eivät ole aivan harmittomia tapauksia vaan pääpukarin taustapiruja hyvissä asemissa erilaisissa merkittävissä virkaportaissa, joista yliedustettuna on paikallinen sosiaali- ja terveystoimi.

Sanomattakin selvää, että he nauttivat kaupunkilaisten kustantamina hyvää kuukausipalkkaa ja muitakin saavutettuja etuja - eivät luovu eduistaan aivan pienellä suostuttelulla.
Ilmoita
Jos virkamies on palkattu neljäksi vuodeksi käsittelemään automyymälän asioita ja mitään töitä ei koskaan työpöydälle saavu, täytyyhän sitä ajankuluksi jotain näperrellä sen lisäksi että ainoa työ on vastata kielteisesti persuilta tulleisiin selvityspyyntöihin, väittää niitä kiusaamiseksi ja kieltäytyä antamasta mitään selvitystä yhdellekkään häirikköpersulle.
3 VASTAUSTA:
Oikeus tutki tarkasti Persujen asiat ja antoi Kari Ilkkalalle kovan SCC tuomion ja pakkolähtö politiikasta pois.
Onselvitetty kirjoitti:
Oikeus tutki tarkasti Persujen asiat ja antoi Kari Ilkkalalle kovan SCC tuomion ja pakkolähtö politiikasta pois.
KokDem-Trollon äitipuoli tutki tarkasti Trollon asiat ja myös Oikeus tutki tarkasti Trollon mielentilan, antoi KokDem-Trollolle kovan tahdonvastaisen holhoustuomion ja pakkolähtö Nuivanlinnan piirimielisairaalan suljetulle SCC-osastolle lepositeisiin.
Unohdit ihmetellä kirjaston korjaamista häirikkö.
+Lisää kommentti
Suolikanava on hyvässä kunnossa eikä sensuuria kaivata. Annetaan vaan kaikkien kukkien ja idioottien kukkia.
Ilmoita
Äiti tutki kokdemtrolliääliön siemenjohtimet ja tuli siemenille pakkolähtö pois kivespusseista.
1 VASTAUS:
Persu älykkö.
+Lisää kommentti
Kaupunkilaislähtöinen kehityshanke hämtown2025 suunnittelee vaihtoehtoisen keskustelupalstan perustamista.

Ongelma kaupungissamme on nyt se, että huonon hallinnon "agentit" ovat kaikenaikaa kuukausipalkattuina välissä kaikessa mitä kaupunkilaiset itse omien edellytystensä puitteissa haluaisivat tehdä, suunnitella tai kehittää - sopivia tulevaisuuden tekijöitä kaupungissa vielä nykyäänkin varmasti on.

On luotava mahdollisuus kohdata ilman huolta häiriköinnistä.
1 VASTAUS:
Samaa mieltä perzuikki häiriköt pois SCC tuomittu Ilkkalaa puolustamasta.
+Lisää kommentti
Ei näillä täysin kyvyttömillä luotseilla tule tämä palsta koskaan paranemaan.
Ilmoita
Huomenta Lulu!
2 VASTAUSTA:
huomenta KokDem-tolloääliö
Pahastuin ja muutan taas tänäänkin Poriin.
+Lisää kommentti
Persut vaatii sensuuria koska eivät väittelyssä pärjää.
Ilmoita
Suomi24 voisi nyt lopullisesti bannaa tämän persuttelijan. Kannattaa muistaa että palsta saa tulonsa mainoksilla, jos täältä häipyy lukijat koska jokainen ketju pilataan näillä persujankkauksilla, niin se tietää tämän alustan tarjoajallekin taloudellista tappiota. Itse lopetan nyt palstan seuraamisen tähän, muutamia vuosia sitten tein tämän persuttelijan takia saman päätöksen, joten toivon että moderointi alkaisia toimia.
6 VASTAUSTA:
Kiitos Iisakin vainoaja ja jankkaaja ja kaikesta valittava. Ikävä vaan että valehtelet myös nyt.
Miksi tietyt kommentoijat pitäisi bannata? Miksei sinua?
Miksi.pitäisi kirjoitti:
Miksi tietyt kommentoijat pitäisi bannata? Miksei sinua?
Mä ihmettwlen kans tätä. Miksi pitäisi olla samaa mieltä kirjastojankaajan kanssa.
Täysin samaa mieltä edellisten kanssa! Onhan täällä täysipäisiäkin!
P1ssa k2kka p3rse p2ska p1ppeli.
Mode....nukutko ??
+Lisää kommentti
> Kiitos Iisakin vainoaja

Ei yksi ihminen voi salaista myyräpuoluetta tai puoluepamppua - hämeen mugabea - vainota.

