Heikko gbs

Ei_navigoinnille

Saako nokian 6:sen heikkoa gbs ominaisuutta jotenkin parannettua?

18

1065

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei_koskaan_nokiaa

      Ei ilmeisesti. Dna- myyjän ylistyspuheen ansiosta hairahduin ostamaan Nokia puhelimen jotka siis tehdään kiinassa. Sammuilee omia aikojaan ja tosiaan se gbs yhteys on todella heikko, autossa navikoidessa pitää käyttää vaimon huaweitä.

    • jumalauta

      GPS Kyllä, A-GPS, GLONASS, BDS eikö tos oo bds mitä kaikissa ei oo,huonoimmissa pelkkä gps mitenkä on googlemapsin kanssa eikös android siinä ok

    • Joops

      Joo, en kyllä tiedä mikä on gbs ;D Global Position System eli GPS sen sijaan on tutumpi.


      Joka tapauksessa, joidenkin puhelinten paikannuspiirit ovat onnettomia. Suosittelen tutustumaan johonkin arvosteluun aina ennen puhelimen ostoa. Näitä ongelmia on muillakin merkeillä. Toki, kyseessä saattaa olla sunnuntaikappale, jonka pitäisi mennä takuun piikkiin.

    • Ei_koskaan_nokiaa

      Kuules nyt "jumalauta" Ei se auta vaikka puhelimessa ois pers'glonass ominaisuudet, jos puhelin ilmoittaa etsivänsä sijaintia' välillä löytää ja taas kadottaa . Ei semmosella paskapuhelimella voi kuin soittaa ja tekstitellä.

    • onnestakiinni
    • aasiantuntija

      Verkko ja yhteydet
      Verkon nopeus LTE 4, 150 megabittiä sekunnissa (lataus) / 50 megabittiä sekunnissa (lähetys)

      WiFi 802.11 a/b/g/n

      Bluetooth® 5.0

      GPS/AGPS GLONASS BDS FM/RDS, NFC
      Nokia 6 on avustava AGPS eli on hyvä, totakaan ei monessa ole.
      Tässä ei ole onnesta kiinni, eriasia jos pitää HUONON suojan kanssa, silloin servikin heikentyy.. ja huonoja löytyy, tarkkana saa olla.

      • satelliittiohjus

        AGPS vakoilee Androidissa sijainnin Googlelle. Symbian puhelin on turvallinen. Se ei juorua käyttäjän sijaintia ilman lupaa kenellekään.


    • Ei_koskaan_nokiaa

      Pitääkö tämä AGPS aktivoida jotenkin' kun ei se auta vaikka puhelimessa olisi kuinka hienoja juttuja jos se ei toimi' ei suojan kanssa eikä ilman. Halvempi huawei pelittää vaikka on taskussa.

    • braun

      Assisted GPS (lyhyesti A-GPS) eli avustettu satelliittipaikannus on matkapuhelimia ja muita matkapuhelimen sisältämiä paikanninlaitteita varten kehitetty GPS-versio, jossa laitteen GPS paikanninta avustetaan matkapuhelinverkon kautta saatavalla tiedolla. A-GPS voi saada avusteen myös esimerkiksi kiihtyvyysantureilta tai lasergyroskoopilta.

      AGPS kattaa monenlaisia tekniikoita.

      Yhdessä tunnetussa GPS-avusteessa luetaan satelliittien lentorata- ja almanakkatiedot matkapuhelinverkkoa hyväksikäyttäen. Lentorata- ja almanakkatiedot voidaan lukea jopa useita vuorokausia etukäteen, minkä vuoksi vastaanottimelle on avusteesta apua vaikka yhteys matkapuhelinverkkoon katkeaisi. Ennakkotieto nopeuttaa laitteen ensimmäisen paikan saantia, sekä varmistaa merkittävästi GPS-vastaanottimen toimintakykyä heikoissa tai nopeasti muuttuvissa vastaanotto-olosuhteissa, kuten esimerkiksi sisätiloissa, rakennusten välissä tai liikkuvan eläimen paikannuksessa.[1][2] Lentorata- ja almanakkatietojen lukeminen suoraan satelliiteista vaatii hyvänlaatuisen ja katkeamattoman yhteyden satelliittiin useamman kymmenen sekunnin ajaksi. Kun lentorata- ja almanakkatiedot ovat olemassa, nopeutuu ensimmäinen käynnistys (Cold start) huomattavasti. Pitempiaikaisessa käytössä on huomattava, että näkyvät satelliitit painuvat horisontin taakse muutaman tunnin välein. Vastaanottimen on kyettävä lukemaan lentorata- sekä almanakkatiedot uusista horisontin yläpuolelle nousseista satelliiteista. Ilman A-GPS -ominaisuutta hankalissa oloissa tai sisätiloissa oleva vastaanotin voi hukata paikkansa, koska se ei saa luettua satelliiteista lentorata- ja almanakkatietoja, vaikka satelliittien kuuluvuus riittäisikin paikan laskemiseen.
      Toisessa AGPS-muodossa puhelimen summittainen sijainti määritetään ensin matkapuhelinverkon tai muun verkkopaikannuksen avulla.[3] Verkkopaikannuksen avulla lähimmät satelliitit saadaan selville nopeasti, joten A-GPS lyhentää tarkkaan GPS-paikannukseen kuluvan ajan vajaasta minuutista muutamaan sekuntiin.[3] A-GPS täydentää käsikäyttöisen GPS-vastaanottimen havainnointia keräämällä mittaustietoja tiedetyssä sijainnissa olevalta apuvastaanottimelta.[4]
      Tunnetaan myös A-GPS -ominaisuus, jossa GPS-vastaanotin lähettää A-GPS -palvelimelle "jatkuvasti" tietoa omasta satelliittinäkymästään, jolloin palvelin voi tarkemmin kohdistaa A-GPS -tietoa tai jopa avustaa paikan laskemisessa.
      Yleensä ilman avustettua signaalia GPS-vastaanotin vaatii vähintään neljä näkyvää GPS-satelliittia määrittääkseen paikkansa. Riippuen avusteen tyypistä, A-GPS:n avulla on mahdollista määrittää paikka, vaikka näkyviä satelliitteja olisi vähemmän.lähde?

      Vastaanottimien herkkyyden ja toimintanopeuden parantuminen A-GPS:n myötä on johtanut siihen, että jopa sisätiloissa nopeasti toimivia GPS -vastaanottimia on kyetty rakentamaan matkapuhelimiin, joissa on jouduttu tekemään kompromisseja GPS-antennin, virrankulutuksen ja koon suhteen. Samoin A-GPS on auttanut merkittävästi erilaisten henkilö- ja eläinpaikantimien toimintaa.
      sijainti,data kokoajan päällä vaan niin olen vuosia pitäny sovellukset ym.. jutut koko puhelin toimii hyvin jos haluaa olla piilossa käyttää vain partakonetta

    • Ei_koskaan_nokiaa

      Ilmeisesti ihan hyvä esitelmä, mutta ei siitä selvinnyt, että pitääkö se A-GPS jotenkin aktivoida, jos ei pidä niin aika turhake se on.

      • satelliittiohjus

        Ainakin Androidissa pitää ottaa Googlen sijaintipalvelut käyttöön. Samalla alkaa Googlen 24/7 sijaintivakoilu. Vanha Symbian on paljon turvallisempi puhelin GPS-käytössä.


    • Kiinalainennokia

      Ei auta onko sijainti palvelut käytössä tai ei, jos puhelimessa on huono gps antenni, kuten nokian android puhelimissa. Itse vaihdoin 1/2vuotta vanhan nokian pois, kun ongelmalle ei voi kuulemma tehdä mitään.

      • Vakoileva.Android

        Ainakin Mediatekin vakoilu-Nokiassa on kelvoton GPS. Luulisi että vakoilupiirissä olisi panostettu tarkkuuteen.


      • sinappitaivas

        Käyttäkää partahöylää se ei vakoile.


    • Joopssss
    • Harmittelija

      Sama ongelma. Navigaattori toimii pihalla ei sisällä eikä autossa. Harmittaa kun on melkein uusi nokialainen.

      • uskokaajo

        Nokia 6 käytännössä johtaa meidät aivan yhtä luotettavasti tien, sillan ja metsän kautta kuin ammatillinen Garmin Edge 500 -navigointilaite. Missään normaalissa älypuhelimessa se ei toimi sen paremmin se on satavarma. Joissain erikoismalleissa mitä tavallinen kansalainen ei osta on hiukan parempia gps:ssiä armeijan jne.. ei tässä mun iPhonessakaan


    • Ei_koskaan_nokiaa

      Tyypille "uskokaajo" jos nokia 6:sen gps ei löydä paikannusta mabsissa ja viereisellä penkillä halpa huawei toimii moitteetta' niin ei se ole mikään uskon asia ja tuntuu olevan muillakin nokian käyttäjillä sama ongelma.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe