The Sims 4 - peli

TheSimsFani

1. Voiko teinistä saada lyhyemmän kuin aikuisen? Jos niin yksityiskohtainen ohje kiitos. :)

2. Mihin kansioon ( https://img.aijaa.com/b/00526/14589207.jpg ) pitää laittaa ladatut hiukset, vaatteet jne. Ja jos tarvitsee package-kansion, kuinka se yksityiskohtaisesti saadaan ja minne noista kuvassa olevista se laitetaan?

3. Ja se legendaarinen teiniraskaus, eli kuinkas se onnistuu? yksityiskohtaisesti jälleen, kiitos.

Ja sydämellinen kiitos sille, joka uhraa aikansa, vastatakseen ja neuvoakseen minua.

8

876

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • OutoSim

   Teinistä voi saada aikuista lyhyemmän lyhentämällä. :) Tapoja teinin lyhentämiseen on monia. Minä käytän siihen modia joka on melko vanha, enkä takaa että se toimii kaikilla. Minulla se kuitenkin toimii ja sen löytää mm: http://modthesims.info/d/559329

   Käsittääkseni useimmat tähän tarkoitukseen tehtyjä modeja käyttävät Sims 4:n pelaajat eivät enää käytä edellistä, vaan Luumian versiota edellisestä - ja sen raportoidaan edelleen toimivan:
   https://luumiasims.com/post/174867678324/a-definitive-cas-height-slider-plus-moremore

   Muitakin vartalon mittoja muuttavia modeja löytyy useita, mutten jaksa niitä kaivella esiin.

   1. Yksityiskohtaiset ohjeet modien käytöstä löytyvät mm. Mod The Sims-sivustolta (ja useilta suomenkielisiltäkin pelisivustoilta)
   2. Hiukset ja vaatteet laitetaan normaalisti Mods-kansioon (jota en ainakaan minä näe linkittämässäsi kuvassa). Mihin "jne." laitetaan, riippuu mm. siitä mitä tiedostomuotoa se on.
   Ladatut hiukset ja vaatteet ovat joko heti alkuun package-muotoa TAI jollakin ohjelmalla zipattuja. Jälkimmäiset puretaan jollakin purkuohjelmalla (7-zip tms.) joko ennen tai jälkeen kansioon laittamista.
   3. Ettäkö YKSITYISKOHTAISESTI alkaisin kuvailla legendaarisen teiniraskauden onnistumista? Kiitos vain, mutta ei kiitos. Aikani on juuri nyt vähissä, mutta tarvittaessa jatkan myöhemmin - ellei joku muu ehätä edelleni. Kiitokset mielenkiintoisista kysymyksistä.

  • jokulaiskaHilb

   Oiskohan aloittajan kuva Program files -tiedostoja? Ladatut tulevat Omiin tiedostoihin, ei ohjelmatiedostoihin. Mods-kansion pitäisi (koska EA niin isi-pääte) syntyä, kun käynnistää pelin ensimmäistä kertaa.

  • TheSimsFani

   latasin ton luumiasimsin jutun, mutta miten voin muuttaa pituutta luomisvaiheessa vai pelivaiheessa?

   • OutoSim

    Luomisvaiheessa (johon tietysti pääsee myöhemminkin esim. talouksien hallinnan kautta, huijaamalla jne.) vasen-klikkaamalla ensin simiä ja valitsemalla vartalo (body - ylin valinta) ja sitten siirtämällä kursori vartalotyyppivalikon alimpaan osaan. Luumian erimittaiset pituusvalinnat löytyivät ainakin mun tapauksessa sieltä.

    Johtuiko sitten kaikista muista edelleen käytössä olleista slidereistani tai modien yhteensopimattomuuksista tms, en saanut Luumian modikuvauksen mukaista kaulan kohdalta säätämistä toimimaan lainkaan. "Ennaltavalitut" vartalonmitat kyllä toimivat.

    Erityisen huvittavana - mutta en välttämättä hyödyllisenä - pidin alustavan kokeilun perusteella sitä, että Luumian modi ja edellä linkkaamani toinen modi (se jota itse käytän normaalisti) toimivat kyllä jollakin tavoin samanaikaisestikin. Sain aikaan joko polvet koukussa kulkevia kookkaita simejä, jalkansa pikkuisen lattiaan upottavia hyvin lyhyitä simejä tai jotain siltä väliltä. Sen toisen modin avulla simin pituuden säätö tapahtuu simin jalkaterien kohdalta - klikataan jalkoja vasemmalla hiiren painikkeella ja liikutetaan sivuille. Luumian lisäyksillä taas jalkaterien kohdalta liikuttelu sinänsä täysin loogisesti pienentää tai venyttää juuri jalkateriä. Modit eivät siis ole periaatteessa yhteensopivia, mutta käytännössä se pelaaja jota ei jalkaterien koko kiinnosta voi varauksin kenties käyttää molempia modeja. Pitänee kokeilla lisää jos asia jotakuta kiinnostaa.

    Näillä modeilla saa aikaan suhteellisen pitkiä ja myös varsin lyhyitäkin simejä - ei kuitenkaan ilman leikkautumisongelmia ja joidenkin animaatioiden näyttämistä tavallista hullummilta. Kannattanee pysytellä melko pienissä pituuseroissa simien välillä jos mielii pitää animaatiot ja simien kanssakäymiset edes kohtuullisen uskottavan näköisinä.


  • jokulaiskaHilb

   Siminluonnissa pitää löytää oikea kohta, mihin hiiri viedä ja liikuttaa ylös-alas suunnassa, jotta pituus muuttuu. https://luumiasims.com/post/174867678324/a-definitive-cas-height-slider-plus-moremore noissa animoiduissa kuvissa on näytetty, miten pituutta säädetään.

   Valmiin Simin pituudenmuuttoa varten pitää ensin aktivoida testingcheats true -koodi. Sen jälkeen käytetään vielä CAS.fulleditmode -koodi. Tämän jälkeen peilien yms muokkaa Simiä -valikosta pääsee muokkaamaan kaikkia Simien ominaisuuksia, myös pituutta.

   • OutoSim

    "Valmiin Simin pituudenmuuttoa varten pitää ensin aktivoida testingcheats true -koodi. Sen jälkeen käytetään vielä CAS.fulleditmode -koodi. Tämän jälkeen peilien yms muokkaa Simiä -valikosta pääsee muokkaamaan kaikkia Simien ominaisuuksia, myös pituutta."

    Noin juuri, ellei ole vinkuroinut peliä semmoiseksi ettei tuota menettelyä enää tarvitse. Mulla esimerkiksi testingcheats on premissinä toiminnassa peliä aloittaessani ja Deaderpoolin MCCC, Weerbesun UI Cheats Extension ja kymmenkunta muuta modia huolehtivat puolestani siitä, että pääsen muokkaamaan peliä ja siinä kulloinkin näkyviä tai näkymättömiä simejä ja niiden tai ympäristön piirteitä silloin, kun jostakin syystä tunnen semmoiseen tarvetta.

    Ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa pelata simssejä, eikä ole sen kummemmin oikein kuin väärin konfata sitä mieleisekseen. Ei ole millään lailla väärin pitää peliä yksinkertaisena, jolloin sen pelaaminen kuitenkin on verrattain monimutkaista, mutta ei myöskään ole väärin tehdä pelin pelaamisesta yksinkertaista, mikä kuitenkin mutkistaa sen ylläpitämistä. :) Kohtuus ON löydettävissä, se vaan on siellä jossakin pelaajien - ei pelifirman - mielikuvituksessa.

    Joku arvostaa huvittavia eläinhattuja ja typerää vaatetusta simeillä teemapäivinä tai säätilojen vaihdellessa. Minä en tykkää noistakaan ja siksi pidän pelissä MCCC:n sun muuta tauhkaa, josta moni pelaaja ei ole kiinnostunut. EA:n pelitiimin ylivertaisuusvinouma ilmenee sellaisena, että he nauttivat saadessaan miljoonat pelaajat häsläämään oman pöhkön konsensuksensa mukaan. Moni paljon pelaava tympiintyy simien pakotettuun kaavamaisuuteen ja etsii vaihtelua. Siksi modit ja yleensä CC ovat minulle erinomainen ja kustannustehokas tie erikoistumiseen.

    En pelaa Sims 4:ää ilman modeja. Jos tai kun Triplis korjaa lopulta EA:n pelinkehitystiimin rikkomat modinsa (Become Sorcerer, Make your sims your own, yms.) taidan taas ruveta pelaamaan Sims 4:ää siksi aikaa kunnes pelitiimi töppää uudelleen.


  • TheSimsFani

   Kiitos vastauksista, onko winrar ohjelmalle jotain vastaavaa, jolla noi saisi ladattua toimiviksi?

   • jokulaiskaHilb

    Ite käytän 7-zip


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   521
   5191
  2. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   125
   2423
  3. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   745
   2137
  4. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   85
   1331
  5. Olet kylmä mies

   Vähän pelottava.
   Ikävä
   66
   1172
  6. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   132
   1132
  7. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   1110
  8. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   52
   932
  9. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   73
   872
  Aihe