Tämä on kauhea häpeä

pelastustakaikille

Eilen täällä Kokkolassa minulta kysyi täysin vieras pariskunta että keitä nuo sateenkaari vaattein varustautuneet ihmiset ovat,sanoin heille etten tiedä varmaa mutta he ovat muaalta tulleita eivätkä siis paikallisia.Hyvä näin että sain tällä tavoin pelastettua meidän kokkolan kaupungin asukkaiden maineen.Meille tämä viikko on häpeän viiko pridekulkeita ja etenkin näiden hävyttömien pridemarssi on kaupungissaamme.Toivotaan siis parasta ettei kukaan ei kukaan vieras paikkakuntalainen vain näkisi tuota marssai emmehän halua kaupungillemme sitä häpeän tahraa? ja pidetään lapset ja nuoret tuon marssin aikana poissa kaduilta,Tämä on kauhea häpeä.

23

3897

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Et varmaankaan kirjoittanut tuota tosissasi? Jos, niin oli niin typerää tekstiä, että ihan hävettää. Toivottavasti kukaan ulkopaikkakuntalainen ei vaan lue näitä juttuja.

      • TosihelintinKokkolan

        Hah hah haaa, hullut hourulaan, hah!!!...


      • TosihelintinKokkolan kirjoitti:

        Hah hah haaa, hullut hourulaan, hah!!!...

        Hyvä ku jo tajusit itsekkin! Lähdeppäs nyt heti.


    • Bergele

      Miten on annettu laittaa näiden lippu kaupungin teatterin salkoon? Tuo on kunnianloukkaus rakennuksen historian huomioiden.....mekein sama kun olisi venäjänlippu nostettu salkoon. Vähintään vuoden ehdoton vankeustuomio sen sallijalle ja lipun nostajalle.

      • hävettääniin

        Kyllä olet täysin oikeassa,eihän nämä pride ihmiset osaa kunnioittaa Jumalaa eivätkä mitään,kyllä se oli hallitukselta valtavan suuri virhe sallia sukupuolineutraali avioliittolaki kyllä minua niin nolottaa asua tälläisessä maassa jossa on näin surkea hallitus sekä presidentti voi tätä häpeän määrää!


      • HeteroRealisti
        hävettääniin kirjoitti:

        Kyllä olet täysin oikeassa,eihän nämä pride ihmiset osaa kunnioittaa Jumalaa eivätkä mitään,kyllä se oli hallitukselta valtavan suuri virhe sallia sukupuolineutraali avioliittolaki kyllä minua niin nolottaa asua tälläisessä maassa jossa on näin surkea hallitus sekä presidentti voi tätä häpeän määrää!

        Vaativat tasa-arvoisuutta ja heteroitakin osallistumaan sateenkaarikulkueeseen. Tuskinpa yksikään prideläinen osallistuisi, jos vastaavanlaisen heteroiden oikeuksia ajava heterokulkue järjestettäisiin.


      • SuurSuomi

        Tuo teatterirakennus pitäisi purkaa maan tasalle. Natsivallan symboli. Inhottava rakennus joka edustaa kaikkea sortoa ja väkivaltaa.


      • Tuomiovallaton
        hävettääniin kirjoitti:

        Kyllä olet täysin oikeassa,eihän nämä pride ihmiset osaa kunnioittaa Jumalaa eivätkä mitään,kyllä se oli hallitukselta valtavan suuri virhe sallia sukupuolineutraali avioliittolaki kyllä minua niin nolottaa asua tälläisessä maassa jossa on näin surkea hallitus sekä presidentti voi tätä häpeän määrää!

        No muuta toki venäjälle, sielläkin on paljon kaltaisiasi tekopyhiä ja ymmärtämättömiä typeryksiä, jotka vetoavat yhteen tai kahteen raamatun kohtaan ja unohtavat monet muut. Esim. "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi." Tuomiovaltahan on vain Jumalalla ja Jeesuksen sanoma: "Rakastakaa toisianne, jopa vihollisianne, älkää vihatko..."
        Tuskimpa sateenkaariväestöön kuuluvat vastustaisivat yhtäkään asiallista heterokulkuetta, jos sellainen järjestettäisiin. Heteroiden vain ei tarvitse sellaista järjestää, ei heitä kukaan sorra, syrji tai vainoa seksuaalisuutensa takia, toisin kuin monia sateenkaariväestöön kuuluvia.


      • Tasa

        Tasa-arvo ihmisten välillä ON tärkeintä. Ei heterous tai homous,!


    • Kirkolliset_arvot

      Eheytyshoidot homofiiileille pakolliseksi!

      • kunnonkristitty

        Tottakai pakolliseksi,sillä eihän se että pitää samasta sukupuolesta ole mikään ruumiillinen vika,vaan se on pään sisällä eli siihen auttaa psyykelääkkeet ja terapia niillä saadaan homous sekä muut tähän liittyvät asiat hoidettua.Kyllä varmasti priemarssijatkin haluavat eroon sairaudestaan eli yhteiskunnan on se heille järjestettävä,eikä tuettava heidän poikkeavaa seksuaalista suuntautumistaan.


    • Aloittajan teksti kyllä vaikuttaa juuri päinvastoin kuin hän toivoo. Näin ulkopaikkakuntalaisena ihmettelen kokkolalaisen suvaitsemattomuutta. Hänellä on oikeus omaan vakaumukseensa ja sama oikeus kuuluu olla toisellakin ihmisellä.

      • jumala-vihaa-kimeeriä

        Kimeeri ;mustamamutus; homon aika loppuu pian!

        Ja mikä on kimeerin nimi? Se on Esa
        En tohdi täällä muuta vikoa koska pelkään.


    • KokkolaTakapajula

      Jumala kuuntelee parempien ihmisten rukouksia: Hän lähetti urhean soturin, oletettavasti osuuskaupan kanta-asiakkaan, yön hämyssä evakuoimaan sateenkaarilipun naruineen päivineen. Olisi nyt vienyt olallaan liputangonkin tästä takapajuisesta kaupungista.

    • yliopp

      Keski-Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa ovat varmaan Suomen vaikeita seutua sateenkaariväelle. Vanhan Vaasan läänin alue siis.

      • Väkinäiy

        Mikä sateenkaariväki!!
        Ihmiset ovat joko köyhiä tai rikkaita ihmisiä, ei mitään väkeä.


    • Shameonyou

      Tämä on kauhea häpeä havaita, että vielä 2000 luvulla ei pystytä hyväksymään ihmisiä ihmisinä. Suvaitsevaisuutta. Ei täällä kukaan ole parempi kuin toinen.

    • Tosigay

      Kokkola=homojen kaupunki

    • Shemale_Sonja

      Sinä estäisit Kokkolan häpeän muuttamalla täältä pois. :)

    • Kuuluukaikille

      Se kismittää, kun ovat omineet sateenkaaren värit ja sateenkaari sanan itselleen.
      Muuten saavat olla kuin ellun kanat..
      Mutta sateenkaari väreineen kuuluu kaikille.

    • Kuuluukaikille

      Sateenkaari väreineen kuuluu kaikkien kansalaisten käytettäväksi. Ei vain näiden samasta sukupuolesta sillä tavalla tykkääville.

    • ShemaleSonja

      Itse olette häpeä ja sukaisenne myös. =)

    • TOSIuskomaton

      Hävettää kun ihmiset alkavat jumaloimaan.
      Ihminen on aina sellainen kuin jumala haluaa.

      Kuka teistä heittikään sen ensimmäisen kiven ?
      "Joka teistä on synnitön, se heittäköön häntä ensimmäisenä kivellä” ... sanoi kuuluisat sanat ensimmäisen kiven heittäjästä opettaa meille, että ihminen ottaa omiin käsiinsä vallan julistaa rangaistus ja panna se täytäntöön.
      Sinä ulkokullattu, ota ensin malka omasta silmästäsi, sitten sinä näet ottaa pois rikan, joka on veljesi silmässä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      17
      923
    2. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      47
      809
    3. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      222
      709
    4. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      75
      700
    5. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      45
      692
    6. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      33
      670
    7. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      105
      652
    8. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      79
      633
    9. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      34
      589
    10. Olet tyylitajuton

      Ja ruma. En ole ikinä pitänyt ulkonäöstäsi. Et ole minun tyyppiäni millään tavalla. Puheesi on sellaista mongerrusta ett
      Ikävä
      25
      581
    Aihe