The Sims 4 - peli

TheSimsFani

1. Voiko teinistä saada lyhyemmän kuin aikuisen? Jos niin yksityiskohtainen ohje kiitos. :)

2. Mihin kansioon ( https://img.aijaa.com/b/00526/14589207.jpg ) pitää laittaa ladatut hiukset, vaatteet jne. Ja jos tarvitsee package-kansion, kuinka se yksityiskohtaisesti saadaan ja minne noista kuvassa olevista se laitetaan?

3. Ja se legendaarinen teiniraskaus, eli kuinkas se onnistuu? yksityiskohtaisesti jälleen, kiitos.

Ja sydämellinen kiitos sille, joka uhraa aikansa, vastatakseen ja neuvoakseen minua.

8

1602

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OutoSim

      Teinistä voi saada aikuista lyhyemmän lyhentämällä. :) Tapoja teinin lyhentämiseen on monia. Minä käytän siihen modia joka on melko vanha, enkä takaa että se toimii kaikilla. Minulla se kuitenkin toimii ja sen löytää mm: http://modthesims.info/d/559329

      Käsittääkseni useimmat tähän tarkoitukseen tehtyjä modeja käyttävät Sims 4:n pelaajat eivät enää käytä edellistä, vaan Luumian versiota edellisestä - ja sen raportoidaan edelleen toimivan:
      https://luumiasims.com/post/174867678324/a-definitive-cas-height-slider-plus-moremore

      Muitakin vartalon mittoja muuttavia modeja löytyy useita, mutten jaksa niitä kaivella esiin.

      1. Yksityiskohtaiset ohjeet modien käytöstä löytyvät mm. Mod The Sims-sivustolta (ja useilta suomenkielisiltäkin pelisivustoilta)
      2. Hiukset ja vaatteet laitetaan normaalisti Mods-kansioon (jota en ainakaan minä näe linkittämässäsi kuvassa). Mihin "jne." laitetaan, riippuu mm. siitä mitä tiedostomuotoa se on.
      Ladatut hiukset ja vaatteet ovat joko heti alkuun package-muotoa TAI jollakin ohjelmalla zipattuja. Jälkimmäiset puretaan jollakin purkuohjelmalla (7-zip tms.) joko ennen tai jälkeen kansioon laittamista.
      3. Ettäkö YKSITYISKOHTAISESTI alkaisin kuvailla legendaarisen teiniraskauden onnistumista? Kiitos vain, mutta ei kiitos. Aikani on juuri nyt vähissä, mutta tarvittaessa jatkan myöhemmin - ellei joku muu ehätä edelleni. Kiitokset mielenkiintoisista kysymyksistä.

    • jokulaiskaHilb

      Oiskohan aloittajan kuva Program files -tiedostoja? Ladatut tulevat Omiin tiedostoihin, ei ohjelmatiedostoihin. Mods-kansion pitäisi (koska EA niin isi-pääte) syntyä, kun käynnistää pelin ensimmäistä kertaa.

    • TheSimsFani

      latasin ton luumiasimsin jutun, mutta miten voin muuttaa pituutta luomisvaiheessa vai pelivaiheessa?

      • OutoSim

        Luomisvaiheessa (johon tietysti pääsee myöhemminkin esim. talouksien hallinnan kautta, huijaamalla jne.) vasen-klikkaamalla ensin simiä ja valitsemalla vartalo (body - ylin valinta) ja sitten siirtämällä kursori vartalotyyppivalikon alimpaan osaan. Luumian erimittaiset pituusvalinnat löytyivät ainakin mun tapauksessa sieltä.

        Johtuiko sitten kaikista muista edelleen käytössä olleista slidereistani tai modien yhteensopimattomuuksista tms, en saanut Luumian modikuvauksen mukaista kaulan kohdalta säätämistä toimimaan lainkaan. "Ennaltavalitut" vartalonmitat kyllä toimivat.

        Erityisen huvittavana - mutta en välttämättä hyödyllisenä - pidin alustavan kokeilun perusteella sitä, että Luumian modi ja edellä linkkaamani toinen modi (se jota itse käytän normaalisti) toimivat kyllä jollakin tavoin samanaikaisestikin. Sain aikaan joko polvet koukussa kulkevia kookkaita simejä, jalkansa pikkuisen lattiaan upottavia hyvin lyhyitä simejä tai jotain siltä väliltä. Sen toisen modin avulla simin pituuden säätö tapahtuu simin jalkaterien kohdalta - klikataan jalkoja vasemmalla hiiren painikkeella ja liikutetaan sivuille. Luumian lisäyksillä taas jalkaterien kohdalta liikuttelu sinänsä täysin loogisesti pienentää tai venyttää juuri jalkateriä. Modit eivät siis ole periaatteessa yhteensopivia, mutta käytännössä se pelaaja jota ei jalkaterien koko kiinnosta voi varauksin kenties käyttää molempia modeja. Pitänee kokeilla lisää jos asia jotakuta kiinnostaa.

        Näillä modeilla saa aikaan suhteellisen pitkiä ja myös varsin lyhyitäkin simejä - ei kuitenkaan ilman leikkautumisongelmia ja joidenkin animaatioiden näyttämistä tavallista hullummilta. Kannattanee pysytellä melko pienissä pituuseroissa simien välillä jos mielii pitää animaatiot ja simien kanssakäymiset edes kohtuullisen uskottavan näköisinä.


    • jokulaiskaHilb

      Siminluonnissa pitää löytää oikea kohta, mihin hiiri viedä ja liikuttaa ylös-alas suunnassa, jotta pituus muuttuu. https://luumiasims.com/post/174867678324/a-definitive-cas-height-slider-plus-moremore noissa animoiduissa kuvissa on näytetty, miten pituutta säädetään.

      Valmiin Simin pituudenmuuttoa varten pitää ensin aktivoida testingcheats true -koodi. Sen jälkeen käytetään vielä CAS.fulleditmode -koodi. Tämän jälkeen peilien yms muokkaa Simiä -valikosta pääsee muokkaamaan kaikkia Simien ominaisuuksia, myös pituutta.

      • OutoSim

        "Valmiin Simin pituudenmuuttoa varten pitää ensin aktivoida testingcheats true -koodi. Sen jälkeen käytetään vielä CAS.fulleditmode -koodi. Tämän jälkeen peilien yms muokkaa Simiä -valikosta pääsee muokkaamaan kaikkia Simien ominaisuuksia, myös pituutta."

        Noin juuri, ellei ole vinkuroinut peliä semmoiseksi ettei tuota menettelyä enää tarvitse. Mulla esimerkiksi testingcheats on premissinä toiminnassa peliä aloittaessani ja Deaderpoolin MCCC, Weerbesun UI Cheats Extension ja kymmenkunta muuta modia huolehtivat puolestani siitä, että pääsen muokkaamaan peliä ja siinä kulloinkin näkyviä tai näkymättömiä simejä ja niiden tai ympäristön piirteitä silloin, kun jostakin syystä tunnen semmoiseen tarvetta.

        Ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa pelata simssejä, eikä ole sen kummemmin oikein kuin väärin konfata sitä mieleisekseen. Ei ole millään lailla väärin pitää peliä yksinkertaisena, jolloin sen pelaaminen kuitenkin on verrattain monimutkaista, mutta ei myöskään ole väärin tehdä pelin pelaamisesta yksinkertaista, mikä kuitenkin mutkistaa sen ylläpitämistä. :) Kohtuus ON löydettävissä, se vaan on siellä jossakin pelaajien - ei pelifirman - mielikuvituksessa.

        Joku arvostaa huvittavia eläinhattuja ja typerää vaatetusta simeillä teemapäivinä tai säätilojen vaihdellessa. Minä en tykkää noistakaan ja siksi pidän pelissä MCCC:n sun muuta tauhkaa, josta moni pelaaja ei ole kiinnostunut. EA:n pelitiimin ylivertaisuusvinouma ilmenee sellaisena, että he nauttivat saadessaan miljoonat pelaajat häsläämään oman pöhkön konsensuksensa mukaan. Moni paljon pelaava tympiintyy simien pakotettuun kaavamaisuuteen ja etsii vaihtelua. Siksi modit ja yleensä CC ovat minulle erinomainen ja kustannustehokas tie erikoistumiseen.

        En pelaa Sims 4:ää ilman modeja. Jos tai kun Triplis korjaa lopulta EA:n pelinkehitystiimin rikkomat modinsa (Become Sorcerer, Make your sims your own, yms.) taidan taas ruveta pelaamaan Sims 4:ää siksi aikaa kunnes pelitiimi töppää uudelleen.


    • TheSimsFani

      Kiitos vastauksista, onko winrar ohjelmalle jotain vastaavaa, jolla noi saisi ladattua toimiviksi?

      • jokulaiskaHilb

        Ite käytän 7-zip


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6489
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4193
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2597
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1538
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe