Tiedoston muuttaminen Zip tiedostoksi

nollla

Olen ladannut The Sims Resource sivustolta tiedostoja, jotka haluaisin siirtää Sims 4 peliin. Ongelma on, että ladatut tiedostot ovat Package-tiedostoja ja jotta ne toimivat pelissä niiden täytyy olla Zip-tiedostoja. Miten siis voin tiedostot muuttaa vai onko jotain muuta tapaa saada ne toimimaan pelissä.
Tiedän olen enemmän kuin vajaa tällaisissa asioissa, joten onko täällä ketään kenellä on kokemusta tästä?

Kiitos etukäteen!

3

144

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • OutoSim

   "Tiedän olen enemmän kuin vajaa tällaisissa asioissa, joten onko täällä ketään kenellä on kokemusta tästä?"

   Tieto tietämättömyydestä on jo pitkällä tietämisen puolella. Kaikki ovat (tietääkseni) joskus olleet tietämättömiä ja jostakin tietonsa hankkineet - ja siinä tiedon hankinnassa sitä kokemusta sitten karttuu jossakin määrin. Itselläni on kokemusta, osin kylläkin jo pahoin vanhentunutta.

   "Ongelma on, että ladatut tiedostot ovat Package-tiedostoja ja jotta ne toimivat pelissä niiden täytyy olla Zip-tiedostoja."

   Ei, tuo ei ole ongelma ollenkaan - tästä olen siis eri mieltä. Mun mielestä asiat on tosi kivasti, jos on saanut ladattua package-muotoisia (ja vielä periaatteessa toimivia, kuten ehdoton valtaosa TSR:n CC:stä on tähän mennessä ollut) koneelleen.

   "Miten siis voin tiedostot muuttaa vai onko jotain muuta tapaa saada ne toimimaan pelissä."

   Voit halutessasi muuttaa tiedostot jollakin zippausohjelmalla, joita on maksullisia ja ilmaisia ja joita löytyy netistä, mutta tässä nimenomaisessa tapauksessa ei tarvitse niitä käyttää. Packaget vain lopsautellaan pelikansion Mods tai Tray-kansioihin, varmistetaan pelin käynnistyttyä (mutta ennen varsinaista pelin aloittamista) että peli hyväksyy CC:n käyttämisen. *)
   Voit saman tien hyväksyttää myös vaihtoehdon, että pelin pitää hyväksyä myös scriptit, jolloin ne zipatutkin toimivat siinä tapauksessa että niiden laatija on ne laittanut juuri zippeinä toimiviksi. Package on kuitenkin se normaali CC:n ja modien muoto, ei sitä tarvitse normaalitapauksissa zipata.

   Vaatteet, korut ja hiukset Mods-kansioon ja simit ja tontit Tray-kansioon. Elleivät toimi toivotulla tavalla, ne kantsii poistaa sieltä tilaa viemästä. Muuta ei normaalisti tarvita.

   *) Valinnan hyväksyttämiseksi pitää yleensä vielä lopettaa peli ja käynnistää se sitten uudelleen. Aika naurettavaa, mutta ehkä hassu peli vaatii hassuja toimenpiteitä - pelin kehittäjien mielestä. Ja sitten kun on hyväksyttänyt CC:n käytön löytyy varoituksia siitä ettei pelifirma takaa että modit ja CC yleensä toimivat. Aika tarpeeton varoitus, kun eivät kykene takaamaan varsinaisesti käytännössä sitäkään että peli kaikilla toimii virheettömästi edes ilman niitä. :)
   Kyllä CC toimii siihen asti, että pelifirman taholta tulee taas joku hassu muutos, joka estää sen toiminnan. Niin on käynyt tavan takaa ja tulee käymään jatkossakin.

  • jokulaiskaHilb
   • OutoSim

    ♪ Ooh Be Gah! 😂 (Benzi chibna looble bazebni gweb.)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   195
   2366
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   262
   1431
  3. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   503
   1414
  4. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   74
   1331
  5. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1228
  6. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   410
   1181
  7. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   141
   1042
  8. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   82
   1023
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   1013
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   940
  Aihe