Vaan salainen puolue vainoaa ihmistä naurettavan ylikokoisilla resursseilla ja itsemyönnetyillä valtuuksilla. Yksi ihminen voi kykyjensä mukaan selvittää ja avata kuviota mutta ei yhdellä ihmisellä riitä resurssit puolueiden ympärivuorokautiseen vainontaan.
2 VASTAUSTA:
Hämeen Mugabe? Nyt putosin kärryiltä...
Hämeen mugabe mielipuolisten partisaaniensa kanssa on teidän sairaalayliarkkiatrinne. Mutta hei - ei hätää - onhan scc.

Jankutetaan oikein monta vuotta scc:stä piittaamatta pätkääkään mitä ulkopuolisilta suljetussa sosiaali- ja terveystoimessa tapahtuu tälläkin paikkakunnalla. Juuri tälläkin hetkellä.
+Lisää kommentti
Suolikanava hyvässä kunnossa.
1 VASTAUS:
Edelleen.
+Lisää kommentti
Huomenta Lulu Ranne (ent. Riikonen, o.s. ties mikä) ja Valehtelija-Ilkkala! Huomenta myös Vekalle ja Iisakille! Ai niin melkein unohdin Sarin, hänelle myös oikein hyvää huomenta!
2 VASTAUSTA:
Huomenta myös Kok/Sdp-Hallintoloisääliölle itselleen!
Samoin huomenta myös muille siellä Kok/Sdp-trollitoimistolla, keitä sitten nyt sitten onkaan!
Huomenta myös Kierongille, Kulmalalle ja myös kaikille muille HuuHaa-henkilöille !
Työntäkää huomenenne perseisiinne.
+Lisää kommentti
Kyllä ne palstat on aika hyvässä kunnossa Honkalankadun ja Tuuloksentien välissä.
Ilmoita
Huomenta myös Perzuikki-Hallintoloisääliölle itselleen!
Samoin huomenta myös muille siellä Perzuikki-trollitoimistolla, keitä sitten nyt sitten onkaan!
Huomenta myös Pilkkalalle, Pululle ja myös kaikille muille HuuHaa-henkilöille !
Ilmoita
Hyvää päivää Sarille, Iisakille, Tapiolle, Karille, ja Lululle. Pahoittelen teidän saamianne negatiivisia mielipiteitä näillä palstoilla. olette ihan huippuja - sanonko missä?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Palsta kuntoon

Hämeenlinna tarvitsee kehittyäkseen hyvää keskustelua. Tämä palsta on hyvä foorumi, toimiva ja vilkas, jota valitettavasti häiritsevät muutamat samoja typeryyksiä suoltavat trollit. Nämä vastenmieliset häiritsijä-trollit, useat heistä todenäk maksetut, tulisi tavalla tai toisella eliminoida joukostamme, Alla joukko näiden trollien postauksia, joita toivon mukaan emme enää näe tällä palstalla:
1. Muutan taas tänään Poriin
2. Moikka pulu.
3. Ihanaa Persujen kantolavitutusta
4. Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tuntee SCC purevuuden. Onnea matkaan.
5. Avaaja on pakko mielteinen inttäjä ja todellinen ihmettely osaaja. On palkittu vuoden hämäläisenä ihmettelijänä. Rakentamisen osaaminen nolla
6. Vaikea sinun on vainoharhainen ymmärtää koska et ymmärrä mutta keskitypäs ihmettelemään sillä olet ihmettelyn todellinen osaaja.
7. Pakko mielteinen ihmettelijä jatkaa koska vastustaa kirjastoa ja ei ymmärrä perus korjaamisen suhteen ollenkaan. Ihmettelyssä parasta osaamista ja tuemme pakko mielteistä ihmettelyssä.
8. Avaaja on pakko mielteinen inttäjä joka ei ymmärrä perus korjaamisesta mitään mutta ihmettelyssä todellinen ammattilainen. Kirjaston korjausta kannattaa tietysti koko Hämeenlinna.
9. Nyt pahoitin mieleni ja muutan taas Poriin tänään
10. Moicca hulu.
etc...etc...etc
Pysykää p...skatrollit siis poissa ikuisesti!!!!

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta