Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

ympärileikkaus mitä sitten.?

judeko

tuota noin minulle tullaan tekemään tämän vuoden puolella ns. ympärileikkaus lääketieteellisistä syistä. esinahka on runsas mittainen eli liikaa. jännittää...pelottaa perkeleesti, mutta pakko ei suju oikein seksi hyvä ,että onnistuu kuseminen wc.n pytyn ohi ja joskus jopa siihen. eli olen kuullut ,että terska jotenkin kuivuisi mitä sille voi ,otanko vaseliinit tai perusvoiteet ja tuikkaan hiukan rasvaa klunssin nuppiin silloin tällöin. onko asiasta perillä olevia henkilöitä.

5

431

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paljaspää

      Kaikki huolet ovat turhia. 20 vuotta leikattuna, eikä ole tarvinnut rasvata tai muutenkaan ajatusta uhrata asialle. Hygienia paranee ja sissijuusto on historiaa.

    • Braatwurst

      Tähän löytyy pari sivua taaksepäin pitkä pääosin asiallinen ketju. Sieltä käytännössä kaikki vastaukset löytyy. Itse vielä päätös leikkauksesta tekemättä, mulkero kun kärsii balaniitista. Tosin, pystyn pitämään kurissa kirvelyn ja punoituksen ahkeralla pesemisellä ja öiseen aikaan ulkoiluttamalla hepin esinahasta. Suosittelen että alat ainakin harjoittelemaan sitä esinahan pitämistä poissa terskan päältä esim. öisin. Alkuun kirvelyä ja hilseilyä, mutta muutaman viikon jälkeen aivan kuin normitila. Ilmeisesti leikkauksen jälkeen huomattavasti helpompi aloittaa "paljas" elämä kun heppi on totuteltu siihen.

      • srdtfghgfds

        Leikkauksen jälkeen ei ole vaihtoehtoja, paljaana aina, joten on vaan pakko opetella sietämään.


    • koiliouiop

      Aika paljon saa tuijottelua uimahalleissa esim. ympärileikkaus on poikkeava suomessa. Itselleni tehtii jo 3 ikäsenä eli ollut ilman nahkaa 46 vuotta jo hyvin toimii kyllä.

    • circuncis

      Minulle tehtiin ympärileikkaus vasta kuuskymppisenä, ikävä kyllä. Jälkeenpäin ei ole kaduttanut kuin se, ettei leikattu 40v aikaisemmin. Muuten olen sitä mieltä, että leikkauksen voi tehdä vasta täysikäisenä, ellei ole lääketieteellisiä perusteita. Hygienia ja muu terveys on helpompi hoitaa mutta kosmeettinen puoli on myös tärkeä. Seksin suhteen ei ainakaan tule enempää huolia kuin aikaisemmin. Kondomin laitto on paljon helpompaa, kun ei ole runsaasti ylimääräistä esinahkaa.
      Keskustele kunnolla lääkärin kanssa ennen leikkausta! Minun mielestäni paras leikkaustyyli on "korkea ja tiukka". Tällöin arpi tulee mahdollisimman ylös, jopa aivan peniksen juureen. Tällöin karvoitusta ei jää lainkaan penikseen. Sitten pidän ehdottoman välttämättömänä frenulumin poistamista. Silloin ei tule kipua seksin aikana. Terskan tunnottomuuden ei pidä pelottaa, koska nykyisiä alushousuja on niin hienoista materiaaleista, että iho ei turhaan ärsyty.
      Toipuminen sujuu hyvin 2-4 viikossa, kun muistat huolehtia haavan pesusta etkä kiirehdi seksin kanssa. Kaikkea hyvää eikä pelkoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      84
      2200
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1916
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      72
      1590
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1578
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1482
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    Aihe