Varattujen huone

näinkoen

Vanhempien huone / aviossa olevia melkein kaikki .

15

1498

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Monenlaista_väkeä

      Aika luonnollista, että tämän ikäisistä ihmisistä ei löydy sinkkuja.
      Avioon ehtineitä on paljon, mutta on myös eronneita. Sekä leskiä ja muutamia ns. Ikääntyneempiäkin "peräkammarin poikia ja tyttöjä"Jotka saattavat vielä elätellä toiveita elämänkumppanin löytymisestä. Ajatelllen, että parempi myöhään, kuin ei milloinkaan.
      Mutta kai sillä ole merkitystä, onko chattaaja varattu, vai vapaa?
      Chatkeskusteluja kaipaa myös joskus myös varatut. Miksei saisi kaivata, joskus muidenkin seuraa ja juttuja, kuin aina vain sen oman puolison?
      Eikä kannata ajatella, että kaikki varatut ja avioituneet seikkailee siellä vain etsiäkseen vaihtelua avioelämäänsä ja pettääkseen puolisoaan.
      Ehkä sellaisia harmittaa, varattujen paljous, jotka ovat etsimässä chatista, muutakin kuin keskusteluseuraa. Mutta eihän keskustelukanavat varsinaisesti ole mitään deittailu ja seurustelukumppanin etsimiseen tarkoitettuja paikkoja.

    • kesäistää

      Keskustelupaikkana minä itse sitä pidän vaikka olen yksin . Aika alussa tulee kysymys oletko vapaa/varattu. Kerron olevan vapaa en etsimässä mitään täältä. Usein keskustelu loppuu siihen . Varattu mies sanoo etsivänsä jotain kivaa elämäänsä. Minua ei kiinnosta kenenkään huono liitto . Kohdalleni ei ole tullut yhtään sellaista keskustelua että mies olisi sanonut elävänsä hyvässä liitossa. Minulle ihan sama onko vapaa tai varattu mies jos keskustelut on hyviä. Chat on hyvä paikkaa pettää puolisoa jos muuten niin henkisellä tasolla. Joka on pahempaa kuin fyysinen pettäminen. Tuon on lukenut viisaampia kirjoittamana..

    • Piristää.varattujakin

      Minun mielestä, chatissa vieraiden kanssa flirttailu ja keskustelu, on viattomampaa, kuin fyysinen pettäminen, jos tätä chatkeskustelua näin edes pettämiseksi voi sanoa.
      Ei siinä ole mitään väärää. Kunhan vaan se jää sitten sinne chatkeskusteluiden tasolle.
      Eihän avioliitto, tai parisuhde saa olla mikään vankila.
      Parempi näin, kuin liiton lopullinen hajoaminen, tylsistymisen takia saman tyypin kanssa.
      Jos on pitkä liitto, yhdessäolo saattaa ajoittain käydä aika tylsäksi. Silloin kaipaa muidenkin juttuseuraa, niin jaksaa taas paremmin avioliiton ja parisuhteen arkea.

      • vapaana

        Ei varmaan kaikilla jää pelkän chatissa flirttailuun siitä on hyvä jatkaa pitemmälle. Avioliitto ei ole vankila ,mutta omat rajansa se asettaa jos halua olla uskollinen toiselle ihmiselle. Mutta mikä sen somempaa jos molemmat on aviossa olevia ... samoilla aalloilla keinuvat:)


      • juhannusta
        vapaana kirjoitti:

        Ei varmaan kaikilla jää pelkän chatissa flirttailuun siitä on hyvä jatkaa pitemmälle. Avioliitto ei ole vankila ,mutta omat rajansa se asettaa jos halua olla uskollinen toiselle ihmiselle. Mutta mikä sen somempaa jos molemmat on aviossa olevia ... samoilla aalloilla keinuvat:)

        Vapaa ihminen etsii todellista seuraa livestä , chat on vaan hetken huvi , sen sieltä saa varatut ihmiset joilla on tylsää elämässä:)


    • deittisivuterikseen

      Edelleenkin,aikanaan kirjoitin siitä miten pitää ymmärtää ja painaa sinne tyhmään päähän se että chat on vain ajankulua eikä tarkoitettu deittailuun,sitä varten ovat omat huoneet ja sivustot yirittäkää edes nyt se ymmärtää.

      • hopotihoijaa

        Jos tuo menisi jokaisen päähän niin hyvä olisi. Jokin päivä sitten keskustuissa mies kertoi olevansa varattu. Kysyin mikä hänet chattiin toi ? Vastaus "tulin keskustelemaan ja jos hyvin menee niin tapamiseen". Sanoin että en esti mitään täältä, en myöskään ala varattujen kanssa mihinkään ,itse olen vapaa. Hän poistui heti .. Keskustella voin myös varatun kanssa jos asialinjalla pysytään


      • muummutulalla

        Suurin ryhmä ovat nämä yksinäiset, jotka ovat jopa parisuhteessa yksin, he menevät chattiin ja tekevät kaikkensa löytääkseen "lohduttajan" aika epätoivoista?Sitten ovat nämä seksin vonkaajat, joilla ei muuta mielessä,muu ryhmä on katkeroituneita ihmisiä eri yhteiskuntaluokista joilla ei muuta kuin negatiivista asiaa.


      • aurinkopaistaa

        Jos parisuhteessa on kaikki hyvin , mitä etsii chatista juttuseuraa saa livestä ja se on monin verroin parempaa kuin kirjoittelu. Mutta helppoa on varattujen olla yöllä myöhään kun toinen on jopa nukkumassa. Taitaa aika vähän olla aviopareja jotka istuu chatissa kun toinen paikalla. Tokko chat kenenkään liittoa korjaa jos asiat on menneet huonoksi. Miesten valitus "kosketus" puuttuu, sitä ei ainakaan muuten korjata kuin nähdä toinen ihminen . Jokainen elää omalla tyylillä elämäänsä ja itse vastaa siitä. Jos chat onnen antaa elämään niin nauttikaa chatista.


      • mummumutulla
        muummutulalla kirjoitti:

        Suurin ryhmä ovat nämä yksinäiset, jotka ovat jopa parisuhteessa yksin, he menevät chattiin ja tekevät kaikkensa löytääkseen "lohduttajan" aika epätoivoista?Sitten ovat nämä seksin vonkaajat, joilla ei muuta mielessä,muu ryhmä on katkeroituneita ihmisiä eri yhteiskuntaluokista joilla ei muuta kuin negatiivista asiaa.

        muummutulalla, koetko olevasi positiivinen ihminen?


    • Kielioppia

      Oikeinkirjoitus olisi hyvä tarkistaa vaikka kyseisen ohjelman avulla jollei hallitse kielioppia.

    • Randomina

      joskus kaipaa omaa aikaa, omaa rauhaa ja haluaa olla vaikk sätissä, vaikka se oma rakas on jo nukkumassa. Pitäisikö sitä väkisin maata kääntyilemässä toisen viekussa, vaikkei yhtään nukuta? voi sen sijaan tulla sättiin kirjoitteleen. Se ei häirii sitä nukkujaa. Aina ei jaksa pyöritellä niitä omia ajatuksiaan yksin. Chatissa voi kirjoittaa ne muille ja saada vastakaikua.

      • kertomuksia

        Jos haluaa omaa rauhaa onko chatissa kirjoittelu sitä? Jotain etsit sieltä ,minä ole saanut rauhaa chatista. Päivällä et taida edes päästä chattiin:))


    • kauheekaalee

      Johan on kumma jos aviossa olevat eivät sais muiden kanssa keskustella......samaa nikkiä tämä asia kalvaa vuodesta toiseen...heh-hrh

    • toteaja.-

      kyseessä ei ole deittipalsta, vaikka moni niin selvästikin kuvittelee

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      415
      4574
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      247
      2274
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1700
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      161
      1452
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      304
      1380
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1147
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      138
      1117
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      79
      1103
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1085
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      119
      977
    Aihe