Faninovelli aktiivimalleista

ZakriasTomppeelius

Oliko kerran muuan Väinö, ja tänä aamuna: "voi prkle" sanoi Väinö kasvimaallaan hernepenkkejään katsellessa.

Äsken oli Väinö nimittäin käynyt pyrkimässä yliopistoon opiskelemaan, mutta koska vain 14% hakijoista sinne hyväksyttiin, niin Väinökin sitten jäi rannalle. Ja koska tuloksen katsottiin osoittavan että Väinö ei ollut ollut riittävän aktiivinen, niin Väinön tukia päätettiin leikata 4,65%:ia.

Mutta nyt esiin nousi pulma, nimittäin Väinö ei saanut mitään tukia, ei edes tukisukkahousuja Väinöllä ollut käytössä, joten niistäkään ei ministeri Lindström voinut jotakuta työvoimaviranomaista käskyttää että käy leikkamassa niistä sukkahousuista vaikkapa jalkaterät pois jotta Väinö sitten sen takia aktivoituisi, joten miten menetellä jotta Väinö saataisiin kumminkin aktivoitua?

No onneksi joku siellä Ely-keskuksella tiesi että Väinö on innokas kotipuutarhuri ja ehdotti että jospa ELY-keskuksen kommandoryhmä tekisi iskun Väinön kasvimaalle ja katkoisi siellä joko salkoruusuista tai sitten hernekepeistä 4,65% niiden tukikeppien pituudesta pois, Ja niin tapahtuikin, ja niinpä nyt Väinö sitten tosi aktiivisesti kasvimaallaan kiroo.

Sen pituinenko sillä (hernekepit nyt on)?

0

<50

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa menee naimisiin

   Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
   90
   3196
  2. Mistä Trumpia syytetään?

   Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
   Maailman menoa
   77
   508