Pakolaiskeskustelu

Liljenström

Eikös Affenanmaalle voisi perustaa pakolaisleirejä?
Eivät ainakaan puhuisi Suomea.
sAISIVAT kouluttaa sellaisia Petterssoneja kuin itse haluavat.
Tuetenkin leirit pitäisi olla Marianhaminassa tottakai jotta palvelut olisi lähellä.
Kommentoikaa asiaa jotta tiedän lähdenkö ajamaan asiaa eteenpäin.
Kieli on vapaa.

2

388

  Vastaukset

  • Jännää että kun kyseessä oli ruotsalaiset niin se olikin jo liikaa näille svedareille vaikka siinä kirjoituksessa ei ollut mitään aihetta poistoon? On täysin totta että suurin pakolaisryhmä ahvenanmaalla on ruotsalaiset. Nykyisin ei erotella pakolaisia vaan he ovat maahanmuuttajia ja näin tuolla poistetussa kirjoituksessa ei olisi ollut aihetta poistoon. Valtio avustaa pakolaisten sijoittamisessa ja elättämisessä ja näin näm ruotsalaisetkin ilmeisesti on elätettäviä ja verovaroillamme heitä siten huolletaan ahvenanmaalla.

  • "Kommentoikaa asiaa jotta tiedän lähdenkö ajamaan asiaa eteenpäin."
   "Kieli on vapaa."
   Oikeasti Ahvenanmaalla ei varmasti seurata näitä palstoja vaan ne jotka on muuttaneet Manner-Suomesta he näitä kirjoituksia saattavat lukea ja vastata niillä tavoilla mitä heille on käsketty tai aivopesty kertomaan. Ahvenanmaalaiset eivät välitä sentaivaallista mitä itse emämaassa tapahtuu sillä kaikki mitä he seuraavat on heidän isänmaastaan Ruotsista. Pakolaiskeskustelusta oli aloittajalla kysymys, mutta kun kysymykseen oli jo vastaus joka sitten poisteltiin kun siinä oli liikaa totuutta kyseisestä asiasta niin turha enää niitä uudestaan tänne laitella.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   183
   4460