Roolipeliseuraa!

Roolaaja

Kiinnostaisiko jotakuta roolipelaaminen eli roolaaminen? Oon ite koittanut nyt tonkia netin syöväreistä mielenkiintoista roolipeliä, ja saanut ainakin jonku näköisen idean roolipeliä varten. Ongelmana kuitenkin, etten oikeen tunne ketään, joka olisi innostunut suunnittelemaan ja luomaan yhdessä omaa roolipeliä.

Tarkoitan siis tällä foorumilla pelattavia roolipelejä, joissa pelaaminen tapahtuu kirjoittamalla.

Ite olen siis roolannut aktiivisesti muutamia vuosia sitten, ja nyt haluisin päästä kiinni uudelleen vanhaan harrastukseen. Päälimmäinen idea tällä hetkellä olisi jotakin menneisyyteen sijoittuvaa ja mahdollisesti merirosvoukseen liittyvää. Muutkin ideat on kyllä tervetulleita.

3

70

Vastaukset

  • Terve rolaaja, perustin juuri keskustelun nimeltä."perustan tänne roolipelin". Siellä on ohjeita minun perustamaani suomi24 roolipeliin ja kannattaa köydä siellä katsomassa. Jos nöet tämän...no toivon että näet.

  • Heii:3. Mua kyllä kiinnostas, ittekki oon etsiskellyt jonkinnäköistä roolipeliä täältä netin syövereistä ja nimenomaan joltain foorumilta ym. Ite oon roolaulli aika aktiivisesti suunnilleen 5 vuotta, mutta nyt haluisin jonkin uuden ropen, joko tehdä, taikka liittyä sellaiseen.
    Mä ite tykkään enimmäkseen pelata eläimillä, mut on ihmisetki tuttuja ja ne käy.
    Ja joo, rekisteröidyn tänne heti ku oon kirjattanu tän viestin, luultavasti nimimerkillä "ItsJustMe" tai jtn vastaavaa ^^

    • Ja aivan, olen nyt siis ItsJustMe^^


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.