Hierojakoulu Relaxi Tampere

Hieroja38

Kertoisiko opiskelijat kokemuksia Relaxissa opiskelusta. Hierojan opinnot kiinnostaa ja vertailen kouluja. Toinen vaihtoehto olisi CWA. Siitä oli tarjolla paljon negatiivista palautetta.

22

4220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Opiskelija

      Työharjoittelua on erittäin paljon, ja se tehdään palkatta koulun tiloissa. Jos tämän faktan hyväksyt, tervetuloa kouluun.

    • valmistunut

      Pitää paikkansa. Eikä noissa harjottelun määrissäkään olisi varsinaisesti mitään vikaa, jos siihen kuuluisi ohjausta. Ongelma koko hommassa on se, että tällaisenaan koko koulutuksen tavoitteena on vain tuottaa mahdollisimman paljon voittoa. Vai mitä olette mieltä sellaisesta työharjoittelusta joka tapahtuu työpaikoilla, joissa kukaan ei ehdi opettamaan tai ohjaamaan meitä.
      Kaiken huippu tässä systeemissä on sellainen, että voit kotona tehdä hierontaa, mutta rahat pitää toimittaa Relaxille

      • Anonyymi

        kannattaisiko tässä tapauksessa tehdä itselleen, jo omaa tulevaisuuttaan ajatellen, markkinointia ja asiakashankintaa, hieromalla harjoitteluasiakkaan ILMAISEKSI. pyytämällä vastikkeeksi asiakkaalta mahdollisimman rehellistä palautetta hierontakokemuksestaan???


    • Anonyymi

      Sama linja jatkuu markkinoinnissa. Itselläni on tavoitteena valmistua joskus fysioterapeutiksi ja siksi olin hakeutumassa Relaxiin opiskelemaan.
      Heidän sivuillaan luvattiin, että käytyäni hierojaksi heidän kauttaan pääsen fyssarien haussa suoraa toiselle kierrokselle. Sitten eräs fysioterapian opiskelija kertoi , ettei se pidä paikkaansa, joten tarkistin vielä asian. Ja niinhän se oli, että heidän sivuillaan on valheellista mainontaa.
      Onneksi ehdin perua valintani, sillä tällainen alku ei viittaa hyvään loppuun.
      Mille viranomaiselle tällaisesta pitäisi ilmoittaa??

    • Anonyymi

      Tuo yllä kerrottu pitää paikkansa. Olen itse "opiskellut" Relaxissa ja maksanut kotona tehdystä hieronnasta tulot Relaxille. Se oli ehtona pääsylle näyttökokeisiin

      • Anonyymi

        Mitä ihmettä? Teet työharjoittelun kotona, niin otat siitä maksun ja tilität Relaxille?


    • Anonyymi

      Jos noin Relaksissa, niin onko totta, että Suomen hierojakoulut OY:n kaikissa kouluissa voi opiskella myös fysioterapia opintoja ensi syksynä alkavilla kursseilla? Miten se on mahdollista

    • Anonyymi

      Erittäin huonot kokemukset. Harjoitushierontojen valvontaa ei ole, mikä johtaa myös siihen että asiakaspalvelu on huonoa, koska siihen ei opasteta millään tavalla. Opettajat ovat kaikki koulun entisiä oppilaita ja opiskelijapalautetta ei joko oteta vastaan ollenkaan tai siihen vastataan asiattomasti. Rahastuksen maku jäi ja katkeruuden tunne omasta sinisilmäisyydestä, vaikka paperit sainkin tavoiteajassa, koska halusin nopeasti koulusta eroon.

    • Anonyymi

      Millainen tilanne nyt syksy 2020?
      Paljonko on harjoittelua ja voiko sitä tehdä myös muualla kuin koulun tiloissa? Tai ainakin omien aikataulujen mukaan, jos työn ohella opiskelee?
      Tuolla CWA:lla kai vaan tietyt ajat, kun on hoidettava harjoittelu.

      • Anonyymi

        En suosittele 30 opiskelijaa aloitti ja noin 11 jäljellä meiän porukasta joku mättää. Rahastuksen ja opiskelijoista hyötymisen maku jäi. Siivouskin teetätetään oppilailla näin säästetään siistijänkin palkka. Omien jälkien korjaamisen ymmärrän mutta mielestäni yleisten tilojen luuttyaminen imurointi ja vessojen pesu ei kuulu hierontaan millään lailla ainakaan ilmaise työnä.


      • Anonyymi

        En suosittele minäkään. Opiskelijat ovat olleet todella tyytymättömiä ja keskeytyksiä on paljon. Harjoittelua teetätetään käsittämättömät määrät ja koronarajoituksista ei välitetä ollenkaan tai ne on kierretty aivan typerillä tavoilla. Ja siivoamaan tosiaan pääsee muiden töiden ohella. Valitse parempi ja ammattimaisempi koulu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En suosittele minäkään. Opiskelijat ovat olleet todella tyytymättömiä ja keskeytyksiä on paljon. Harjoittelua teetätetään käsittämättömät määrät ja koronarajoituksista ei välitetä ollenkaan tai ne on kierretty aivan typerillä tavoilla. Ja siivoamaan tosiaan pääsee muiden töiden ohella. Valitse parempi ja ammattimaisempi koulu.

        Näköjään on kato käyny opiskelijoissa ku laittaneet alennus myynnit pystyyn ennen koulutus 160ekk nyt 100ekk. Lopun alkua?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näköjään on kato käyny opiskelijoissa ku laittaneet alennus myynnit pystyyn ennen koulutus 160ekk nyt 100ekk. Lopun alkua?

        Kouluun hakijan lienii kohdallaan miettiä lähteekö maksulliseen kouluun missä keskeytys prossat on yli 50%. Ja hyväksyä se että maksat koulusta kävit tai et sen loppuun.


    • Anonyymi

      Voisiko joku kommentoida kuka on valmistunut Relaxista, että kuinka asiat todellisuudessa ovat. Mitä hyvää ja mitä huonoa, kiitos jo etukäteen :)

      • Anonyymi

        Ja paljonko on harjoitushierontoja? Relaxi ei ilmoita tätä sivuillaan, kuten muut oppilaitokset.
        Haluankin tietenkin harjoitella paljon, mutta onko ohjausta myös?


    • Anonyymi

      Mikä hierojakoulu Tampereella sitten olisi hyvä?
      Vai itseopiskelu ja oppisopimus jonkun hyvän hierojan kanssa?

    • Anonyymi

      Täällä eräs Relaxilta valmistunut vuosia sitten.
      Meno kuulostaa samalta eli siivoat yhteisiä tiloja (ymmärrän oman "toimipisteen), hierontaa piti tehdä 300h.
      Opettajat eivät olleet valvomassa harjoittelua koulun tiloissa, me opiskelijat olimme keskenään. Usein myös avasimme itse koulun tilat. .

    • Anonyymi

      Hierontaa on 360h Relaxilla. Koulutuksen hintaa on alennettu, mutta tehtävien työtuntien määrää lisätty?

    • Anonyymi

      Itse olen toiminut hierojana pidempään ja kun on keskustellut kollegojen kanssa alan opetuksen tasosta, niin tilanne on hyvin samanlainen monissa alan oppilaitoksissa.

      Kaikki koulut ovat yksityisiä ja kaupalliselta pohjalta toimivia, joten mahdollisimman hyvä taloudellinen tuotto ohjaa toimintaa liikaa. Opetusmateriaaleissa ja teoriatiloissa on isoja puutteita. Jos "pulpettina" toimii harjoitustila plintti ja suttaisia moneen kertaan kopioituja irti monisteita käytetään opintovälineenä, niin kehittämistä olisi.

      Harjoitushierontojen tuntimäärä ei ole ratkaiseva tekijä, vaan niiden tuntien laatu. Jos ilman ohjausta teet töitä, niin millä voit oppia oikeita työtapoja ja otteita.

    • Anonyymi

      Hei, millaset opettajat siellä on tällä hetkellä. Olisi kiva tietää etukäteen.

    • Anonyymi

      Itse olen käynyt koulun aikanani lähes loppuun, pakollista harkkahierontaa tosiaan 360h, kaikki koulun piikkiin ilman ohjausta. Nykyään omistajan vaihdoksen myötä koulu ei tarjoa opiskelijalle edes kahvia tauoilla. Hinnastot nousi alkaen heti eikä mistään tiedoteta opiskelijoita etukäteen. En olisi mennyt alunperinkään kouluun jos olisin meiningistä tiennyt etukäteen sillä koulu tappaa innokkaan opiskelijan motivaation kun koululta ei saa haluamaansa opetusta. Jos valmistumisen jälkeen noita tunteja ei hiero täyteen, joudut itse maksamaan kaiken 360h saakka.

    • Anonyymi

      Hei

      Opiskelija oli kiva, mutta taidot hieronnasta olemattomat. Toista kertaa en mene.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5700
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      212
      1765
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1722
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      93
      1188
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1145
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      876
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe