Palsta kuntoon

suursiivous

Hämeenlinna tarvitsee kehittyäkseen hyvää keskustelua. Tämä palsta on hyvä foorumi, toimiva ja vilkas, jota valitettavasti häiritsevät muutamat samoja typeryyksiä suoltavat trollit. Nämä vastenmieliset häiritsijä-trollit, useat heistä todenäk maksetut, tulisi tavalla tai toisella eliminoida joukostamme, Alla joukko näiden trollien postauksia, joita toivon mukaan emme enää näe tällä palstalla:
1. Muutan taas tänään Poriin
2. Moikka pulu.
3. Ihanaa Persujen kantolavitutusta
4. Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tuntee SCC purevuuden. Onnea matkaan.
5. Avaaja on pakko mielteinen inttäjä ja todellinen ihmettely osaaja. On palkittu vuoden hämäläisenä ihmettelijänä. Rakentamisen osaaminen nolla
6. Vaikea sinun on vainoharhainen ymmärtää koska et ymmärrä mutta keskitypäs ihmettelemään sillä olet ihmettelyn todellinen osaaja.
7. Pakko mielteinen ihmettelijä jatkaa koska vastustaa kirjastoa ja ei ymmärrä perus korjaamisen suhteen ollenkaan. Ihmettelyssä parasta osaamista ja tuemme pakko mielteistä ihmettelyssä.
8. Avaaja on pakko mielteinen inttäjä joka ei ymmärrä perus korjaamisesta mitään mutta ihmettelyssä todellinen ammattilainen. Kirjaston korjausta kannattaa tietysti koko Hämeenlinna.
9. Nyt pahoitin mieleni ja muutan taas Poriin tänään
10. Moicca hulu.
etc...etc...etc
Pysykää p...skatrollit siis poissa ikuisesti!!!!

51

4320

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sananvapaus

      Haista vittu!

    • moicca.hulu

      Maksutta suolsin tuotoksen.

    • PaskatrollitVeks

      Mä sanoisin paskatrolliksi myös henkilöä joka:

      A) Avaa viikossa 3 uutta ketjua kirjaston remontista ja hokee samaa mantraansa. Jatkaisi vaan sitä ensimmäistä avaamansa ketjua

      B) Avaa viikossa 7 uutta ketjua kertoakseen kuinka kaupungissa on kaikki päin helvettiä näkemättä kuitenkaan niitä asioita jotka ovat hyvin. Jatkaisi vaan sitä ensimmäistä avaamansa ketjua

      C) Avaa viikossa 3 uutta ketjua kertoakseen Raution epäonnistumisesta. Jatkaisi vaan sitä ensimmäistä avaamansa ketjua

      Esimerkkejä riittää. Paskatrollit veks!

      • suursiivous

        Niin, kirjaston kalliista 9...10M€ maksavasta korjauksesta on kirjoittanut iseampi avaaja, yhteinen huoli kaikilla, vaikeus käsittää, kuinka vasta 35v ikäisen ja ilmeisen hyvässä kunnossa olevan kirjaston korjaus voi maksaa lähes 10M€ ja kestää 2 vuotta. Kysymykseen, mitä asiellä tehdään ja mistä hinta koostuu, kukaan näistä trolleista ei ole edes yrittänyt antaa mitää selitystä, ainoastaan ovat toistelleet tyhjänpäiväsiä latteuksiaan. Tottakai Hml'n asukkaiden ja veronmaksajien intressissä on, että rakennukset pidetään kunnossa, mutta vielä suuremmassa intressissä, että sekä rakennetaan että korjataan taloudellisesti, kustannustehokkaasti. Tätä kriteeriä ei kirjaston 10M€ maksava remontti oikein täytä.


      • Hyvä.homma

        Tulihan se apina taas esiin sieltä. Ei ymmärrä lukemaansa joten miten ymmärtää remontistakaan mitään?

        Toiseksi, "useampi avaaja"... Se että kirjoitat viestisi eri nimimerkillä ei tee sinusta toista henkilöä vaikka itse harhoissasi niin luulet!


    • asialinja

      Täysin samaa mieltä Palsta olisi siivottava kiireesti, eikä näitä järjen jättiläisten mielipiteitä pitäisi olleenkaan julkaista. Vie uskottavuuden asiallisilta kirjoituksilta. Luuta heilumaan - kiitos.

      • 20853

        Samaa mieltä ja avaajasta olisi sitten aloitettava. Yksi ihminen pyörittää omaa jauhantaa aiheena A. SCC, B. Ilkkala on nero, C. Kiemunki rikollinen. D. Rautio tyhmä, E. kokdem, F. Kirjasto, G. Hml kamala paikka, H. mikään ei onnistu.

        Yhden ihmisen itkulistaa voi jatkaa loputtomiin. Sama idiootti syyttää muita jotka vittuilevat mukavia takaisin!!! Ja idiootti vaatii ASIALLISTA keskustelua.

        Sairas pois ja asiallista keskustelua tilalle.


      • Sielläosataannauraa

        Menee huumori niin totisiksi että muutan taas tänään Poriin.


      • JärkyttäväDebiili
        20853 kirjoitti:

        Samaa mieltä ja avaajasta olisi sitten aloitettava. Yksi ihminen pyörittää omaa jauhantaa aiheena A. SCC, B. Ilkkala on nero, C. Kiemunki rikollinen. D. Rautio tyhmä, E. kokdem, F. Kirjasto, G. Hml kamala paikka, H. mikään ei onnistu.

        Yhden ihmisen itkulistaa voi jatkaa loputtomiin. Sama idiootti syyttää muita jotka vittuilevat mukavia takaisin!!! Ja idiootti vaatii ASIALLISTA keskustelua.

        Sairas pois ja asiallista keskustelua tilalle.

        Juuri tämä kaveri pitäisi saattaa hoitoon pikimmiten.


      • täys-idiootti

        Hoitoon tulisi saada sinut sairas vajaa avaaja.


      • JärkyttäväDebiili

        Väärin ymmärrysten välttämiseksi, tarkennettakoon sen verran, että olen täysin samalla kannalla kuin 20853.


      • Plöppä

        Vittu saatana perkele saatana perkele saatana perkele!


    • suursiivous

      Selvyyden vuoksi todettakoon, että avaaja on tällä palstalla osallistunut ainoastaan kirjaston kallista remonttia koskevaan keskusteluun avaten siitä pari ketjua ja osallistunut keskusteluihin muutamilla kommenteilla. Sensijaan poliittisia päätöksentekijöitä henkilötasolla koskeviin kirjoitteluihin ei avaaja koskaan ole osallistunut eikä aio osallistua. Todettakoon tämä täydellä painavuudella. Mitä mainittuun kirjaston remonttiin tulee, syy kannanottoihin on yksinomaan remontin järkyttävän kallis melkein 10M€ budjetoitu kustannus, jota kirjaston vain 35v iän ja silminnähden hyvän kunnon huomioiden on ollut vaikea ymmärtää.

    • Demaritrolli

      En voisi olla enempää samaa mieltä aloittajan kanssa. Hyvin perusteltu keskustelun aloitus.

      • suursiivous

        Kiitos kannatuksesta


      • Käry

        Avaaja ensin valehteli ja sitten kehui itseään kahdella tukikirjoituksella. Käry kävi. Avaajan tyylistä tunnistaa lapsikin kaikki trollihöpinät joita 20853 tuli maininneeksi.


      • Demaritrolli
        suursiivous kirjoitti:

        Kiitos kannatuksesta

        Ei mitään, hyvä että täällä on joku tervejärkinenkin noiden mainitsemiesi ääliöiden lisäksi.


      • Hyvä.homma
        Demaritrolli kirjoitti:

        Ei mitään, hyvä että täällä on joku tervejärkinenkin noiden mainitsemiesi ääliöiden lisäksi.

        Eli tervejärkisiä ovat vain he jotka ovat samaa mieltä kanssasi? Mielenkiintoinen, joskin "hieman" narsistinen ajatusmaailma. Toisaalta tuo selittää hyvin miksi muijasi lähti.


    • asian.selvittänyt.hml

      > Nämä vastenmieliset häiritsijä-trollit, useat heistä todenäk maksetut, tulisi tavalla tai toisella
      > eliminoida joukostamme

      Selvitimme pari vuotta sitten palstan pyörittäjät, joista pääpyörittäjäksi osoittautui eräs muutaman vuoden takainen kyseenalaista julkisuutta kyseenalaisilla tempauksilla ja hankkeilla hankkinut paikallispoliitikko. Kestorienaajat eivät ole aivan harmittomia tapauksia vaan pääpukarin taustapiruja hyvissä asemissa erilaisissa merkittävissä virkaportaissa, joista yliedustettuna on paikallinen sosiaali- ja terveystoimi.

      Sanomattakin selvää, että he nauttivat kaupunkilaisten kustantamina hyvää kuukausipalkkaa ja muitakin saavutettuja etuja - eivät luovu eduistaan aivan pienellä suostuttelulla.

    • KunRitskuHmlnOsti

      Jos virkamies on palkattu neljäksi vuodeksi käsittelemään automyymälän asioita ja mitään töitä ei koskaan työpöydälle saavu, täytyyhän sitä ajankuluksi jotain näperrellä sen lisäksi että ainoa työ on vastata kielteisesti persuilta tulleisiin selvityspyyntöihin, väittää niitä kiusaamiseksi ja kieltäytyä antamasta mitään selvitystä yhdellekkään häirikköpersulle.

      • Onselvitetty

        Oikeus tutki tarkasti Persujen asiat ja antoi Kari Ilkkalalle kovan SCC tuomion ja pakkolähtö politiikasta pois.


      • Selvitettyon
        Onselvitetty kirjoitti:

        Oikeus tutki tarkasti Persujen asiat ja antoi Kari Ilkkalalle kovan SCC tuomion ja pakkolähtö politiikasta pois.

        KokDem-Trollon äitipuoli tutki tarkasti Trollon asiat ja myös Oikeus tutki tarkasti Trollon mielentilan, antoi KokDem-Trollolle kovan tahdonvastaisen holhoustuomion ja pakkolähtö Nuivanlinnan piirimielisairaalan suljetulle SCC-osastolle lepositeisiin.


      • Ensikerralla

        Unohdit ihmetellä kirjaston korjaamista häirikkö.


    • Maisas

      Suolikanava on hyvässä kunnossa eikä sensuuria kaivata. Annetaan vaan kaikkien kukkien ja idioottien kukkia.

    • kokdemääliö

      Äiti tutki kokdemtrolliääliön siemenjohtimet ja tuli siemenille pakkolähtö pois kivespusseista.

      • Parasta

        Persu älykkö.


    • hämtown2025

      Kaupunkilaislähtöinen kehityshanke hämtown2025 suunnittelee vaihtoehtoisen keskustelupalstan perustamista.

      Ongelma kaupungissamme on nyt se, että huonon hallinnon "agentit" ovat kaikenaikaa kuukausipalkattuina välissä kaikessa mitä kaupunkilaiset itse omien edellytystensä puitteissa haluaisivat tehdä, suunnitella tai kehittää - sopivia tulevaisuuden tekijöitä kaupungissa vielä nykyäänkin varmasti on.

      On luotava mahdollisuus kohdata ilman huolta häiriköinnistä.

      • Näinteemme

        Samaa mieltä perzuikki häiriköt pois SCC tuomittu Ilkkalaa puolustamasta.


    • juopporemmi

      Ei näillä täysin kyvyttömillä luotseilla tule tämä palsta koskaan paranemaan.

    • EiVihapuhetta

      Huomenta Lulu!

      • Totuudenpuhetta

        huomenta KokDem-tolloääliö


      • MieliPaha

        Pahastuin ja muutan taas tänäänkin Poriin.


    • vanha.juttu

      Persut vaatii sensuuria koska eivät väittelyssä pärjää.

    • kiitos.ja.näkemiin

      Suomi24 voisi nyt lopullisesti bannaa tämän persuttelijan. Kannattaa muistaa että palsta saa tulonsa mainoksilla, jos täältä häipyy lukijat koska jokainen ketju pilataan näillä persujankkauksilla, niin se tietää tämän alustan tarjoajallekin taloudellista tappiota. Itse lopetan nyt palstan seuraamisen tähän, muutamia vuosia sitten tein tämän persuttelijan takia saman päätöksen, joten toivon että moderointi alkaisia toimia.

      • Kiitosss

        Kiitos Iisakin vainoaja ja jankkaaja ja kaikesta valittava. Ikävä vaan että valehtelet myös nyt.


      • Miksi.pitäisi

        Miksi tietyt kommentoijat pitäisi bannata? Miksei sinua?


      • Outoo
        Miksi.pitäisi kirjoitti:

        Miksi tietyt kommentoijat pitäisi bannata? Miksei sinua?

        Mä ihmettwlen kans tätä. Miksi pitäisi olla samaa mieltä kirjastojankaajan kanssa.


      • Jdnnnfkfn

        Täysin samaa mieltä edellisten kanssa! Onhan täällä täysipäisiäkin!


      • H0monakki

        P1ssa k2kka p3rse p2ska p1ppeli.


      • Sammunut

        Mode....nukutko ??


    • yksi.ihminen.ei.sälliä.v

      > Kiitos Iisakin vainoaja

      Ei yksi ihminen voi salaista myyräpuoluetta tai puoluepamppua - hämeen mugabea - vainota.

      Vaan salainen puolue vainoaa ihmistä naurettavan ylikokoisilla resursseilla ja itsemyönnetyillä valtuuksilla. Yksi ihminen voi kykyjensä mukaan selvittää ja avata kuviota mutta ei yhdellä ihmisellä riitä resurssit puolueiden ympärivuorokautiseen vainontaan.

      • KukaNäistäTietää

        Hämeen Mugabe? Nyt putosin kärryiltä...


      • ei.välitetä.tärkeistä.as

        Hämeen mugabe mielipuolisten partisaaniensa kanssa on teidän sairaalayliarkkiatrinne. Mutta hei - ei hätää - onhan scc.

        Jankutetaan oikein monta vuotta scc:stä piittaamatta pätkääkään mitä ulkopuolisilta suljetussa sosiaali- ja terveystoimessa tapahtuu tälläkin paikkakunnalla. Juuri tälläkin hetkellä.


    • jatketaan

      Suolikanava hyvässä kunnossa.

      • asiaatäynnä

        Edelleen.


    • Ystäville

      Huomenta Lulu Ranne (ent. Riikonen, o.s. ties mikä) ja Valehtelija-Ilkkala! Huomenta myös Vekalle ja Iisakille! Ai niin melkein unohdin Sarin, hänelle myös oikein hyvää huomenta!

      • Ystäville

        Huomenta myös Kok/Sdp-Hallintoloisääliölle itselleen!
        Samoin huomenta myös muille siellä Kok/Sdp-trollitoimistolla, keitä sitten nyt sitten onkaan!
        Huomenta myös Kierongille, Kulmalalle ja myös kaikille muille HuuHaa-henkilöille !


      • teille.neuvo

        Työntäkää huomenenne perseisiinne.


    • hyvinkasvaa

      Kyllä ne palstat on aika hyvässä kunnossa Honkalankadun ja Tuuloksentien välissä.

    • Ystäville

      Huomenta myös Perzuikki-Hallintoloisääliölle itselleen!
      Samoin huomenta myös muille siellä Perzuikki-trollitoimistolla, keitä sitten nyt sitten onkaan!
      Huomenta myös Pilkkalalle, Pululle ja myös kaikille muille HuuHaa-henkilöille !

    • PalstanFiksuin

      Hyvää päivää Sarille, Iisakille, Tapiolle, Karille, ja Lululle. Pahoittelen teidän saamianne negatiivisia mielipiteitä näillä palstoilla. olette ihan huippuja - sanonko missä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe