Mikä rakennus Kirstulan pellolle?

KirstulaHyötykäyttöön

Surullisen kuuluisa Sunny Car Center ei näytä toteutuvan Sambian ja USA:n investorien kovasta investoimisesta huolimatta, joten tälle arvokkaalle 800000€ 3 hehtaarin peltoaukealle (normaali pelto maksaa noin 5-10 tonnia per hehtaari) olisi saatava arvoisensa rakennus, muutenhan se on tyhjän panttina ja maksaisitko Sinä Hämeenlinnalainen tyhjästä, ei tosiaankaan! Joten, ehdotuksia, mitä olisi rakennettava Kirstulan pellolle, pyloni on jo tehty ja tarpeettomana purettu, joten ei ehdoteta sitä, pliis?

44

889

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AsunnnotonMarkku

      Kirstulan 3 hehtaarin ja 800 tonnin € pellolle tulisi rakentaa jonkinlainen monumentti kaikille Iisakeille ja Markuille, jotka ovat joutuneet oikeusmurhan kohteeksi.

      • Heheeehhe

        Kari Ilkkalan kova SCC tuomio ei ollut oikeusmurha.


    • VaraluistimenVaraluistin

      Iisakki höpisi jostain varasuunnitelmasta joskus?

      • Stiljht

        Muistat todella väärin. Persuilla oli paljon yrityksiä tulossa mutta SCC oli este. Ei ole kuulunut mutta valehtelee ne muutenkin


    • ablodeeraaja

      Kyllä sinne pitäisi laittaa koko kaupunginvaltuuston kuvat. Siis kivestä veisetut pienoismallikuvat sehän täyttäisi muuten niin aution pellon. Sitten taustalla pyörisi se ablodeeruus video ja raikuvat hurraa huudot. Se olisi loppuunmyyty puisto pitkän aikaa. Hämeenlinnalaiset voisivat siellä käydä edustajiensa luona katsomassa ja kuuntelemassa heidän hurraaustaan. Siinä olisi tapahtumapuisto samalla kun toisaalla olisi se tapahtumattomuuspuisto. Kaupunginjohtajan patsasta saisi etsiä sieltä patsaiden seasta että missä se luuraa. Vastaukset voisi postiittaa kaupungin osoitteella ja voittaja arvottaisiin vuosittain ja arvonnan voittaja saisi tavata kaupunginjohtajan kerran vuodessa kun sitä nyt on vaikea muuten tavoittaa. Kulttuuripuoli voisi keksiä ablodeerausviikon ja sille ohjelmaa.

      • Pahaolla

        Ymmärsin pahoittaa mieleni Hämiksestä ja muutan taas tänäänkin Poriin.


    • Hommiin

      Nyt on perzukeilla tilaisuus näyttää bisnestaitonsa, nyt on mahdollisuuksien tontti vapaana vaikka mihin.
      Niitä "parempia" ideioita tuntui riittävän aikanaan, kun tuota aiempaa hanketta ajettiin pellolle.

    • kuntaasmeneeperseelleen

      Kalliiksi tuli ja tulee tuo SCC-puhallus Hämeenlinnalaisille. Jo pelkästään törkeän ylihintainen tontti on ositus mukana olleiden hallinnon jäsenten täydestä ymmärtämättömyydestä ja kyvyttömyydestä nähdä asioiden todellinen laita.

    • sairas.yksilö

      Yksi hullu vuodesta toiseen aamusta iltaan hokee tällä palstalla ikkala ja persumantraa. Onko Hämeenlinnassa psykiatrian polille ruuhkaa vai miksei hullu ole päässyt jonossa eteenpäin. Pitääkö avittaa viranomaisten toimesta.

    • Multasormi

      Kirstulan pellot taitavat palautua pikku hiljaa viljelyskäyttöön. 5 ha:lla on oras jo pitkää.
      Toisaalta VR:kin tarvitsisi uuden tavarapihan, kun nykyinen on jäänyt asutuksen puristukseen. Kirstulan pellot, Paroisten puhdistamon löyhkineen, sopisi tarkoitukseen oikein hyvin

    • ExLehtimiäs

      Avaajalta tyhmä kysymys, koska pellolle on varasuunnitelmä.

      • Hjoet

        On kyllä ja Persut pian kertoo.


    • boikku

      Siihen rakennetaan pyöreä torni joka on ainakin 70metriä korkea. Hankkeen kärkihenkilöiden muraalit tilataan kantolan teoksen tekijältä. Ympärille kehätie autoille ja sisälle silakka-pettuleipä ravintola lämpimällä pilsneritarjoilulla asiakashintaan 50€/ annos.

    • parkkipate

      Sinne tehdään 10 000m2 parkkitalo ja sinne tulee bussiyhteys keskustaan.

    • dsfsdfsdfsd

      Siinä olisi Biltemalle hyvä tontti. Tilaa löytyy.

      • RuotsalaisetOnJärkeviä

        Tuskin maksaa biltema peltotontista 800 000€, ei tosiaankaan, ainoastaan hämeenlinnalaiset on nin tyhmiä.


    • HämeenlinnanNousuJaTuho

      Kuka on se henkilö nimeltään "K.Ari", joka on kokdem-trollukkapaskatyperyksen pakkomielteisen hokemisen mukaan ollut vankilassa jo useita vuosia ja on siellä edelleen?
      Onko hän harhoista kärsivän kokdem-trollipaskan aatteellinen oppi-isä ja onnetonta pienliikemiesuraansa yrittävä demaripöllö Iisu Kiaronki, joka esiintyy nyt mahdollisesti uudella salanimellään "K.Ari"??
      Kiaronki on kuitenkin aina kadehtinut ja ihaillut kaapista käsin paikallisen persuryhmän viime vuosien voimahahmoja Lulu Rannetta ja Kari Ilkkalaa. Onhan se valitettavaa ressukka-Kiarongin kannalta, että hän on sekaantunut pääpukarina pelkästään epäonnistuneiksi ja myös oikeudessa vilpillisiksi tuomittuihin hankkeisiin, jotka ovat vieneet kokdem-mafian johtopöhlöt rähmälleen erilaisiin epäonnistumisen kuraläpiin ympäri Hämeenlinnaa!!
      Ainoa lohtu tässä kaikessa kurassa on se, että asiat eivät voisi mennä enää yhtään heikommin Hämeenlinnan osalta, kuin ne ovat kokdem-pöhlöporukan johtamina menneet. Ainoa mahdollinen suunta on ylöspäin!!

      • Heheeeee-KokDem

        Eikös Kari Ilkkala ollut vahva SCC oikeudessakin ja tuli nöyryyttäneeksi KokDem-Julkishenkilöitä jotka sittemmin tulivat saaneeksi kovan SCC tuomion. Suunta KokDemuilla tuskin ees ylöspäin.


    • utopisti

      On nää kaikenlaisia pöljiä.Keskustelussa on tarkoitus puhua kirstulan pellolle rakantamisesta,
      Tulee 2-3 asiallista ja sen jälkeen taas nää paikalliset pellet ottaa esille Ilkkalan ja Iisakin henkilöhahmot,kummastakaan ei ymmärtääkseni pysty minkäänlaisia rakennuksia tekemään, mutta kun ymmärrys on tuolla tasolla eikä mieleen tunnu muuta mahtuvan ,ei voi kuin sääliä moisia tunareita.
      Eikös Isosuolla ollut joku valmis aluesuunnitelma ,joka esiteltiin oikein lehtien sivuilla.
      Oli mielestäni monimuotoista pienteollisuutta ja jopa bensiskin, eikä taida enää puuttua kuin niitä jotka olisivat valmiita pistämään rahansa likoon moiseen "suurhankkeeseen".
      Lennokkaita ajatuksia , mutta yrittäjien haluttomuus kertoo karua todellisuutta realismista,joka näiltä poliittisen vastuun kantajilta tyystin puuttuu.
      .

      • Ankeuttaja

        Ainahan maailmassa *löysiä puheita ja -puhujia riittää* , se mitä sinne tulee, toteutunee joskus 1000 vuoden päästä?
        Nythän Suomessa on juuri nykyisen hallituksen toimesta käynnissä hirveä ulosmyyntibuumi, ei Suomea näin rakenneta nousuun kun ei itse uskota omaan tulevaisuuteen!
        Oma kansallisomaisuutemme, energiaverkot, niin sähkö-kuin omavaraisuus polttoaineissakin, kaivostoiminta , metsät/puuvaranto ym.ym..myydään surutta monikansallisien bulvaanien haltuun!

        Suomi/Hämeenlinna menee markkinatalouden laineilla täysin ilman peräsintä...ohjauskyvyttömänä!


      • Hyvä-es.merkki

        Ainahan maailmassa löysiä puheita ja -puhujia riittää.


    • TättähänTilasittekin

      Ilman perussuomalaisia meillä olisi siinä Sunny Car Center ja talous kunnossa.

      • KokDem-Rikollispuolue

        Ilman KokDemuja meillä olisi kuntatalous kunnossa ja ehjä, kaunis kaupunkikeskusta vilkkaine keskustoineen ja pikku putiikkeineen!

        Nyt on liiketilat tyhjinä, jotkut pankit ja lääkäriasemat enää keskustassa, kadut autiot ja tyhjät niin ihmisistä kuin autoistakin.
        Jotain hullunpuhetta jostakin torinalusparkkitiloista joita ei kukaan tarvi lukuunottamatta keskustan kerrostalogryndereiden asukaspaikkatarpeita.

        Jotakin pyöräteitä puuhastellaan nyt keskustaan mukamas ykköshankkeina, kukahan niilläkin pyöräilee, talvi ja syksy hoitaa pyöräilijät hornantuuttiin, sinne jää käyttämättä nekin pyörätiet!


    • moderaattorin.serkkuko

      Täällä taas tää hullu rämpyttää banjoaan ja käy muutaman sanan persumonologiaan ikkalasta. Ei kukaan enää kuuntele, säälii vaan. Mene nyt sinne lääkäriin ja selitä, pillerit auttaa moneen vaivaan. Päävaivaankin.

      • karin-serkkuko

        Itsehän sinä täällä Iisakkia rämpytät tunnista toiseen. Miten on omat lääkkeet ja hoidot?


      • Iisakin-Serkkuko

        Iisakkia voikin käsittääkseni *rämpyttää* ihan luvan kanssa kun tuli niin kalliiksi meille veronmaksajille!

        Voit jopa tuosta lukea Iisakin oman mielipiteen siitä, mitä julkisuuden henkilön pitäisi kestää, lainaan siitä otteen :
        .............................................................................................................................................
        – Olisi täysin käsittämätöntä, jos keskeisessä poliittisessa tehtävässä olevan henkilön toimintaa ja moraalia ei voisi julkisuudessa kyseenalaistaa tämän henkilökohtaiseenkin elämään liittyvien asioiden osalta, kun samaan aikaan netti on täyteen uhkailuja suoraan ihmisten henkeen ja terveyteen liittyen.

        Kiemungin lisäksi syytteeseen joutuvat Kaupunkiuutisten päätoimittaja Kari Karppinen ja SDP:n Hämeen Kaiku -lehden päätoimittaja Pekko Oksanen.
        ..............................................................................................................................................

        Tuo ylläoleva lainaus on julkisen lehden kirjoittamaa uutisointia jossa siis siteerataan avoimesti Iisakin omaa lausumaa!
        Alle vielä vakuudeksi tuo mainittu uutisointi:

        https://www.iltalehti.fi/uutiset/2015122220870094_uu.shtml


    • utopisti

      Ja taas puhutaan kirstulan pellon rakennuksista.
      Pistäkää nyt pirun tollot ,turvenuijat ääliöt "sanainen" arkkunne kiinni ja menkää vaikka paskahuusin taakse painimaan ,kun ette kerran osaa rakennuksista ja pellon hyötykäytöstä mitään asiallista kirjoittaa. Ei ketään enää kiinnosta kuka teistä on tyhmin, kun kukaan teistä ei noilla lausunnoilla kelpaisi edes puulaakipeleihin.
      Jos tähän vielä tulee vankila tai pois politiikasta vastaus, on hoidon tarve jo ohimennyt,säälittää vain niitä jotka näiden "supersankareiden" kanssa joutuvat olemaan kasvokkain tekemisissä, toivottavasti ei sentään päivittäin.
      Siitä pienteollisuus ja bensis kaavasta ei taida olla mitään asiallista, kun ei nää poliittisen 0 euro vastuun kantajatkaan uskalla ottaa kantaa.

      • VladaYnnäDonald

    • dasdsadasdas

      Nythän tuolla pellolla jotain tapahtuu? Onko kenties Biltema ostanut tontin sieltä?

      • RitskunOjankaivajatEiTul

        Pelto on soistumassa ja homehtumassa ja kaupungin äijien on pakko kaivaa ojaa. Vähän kun koulut mitään ei tehdä ennenkuin on ihan pakko. Kaupunkihan jäi voitolla SCC.stä, mutta taas voitot hieman pienenee kun kulupuoli ei stoppaa olleskaan.


    • VMPkerrottuHMLssa

      SCC:n suunnitelma B se vaan antaa odottaa itseään. Onhan semmoinen B-suunnitelma olemassa, onhan?

      • EikäRantaliejukoita

        Onon Kiemunki ei valehtele, kaupunki ei koskaan osta mitään tälläistä perunapeltoa ilman varasuunnitelmaa.


      • SuunnitelmaBtoteutunee

        Onneksi SCC-pellon osto kaupungille oli tosi edullinen kauppa kaupungin kannalta katsottuna. 30-40 000 €:n arvoisesta tontista maksettiin 800 000 €. Myyjällä kai ikuinen joulu vieläkin päällä.


      • heheheheheheee

        Ei hätää kun Persut sanoi jo SCC caseen liittyen että tulossa on paljon yrityksiä. Nyt odotellaan rehtien Persujen lupauksen toteutumista-. Kari ja Lulu hoitaap.


      • IhanKohtaJuhanLäppärissä

        JuuJuu pölvästi, mutta ostohinta onkin eri kuin myyntihinta joka on 8,4 miljoonaa


    • RahatTulossaPian

      Voitasko Kirstulaan rakentaa sambialaisten investorien muistomerkki, johon olisi yhdistetty näyttävä valoshow?

      • PersYhteys

        Pilkkalalla yhteyksiä.


      • Okgtef

        Saa Sampian lehdistön tukeen.


      • PersYhteys
        PersYhteys kirjoitti:

        Pilkkalalla yhteyksiä.

        Heheheheeehe


    • Hehehehe

      Nii, joku sai 240 € tuomion, joku sai 5 milj € tuomion, heheheheeeheehee

      • MuistinkoHeheheeehh

        Muistaako väärin 240e tuomittu varotti SCC huijauksesta mutta huijasi itseään.


    • Rammbooo

      Hades vois tehdä Stallonet ja kuvata pellolla vielä yhden oikein kunnon aktin. Suoraan persukseen ja mielellään vaikka jotain kaupungin johtavaa edustajaa.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe