Miehn tyttö menee naimisiin

mennävaitunkea

enkä ole saanut kutsua sinne. Olen hänen isänsä uusi nainen eli lapsen äitipuoli. Emme ole naimisissa vaan seukattu noin 6 kk. Kersa on asunut äitinsä luona onneksi koko ikänsä, joten ei ole tarvinnut koskaan kasvatella.
Nyt mies sai kutsun muttei ollu mun nimeä siihen laitettu. Mutta eikö se kutsu koske aveccia myös. Kyllä meistä. Ostin hänelle kattilankin jo lahjaksi joten olen oikeutettu menemään sinne ottamaan vieraat vastaan, miehen rinnalle tervehtimään äitinä vieraita. Toivotaan ettei lapsi ole äitiään kutsunut , sillä emme tule toimeen sen eukon kanssa. Koska olen lapsen isän nainen on mulla etuoikeus olla siellä.
Mies sanoi et kysyy lpaseltaan voinko tulla kun ei ollu kutsussa,mutta sanoin et mennään yllärinä, niin ei ainakaan kehtaa heittää ulos ja kun käyn siihen jonoon missä äidit tervehtii vieraita niin siitä ei ainakaan kehtaa pois heittää. Kiva päästä tanssiin. Sulhanen on sitten komee. Ois mun lapsellein hyvä mies.

39

903

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LissuOnFörbi

      Ihmeellisiä nuo peräkammarinpojan päiväunet.

    • äitipuoleksihumelnatul

      Paikka kuuluu äitipuolelle ilman muuta. Olisi lapsen puolelta noloa jos et olisi juhlassa mukana, sillä kun olet kasvattanut tytön että joku o hänet vaimoksi huolinut niin se on ihan sun ansiota. Olet lapsen elämässä tärkein henkilö. Lapsi pahastuisi jos et menisi ja muut vieraat. Olet kunniavieras, jakättelet vieraat ja toivotat tervetulleeksi ja ohjaat hääjuhlaa haluamallasi tavoin, sekä toki laulat ja ja vahdit ettei kukaan juovu liikaa eikä syö kaukua ym liikaa.

      Kattila on hieno lahja, paras hänelle.

      • NäinTäällä

        Siis aloittaja on seukannut puoli vuotta naimisiin menevän naisen isän kanssa, ja kuvittelee olevansa kyseisen naisen elämässä jotenkin tärkeä?

        Jessus, mutta typerä provohan tämä olikin.


      • LapsetonOmastaHalusta

        Ei kasvattanut tyttöä, niin tekstissä lukee. Mielestäni on onnellinen ettei tarvinnut, joten miksi nyt sekaantua?


    • Mene.tottakai

      Tottakai sinun paikkasi on siellä, koska olet kattilankin ostanut. Kai ostit kirpparilta? Itse en periaatesyistä käytä rahaa miehen lapsiin, mutta on Sinulta tosi huomaavaista ja ystävällistä huomioida hänet. Minkäs hän biologiselle äidilleen voi. Toivottavasti kyseinen lahna ymmärtää, että vaikka saisikin kutsun häihin, se on muodollinen eikä hänen sinne oikeasti tule mennä.

      • LapsetonOmastaHalusta

        Idiootti olet sinäkin "mene.tottakai"
        Lahjan osto antaa mennä luvan häihin? Epätoivoista!
        Tämä "äitipuoli" ei kasvattanut lasta. Sanoi tyytyväisenä että äiti kasvatti hänet. Miksi lapsen siis pitäisi hänet kutsua kun ei ole edes halunnut kuulua elämään!
        Onneksi menin maistraatissa naimisiin niin ei tarvinnut sunlaisia kirpparikannu-valittajia katsoa tuona onnellisena päivänä.


    • Sdfghjkl333

      Avioituivat saavat itse päättää tasan tarkkaan ketkä häihiinsä kutsuvat. Asenteestasi jo heijastuu se, miksi sinua ei välttämättä ole haluttu kutsua. Älä pilaa toisten hääpäivää.

      P.s. Tosin koska oot Provo niin mitäpä väliä 😂 tai siis pakko olla koska kukaan ei voi olla noin tyhmä.

      • Mene.tottakai

        Ap ei tarvitse välittää näistä katkeroituneista häviäjänaisista!


      • LapsetonOmastaHalusta

        Idioottihan tuo muija on jos menee hääpäivän pilaamaan.

        On onnellinen ettei kyseistä muksua tarvinnut kasvattaa.. miksi ihmetellä ettei saanut kutsua häihin?


    • transunprovo

      LissuLasse taas haaveilee kännissä olevas jonkun morsein/sulho, juo hiukan lissää, niin muuttut kiukkuiseksi äiteeksi joka haukkuu kaikki äitipuolet sutturoiksi ja naakoiksi.

      • LissuOnFörbi

        Peräkammarinpoika LissuLasse haluaisi pukeutua morsiameksi.
        Norman Bates on kevyttä kamaa LissuLassen ja äitimuorinsa rinnalla.


    • äidipuolionparas

      Äitipuoli jos kuka on ansainnut paikan miehensä tyttären häissä. Jopa kaasona. Äidit jotka jättää lapsensa äitipuolen hoiviin ja kasvatettavaksi, ei kuulu sinne.
      Mies kaikkensa on tehnyt lapsensa eteen ja etsinyt jopa uuden äidin, niin miksi pitää edes iettiä äitipuolen roolia lapsen elämässä? Lapset tarvii kymmeniä uusia aikuisia elämäänsä sehän on rikkaus kun saa kasvatus vanhempia elämäänsä. JOkaisella on omat ajatukset ja kun lapsi omaksuu ne asiat hänestä tulee moniosaaja.

      • LissLasseonpsyko

        Sun äitees on kellarissa kiikkustuolissa kuolleena ja kännipäissäsi sinä esiinnyt äitinäsi ...


      • Norman.Bates
        LissLasseonpsyko kirjoitti:

        Sun äitees on kellarissa kiikkustuolissa kuolleena ja kännipäissäsi sinä esiinnyt äitinäsi ...

        Vähän ku Norman Batesin mutsi Psykossa!


      • Toinen.äitipuoli

        äidipuolionparas, juuri niin! Olen samaa mieltä.


      • Psyko
        Toinen.äitipuoli kirjoitti:

        äidipuolionparas, juuri niin! Olen samaa mieltä.

        Just ,sää olet kuolleen mutsis äitipuoli buhahaaaaa


    • äläMee

      6kk.? kasvaa, istukotona ja kasvaa, kattilapäähään

    • nmcnmcvnmcv

      Mitä muuta parille voi ostaa kuin kattilan? Se on paras lahja ainakin miehen lapsille. Jos olisi kyse omista tai yhteisistä olisi asia aivan eri. Nyt kun miehen lapsi niin sama vaikka ostais juustoraastimen.

      • Lissunystävätsutturat

        Sää voit ostaa sun mielikuvitus pennuillesi ponukattilan ja siinä sitte yhdessä tislatte pontikkaa, elämä hymyilee ja kännissä nämä mielikuvitus pennut tanssii ponukattilan ympärillä, seuraava aamu voi olla hirveä, kun nää mielikuvitus pennut muuttuivat sarvipäisiksi sutturoiksi.......


    • eheionnistumeillä

      Meillä ei ole k oskaan miehen suttura tullut juhlimaan minua tai lapsiamme, ei koskaan. Ei edes heidän lapsiaan kastetilaisuuksiin tai synttäreille. Kielsimme täysin sutturoiden olemasta meidän kanssa tekemisissä. onneksi. Emme ole semmoisia perheenrikkojia koskaan kaivanneet. Mitä heillä tekee?
      Miksi miehen sutturan pitäisi tulla lasten kotiin syömään ilmaista kakkua ja kahvia??? En ymmrrä. Ei kuulu meidän elämään.

      • mkokoko

        Me taas emme ole mieheni kanssa koskaan menneet hänen lastensa juhliin. Sanoin miehelle et jos ei mua kutsuta et mene sinkään. Niin yksinkertaista se on. Ei meitä voisi vähempää kiinnostaa miehen lasten elämä, rahat on kelvanneet lasten äidille, mutta ei hän osaa olla kiitollinen siitä eikä kunnioittaa meitä. Mies on kiva kun sanoi että kurjaltahan se tuntuu mutta ykkös nainen olen minä. Näin. Kyllä minä sentään päätän siitä minne me mennään tai ei mennä ja mihin mies saa mennä. Ykin siis. Jos minä en pääse ei mene mieskään.


      • LapsetonOmastaHalusta

        Miksi pitää olla noin katkera "eheieionnistumeillä"?
        Jatka elämääsi!
        Siihen on syy miksi miehesi jätti sinut. Ehkä mies mietti sitä jo kauan ennenkuin päätti tehdä jotain. Kuuntelitko koskaan miestäsi? Tuskin. Kirjoituksestasi päätellen olet nalkuttava ämmä joka ei suvaitse mitään muuta kuin oman sanan.
        Kaikki hän tekee väärin?
        Teki yhden asian väärin.. oli kaikentietävän ämmän kanssa.


      • LapsetonOmastaHalusta

        Hienoa "mkokoko" näin sen kuuluu mennä! ❤


    • hekotan

      Onneksi olkoon! Tää ketju on valittu pöljimmäksi ketjuksi, jonka olen ikinä lukenut. Tosin en viitsinyt lukea sitä kokonaan.

      • fgfgi

        Kiitän puolestani!


      • edelvaisedelvais

        Ja kuitenkin luit??? Hihiii....Mistä muuten tiedät että on poljimmästä päästä ellet ole lukenut viestejä????? Jäit kii...


      • Sinäjuoppotransu
        edelvaisedelvais kirjoitti:

        Ja kuitenkin luit??? Hihiii....Mistä muuten tiedät että on poljimmästä päästä ellet ole lukenut viestejä????? Jäit kii...

        Esim sun pähkähulluja juttusi ei tarvii lukea, kun yhden ,muut juttusi toistaa aina itseään, aina samaa ruikutusta .
        Sun pitäis mennä tuonne sateenkaari osastolle ja juoma osastolle.


    • kutsu

      Jos ei kutsuta en mene.Lapsen isän toivon menevän ,lahjan saa valita toivoisin,että olisi mieluinen.Olen itse äiti ja aikuiset lapset päättää ketä kutsuu.

      • näin-se-vaan-on

        Tottakai päättävät, paitsi miehen lapset. Eiväthän he ole oikeita lapsia.


    • Niinpäniinkö

      "Toivotaan, ettei lapsen äitiä ole kutsuttu" provohan tämä on selkeästi, ei tosin tuollaisia voisi kuvitellakaan kutsuttavaksi. Kattila on kuitenkin väärä, pienin ja halvin, eikä sovi induktioliedelle. Uusioperheissä ei voida vaatia toista olemaan poissa, oman lapsensa tilaisuuksista, ellei tule kutsua molemmille, siinä on silloin narsistin vikaa pahasti.

      • jfalökjfldöla

        Jos nainen seurustelee miehen kanssa jolla on lapsia, niin tämä uusi nainen on äidin korvike häissä, jonka pitää olla pakosti siellä edustamassa lapsen äitinä. Kaikki kunnia uudelle äitipuolelle, hän on se joka kerää kunnian juhlissa. Ex äiti on irtisanottu aikoja sitten ja kuuluu menneet asiat osioon.


      • hrfurt

        "Jos nainen seurustelee miehen kanssa jolla on lapsia, niin tämä uusi nainen on äidin korvike häissä, jonka pitää olla pakosti siellä edustamassa lapsen äitinä. "

        Tuosta virkkeestä ei tajua mitään. Mitä koetit sanoa?


      • LapsetonOmastaHalusta

        Tahtoi varmaan sanoa että uudella äitipuolella on paikkansa häissä, hän on paikkansa ansainnut, joten hän osallistuu niihin..?


    • ÄitipuoliMuka

      Ensinnäkin, sinä et ole miehesi lapsen äitipuoli. Toiseksi, on töykeää, ettet saanut kutsua häihin (ellet sitten ole ansainnut sitä, mikä on sekin hyvin todennäköistä).
      Mukava kuitenkin, että välität miehesi lapsesta, vaikkei hän välttämättä välitä sinusta. Etkä sinä missään nimessä saa nimittää itseäsi äidiksi lapsen häissä ellet halua hävetä itseäsi.

    • LapsetonOmastaHalustaan

      Unohda omat tunteesi, olet itserakas!
      Tämä on suuri päivä tytölle, anna hänen nauttia siitä.
      En ihmettele ettet kutsua saanut kun kersaksi häntä kutsut.
      Kertoo paljon suhteestanne.

      • LapsetonOmastaHalustaan

        Idiootti olet jos menet toisen häät pilaamaan.
        Älä ole itseäsi täynnä!


    • qwqzxcb

      Häihin kutsutaan ne jotka ovat hääparille tärkeitä ihmisiä.
      Sinä et ole miehesi tyttärelle tärkeä ihminen.

      • LapsetonOmastaHalusta

        Olen samaa mieltä. Jos ei kutsua tullut, pysy kotona.
        Tämä on tärkeä päivä tytölle, sen kuuluisi viettää niinkuin hä n haluaa.


      • ieorptpyå

        Hän ei sitä kehtaa sanoa kun häpee että on kohdellut äitipuolta huonosti. Kyllä tyttäein isän vierellä äitipuolen on paikka, ex äiti on ex äiti jonka ei kuulu tulla lapsen häihin, hän on menettänyt paikkansa.
        Jos oikein ilkee äiti on niin menkööt häihin mutta istukoot eteisessä, se on hänen paikka, äitipuoli on ykkönen lapsen elämässä, koska on kasvattanut hänet kun e äiti poistui perheestä.


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe